Άμα σου ξινιζουν και σου βρωμάνε μάλλον δεν είσαι και τόσο φαν της ιδέας.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 20:07Που όλες του ξινίζουν και του βρωμάνε...
I wanna kiss a girl just to try it
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: I wanna kiss a girl just to try it
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
είμαι πολύ χαλαρή
και πολύ περίεργη επίσης, ομολογώ
πώς θα αντιδρούσαμε εάν έγραφες το ίδιο ακριβώς πράγμα για έναν άνδρα
ή αν έγραφε κάτι αντίστοιχο ένας άνδρας του φόρουμ, που έχει οικογένεια
τί κράξιμο θα έτρωγε, περί της απαξίωσης της συντρόφου του κτλ κτλ
αλλά τώρα ας χαλαρώσουμε κι ας απολαύσουμε τον κόσμο να καυλώνει,
χτίζοντας την εικόνα της κλασικής ανδρικής φαντασίωσης,
δυο γκόμενες να χαμουρεύονται, που σε άλλες περιπτώσεις φυσικά
ξυπνά τον 'φεμινισμό' και την επαναστατικότητά μας

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
αυτό το έχω προσέξει κι εγώ. Υπάρχει ολόκληρη κατηγορια βοθρομπλόγκερς-οπίνιον μέηκερς που γράφουν για τα γαμίσια, τα ραντεβού και τους δεκάδες γκόμενους or lack thereof με τρόπο που αν το έκανε άντρας όλοι θα μιλούσαν για εντελώς ψυχοπαθή παλιομαλάκα.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι' εγώ.νύχτα έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 21:35τί κράξιμο θα έτρωγε, περί της απαξίωσης της συντρόφου του κτλ κτλ
Μπράβο που τα λες έτσι ντόμπρα.

that said, είμαστε στο νήμα "Σχέσεις, Έρωτας και Σεξουαλικότητα" και είναι ανθρώπινο να σου μπαίνει η περιέργεια να φιλήσεις μια άλλη γυναίκα.
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν καυλώνω γιατί σας θεωρώ όλους χοντρούς γκέι πενηντάρηδες σαν υπόθεση εργασίας, απλώς απάντησα ειλικρινά στην ερώτηση "πώς σας φαίνεται όταν φιλάτε κορίτσια".
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν καυλώνω γιατί σας θεωρώ όλους χοντρούς γκέι πενηντάρηδες σαν υπόθεση εργασίας, απλώς απάντησα ειλικρινά στην ερώτηση "πώς σας φαίνεται όταν φιλάτε κορίτσια".
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Είναι ωραίο οταν το κάνεις με ενα ανθρωπο που σε έλκει. Αν είναι αντρας ή γυναίκα, ειναι ασήμαντο ζήτημα.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 18:27I have the feeling I'm gonna like it.
Αγόρια πώς είναι να μας φιλάτε; Αξίζει να το δοκιμάσω ή όχι; Θα κολλήσω ή ελλείψει αρσενικού θα γειωθώ άσχημα; Να το κυνηγήσω ή όχι;
Στην τελική θα είναι μια εμπειρία και σ' αυτό το πλαίσιο οφείλω να δοκιμάσω.
Τι λέτε;
Go for it.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όχι και χοντρούς ρεfoscilis έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 22:54that said, είμαστε στο νήμα "Σχέσεις, Έρωτας και Σεξουαλικότητα" και είναι ανθρώπινο να σου μπαίνει η περιέργεια να φιλήσεις μια άλλη γυναίκα.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
εγώ λέω ότι το πήρατε πολύ σοβαρά το όλο θέμα.- Casper - έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 22:52Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι' εγώ.νύχτα έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 21:35τί κράξιμο θα έτρωγε, περί της απαξίωσης της συντρόφου του κτλ κτλ

Αν ήμουν ο σύντροφός της θα με ενοχλούσε και δεν θα το έπαιρνα τόσο λάιτ.the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:00εγώ λέω ότι το πήρατε πολύ σοβαρά το όλο θέμα.- Casper - έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 22:52Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι' εγώ.νύχτα έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 21:35τί κράξιμο θα έτρωγε, περί της απαξίωσης της συντρόφου του κτλ κτλ
Αν αντίστροφα ο σύντροφος εξέφραζε παρόμοια επιθυμία αλλά για άντρα, εκείνη πως θα αντιδρούσε;
Φθηνός εντυπωσιασμός, όπως η φώτο με το τακούνι.
Πολύ κλοκλο και τηγανίτα τίποτα, που θα έλεγε και ο Γεωργίου.
Κάνε ότι σκέφτεσαι και μετά γράψε μας την εμπειρία σου και πως ένιωσες, τύπισσα.
Πολύ κλοκλο και τηγανίτα τίποτα, που θα έλεγε και ο Γεωργίου.
Κάνε ότι σκέφτεσαι και μετά γράψε μας την εμπειρία σου και πως ένιωσες, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
νύχτα έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 21:35είμαι πολύ χαλαρή
και πολύ περίεργη επίσης, ομολογώ
πώς θα αντιδρούσαμε εάν έγραφες το ίδιο ακριβώς πράγμα για έναν άνδρα
ή αν έγραφε κάτι αντίστοιχο ένας άνδρας του φόρουμ, που έχει οικογένεια
τί κράξιμο θα έτρωγε, περί της απαξίωσης της συντρόφου του κτλ κτλ

the end
Εγώ πάντως αν διάβαζα από φορουμιτη ότι θέλει να φιλήσει άλλον άντρα θα του έλεγα
Κάν' το!!!!! Και πες μας και πως ήταν η εμπειρία σου.
Κάν' το!!!!! Και πες μας και πως ήταν η εμπειρία σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτό είναι ένα θέμα που αφορά αυτήν και αυτόν, όχι εσένα.- Casper - έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:03Αν ήμουν ο σύντροφός της θα με ενοχλούσε και δεν θα το έπαιρνα τόσο λάιτ.the comet the course the tail έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:00εγώ λέω ότι το πήρατε πολύ σοβαρά το όλο θέμα.- Casper - έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 22:52
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι' εγώ.
Αν αντίστροφα ο σύντροφος εξέφραζε παρόμοια επιθυμία αλλά για άντρα, εκείνη πως θα αντιδρούσε;

κατά τα άλλα, τόσα και τόσα που γράφονται στο πχορουμ, αυτό πήρατε στα σοβαρά;

Από την άλλη μετά από χρόνια γάμου χρειάζονται κάποιες ανανεώσεις, όχι σε όλα τα ζευγάρια. Εμείς τι να πούμε;
the end
μισό να φωνάξω τον Χαοτικός που συνηθίζει να τα παίρνει όλα σοβαρά, να μας πεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Ιούλ 2023, 10:10