Sexting και γνωριμιες στο κοινωνικο δικτυο Odnoklasniki

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Sexting και γνωριμιες στο κοινωνικο δικτυο Odnoklasniki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 18 Οκτ 2019, 15:00

Είχε πει ότι δεν ξαναπάει σε αυτή τη χώρα όσο ζει, και ούτε ξαναπηγε. :lol:

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 18 Οκτ 2019, 15:08

Υδράργυρος έγραψε:
18 Οκτ 2019, 14:43
panos291 έγραψε:
18 Οκτ 2019, 14:37
Εγώ ήμουνα Πράγα σε μια και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι που έφυγα και εμένα σε ξενοδοχείο. Με έπαιρνε τηλέφωνο ο αδερφός μου που έκανε διακοπές στη Βενεζουέλα και με κοροϊδευε :lol:
Τις περισσότερες φορές περάσαμε καλά πάντως.
Να ρε βενεζουελα. Σου λεμε ψηφισε συριζα να γινουμε βενεζουελα τιποτα εσυ

:smt005: γερμανοι τσιγγουνηδες :smt005:
για (πορνο)τουρισμό μιλάνε οι άνθρωποι βρε σπίρτο
όχι να γίνουνε ντόπιοι βενεζουελάνοι :smt005:
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 18 Οκτ 2019, 16:11

panos291 έγραψε:
18 Οκτ 2019, 12:03
plouf έγραψε:
18 Οκτ 2019, 10:07
panos291 έγραψε:
18 Οκτ 2019, 08:42
Πλουφ αφού σου αρέσουν οι ρωσιδαρες και ξέρεις τη γλώσσα, κατέβασε Frim στο κινητό.
Μεγιστε Παναγιωτη αυτο τωρα το προσεξα δεν το ειχα υποψιν.
Παντως εχω αρκετα matches θα δειξω φωτο απο τις γυναικες αυτες με προσωπικο μηνυμα σε οποιον μου το ζητησει
γιατι οι συντονιστες μου ειπαν να σβησω και την φωτο που εβαλα ηδη.Μεχρι στιγμης εχω γνωριστει με τρεις ρωσιδες
μια ουκρανη και μια λευκορωσιδα.
Τα προφιλ τους δεν ειναι καθολου φεηκ και φυσικα ουτε μου εστειλαν γυμνες φοτο.
Το θέμα είναι ρε πλουφ τι νά περιμένεις από αυτές. Αν δεν είναι κοντά, δύσκολα τις συναντάς. Και πες ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν είναι από Μόσχα ή Saint Petersburg γιατί υπάρχουν πτήσεις. Αν είναι όμως από καμιά Ουφα, Βλαδιβοστοκ κλπ, γίνεται δύσκολο προς αδύνατο, και γράφεις καθαρά για χαβαλέ.
Ayυτο κανω κι εγω.Кαθαρα για χαβαλε.Περα απο την πλακα δεν θα εφτανα στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρω γκομενα.Εχω δημιουργησει σχεση εμπιστοσυνης μαζι τους και μου μιλαν για τα προβληματα τους.Πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα και για να εξασκησω τις ικανοτητες μου στην γλωσσα.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 18 Οκτ 2019, 16:54

plouf έγραψε:
18 Οκτ 2019, 16:11
panos291 έγραψε:
plouf έγραψε:
18 Οκτ 2019, 10:07

Μεγιστε Παναγιωτη αυτο τωρα το προσεξα δεν το ειχα υποψιν.
Παντως εχω αρκετα matches θα δειξω φωτο απο τις γυναικες αυτες με προσωπικο μηνυμα σε οποιον μου το ζητησει
γιατι οι συντονιστες μου ειπαν να σβησω και την φωτο που εβαλα ηδη.Μεχρι στιγμης εχω γνωριστει με τρεις ρωσιδες
μια ουκρανη και μια λευκορωσιδα.
Τα προφιλ τους δεν ειναι καθολου φεηκ και φυσικα ουτε μου εστειλαν γυμνες φοτο.
Το θέμα είναι ρε πλουφ τι νά περιμένεις από αυτές. Αν δεν είναι κοντά, δύσκολα τις συναντάς. Και πες ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν είναι από Μόσχα ή Saint Petersburg γιατί υπάρχουν πτήσεις. Αν είναι όμως από καμιά Ουφα, Βλαδιβοστοκ κλπ, γίνεται δύσκολο προς αδύνατο, και γράφεις καθαρά για χαβαλέ.
Ayυτο κανω κι εγω.Кαθαρα για χαβαλε.Περα απο την πλακα δεν θα εφτανα στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρω γκομενα.Εχω δημιουργησει σχεση εμπιστοσυνης μαζι τους και μου μιλαν για τα προβληματα τους.Πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα και για να εξασκησω τις ικανοτητες μου στην γλωσσα.
Oχι ρε συ μην κολώνεις. Άμα γνωρίσεις καμια, πήγαινε. Αρκεί να το έχεις μελετήσει το θέμα, να αξίζει σαν προορισμός, που και κάτι να στραβώσει να βρεις άλλες ή έστω να περάσεις καλά.
Εγώ πριν πάω Ρίο ντε Τζανέιρο είχα γνωρίσει από το ίντερνετ 5-6 γκόμενές με φωτογραφίες και τηλέφωνα. Ήξεραν και πότε θα έφτανα. Όταν πήγα αλλαξα γνώμη και δεν πήρα τηλέφωνο καμια :003:

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 18 Οκτ 2019, 17:33

panos291 έγραψε:
18 Οκτ 2019, 16:54
plouf έγραψε:
18 Οκτ 2019, 16:11
panos291 έγραψε:

Oχι ρε συ μην κολώνεις. Άμα γνωρίσεις καμια, πήγαινε. Αρκεί να το έχεις μελετήσει το θέμα, να αξίζει σαν προορισμός, που και κάτι να στραβώσει να βρεις άλλες ή έστω να περάσεις καλά.
Εγώ πριν πάω Ρίο ντε Τζανέιρο είχα γνωρίσει από το ίντερνετ 5-6 γκόμενές με φωτογραφίες και τηλέφωνα. Ήξεραν και πότε θα έφτανα. Όταν πήγα αλλαξα γνώμη και δεν πήρα τηλέφωνο καμια :003:
Дεν ξερω τι να πω εχω μεγαλωσει πια εφτασα και τα 37 παναθεμα με και οι γεροι μου μου τα εχουν κανει ζεπελιν για να παντρευτω.
Νιωθω πως οι δυναμεις μου με εχουν καταβαλλει νομιζω πως λιγο καιρο θα πινω μονο χαμομημηλι και τιλιο. :e040:

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 18 Οκτ 2019, 17:47

φιλος μου προσφατα χωρισμενος εκανε γνωριμια με κυρια απο Γαλλια στο fb ... με τα πολλα προχωρησε σε βιντεοκληση μεσω μεσαντζερ ... ο δικος μου αυνανιζοτανε ενω το ιδιο εκανε και η κυρια ... μετα απο δυο ημερες του ηρθε μηνυμα με βιντεο με τον ιδιο και το πουλι στο χερι του οτι θα το εστελνε σε ολες τις επαφες του αν δεν εστελνε 300 ευρω σε μια τραπεζα στην Αφρικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 18 Οκτ 2019, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 18 Οκτ 2019, 17:49

Ενδιαφέρον....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 18 Οκτ 2019, 17:51

ναι μιλαμε για επαφες οπως η 19 χρονη κορη του και ολο το κοινωνικο περιβαλλον...

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 18 Οκτ 2019, 17:53

απευθυνωμενος στην αστυνομια του προτεινανε να δηλωσει αστυνομικος και να σβησει το λογαριασμο του ... το βιντεο παντως το εχουνε αυτοι ... το λαθος συμφωνα με εμπειρο αστυνομικο ηταν οτι αφησε το προσωπο να φανει ... οποτε παρτε τα μετρα σας

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Οκτ 2019, 17:56

nostromos έγραψε:
18 Οκτ 2019, 17:53
απευθυνωμενος στην αστυνομια του προτεινανε να δηλωσει αστυνομικος και να σβησει το λογαριασμο του ... το βιντεο παντως το εχουνε αυτοι ... το λαθος συμφωνα με εμπειρο αστυνομικο ηταν οτι αφησε το προσωπο να φανει ... οποτε παρτε τα μετρα σας
Καταλάβαμε. Ποτέ και τα δύο κεφάλια μαζί,λοιπόν.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 18 Οκτ 2019, 17:57

vantono έγραψε:
18 Οκτ 2019, 17:56
nostromos έγραψε:
18 Οκτ 2019, 17:53
Καταλάβαμε. Ποτέ και τα δύο κεφάλια μαζί,λοιπόν.
σωστος ο παικτης :003::003:

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 18 Οκτ 2019, 18:51

nostromos έγραψε:
18 Οκτ 2019, 17:47
φιλος μου προσφατα χωρισμενος εκανε γνωριμια με κυρια απο Γαλλια στο fb ... με τα πολλα προχωρησε σε βιντεοκληση μεσω μεσαντζερ ... ο δικος μου αυνανιζοτανε ενω το ιδιο εκανε και η κυρια ... μετα απο δυο ημερες του ηρθε μηνυμα με βιντεο με τον ιδιο και το πουλι στο χερι του οτι θα το εστελνε σε ολες τις επαφες του αν δεν εστελνε 300 ευρω σε μια τραπεζα στην Αφρικη
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου συντρολλε να εισαι καλα.Εννοειται οτι δεν θα στειλω ποτε των ποτων γυμνες φωτογραφιες μου ουτε
βιντεο μου σε καμια ποτε και πουθενα μεγαλα παιδια ειμαστε πια.
Εχω να σε διαβεβαιωσω οτι εχω δημιουργησει τοσο καλη σχεση εμπιστοσυνης με τις γυναικες αυτες που μου εκμηστηρευτικαν τα προβληματα
που εχουν στην καθημερινη τους ζωη.
Με λιγα λογια ειμαστε στην friendzone πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα.
Το οdnoklasniki ειναι σαν το φεησμπουκ.Στα προφιλ τους φαινονται σχεδον ολες οι απαραιτητες πληροφοριες και οικογενιακες φωτο.
Στο ψευτικο αυτο προφιλ που μου εκανε σεξτινγκ εκανα μπλοκ ηδη.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 18 Οκτ 2019, 18:57

plouf έγραψε:
18 Οκτ 2019, 18:51
nostromos έγραψε:
18 Οκτ 2019, 17:47
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου συντρολλε να εισαι καλα.Εννοειται οτι δεν θα στειλω ποτε των ποτων γυμνες φωτογραφιες μου ουτε
βιντεο μου σε καμια ποτε και πουθενα μεγαλα παιδια ειμαστε πια.
Εχω να σε διαβεβαιωσω οτι εχω δημιουργησει τοσο καλη σχεση εμπιστοσυνης με τις γυναικες αυτες που μου εκμηστηρευτικαν τα προβληματα
που εχουν στην καθημερινη τους ζωη.
Με λιγα λογια ειμαστε στην friendzone πιο πολυ για χαβαλε γραφτηκα.
Το οdnoklasniki ειναι σαν το φεησμπουκ.Στα προφιλ τους φαινονται σχεδον ολες οι απαραιτητες πληροφοριες και οικογενιακες φωτο.
Στο ψευτικο αυτο προφιλ που μου εκανε σεξτινγκ εκανα μπλοκ ηδη.
Δεν σε ρωτάνε σε ποιό σχολείο πήγες εκεί;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Οκτ 2019, 18:59

Κορίτσια κάντε κάτι, θα σας τον φάει καμιά μπαμπούσκα!
the end

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 18 Οκτ 2019, 19:12

Gherschaagk έγραψε:
18 Οκτ 2019, 17:49
Ενδιαφέρον....
Είδες που δεν ενέδωσες στον σουβλατζη?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις