Η επιστολή του στρατευμένου που αρνήθηκε να αποδώσει τιμές στον Πομπέο
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: Η επιστολή του στρατευμένου που αρνήθηκε να αποδώσει τιμές στον Πομπέο
Και ο αντρας δεν πιάνεται για πληροφορίες εκ των έσω. Κάθε 200 χρονια, αλλαζουν οι συνθηκες, χιχιχι
ωραία πύτισσα η ζωή
- Επικοινωνία:
Ρε τωρα δεν σου εγραψα οτι γυρίζει κοσμος απο φυλάκια στον Έβρο σαν να γυρναει διακοπες; πού εκανα τον στρατο εν γενει δραματική εμπειρία; επειδή σου είπα οτι μπορει να πήζει καποιος μεσα στο Γες; δηλαδή τέτοια πώρωση να μην φανείς καπου λαθος; χιχιχιχι
Δραματικο ειναι να κανεις σεξ με στρατιωτη για μια σοκολατα που έγραψα. Αυτο δεν κανει δράμα τον στρατο, την διαβίωση στα χοτ σποτ κανει. Οτι παθαίνουν ηλίαση στρατιώτες για να στησουν 300κιλες σκηνές καλοκαίρι ενω οι μετανάστες διαμαρτύρονται για το αρχικό μερος που στηθηκαν επειδή καποιος υψηλοβαθμος καραβανας με μυαλό ανειαν διεταξε να μπουνε εκτος σκιας, οτι οι μετανάστες αρπαζουν για διαμαρτυρία ολες τις σκηνές και τις πετανε στο δάσος που χρησιμοποιούν για τουαλετα και μετά τις μαζεύουν 10 στρατιώτες με γυμνά χέρια, ενώ 1000 μετανάστες παίζουν τάβλι και 3 μκο ιτες γράφουν αναφορές με το τσιγαράκι τους, ειναι δραματικο ποίημα δικό μου;
Άσχετο με το τοπικ αλλα μαλλον ζείτε σε αλλη χωρα.
Δραματικο ειναι να κανεις σεξ με στρατιωτη για μια σοκολατα που έγραψα. Αυτο δεν κανει δράμα τον στρατο, την διαβίωση στα χοτ σποτ κανει. Οτι παθαίνουν ηλίαση στρατιώτες για να στησουν 300κιλες σκηνές καλοκαίρι ενω οι μετανάστες διαμαρτύρονται για το αρχικό μερος που στηθηκαν επειδή καποιος υψηλοβαθμος καραβανας με μυαλό ανειαν διεταξε να μπουνε εκτος σκιας, οτι οι μετανάστες αρπαζουν για διαμαρτυρία ολες τις σκηνές και τις πετανε στο δάσος που χρησιμοποιούν για τουαλετα και μετά τις μαζεύουν 10 στρατιώτες με γυμνά χέρια, ενώ 1000 μετανάστες παίζουν τάβλι και 3 μκο ιτες γράφουν αναφορές με το τσιγαράκι τους, ειναι δραματικο ποίημα δικό μου;
ωραία πύτισσα η ζωή
Ζούμε στην ίδια χώρα με διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων και συνεπαγόμενα των ανθρώπων.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 12:12
Κρατάτε τη δική σας, κρατάμε τη δική μας.
Απλά πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Επικοινωνία:
Το ακρίτας ο αντιρρησιας, σημαίνει ηθική αντίφαση; μπορει να κανεις και λαθος, έστω με λίγες πιθανότητες;
Πέφτω στα δασυτριχα γόνατα σου, απάντα με ενα ναι ή οχι, εσυ που δεν εισαι παραμυθας
Πέφτω στα δασυτριχα γόνατα σου, απάντα με ενα ναι ή οχι, εσυ που δεν εισαι παραμυθας
ωραία πύτισσα η ζωή
-
το τιμητικό άγημα δεν είναι για τον Ερτογάν, είναι για τη σημαία. Εν τω μεταξύ σαν στρατιώτης του ΕΣ υπηρετείς στρατό που είναι σύμμαχος του Ερτογάν, επομένως το άγημα είναι παρωνυχίδα.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Καλό μου, σου πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό ότι έχεις μια απολύτως εγωκεντρική τάση να κατευθύνεις το κάθε θέμα σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ανάλυσης της ψυχοπαθολογίας σου;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 12:18Το ακρίτας ο αντιρρησιας, σημαίνει ηθική αντίφαση; μπορει να κανεις και λαθος, έστω με λίγες πιθανότητες;
Βρες κάποιον να σου κάνει κονέ με τον Γαβρά να γυρίσει το "Αήττητοι νικημένοι 2".
Πάω στοίχημα ότι θα τον εμπνεύσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Επικοινωνία:
Μαζί σου σε αυτο, ορκίζεσαι τωρα οτι ο εν λόγω στρατιώτης και έβαλε βύσμα ο ίδιος και δεν πήζει στην δουλεια γενικώς ή πήζει λιγοτερο απο την πλειοψηφία των σκριτων; δεν μιλαμε για μενα τωρα, λεγε. Τι λέει ο αντρας και ο γιος; που άλλωστε ειναι ασφαλές στατιστικό δείγμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 12:24Καλό μου, σου πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό ότι έχεις μια απολύτως εγωκεντρική τάση να κατευθύνεις το κάθε θέμα σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ανάλυσης της ψυχοπαθολογίας σου;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 12:18Το ακρίτας ο αντιρρησιας, σημαίνει ηθική αντίφαση; μπορει να κανεις και λαθος, έστω με λίγες πιθανότητες;
Βρες κάποιον να σου κάνει κονέ με τον Γαβρά να γυρίσει το "Αήττητοι νικημένοι 2".
Πάω στοίχημα ότι θα τον εμπνεύσεις.
ωραία πύτισσα η ζωή
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Επικοινωνία:
Πάντως μου αρεσε πολυ η διατύπωση για να αποδιδουμε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα Γαλής Λαγί.
Μόλις μου χαρίζετε το ονοματάκι σας και την ηλικια σας, μην διστάσετε να μου πείτε αν προ Σύνταξης, είχατε σχεση με τον ψυχαναλυτικο κλάδο. Δεν ειρωνεύομαι, ωρες ωρες τα λέτε πολυ νόστιμα αλλα ο γυναίκειος εγωισμός σας έφαγε...
Μόλις μου χαρίζετε το ονοματάκι σας και την ηλικια σας, μην διστάσετε να μου πείτε αν προ Σύνταξης, είχατε σχεση με τον ψυχαναλυτικο κλάδο. Δεν ειρωνεύομαι, ωρες ωρες τα λέτε πολυ νόστιμα αλλα ο γυναίκειος εγωισμός σας έφαγε...
ωραία πύτισσα η ζωή
- Επικοινωνία:
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 12:18Το ακρίτας ο αντιρρησιας, σημαίνει ηθική αντίφαση; μπορει να κανεις και λαθος, έστω με λίγες πιθανότητες;
ωραία πύτισσα η ζωή
Καλά, εσύ έχεις πέσει στην καρδάρα με το τυρόγαλο από μικρός. Αήττητος στην κυριολεξία.
Οπότε, αποχωρώ από το θέμα για να το αποσυμφορήσω από τις εθιμικές φερμαδόρικες εξάρσεις.
Οπότε, αποχωρώ από το θέμα για να το αποσυμφορήσω από τις εθιμικές φερμαδόρικες εξάρσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Επικοινωνία:
Να σε πάει, να απαντήσεις σε μια απλή ερωτηση με ναι ή οχι. Ας μπει ο γυφτο βαντονο ή κάποιο αλλο νιατο να σου πει αν πήζουν μερικοι στο γες
ωραία πύτισσα η ζωή
Στο ΓΕΣ έχω κάνει σιτιστής. Είχαμε λεφτά για περίπου 400 άτομα, αφού τόσοι ήταν γραμμένοι στα χαρτιά, όμως αυτοί που ερχόντουσαν για φαΐ ήταν περί τους 180. Τους υπολοίπους ούτε τους είδαμε ποτέ, ούτε ακούσαμε κάτι σχετικό εκτός του ότι ήταν καραβύσματαΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 12:54Να σε πάει, να απαντήσεις σε μια απλή ερωτηση με ναι ή οχι. Ας μπει ο γυφτο βαντονο ή κάποιο αλλο νιατο να σου πει αν πήζουν μερικοι στο γες
Ο λόχος φρουρών έπηζε άσχημα, 10 μέσα μια έξω. Στον διοικήσεως μας πήγαινε 4 μέσα μια έξω, παρόλα αυτά εγώ είχα μια υπηρεσία τον μήνα

Δεν είχα βύσμα απλά όταν παρουσιάστηκα στο γες ήμουν πάλιουρας (έλεγα 14ο μήνα) και ήξερα τι πρέπει να πω για να μην με χώσουν. Ουσιαστικά κάθε φορά που με ρώταγαν "Εσύ τι ξέρεις να κάνεις;" έλεγα "τιποτα"

Στα μλατ πηγαίναν βύσματα και ψωνάρες με συμπλεγματικές τάσεις, γιατί ήταν οι κομμένοι απ τους εύζωνες. Δεν ξέρω αν ισχύει και σήμερα αυτό.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Ευτυχώς υπάρχει και το ublock!
Έτσι δεν θα βλέπω πια την σκατόφατσα του τραγουδιάρη, που κάποιος έβαλε για ύπογραφή.
Δυστυχώς το μεγάλο κενό παραμένει και γεμίζει άσκοπα τις σελίδες, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Ευτυχώς υπάρχει και το ublock!
Έτσι δεν θα βλέπω πια την σκατόφατσα του τραγουδιάρη, που κάποιος έβαλε για ύπογραφή.
Δυστυχώς το μεγάλο κενό παραμένει και γεμίζει άσκοπα τις σελίδες, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρέμβαση κασιδιάρη για τραμπ και... πομπέο
από Αγχίαλος » 11 Νοέμ 2024, 12:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
12 Νοέμ 2024, 23:11
-
-
- 51 Απαντήσεις
- 1487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
07 Ιούλ 2023, 20:38
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ελληνικό ριάλιτυ οι συντελεστές άσκησαν πίεση σε παίχτη που αρνήθηκε να φορέσει...φούστα
από Golden Age » 30 Νοέμ 2023, 23:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 35 Απαντήσεις
- 1000 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από TOR
04 Δεκ 2023, 16:11
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 85 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
06 Μάιος 2025, 23:01