Κάπνισμα - ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Να καταργηθεί το κάπνισμα καθολικά στους δημόσιους χώρους (και σε καφετέριες/εστιατόρια)

Ναι
41
61%
Όχι
26
39%

Σύνολο ψήφων: 67

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κάπνισμα - ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Οκτ 2019, 18:00

parafrwn έγραψε:
14 Οκτ 2019, 14:03
Antares έγραψε:
14 Οκτ 2019, 13:50
Δεν θέλω να απαλλάξω το κάπνισμα από τα προβλήματα που προκαλεί, αλλά τέτοια φασιστικού τύπου εκστρατεία προκαλεί ερωτηματικά.
:+1:
Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι τα βάζετε με τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν όπως κι εσείς τα προβλήματα που προκαλεί το τσιγάρο και προσπαθούν να προστατεύσουν εαυτούς και άλλους από τη μάστιγα του αιώνα.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 14 Οκτ 2019, 18:10

Αν και δεν καπνίζω, στηρίζω τα ξεχωριστά μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών για λόγους ψυχικής υγείας. Τα 2α θα το αποφεύγω όπως ο Διάβολος το λιβάνι,για να αποφεύγω και τις κακοτοπιές.
Τρέμω πως θα βγώ να πιω έναν καφέ και θα κάθετε δίπλα μου ένας τύπος σαν τον Stavmanr :-? ΄Πάει η βραδιά, γ@μήθηκε, θα σε κυνηγάει κατάρα κανένας μήνας.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Οκτ 2019, 18:16

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:10
Αν και δεν καπνίζω, στηρίζω τα ξεχωριστά μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών για λόγους ψυχικής υγείας. Τα 2α θα το αποφεύγω όπως ο Διάβολος το λιβάνι,για να αποφεύγω και τις κακοτοπιές.
Τρέμω πως θα βγώ να πιω έναν καφέ και θα κάθετε δίπλα μου ένας τύπος σαν τον Stavmanr :-? ΄Πάει η βραδιά, γ@μήθηκε, θα σε κυνηγάει κατάρα κανένας μήνας.
Δεν υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών. Υπάρχουν εμπορικά καταστήματα τα οποία υπόκεινται στην εθνική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η χρήση καπνικών μέσων στους κλειστούς χώρους και τα αίθρια. Μάλιστα, στις δημόσιες υπηρεσίες απαγορεύεται από το 1840 περίπου, άσχετα αν ο μέσος χρήστης καπνικών ουσιών είναι τελικά συστηματικά παραβατικός.

Και δεν χρειάζεται να τρέμεις κανέναν stavmanr. Δεν δαγκώνω. Το αντίθετο. Έχω υποστεί άπειρο καπνό στη ζωή μου από δεβαριεσ-άκηδες που δεν τους ένιαξε ποτέ πώς νιώθω, τί τραβώ, τί θα πάθω στη ζωή μου από την δική τους ανοησία.

Καλά θα κάνεις επομένως να τρέμεις αυτά που βάζεις στο στόμα σου κι όχι εκείνους που σου λένε "αφού δεν μπορείς να το κόψεις τουλάχιστον κράτα τις ουσίες για την πάρτη σου".

* Δεν υπάρχουν "αντικαπνιστές". Είναι σα να λες ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε χρήστες ναρκωτικών και ...αντιναρκωτιστές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2019, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 14 Οκτ 2019, 18:21

stavmanr έγραψε:
14 Οκτ 2019, 17:50

Έλα μου ντε...
Για το ίδιο πράγμα γράφουμε. Η νικοτίνη είναι από τις πλέον εξαρτησιογόνες ουσίες και το κάπνισμα από τις μεγαλύτερες μάστιγες του αιώνα.
Aυτό θέλω να πω. Στις σειρές με νέους κανείς δεν καπνίζει, αλλά όταν δείχνουν σκηνές από κλάμπ και χορούς, το χαπάκι πάει σύννεφο και μάλιστα το παρουσιάζουν σαν κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 14 Οκτ 2019, 18:22

stavmanr έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:00
parafrwn έγραψε:
Antares έγραψε:
14 Οκτ 2019, 13:50
Δεν θέλω να απαλλάξω το κάπνισμα από τα προβλήματα που προκαλεί, αλλά τέτοια φασιστικού τύπου εκστρατεία προκαλεί ερωτηματικά.
Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι τα βάζετε με τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν όπως κι εσείς τα προβλήματα που προκαλεί το τσιγάρο και προσπαθούν να προστατεύσουν εαυτούς και άλλους από τη μάστιγα του αιώνα.
Μας πληρώνουν οι καπνοβιομηχανίες για να τους κάνουμε δωρεάν διαφήμιση.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 14 Οκτ 2019, 18:23

stavmanr έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:16
Δεν υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών. Υπάρχουν καταστήματα προϊόντων εστίασης τα οποία υπόκεινται στην εθνική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η χρήση καπνικών μέσων στους κλειστούς χώρους και τα αίθρια. Μάλιστα, στις δημόσιες υπηρεσίες απαγορεύεται από το 1840 περίπου, άσχετα αν ο μέσος χρήστης καπνικών ουσιών είναι τελικά συστηματικά παραβατικός.

Και δεν χρειάζεται να τρέμεις κανέναν stavmanr. Δεν δαγκώνω. Το αντίθετο. Έχω υποστεί άπειρο καπνό στη ζωή μου από δεβαριεσ-άκηδες που δεν τους ένιαξε ποτέ πώς νιώθω, τί τραβώ, τί θα πάθω στη ζωή μου από την δική τους ανοησία.

Καλά θα κάνεις επομένως να τρέμεις αυτά που βάζεις στο στόμα σου.

Φτου,φτου,φτου. Μην μου κάνεις quote ρε γουρσούζη.
Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά.

Εικόνα

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Οκτ 2019, 18:27

Eγώ σέβομαι τους μη καπνίζοντες διαχρονικά. Θα καπνίσω σε ανοιχτό χώρο και στα μαγαζιά θα βγω έξω. Απαιτώ όμως να με σέβονται κι αυτοί. Δεν έχουμε οργουελιανή κατάσταση να απαγορεύονται τα πάντα.

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 14 Οκτ 2019, 18:27

κάθε φορά που διαβάζω σταβρμγν ρουφάω 5 τσιγάρα απανωτά.δεν προλαβαίνω να τινάξω,φίλτρο με κάφτρα μένει.πολύ ύποπτο αυτό

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Οκτ 2019, 18:28

14 Οκτ 2019, 18:23
stavmanr έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:16
Δεν υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών. Υπάρχουν καταστήματα προϊόντων εστίασης τα οποία υπόκεινται στην εθνική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η χρήση καπνικών μέσων στους κλειστούς χώρους και τα αίθρια. Μάλιστα, στις δημόσιες υπηρεσίες απαγορεύεται από το 1840 περίπου, άσχετα αν ο μέσος χρήστης καπνικών ουσιών είναι τελικά συστηματικά παραβατικός.

Καλά θα κάνεις επομένως να τρέμεις αυτά που βάζεις στο στόμα σου.
Δεν είσαι ο πρώτος που παριστάνει τον δήθεν μη καπνιστή υποστηρίζοντας την παράνομη χρήση προϊόντων καπνού.
Ήταν και άλλοι, βλέπεις, πριν από εσένα που δήθεν ήταν υπέρ του νόμου, υποστηρίζοντας απόψεις εναντίον του νόμου...

Και μόνο που μπήκες στη συζήτηση για να την πεις αποκλειστικά σε εμένα, δείχνει επακριβώς τί υποστηρίζεις και γιατί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2019, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 14 Οκτ 2019, 18:29

Στην Αμερική ο σπιτονοικοκύρης σου απαγορεύει και να καπνίσεις στο σπίτι που νοικιάζεις!

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 14 Οκτ 2019, 18:30

σούπερ δημήτριος έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:27
κάθε φορά που διαβάζω σταβρμγν ρουφάω 5 τσιγάρα απανωτά.δεν προλαβαίνω να τινάξω,φίλτρο με κάφτρα μένει.πολύ ύποπτο αυτό
Ο σταβμάρ είναι το αντίθετο στο σπλάτερ των πακέτων. Αν υπήρχαν παραθέσεις με τις απόψεις του πάνω από την λεζάντα "όποιος δεν καπνίζει έτσι καταντά" το ποσοστό των καπνιστών θα εκτοξευόταν στο 90-95%.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Οκτ 2019, 18:31

Γραφικός έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:29
Στην Αμερική ο σπιτονοικοκύρης σου απαγορεύει και να καπνίσεις στο σπίτι που νοικιάζεις!
Καλοί μαλάκες οργουελιανοί. :lol:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Οκτ 2019, 18:33

parafrwn έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:22
stavmanr έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:00
parafrwn έγραψε:

Μας πληρώνουν οι καπνοβιομηχανίες για να τους κάνουμε δωρεάν διαφήμιση.
Υπάρχουν πιο απλές και λογικές εξηγήσεις.
Το σόφισμα του αχυρανθρώπου (φτιάχνεις ένα τερατώδες μύθευμα ως αντίλογο αποδεικνύοντας δήθεν ότι όλα όσα λέγονται είναι του ίδιου επιπέδου) δεν έχει θέση στο διάλογο.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 14 Οκτ 2019, 18:37

Γραφικός έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:30
σούπερ δημήτριος έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:27
Ο σταβμάρ είναι το αντίθετο στο σπλάτερ των πακέτων. Αν υπήρχαν παραθέσεις με τις απόψεις του πάνω από την λεζάντα "όποιος δεν καπνίζει έτσι καταντά" το ποσοστό των καπνιστών θα εκτοξευόταν στο 90-95%.
Δηλαδή, εσύ ή ο "σούπερ δημήτριος" χρειαστήκατε τις δικές μου ...ατάκες για να γίνετε μανιώδεις καπνιστές; :smt047
Νέο αφήγημα αυτό; Σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα κατά την χρήση; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2019, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 14 Οκτ 2019, 18:37

stavmanr έγραψε:
14 Οκτ 2019, 18:33
Υπάρχουν πιο απλές και λογικές εξηγήσεις.
Το σόφισμα του αχυρανθρώπου (φτιάχνεις ένα τερατώδες μύθευμα ως αντίλογο αποδεικνύοντας δήθεν ότι όλα όσα λέγονται είναι του ίδιου επιπέδου) δεν έχει θέση στο διάλογο.
ε όχι,δεν το δέχομαι αυτό.εδώ κάνουμε σοβαρό διάλογο
stavmanr έγραψε:
14 Οκτ 2019, 13:58
Σε ακραίο επίπεδο μπορεί κανείς να το βρει στον εξής σουρεαλιστικό διάλογο:
- θέλω να σε κάνω κομματάκια
- μα εγώ δεν θέλω
- ε τότε να κόψω μόνο από τη μέση και κάτω, ώστε να ασκήσουμε ταυτόχρονα το δικαίωμά μας, εγώ να κόβω κι εσύ να μην κόβεσαι! Αλλιώς είσαι φασίστας που θέλεις να επιβάλεις σε εμένα να μη σε κόβω κομματάκια. Μου στερείς το δικαίωμα στη διασκέδαση!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών