Εννοείς δεν έχουν εκπαίδευση στο στρατό;Δεν έρχονται σε επαφή με όπλα; Τι ακριβώς είναι το γουοπινγκ που κάνει η κούρδισα και δεν μπορούν να κάνουν τα δικά μας παληκάρια;Alien666 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 13:05Κική, σε χαιρετώ εδώ. Τα ελληνικά στρατά είναι για τα μπάζα έτσι κι αλλιώς. 20χρονες κούρδισες ξέρουν να γεμίζουν πολυβόλα και εδώ ασχολούνται με γόπινγκ.Kiki mat έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 13:01Συμφωνω μαζί σου και χαίρομαι που σε βρίσκω . Δεν νομίζω ότι ο νηματοθετης το θέτει έτσι το θέμα . Κάνε τον διερμηνέα και σε αυτά που γράφω και εγώ. Θα με προβαλλεις σαν ισσοροπημενο άνθρωπο με τόσο ταλέντο . Τα ελληνικά στράτα καλά είναι ,αλλά μάλλον όλοι θα φορούν τον χειμώνα ροζ μακριά βρακια ,εξού και τα κολαν τα ροζ που λεει.Alien666 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 12:49Για να γίνει σοβαρή συζήτηση σε ένα νήμα, θα πρέπει η αρχική ανάρτηση να έχει έναν στοιχειώδη ειρμό.
Εχουμε ακόμη μια περίπτωση όπου κάποιοι επιμένουν να συγχέουν την στάση που κρατούν οι ίδιοι σαν άνθρωποι προς τους Τούρκους, με την άποψή τους για το πώς πρέπει να εφαρμώζεται η εξωτερική πολιτική.
Εγώ για παράδειγμα, έχω φίλους Τούρκους, έχω πιει ουζάκι μαζί τους, έχω χορέψει βαλς με τις Τουρκάλες κυρίες, έχω λιαστεί στην παραλία με Τουρκάλες κυρίες και κυρίους κλπ.
Σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής όμως, δεν θεωρώ ότι έχουμε σαν χώρα την υποχρέωση να είμαστε υποχωρητικοί.
Σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής όμως, η Ελλάδα, είναι εχθρός με την Τουρκία, όσο κι αν αυτό δεν μας αρέσει. Και μακάρι να αλλάξει.
Οι "χαλαροί τύποι" στους οποίους αναφέρεται ο νηματοθέτης, φαντάζομαι ότι είναι άτομα τα οποία έχουν τις ίδιες προσλαμβάνουσες με μένα σε σχέση με τον τουρκικό λαό (με τον οποίο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα) και που θεωρούν ότι έτσι οφείλει να ασκείται και η εξωτερική πολιτική της χώρας (το οποίο εγώ προσωπικά το θεωρώ λάθος, διότι δεν είναι πρέπον μια ζωή ο σουλτάνος να προκαλεί και εμείς να σκύβουμε το κεφάλι).
Κάτι τέτοιο δεν έννοείτε, κύριε νηματοθέτα; Διότι έτσι όπως τα λέτε, χρίζουν διερμηνίας.
Με πολλή αγάπη Κική .
Μελλούμενα λέει ο άνθρωπος.. ...
Καταλάβατε τώρα ρε "χαλαροί" τύποι?
Re: Καταλάβατε τώρα ρε "χαλαροί" τύποι?
Δεν ήμουν αρκετά σαφής και το διόρθωσα λίγο. Το γόπινγκ είναι να μαζεύουν οι φαντάροι γόπες τσιγάρων. Ουσιαστική εκπαίδευση δεν υπάρχει.
Το να είναι κάποιος στρατόκ*βλος είναι κάτι που δεν με ενοχλεί πολύ. Αρκεί να έχει σοβαρό στρατό, με σοβαρή εκπαίδευση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ έχω πολύ σοβαρό στρατό,αποφοιτοι ευελπιδων ,ανώτεροι στις ειδικές δυνάμεις,εξοικιομενοι με μεγάλα παιδιά. Μιλάμε σοβαρή εκπαίδευση,εμεις μπίρες πίνουμε μαζί ,με χαζευαν και εγώ κοιτουσα της ημερομηνίες λήξης της μπίρας . Έχω και από πολεμική αεροπορία...
Με μια λέξη, Τούρκος.
Ας τα βλέπουν αυτά κάτι τζιμάνια, που νομίζουν οτι επειδή λιάζονταν μαζί με Τούρκους, και χόρευαν βάλς με τις Τουρκάλες, είναι όλα οκ.
Και με τον Τεντ Μπάντυ κάποιοι θα λιάζονταν δίπλα του στην παραλία, και θα λέγανε "μα τί καλός άνθρωπος".
Απ' αυτά μας προστατεύει ο ελληνικός στρατός που "είναι για τα μπάζα" σύμφωνα με κάτι γίδια.
Για τα μπάζα είναι οι ίδιοι, και προφανώς επειδή είναι για τα μπάζα οι ίδιοι, ο ΕΣ τους έβαλε μαζί με άλλους που ήταν κι αυτοί για τα μπάζα.
οι τουρκοι γνωριζουν τι εστι ελληνικη μεταπολιτευτικη ταξη
εθνομηδεν από αριστερα μεχρι νεοφιλ σιμιτισταν γαπισταν πορτοκαλενια αλεκσις και σια
ότι τους σταματα είναι ο στρατος
τον στρατο τον αφησαν ,όμως να μη γινει στραβη .
εθνομηδεν από αριστερα μεχρι νεοφιλ σιμιτισταν γαπισταν πορτοκαλενια αλεκσις και σια
ότι τους σταματα είναι ο στρατος
τον στρατο τον αφησαν ,όμως να μη γινει στραβη .
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
και τι θελες ν ασχολούνται, με χειροβομβίδες ;
Εδώ έρχεται ο διοικητής (των 25χρονων) και καθησυχάζει τους γονείς να μην ανησυχούν και τα παιδιά τα προσέχουμε.
ενώ από κει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos την 18 Οκτ 2019, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Αν θες να κάνουμε διάλογο να παραθέτεις τα λεγόμενά μου ευθέως. Αυτός που λιάζεται με τον Τεντ Μπάντυ και θα τον περάσει για καλό άνθρωπο, δεν τον γνωρίζει προσωπικά και στο φινάλε, η άποψη που σχηματίζει γι αυτόν είναι επί προσωπικού.Kauldron έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 13:48
Με μια λέξη, Τούρκος.
Ας τα βλέπουν αυτά κάτι τζιμάνια, που νομίζουν οτι επειδή λιάζονταν μαζί με Τούρκους, και χόρευαν βάλς με τις Τουρκάλες, είναι όλα οκ.
Και με τον Τεντ Μπάντυ κάποιοι θα λιάζονταν δίπλα του στην παραλία, και θα λέγανε "μα τί καλός άνθρωπος".
Απ' αυτά μας προστατεύει ο ελληνικός στρατός που "είναι για τα μπάζα" σύμφωνα με κάτι γίδια.
Για τα μπάζα είναι οι ίδιοι, και προφανώς επειδή είναι για τα μπάζα οι ίδιοι, ο ΕΣ τους έβαλε μαζί με άλλους που ήταν κι αυτοί για τα μπάζα.
Εσύ προτιμάς να τους τσουβαλιάζεις όλους. Δικαίωμά σου. Απλώς όταν χρησιμοποιείς δικά μου λόγια, παρακαλώ να με παραθέτεις ευθέως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 18 Οκτ 2019, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
κι εδώ μας λένε ότι το 1821 περνάγαμε μια χαρά
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Δεν έγραψα εγώ αυτό ο Αllien666 το κάνε . Εγώ είμαι ειρηνιστρια. Είναι απόσπασμα από διάλογο και μιλάει ο Αllien666 ,μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kiki mat την 18 Οκτ 2019, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Είναι λάθος το συμπέρασμα σου, οτι η χαλαρότητα και η αντιμιλιταριστική διάθεση οδηγεί σε ήττα. Τουλάχιστον το παράδειγμα των Κούρδων δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα.
Μάλλον το συμπέρασμα με την εισβολή της Τουρκίας στο Κουρδιστάν είναι το αντίστροφο απο αυτο που ισχυρίζεσαι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Το κάνει και ο athos και προσάπτει τα λεγόμενά σου στο όνομα μουAlien666 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 13:57Αν θες να κάνουμε διάλογο να παραθέτεις τα λεγόμενά μου ευθέως. Αυτός που λιάζεται με τον Τεντ Μπάντυ και θα τον περάσει για καλό άνθρωπο, δεν τον γνωρίζει προσωπικά και στο φινάλε, η άποψη που σχηματίζει γι αυτόν είναι επί προσωπικού.Kauldron έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 13:48
Με μια λέξη, Τούρκος.
Εσύ προτιμάς να τους τσουβαλιάζεις όλους. Δικαίωμά σου. Απλώς όταν χρησιμοποιείς δικά μου λόγια, παρακαλώ να με παραθέτεις ευθέως.
Aν εσύ είσαι κορόιδο, και πέφτεις θύμα της ισλαμικής taqiyya, ή του Κεμαλογενούς ψευδοδυτικού τρόπου ζωής, που παρουσιάζει τους Τούρκους ως "δυτικούς", δε σου φταίει κανένας. Αυτοί οι καλοί και συμπαθείς άνθρωποι, θα σε σφάξουν χωρίς δεύτερη σκέψη αν τους δώσει εντολή το κράτος τους να το κάνουν. Οι μόνοι που μπορεί να μην το κάνουν, είναι αριστεροί Τούρκοι, οι οποίοι είναι φιλικα προσκείμενοι προς το PKK.Alien666 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 13:57Αν θες να κάνουμε διάλογο να παραθέτεις τα λεγόμενά μου ευθέως. Αυτός που λιάζεται με τον Τεντ Μπάντυ και θα τον περάσει για καλό άνθρωπο, δεν τον γνωρίζει προσωπικά και στο φινάλε, η άποψη που σχηματίζει γι αυτόν είναι επί προσωπικού.Kauldron έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 13:48
Με μια λέξη, Τούρκος.
Το παράδειγμα των Ισραηλινών, όμως, αυτό δείχνει, Τουρκόπληκτε κουμπάρε. Και ως Κράτος η Ελλάδα είναι πιο "κοντά" σε σύγκριση με το Ισραήλ, παρά με τους Κούρδους, που δεν έχουν κρατική οντότητα.Είναι λάθος το συμπέρασμα σου, οτι η χαλαρότητα και η αντιμιλιταριστική διάθεση οδηγεί σε ήττα. Τουλάχιστον το παράδειγμα των Κούρδων δεν δείχνει κάτι τέτοιο
κι εδώ μας λένε ότι το 1821 περνάγαμε μια χαρά

ειρηνιστες και κοκκινα αλογα
λες και θελουν οι πολλοι ελληνες να κατακτησουμε
τα δικα μας θελουμε τα οποια θελουν οι τουρκοι οι αλβανοι σκοπιανοι
φαγαμε στη μουρη από αριστερα κκε νεοφιλ τον ειρηνισμο και μεις δεν ζητάμε τιποτα
αφεθηκε η ελληνικη μειονοτητα στην τουρκια στη τυχη και την εξαφανισαν αφεθηκαν στη τυχη τους οι βορειοηπειρωτες
οι βροντόσαυροι κκε αριστερα νεοφιλ αμα οι ελληνες μιλανε για ελληνες μειονότητες σκουζνο ομαδικα εθνικισμος εθνικισμος
και δεν βλεπουν που οι τουρκοι θελουν βορεια ελλαδα αιγαιο κυπρο και οι αλβανοι κερκυρα δ μακεδονια
αυτοι σκουζνι για τον ανυπαρκτο ελληνικο εθν ικισμο
λες και θελουν οι πολλοι ελληνες να κατακτησουμε
τα δικα μας θελουμε τα οποια θελουν οι τουρκοι οι αλβανοι σκοπιανοι
φαγαμε στη μουρη από αριστερα κκε νεοφιλ τον ειρηνισμο και μεις δεν ζητάμε τιποτα
αφεθηκε η ελληνικη μειονοτητα στην τουρκια στη τυχη και την εξαφανισαν αφεθηκαν στη τυχη τους οι βορειοηπειρωτες
οι βροντόσαυροι κκε αριστερα νεοφιλ αμα οι ελληνες μιλανε για ελληνες μειονότητες σκουζνο ομαδικα εθνικισμος εθνικισμος
και δεν βλεπουν που οι τουρκοι θελουν βορεια ελλαδα αιγαιο κυπρο και οι αλβανοι κερκυρα δ μακεδονια
αυτοι σκουζνι για τον ανυπαρκτο ελληνικο εθν ικισμο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Είναι γιατρός ναι.Kiki mat έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 12:15Εγω δεν κάνει να συγχιζομαι. Έχουμε σαν χώρα παραγωγή νάζι. Και το λένε είμαι ντόπιος ναζί. . Γιατρός είσαι ρε φίλε. Γελαω.Οργισμένος έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 12:08Χρησιμοποιουμε και ως άλλοθι τους πανηλιθιους ντόπιους ναζί και όλα καλά ε;
ΕΕΕΕΕ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ακομα δεν καταλαβατε γιατι νικησε η ΝΔ...
από under » 27 Μάιος 2023, 19:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 253 Απαντήσεις
- 7167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2023, 21:04
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Ιουν 2024, 21:37
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλάβατε για πόσο ηλίθιους σας περνάει ο μπουμπούκος?
από Μαδουραίος » 11 Φεβ 2024, 14:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Φεβ 2024, 20:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλαβατε απο την δηλωση Ανδρουλακη για ποιον λογο κανει προταση δυσπιστιας;
από Alex Amsterdam » 24 Μαρ 2024, 22:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
25 Μαρ 2024, 02:57
-