ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΡΤ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ
Re: ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΡΤ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ
Μέσω δεη θα πρέπει να τα πληρώνουμε ; Γιατί αλλιώς ποιός να πληρώσει και για ποιό λόγο ;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ δε πληρώνω κανέναν, εσύ θα έχεις κρατήσεις από τα 0,60 για να πληρώνονται οι της τηλεόρασης που τόσο αγαπάς
η διαφορά μεταξύ εμού και εσένα είναι ότι εγώ δεν θέλω να πληρώνω κάνενα φούστη, εσύ μια χαρά πληρώνεις αν είναι του κόμματος, υποτακτικέ που θα μας πουλήσεις και επανάσταση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
όχι και να το κατεδαφίσει.
πανω στον ταφο του τσιπρα να μπει, ξαπλωτό.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Το κρατικό κανάλι θα πρέπει να επιδοτείται από τους πολίτες του για να εκπέμπει προγράμματα υψηλού κύρους και ενημερωτικές εκπομπές. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να επιδοτούμε τα ιδιωτικά κανάλια που είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Θα μας κάνουν μετόχους και θα έχουμε μέρισμα από τα κέρδη τους; Είναι παράλογο.
τι σχεση εχει το κομμα ρε βλητο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:31εγώ δε πληρώνω κανέναν, εσύ θα έχεις κρατήσεις από τα 0,60 για να πληρώνονται οι της τηλεόρασης που τόσο αγαπάς
η διαφορά μεταξύ εμού και εσένα είναι ότι εγώ δεν θέλω να πληρώνω κάνενα φούστη, εσύ μια χαρά πληρώνεις αν είναι του κόμματος, υποτακτικέ που θα μας πουλήσεις και επανάσταση
εγω εξαίρω την ερτ γενικα αλα αυτ τα χρονια και επι νδ (οχι του σαμαρα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 14 Οκτ 2019, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα επιδοτείται από τους πολίτες του. Το τι παράγει είναι άλλο θέμα.Άλεξλαμπ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:44Το κρατικό κανάλι θα πρέπει να επιδοτείται από τους πολίτες του για να εκπέμπει προγράμματα υψηλού κύρους και ενημερωτικές εκπομπές. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να επιδοτούμε τα ιδιωτικά κανάλια που είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Θα μας κάνουν μετόχους και θα έχουμε μέρισμα από τα κέρδη τους; Είναι παράλογο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι. Αυτό λέω. Συμφωνώ δηλαδή να επιδοτείται. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθε τόσο θα πρέπει να μετατρέπεται σε προπαγανδιστικό όχημα της εκάστοτε κυβέρνησης. Δεν παράγει ως επί το πλείστον τίποτα αξιόλογο μέχρι στιγμής με ελπίδες ότι αυτό θα αλλάξει. Παρόλα αυτά δεν βρίσκεται στο χαμηλό επίπεδο των ιδιωτικών καναλιών που απευθύνονται στον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή με εκπομπές που προσβάλλουν την νοημοσύνη μας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:48Μα επιδοτείται από τους πολίτες του. Το τι παράγει είναι άλλο θέμα.Άλεξλαμπ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:44Το κρατικό κανάλι θα πρέπει να επιδοτείται από τους πολίτες του για να εκπέμπει προγράμματα υψηλού κύρους και ενημερωτικές εκπομπές. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να επιδοτούμε τα ιδιωτικά κανάλια που είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Θα μας κάνουν μετόχους και θα έχουμε μέρισμα από τα κέρδη τους; Είναι παράλογο.
Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συμβάλω στην διαιώνιση αυτών των εκπομπών.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Αυτό δεν πρέπει να κατεδαφιστεί ποτέ
πρέπει να βρίσκεται εκεί πάντα ως μνημείο συριζαϊσμού
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί η ΝΕΡΙΤ στο πηγάδι κατούρησε; αφού εσύ είπες ότι θέλεις να πληρώνεις τους καταρτισμένους της ΕΡΤπήζον bot έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:47τι σχεση εχει το κομμα ρε βλητο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:31εγώ δε πληρώνω κανέναν, εσύ θα έχεις κρατήσεις από τα 0,60 για να πληρώνονται οι της τηλεόρασης που τόσο αγαπάς
εγω εξαιρω την ερτ γενικα αλα αυτ τα χρονια και επι νδ (οχι του σαμαρα).

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ο σαμαρας κσι ο κουλης βαζουν δικους τους δεξιους αγραμματους και χαλανε το νοημα της δημοσιας τηλεορασης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 14:08γιατί η ΝΕΡΙΤ στο πηγάδι κατούρησε; αφού εσύ είπες ότι θέλεις να πληρώνεις τους καταρτισμένους της ΕΡΤπήζον bot έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:47τι σχεση εχει το κομμα ρε βλητο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:31
εγώ δε πληρώνω κανέναν, εσύ θα έχεις κρατήσεις από τα 0,60 για να πληρώνονται οι της τηλεόρασης που τόσο αγαπάς
εγω εξαιρω την ερτ γενικα αλα αυτ τα χρονια και επι νδ (οχι του σαμαρα).)
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
α εδώ έχεις δίκιο
ο ΣΥΡΙΖΑ διόριζε μόνο την αφρόκρεμα της διανόησης και της δημοσιογραφίας στην ΕΡΤ
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτό είναι λάθος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:31εγώ δε πληρώνω κανέναν, εσύ θα έχεις κρατήσεις από τα 0,60 για να πληρώνονται οι της τηλεόρασης που τόσο αγαπάς
Όλοι πληρώνουμε τα κανάλια, αφού αγοράζουμε προϊόντα που διαφημίζονται σε αυτά.
Όποιος αποφεύγει τα προϊόντα που διαφημίζονται, αλλά και τις εταιρίες που τα πουλάνε, μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν πληρώνει τα κανάλια.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τα πράγματα είναι απλά. Καμία επιδότηση, ούτε στην ΕΡΤ ούτε πουθενά.
Και η ΕΡΤ και τα άλλα κανάλια να πληρώνουν κανονικά για τις συχνότητες από τα κέρδη τους ή να κλείσουν.
Και η ΕΡΤ και τα άλλα κανάλια να πληρώνουν κανονικά για τις συχνότητες από τα κέρδη τους ή να κλείσουν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ.
Ο ΤΑΡΚΟΦΣΚΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ
Ο ΤΑΡΚΟΦΣΚΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σωστό είναι αυτό, αλλά δεν τα πληρώνεις άμεσα όπως την ΕΡΤnrg έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 14:23Αυτό είναι λάθος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:31εγώ δε πληρώνω κανέναν, εσύ θα έχεις κρατήσεις από τα 0,60 για να πληρώνονται οι της τηλεόρασης που τόσο αγαπάς
Όλοι πληρώνουμε τα κανάλια, αφού αγοράζουμε προϊόντα που διαφημίζονται σε αυτά.
Όποιος αποφεύγει τα προϊόντα που διαφημίζονται, αλλά και τις εταιρίες που τα πουλάνε, μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν πληρώνει τα κανάλια.
στη τελική τα κανάλια αυτά παρέχουν μία υπηρεσία στις εταιρείες που πουλάνε τα προϊόντα που αγοράζουμε
όποιος θέλει να αποστασιοποιηθεί απ'όλο αυτό μάλλον θα πρέπει να ζήσει σε κάποια σπηλιά
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
23 Αύγ 2024, 09:42
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά ταινία "Οι εκδικητές" σας άρεσε περισσότερο;
από Unicex » 05 Φεβ 2025, 09:34 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 10 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
06 Φεβ 2025, 07:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eίναι καλή τώρα η συμφωνιά των Πρεσπών τώρα ΝΔκρατες?
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 18:08 » σε Εθνικά Θέματα - 168 Απαντήσεις
- 4328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Απρ 2025, 07:47
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
22 Νοέμ 2024, 19:59