Μάλλον το έχω ξαναγράψει εδώ αλλά γενικά όλοι οι ψεκασμένοι συριζαίοι,χρυσαυγίτες,οχιτζήδες κλπ έχετε κοινή ψυχολογία.metaxoskolikas έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 20:56η ελλάδα έχει έναν βασικό σκόπελο στο θέμα αυτό και λέγεται νδ. όσο υπάρχει δεν το βλέπω να εφαρμόζεται ποτέ μία πολιτική κλειστών συνόρων, γιατί απορροφά τις συντηρητικότερες ψήφους χωρίς αντίκρισμα. και οι περισσότεροι του χώρου πάσχουν από χρόνια κομματική (της μεγάλης δεξιάς παράταξης που θα διώξει το συριζοπασοκ) ηλιθιότητα.Juno έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 20:50Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 20:47Μια χαρά θα περάσει αργά ή γρήγορα η κουλτούρα των Τζήμερων μην έχεις καμιά αμφιβολία επ αυτού.Επίσης δεν είναι μια τραγική μειοψηφία, γύρω στο 65% είναι ενάντια στη μετανάστευση και μόνο το ένα μικρό ποσοστό ήταν υπερ.Εδώ για γύρω στους 2εκ πρόσφυγες έχει αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη πολιτικά το AfD στην Αν.Γερμανία πήγε δεύτερο κόμμα και παντού αντιμεταναστευτικά λαικίστικα δεξιά κόμματα αποτελούν πλέον τον 2ο πόλο όπως η Le Pen.Οι συσχετισμοί πανευρωπαικά αλλάζουν ραγδαίως.
όπως και να έχει η χώρα δεν έχει μεγάλο βάθος ζωής. με τόση υπογεννητικότητα και την τουρκία απέναντι ήδη με οκταπλάσιο πληθυσμό και τη λαθρομετανάστευση που πολύ γρήγορα θα την καταπιεί. δεν είμαστε κεντρική ευρώπη για να το σώσουμε.
Αρχικά επικεντρώνεστε εμμονικά στο θέμα που σας απασχολεί αγνοώντας την αλληλεπίδραση του με άλλες σφαίρες και δεύτερον και σημαντικότερο νομίζετε ότι όλα είναι θέμα πολιτικής βούλησης.Δεν κλείνει ο Κούλης τα σύνορα ?"Ε μάλλον δεν θέλει τότε".Θα ρθει κάποιος που θέλει και θα εφαρμόσει τις υπεραπλουστευμένες λύσεις που έχω εγώ στο μυαλό μου και λυθεί το θέμα μονομιάς.Ανάλογο με τον Σαμαρά που από βίτσιο υπάκουε στην Μέρκελ και εφάρμοζε το μνημόνιο.Πρέπει να βγει ο Τσίπρας να σκίσει το μνημόνιο που είναι μάγκας και θα βαράει τα νταούλια.Ο άλλος είναι yesmen