Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι τα βάζετε με τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν όπως κι εσείς τα προβλήματα που προκαλεί το τσιγάρο και προσπαθούν να προστατεύσουν εαυτούς και άλλους από τη μάστιγα του αιώνα.
Κάπνισμα - ξανά
Re: Κάπνισμα - ξανά
- Υπερκουλτουριάρης
Αν και δεν καπνίζω, στηρίζω τα ξεχωριστά μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών για λόγους ψυχικής υγείας. Τα 2α θα το αποφεύγω όπως ο Διάβολος το λιβάνι,για να αποφεύγω και τις κακοτοπιές.
Τρέμω πως θα βγώ να πιω έναν καφέ και θα κάθετε δίπλα μου ένας τύπος σαν τον Stavmanr
΄Πάει η βραδιά, γ@μήθηκε, θα σε κυνηγάει κατάρα κανένας μήνας.
Τρέμω πως θα βγώ να πιω έναν καφέ και θα κάθετε δίπλα μου ένας τύπος σαν τον Stavmanr

Δεν υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών. Υπάρχουν εμπορικά καταστήματα τα οποία υπόκεινται στην εθνική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η χρήση καπνικών μέσων στους κλειστούς χώρους και τα αίθρια. Μάλιστα, στις δημόσιες υπηρεσίες απαγορεύεται από το 1840 περίπου, άσχετα αν ο μέσος χρήστης καπνικών ουσιών είναι τελικά συστηματικά παραβατικός.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:10Αν και δεν καπνίζω, στηρίζω τα ξεχωριστά μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών για λόγους ψυχικής υγείας. Τα 2α θα το αποφεύγω όπως ο Διάβολος το λιβάνι,για να αποφεύγω και τις κακοτοπιές.
Τρέμω πως θα βγώ να πιω έναν καφέ και θα κάθετε δίπλα μου ένας τύπος σαν τον Stavmanr΄Πάει η βραδιά, γ@μήθηκε, θα σε κυνηγάει κατάρα κανένας μήνας.
Και δεν χρειάζεται να τρέμεις κανέναν stavmanr. Δεν δαγκώνω. Το αντίθετο. Έχω υποστεί άπειρο καπνό στη ζωή μου από δεβαριεσ-άκηδες που δεν τους ένιαξε ποτέ πώς νιώθω, τί τραβώ, τί θα πάθω στη ζωή μου από την δική τους ανοησία.
Καλά θα κάνεις επομένως να τρέμεις αυτά που βάζεις στο στόμα σου κι όχι εκείνους που σου λένε "αφού δεν μπορείς να το κόψεις τουλάχιστον κράτα τις ουσίες για την πάρτη σου".
* Δεν υπάρχουν "αντικαπνιστές". Είναι σα να λες ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε χρήστες ναρκωτικών και ...αντιναρκωτιστές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2019, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aυτό θέλω να πω. Στις σειρές με νέους κανείς δεν καπνίζει, αλλά όταν δείχνουν σκηνές από κλάμπ και χορούς, το χαπάκι πάει σύννεφο και μάλιστα το παρουσιάζουν σαν κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία.
Μας πληρώνουν οι καπνοβιομηχανίες για να τους κάνουμε δωρεάν διαφήμιση.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Υπερκουλτουριάρης
stavmanr έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:16Δεν υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών. Υπάρχουν καταστήματα προϊόντων εστίασης τα οποία υπόκεινται στην εθνική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η χρήση καπνικών μέσων στους κλειστούς χώρους και τα αίθρια. Μάλιστα, στις δημόσιες υπηρεσίες απαγορεύεται από το 1840 περίπου, άσχετα αν ο μέσος χρήστης καπνικών ουσιών είναι τελικά συστηματικά παραβατικός.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:10Αν και δεν καπνίζω, στηρίζω τα ξεχωριστά μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών για λόγους ψυχικής υγείας. Τα 2α θα το αποφεύγω όπως ο Διάβολος το λιβάνι,για να αποφεύγω και τις κακοτοπιές.
Τρέμω πως θα βγώ να πιω έναν καφέ και θα κάθετε δίπλα μου ένας τύπος σαν τον Stavmanr΄Πάει η βραδιά, γ@μήθηκε, θα σε κυνηγάει κατάρα κανένας μήνας.
Και δεν χρειάζεται να τρέμεις κανέναν stavmanr. Δεν δαγκώνω. Το αντίθετο. Έχω υποστεί άπειρο καπνό στη ζωή μου από δεβαριεσ-άκηδες που δεν τους ένιαξε ποτέ πώς νιώθω, τί τραβώ, τί θα πάθω στη ζωή μου από την δική τους ανοησία.
Καλά θα κάνεις επομένως να τρέμεις αυτά που βάζεις στο στόμα σου.
Φτου,φτου,φτου. Μην μου κάνεις quote ρε γουρσούζη.
Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά.

