ΠΠΟGherschaagk έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:10Αυτό πρακτικά είναι άβολο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:09όντως, φίλος μου 1,95 ύψος, είναι παντρεμένος με μία γυναίκα που είναι ζήτημα αν πιάνει το 1,50vantono έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:48Ειναι πασίγνωστο ότι όσο πιο κοντή η γυναίκα, τόσο ψηλότερο άντρα κοιτάει/θέλει. Αυτές συνήθως ειναι φουλ στα κόμπλεξ. Ξέρω άπειρα παραδειγματα γυναίκων του 1,50 με τα χέρια στην ανάταση και στις μύτες και πάνω σε σκαλωσιά ταυτόχρονα, που όχι απλώς θελουν ψηλότερό τους (οκ, αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικό) αλλά και άνω του 1,90 το λιγότερο.
Being Short
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Being Short
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πρακτικό αυτό. Δεν χρειάζεται να σκύβει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:09όντως, φίλος μου 1,95 ύψος, είναι παντρεμένος με μία γυναίκα που είναι ζήτημα αν πιάνει το 1,50vantono έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:48Ειναι πασίγνωστο ότι όσο πιο κοντή η γυναίκα, τόσο ψηλότερο άντρα κοιτάει/θέλει. Αυτές συνήθως ειναι φουλ στα κόμπλεξ. Ξέρω άπειρα παραδειγματα γυναίκων του 1,50 με τα χέρια στην ανάταση και στις μύτες και πάνω σε σκαλωσιά ταυτόχρονα, που όχι απλώς θελουν ψηλότερό τους (οκ, αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικό) αλλά και άνω του 1,90 το λιγότερο.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Διαφωτίστηκα και σήμερα, να είσαι καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ειμαι ο μονος που γουσταρω να ειναι η γυναικα ψηλοτερη απο μενα(ακομα και με τακουνι)? 

πως και δεν μας ειχες βρει τοσο καιρο?

καλως τον

πως και δεν μας ειχες βρει τοσο καιρο?

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Που σαι συ μωρή λουλού;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 00:45Μου θυμίζεις κατι ινσελς που τα ρίχνουν στο ύψος τους εκεί που αρχισες για τις γυναίκες. Μια χαρά βλέπω κοντούς με γκόμενες. Το πρόβλημα πολλών κοντελων είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης, το passive aggressiveness, αυτά που γενικά κάνουν πολλούς του είδους κομπλεξικους και αντιπαθητικους σε όλους.

wb

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δε νομίζω να είσαι ο μόνος αλλά δύσκολα να γουστάρει η γυναίκα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
σε αυτό το ύψος μπορούν να τελεστούν κάποιες πράξεις χωρίς φθορά των γονάτων της γυναικόςGherschaagk έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:10Αυτό πρακτικά είναι άβολο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:09όντως, φίλος μου 1,95 ύψος, είναι παντρεμένος με μία γυναίκα που είναι ζήτημα αν πιάνει το 1,50vantono έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:48Ειναι πασίγνωστο ότι όσο πιο κοντή η γυναίκα, τόσο ψηλότερο άντρα κοιτάει/θέλει. Αυτές συνήθως ειναι φουλ στα κόμπλεξ. Ξέρω άπειρα παραδειγματα γυναίκων του 1,50 με τα χέρια στην ανάταση και στις μύτες και πάνω σε σκαλωσιά ταυτόχρονα, που όχι απλώς θελουν ψηλότερό τους (οκ, αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικό) αλλά και άνω του 1,90 το λιγότερο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αυτό τώρα ήταν κάποια εξομολόγηση του Κούγια;
ένας κολλητός μου δίμετρος είχε τον έτερο κολλητό μας (1.75) ως το όριο κάτω από το οποίο δεν τον ενδιέφερε γυναίκα. Τον έβαζε να πάει να μιλήσει σε τύπισες που γούσταρε για να εκτιμήσει ύψος. Αυτά στα 19, στα 25 + ό,τι κινούνταν εκτελούνταν και τα standards πήγαν περίπατο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Short Horror Stories - Phorum Edition
από Otto Weininger » 22 Ιουν 2024, 17:04 » σε Λογοτεχνία - 392 Απαντήσεις
- 11125 Προβολές
-