Sexting και γνωριμιες στο κοινωνικο δικτυο Odnoklasniki
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Sexting και γνωριμιες στο κοινωνικο δικτυο Odnoklasniki
Είχε πει ότι δεν ξαναπάει σε αυτή τη χώρα όσο ζει, και ούτε ξαναπηγε. 

για (πορνο)τουρισμό μιλάνε οι άνθρωποι βρε σπίρτοΥδράργυρος έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:43Να ρε βενεζουελα. Σου λεμε ψηφισε συριζα να γινουμε βενεζουελα τιποτα εσυγερμανοι τσιγγουνηδες
όχι να γίνουνε ντόπιοι βενεζουελάνοι

θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ayυτο κανω κι εγω.Кαθαρα για χαβαλε.Περα απο την πλακα δεν θα εφτανα στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρω γκομενα.Εχω δημιουργησει σχεση εμπιστοσυνης μαζι τους και μου μιλαν για τα προβληματα τους.Πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα και για να εξασκησω τις ικανοτητες μου στην γλωσσα.panos291 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 12:03Το θέμα είναι ρε πλουφ τι νά περιμένεις από αυτές. Αν δεν είναι κοντά, δύσκολα τις συναντάς. Και πες ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν είναι από Μόσχα ή Saint Petersburg γιατί υπάρχουν πτήσεις. Αν είναι όμως από καμιά Ουφα, Βλαδιβοστοκ κλπ, γίνεται δύσκολο προς αδύνατο, και γράφεις καθαρά για χαβαλέ.plouf έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:07Μεγιστε Παναγιωτη αυτο τωρα το προσεξα δεν το ειχα υποψιν.
Παντως εχω αρκετα matches θα δειξω φωτο απο τις γυναικες αυτες με προσωπικο μηνυμα σε οποιον μου το ζητησει
γιατι οι συντονιστες μου ειπαν να σβησω και την φωτο που εβαλα ηδη.Μεχρι στιγμης εχω γνωριστει με τρεις ρωσιδες
μια ουκρανη και μια λευκορωσιδα.
Τα προφιλ τους δεν ειναι καθολου φεηκ και φυσικα ουτε μου εστειλαν γυμνες φοτο.
Oχι ρε συ μην κολώνεις. Άμα γνωρίσεις καμια, πήγαινε. Αρκεί να το έχεις μελετήσει το θέμα, να αξίζει σαν προορισμός, που και κάτι να στραβώσει να βρεις άλλες ή έστω να περάσεις καλά.plouf έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 16:11Ayυτο κανω κι εγω.Кαθαρα για χαβαλε.Περα απο την πλακα δεν θα εφτανα στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρω γκομενα.Εχω δημιουργησει σχεση εμπιστοσυνης μαζι τους και μου μιλαν για τα προβληματα τους.Πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα και για να εξασκησω τις ικανοτητες μου στην γλωσσα.panos291 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 12:03Το θέμα είναι ρε πλουφ τι νά περιμένεις από αυτές. Αν δεν είναι κοντά, δύσκολα τις συναντάς. Και πες ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν είναι από Μόσχα ή Saint Petersburg γιατί υπάρχουν πτήσεις. Αν είναι όμως από καμιά Ουφα, Βλαδιβοστοκ κλπ, γίνεται δύσκολο προς αδύνατο, και γράφεις καθαρά για χαβαλέ.plouf έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 10:07
Μεγιστε Παναγιωτη αυτο τωρα το προσεξα δεν το ειχα υποψιν.
Παντως εχω αρκετα matches θα δειξω φωτο απο τις γυναικες αυτες με προσωπικο μηνυμα σε οποιον μου το ζητησει
γιατι οι συντονιστες μου ειπαν να σβησω και την φωτο που εβαλα ηδη.Μεχρι στιγμης εχω γνωριστει με τρεις ρωσιδες
μια ουκρανη και μια λευκορωσιδα.
Τα προφιλ τους δεν ειναι καθολου φεηκ και φυσικα ουτε μου εστειλαν γυμνες φοτο.
Εγώ πριν πάω Ρίο ντε Τζανέιρο είχα γνωρίσει από το ίντερνετ 5-6 γκόμενές με φωτογραφίες και τηλέφωνα. Ήξεραν και πότε θα έφτανα. Όταν πήγα αλλαξα γνώμη και δεν πήρα τηλέφωνο καμια

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Дεν ξερω τι να πω εχω μεγαλωσει πια εφτασα και τα 37 παναθεμα με και οι γεροι μου μου τα εχουν κανει ζεπελιν για να παντρευτω.panos291 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 16:54Oχι ρε συ μην κολώνεις. Άμα γνωρίσεις καμια, πήγαινε. Αρκεί να το έχεις μελετήσει το θέμα, να αξίζει σαν προορισμός, που και κάτι να στραβώσει να βρεις άλλες ή έστω να περάσεις καλά.plouf έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 16:11Ayυτο κανω κι εγω.Кαθαρα για χαβαλε.Περα απο την πλακα δεν θα εφτανα στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρω γκομενα.Εχω δημιουργησει σχεση εμπιστοσυνης μαζι τους και μου μιλαν για τα προβληματα τους.Πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα και για να εξασκησω τις ικανοτητες μου στην γλωσσα.panos291 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 12:03
Το θέμα είναι ρε πλουφ τι νά περιμένεις από αυτές. Αν δεν είναι κοντά, δύσκολα τις συναντάς. Και πες ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν είναι από Μόσχα ή Saint Petersburg γιατί υπάρχουν πτήσεις. Αν είναι όμως από καμιά Ουφα, Βλαδιβοστοκ κλπ, γίνεται δύσκολο προς αδύνατο, και γράφεις καθαρά για χαβαλέ.
Εγώ πριν πάω Ρίο ντε Τζανέιρο είχα γνωρίσει από το ίντερνετ 5-6 γκόμενές με φωτογραφίες και τηλέφωνα. Ήξεραν και πότε θα έφτανα. Όταν πήγα αλλαξα γνώμη και δεν πήρα τηλέφωνο καμια
Νιωθω πως οι δυναμεις μου με εχουν καταβαλλει νομιζω πως λιγο καιρο θα πινω μονο χαμομημηλι και τιλιο.

φιλος μου προσφατα χωρισμενος εκανε γνωριμια με κυρια απο Γαλλια στο fb ... με τα πολλα προχωρησε σε βιντεοκληση μεσω μεσαντζερ ... ο δικος μου αυνανιζοτανε ενω το ιδιο εκανε και η κυρια ... μετα απο δυο ημερες του ηρθε μηνυμα με βιντεο με τον ιδιο και το πουλι στο χερι του οτι θα το εστελνε σε ολες τις επαφες του αν δεν εστελνε 300 ευρω σε μια τραπεζα στην Αφρικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 18 Οκτ 2019, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ενδιαφέρον....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ναι μιλαμε για επαφες οπως η 19 χρονη κορη του και ολο το κοινωνικο περιβαλλον...
απευθυνωμενος στην αστυνομια του προτεινανε να δηλωσει αστυνομικος και να σβησει το λογαριασμο του ... το βιντεο παντως το εχουνε αυτοι ... το λαθος συμφωνα με εμπειρο αστυνομικο ηταν οτι αφησε το προσωπο να φανει ... οποτε παρτε τα μετρα σας
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καταλάβαμε. Ποτέ και τα δύο κεφάλια μαζί,λοιπόν.
σωστος ο παικτης

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου συντρολλε να εισαι καλα.Εννοειται οτι δεν θα στειλω ποτε των ποτων γυμνες φωτογραφιες μου ουτεnostromos έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 17:47φιλος μου προσφατα χωρισμενος εκανε γνωριμια με κυρια απο Γαλλια στο fb ... με τα πολλα προχωρησε σε βιντεοκληση μεσω μεσαντζερ ... ο δικος μου αυνανιζοτανε ενω το ιδιο εκανε και η κυρια ... μετα απο δυο ημερες του ηρθε μηνυμα με βιντεο με τον ιδιο και το πουλι στο χερι του οτι θα το εστελνε σε ολες τις επαφες του αν δεν εστελνε 300 ευρω σε μια τραπεζα στην Αφρικη
βιντεο μου σε καμια ποτε και πουθενα μεγαλα παιδια ειμαστε πια.
Εχω να σε διαβεβαιωσω οτι εχω δημιουργησει τοσο καλη σχεση εμπιστοσυνης με τις γυναικες αυτες που μου εκμηστηρευτικαν τα προβληματα
που εχουν στην καθημερινη τους ζωη.
Με λιγα λογια ειμαστε στην friendzone πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα.
Το οdnoklasniki ειναι σαν το φεησμπουκ.Στα προφιλ τους φαινονται σχεδον ολες οι απαραιτητες πληροφοριες και οικογενιακες φωτο.
Στο ψευτικο αυτο προφιλ που μου εκανε σεξτινγκ εκανα μπλοκ ηδη.
Δεν σε ρωτάνε σε ποιό σχολείο πήγες εκεί;plouf έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 18:51Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου συντρολλε να εισαι καλα.Εννοειται οτι δεν θα στειλω ποτε των ποτων γυμνες φωτογραφιες μου ουτεnostromos έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 17:47φιλος μου προσφατα χωρισμενος εκανε γνωριμια με κυρια απο Γαλλια στο fb ... με τα πολλα προχωρησε σε βιντεοκληση μεσω μεσαντζερ ... ο δικος μου αυνανιζοτανε ενω το ιδιο εκανε και η κυρια ... μετα απο δυο ημερες του ηρθε μηνυμα με βιντεο με τον ιδιο και το πουλι στο χερι του οτι θα το εστελνε σε ολες τις επαφες του αν δεν εστελνε 300 ευρω σε μια τραπεζα στην Αφρικη
βιντεο μου σε καμια ποτε και πουθενα μεγαλα παιδια ειμαστε πια.
Εχω να σε διαβεβαιωσω οτι εχω δημιουργησει τοσο καλη σχεση εμπιστοσυνης με τις γυναικες αυτες που μου εκμηστηρευτικαν τα προβληματα
που εχουν στην καθημερινη τους ζωη.
Με λιγα λογια ειμαστε στην friendzone πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα.
Το οdnoklasniki ειναι σαν το φεησμπουκ.Στα προφιλ τους φαινονται σχεδον ολες οι απαραιτητες πληροφοριες και οικογενιακες φωτο.
Στο ψευτικο αυτο προφιλ που μου εκανε σεξτινγκ εκανα μπλοκ ηδη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κορίτσια κάντε κάτι, θα σας τον φάει καμιά μπαμπούσκα!
the end
Είδες που δεν ενέδωσες στον σουβλατζη?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υψηλη μολυνση απο αρμονικες στο δικτυο ρευματος
από SeaHawk » 26 Νοέμ 2024, 18:07 » σε Τεχνολογία - 50 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
27 Νοέμ 2024, 10:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγωνισμός για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στο εθνικό δίκτυο ενέργειας
από Ίακχος » 22 Νοέμ 2024, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Νοέμ 2024, 17:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Απρ 2025, 17:40
-
-
Νέα δημοσίευση Το Βήμα αποκαλύπτει το ευρύ δίκτυο διαφθοράς του καθεστώτος Μητσοτάκης
από Μαδουραίος » 27 Οκτ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Οκτ 2024, 13:33
-