Eγώ σέβομαι τους μη καπνίζοντες διαχρονικά. Θα καπνίσω σε ανοιχτό χώρο και στα μαγαζιά θα βγω έξω. Απαιτώ όμως να με σέβονται κι αυτοί. Δεν έχουμε οργουελιανή κατάσταση να απαγορεύονται τα πάντα.
-
κάθε φορά που διαβάζω σταβρμγν ρουφάω 5 τσιγάρα απανωτά.δεν προλαβαίνω να τινάξω,φίλτρο με κάφτρα μένει.πολύ ύποπτο αυτό
Δεν είσαι ο πρώτος που παριστάνει τον δήθεν μη καπνιστή υποστηρίζοντας την παράνομη χρήση προϊόντων καπνού.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:23stavmanr έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:16Δεν υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών. Υπάρχουν καταστήματα προϊόντων εστίασης τα οποία υπόκεινται στην εθνική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η χρήση καπνικών μέσων στους κλειστούς χώρους και τα αίθρια. Μάλιστα, στις δημόσιες υπηρεσίες απαγορεύεται από το 1840 περίπου, άσχετα αν ο μέσος χρήστης καπνικών ουσιών είναι τελικά συστηματικά παραβατικός.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:10Αν και δεν καπνίζω, στηρίζω τα ξεχωριστά μαγαζιά καπνιστών-αντικαπνιστών για λόγους ψυχικής υγείας. Τα 2α θα το αποφεύγω όπως ο Διάβολος το λιβάνι,για να αποφεύγω και τις κακοτοπιές.
Καλά θα κάνεις επομένως να τρέμεις αυτά που βάζεις στο στόμα σου.
Ήταν και άλλοι, βλέπεις, πριν από εσένα που δήθεν ήταν υπέρ του νόμου, υποστηρίζοντας απόψεις εναντίον του νόμου...
Και μόνο που μπήκες στη συζήτηση για να την πεις αποκλειστικά σε εμένα, δείχνει επακριβώς τί υποστηρίζεις και γιατί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2019, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην Αμερική ο σπιτονοικοκύρης σου απαγορεύει και να καπνίσεις στο σπίτι που νοικιάζεις!
Ο σταβμάρ είναι το αντίθετο στο σπλάτερ των πακέτων. Αν υπήρχαν παραθέσεις με τις απόψεις του πάνω από την λεζάντα "όποιος δεν καπνίζει έτσι καταντά" το ποσοστό των καπνιστών θα εκτοξευόταν στο 90-95%.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:27κάθε φορά που διαβάζω σταβρμγν ρουφάω 5 τσιγάρα απανωτά.δεν προλαβαίνω να τινάξω,φίλτρο με κάφτρα μένει.πολύ ύποπτο αυτό
Υπάρχουν πιο απλές και λογικές εξηγήσεις.
Το σόφισμα του αχυρανθρώπου (φτιάχνεις ένα τερατώδες μύθευμα ως αντίλογο αποδεικνύοντας δήθεν ότι όλα όσα λέγονται είναι του ίδιου επιπέδου) δεν έχει θέση στο διάλογο.
Δηλαδή, εσύ ή ο "σούπερ δημήτριος" χρειαστήκατε τις δικές μου ...ατάκες για να γίνετε μανιώδεις καπνιστές;Γραφικός έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:30Ο σταβμάρ είναι το αντίθετο στο σπλάτερ των πακέτων. Αν υπήρχαν παραθέσεις με τις απόψεις του πάνω από την λεζάντα "όποιος δεν καπνίζει έτσι καταντά" το ποσοστό των καπνιστών θα εκτοξευόταν στο 90-95%.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 18:27κάθε φορά που διαβάζω σταβρμγν ρουφάω 5 τσιγάρα απανωτά.δεν προλαβαίνω να τινάξω,φίλτρο με κάφτρα μένει.πολύ ύποπτο αυτό

Νέο αφήγημα αυτό; Σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα κατά την χρήση;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2019, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ε όχι,δεν το δέχομαι αυτό.εδώ κάνουμε σοβαρό διάλογο
stavmanr έγραψε: ↑14 Οκτ 2019, 13:58Σε ακραίο επίπεδο μπορεί κανείς να το βρει στον εξής σουρεαλιστικό διάλογο:
- θέλω να σε κάνω κομματάκια
- μα εγώ δεν θέλω
- ε τότε να κόψω μόνο από τη μέση και κάτω, ώστε να ασκήσουμε ταυτόχρονα το δικαίωμά μας, εγώ να κόβω κι εσύ να μην κόβεσαι! Αλλιώς είσαι φασίστας που θέλεις να επιβάλεις σε εμένα να μη σε κόβω κομματάκια. Μου στερείς το δικαίωμα στη διασκέδαση!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Λ. Κανελη εκοψε το καπνισμα
από Space_Passenger » 16 Μαρ 2024, 12:10 » σε Life style - 100 Απαντήσεις
- 5475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοκκορας