Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 18:09
Λύσσαξαν οι Γερμανοί και τα τσιράκια τους. Πού ήταν το δάχτυλο Χανς;
Γαλλικό «μπλόκο» στην ένταξη Βόρειας Μακεδονίας και Αλβανίας στην ΕΕ
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Γαλλικό «μπλόκο» στην ένταξη Βόρειας Μακεδονίας και Αλβανίας στην ΕΕ
- Λίνο Βεντούρα
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 21:07Το είπα ήδη, και απάντησα και στις ενστάσεις σου. Σκέψου τα στοιχεία που πλέον έχεις, δεν χρειάζεσαι άλλα και δεν θα παρέχω άλλα.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:07Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 19:45η Ελλάδα καίγεται να βάλει τα Δυτικά Βαλκάνια στην ΕΕ αφού θα είναι η μεγάλη ωφελημένη.πώς;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 19:57Όχι ότι η Ελλάδα δεν ωφεληθηκε πολύ περισσότερο από τη Γαλλία από την είσοδο της Βουλγαρίας.
Απάντησες «δεν ξέρω»Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:31Δεν ξέρω, δεν είναι συγκρίσιμο έτσι κι αλλιώς , πριν 15 χρόνια άλλη εποχή. Αλλά δείχνει τη σημασία για μας. Μην υποτιμάτε τη γεωγραφία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:25Σε σχέση με πριν την ένταξη;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:14Η Βουλγαρία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος αποδέκτης εξαγωγών της Ελλάδας (αξίας 1.7 δις) .

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ευκολακι. Βάζουμε μέσα όσο το δυνατόν περισσότερους και όσο το δυνατόν περισσότερο ψωμολυσσες γύφτους, ώστε να φαντάζουν οι δικές μας απαιτήσεις λογικες και να έχουμε έτσι ελπίδες να τσιμπήσουμε περισσότερα από τους κουτοφραγκους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Μάλλον χάθηκαν τα επόμενα ποστ στους ιντερνετοσωλήνες σου, που είναι αυτά που έγραψα για τη μείωση των τριβών; Η αύξηση δε μας λέει κάτι γιατι εύκολα μπορεί να πει ο καθένας "δεν ξέρουμε που οφείλεται".

- Λίνο Βεντούρα
Οπότε η μείωση των τριβών είναι όλο κι όλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 21:33Μάλλον χάθηκαν τα επόμενα ποστ στους ιντερνετοσωλήνες σου, που είναι αυτά που έγραψα για τη μείωση των τριβών; Η αύξηση δε μας λέει κάτι γιατι εύκολα μπορεί να πει ο καθένας "δεν ξέρουμε που οφείλεται".
- Dwarven Blacksmith
Στον οικονομικό τομέα πάντα. Προφανώς η σταθερότητα της περιοχής είναι ανεκτίμητη. Κάτι μου λέει όμως ότι δεν έχει καταλάβει τη σημασία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 21:46Οπότε η μείωση των τριβών είναι όλο κι όλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 21:33Μάλλον χάθηκαν τα επόμενα ποστ στους ιντερνετοσωλήνες σου, που είναι αυτά που έγραψα για τη μείωση των τριβών; Η αύξηση δε μας λέει κάτι γιατι εύκολα μπορεί να πει ο καθένας "δεν ξέρουμε που οφείλεται".
Ξέρεις να μου πεις τα οφέλη της Κοινής Αγοράς; Γιατί αν δεν τα ξέρεις αυτά, δεν έχει νόημα να το εξειδικεύσεις στη Βουλγαρία. Αν τα ξέρεις όμως, αναλογίσου για ποια ζευγάρια χωρών τα οφέλη είναι μεγαλύτερα. Αυτά που οι οικονομίες τους είναι περισσότερο συνδεδεμένες ήδη ή λιγότερο.
Δε σε ρωτάω για να μου απαντήσεις, σου ζητάω να το σκεφτείς μόνος σου. Ούτε θέλω να μου πεις έχεις δίκιο, δεν χρειάζεται.

- Λίνο Βεντούρα
Η Βουλγαρία μπήκε στην κουβέντα ως παράδειγμα για τα οφέλη που θα έχει η ένταξη των δύο άλλων χωρών. Μάλιστα έθεσες το εμπόριο ως σημαντικό παράγοντα. Εμπορικά, λοιπόν, δεν υπάρχει άμεσο όφελος για την Ελλάδα. Ίσα-ίσα πιθανόν να πέσει μερικές θέσεις. Θα με ικανοποιούσε να την φτύσεις αυτήν την καραμέλα και να προχωρήσεις με τον δικό σου συλλογισμό και όχι με σλόγκαν που δεν βασίζονται πουθενάDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 21:54Στον οικονομικό τομέα πάντα. Προφανώς η σταθερότητα της περιοχής είναι ανεκτίμητη. Κάτι μου λέει όμως ότι δεν έχει καταλάβει τη σημασία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 21:46Οπότε η μείωση των τριβών είναι όλο κι όλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 21:33Μάλλον χάθηκαν τα επόμενα ποστ στους ιντερνετοσωλήνες σου, που είναι αυτά που έγραψα για τη μείωση των τριβών; Η αύξηση δε μας λέει κάτι γιατι εύκολα μπορεί να πει ο καθένας "δεν ξέρουμε που οφείλεται".
Ξέρεις να μου πεις τα οφέλη της Κοινής Αγοράς; Γιατί αν δεν τα ξέρεις αυτά, δεν έχει νόημα να το εξειδικεύσεις στη Βουλγαρία. Αν τα ξέρεις όμως, αναλογίσου για ποια ζευγάρια χωρών τα οφέλη είναι μεγαλύτερα. Αυτά που οι οικονομίες τους είναι περισσότερο συνδεδεμένες ήδη ή λιγότερο.
Δε σε ρωτάω για να μου απαντήσεις, σου ζητάω να το σκεφτείς μόνος σου. Ούτε θέλω να μου πεις έχεις δίκιο, δεν χρειάζεται.
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει τρολάκι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 22:05Εμπορικά, λοιπόν, δεν υπάρχει άμεσο όφελος για την Ελλάδα.

- Λίνο Βεντούρα
οι πίνακες βρίσκονται παραπάνωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 22:07Εντάξει τρολάκι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 22:05Εμπορικά, λοιπόν, δεν υπάρχει άμεσο όφελος για την Ελλάδα.
ΥΓ σβήσε το «όφελος», γράψε «βελτίωση», λάθος εκφραση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 18 Οκτ 2019, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχαχα τι ζούμε.....Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:37Η ευρωπαικη ενωση ειναι ανεκδοτο, τελεια και παυλα.
Τους βαλανε να αλλαξουνε συνταγματικη ονομασια και μετα τους εβαλε βετο η γαλλια
Πράγματι, η Τουρκία γνωρίζει πλέον ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ μέλος της Ε.Ε. Η στάση της απέναντι στην Ελλάδα δεν άλλαξε ποτέ όμως, ακόμα και όταν ξεκίνησε η ενταξιακή της πορεία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 19:57Η Τουρκία έχει καιρό τώρα χάσει την πίστη της στην ενταξιακή διαδικασία αφού πιστεύει ότι πάντα οι Ευρωπαίοι θα βρίσκουν ένα πρόσχημα για να την αφήνουν εκτός.Fuerte έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 19:52Οσο ωφελήθηκε από την είσοδο της Βουλγαρίας και άλλαξε η στάση της Τουρκίας από την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 19:45
Για ένα αλεξιπτωτιστη στην πολιτική μόνο. Αλλιώς θα ήξερε πρώτον ότι η ενταξιακή διαδικασία αποτελεί όπλο στα χέρια της Ελλάδας και δεν θέλει οι γείτονες να χάνουν την πίστη τους σε αυτή για αλλιώς γίνεται νεροπίστολο, και δεύτερον ότι η Ελλάδα καίγεται να βάλει τα Δυτικά Βαλκάνια στην ΕΕ αφού θα είναι η μεγάλη ωφελημένη.
Οι ευσεβείς πόθοι μετατρέπονται σε βεβαιότητες.
Αντίθετα στα Δυτικά Βαλκάνια η πίστη αυτή παράγει αποτελέσματα, το τελευταίο εκ των οποίων είναι η συμφωνία των Πρεσπων. (και άλλα όμως π.χ. συμφιλίωση Σερβίας Κόσοβου)
Τα Δυτικά Βαλκάνια αποτελούν πηγή αποσταθεροποίησης αλλά στο μέλλον θα αποτελούν το δρόμο προς την κεντρική Ευρώπη, είναι πιο σημαντικά από τη Βουλγαρία που βρίσκεται στην ακρούλα. Όχι ότι η Ελλάδα δεν ωφεληθηκε πολύ περισσότερο από τη Γαλλία από την είσοδο της Βουλγαρίας.
Επίσης, η θεωρία της κυριαρχίας ή έστω της βελτίωσης των διμερών σχέσεων μέσω της οικονομικής επιρροής στα Βαλκάνια όταν δοκιμάστηκε στην πράξη με τις Ελληνικές επιχειρήσεις να είναι οι κυρίαρχες σε Σκόπια και Αλβανία, αλλά και την εξάρτηση των Αλβανών από τα εμβάσματα από Ελλάδα, είχε τον Γκρουέφσκι να βγαζει χάρτες με τη χώρα του να φτάνει μέχρι τη...Λάρισα και τους Αλβανούς να προσπαθούν να μιμηθούν τους Τούρκους ως προς την τύχη της Ελληνικής μειονότητας.
- Υδράργυρος
Vladimir Putin likes that
Όταν ο άλλος λέει ότι πίσω από όλα είναι ο Κούλης...κλέβει και εκκλησία μη σου πω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:23Κλωτσάει κώλους και παίρνει ονόματα σε αυτό το νήμα ο μέγας όργι
the end
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Τώρα είναι ευκαιρία να συζητήσουμε με τους γείτονές μας για συνομοσπονδία.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- wooded glade
Τα Αλμπάνια δεν πιστεύω ότι μπορούν να μπουν σε καμία ΕΕ.
Εγώ αν ήμουνα στη θέση του γιαγιού ντακ θα τους έλεγα "αναπεράστε το 2040.
Για τους σκοπιανέσκου τώρα με τόσα καζίνο που έχουν δεν ξέρω.
Πιθανόν έπαιξε ρόλο ο Λεπενισμός, γιατί τα αβγά δε γουστάρουν immigrants. Προ εικοσαετίας που δεν υπήρχε Μπιν Λάντεν και τα αβγά δεν είχαν με τι να ασχοληθούν τα έβαζαν με τους Κροάτες, Ρουμάνους κλπ.
Αλλά πιθανότερο να έγινε λόγω Τραμπ-μπρέξι. Τα Σκόπια ήταν πάντα το αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων, ενώ η Γιούροπ δεν γουστάριζε και τόσο πολύ.
Όταν εμείς φροντίσαμε να κάψουμε τις καλές συμφωνίες της Λισσαβώνος και του Εδιμβούργου, την εποχή Τεό-Οτσαλάν υπουργού εξωτερικών, τα Αμερικανά και τα αγγλοσάξονα έγιναν τσάμπιονς των Σκοπίων (διαγωνισμός master mind και άλλα που έκαναν), ενώ τα γιουρόπια δεν καιγόντουσαν και τόσο πολύ. Η Γαλλία μάλιστα ποτέ δεν αναγνώρισε προ Πρεσπών αν δεν κάνω λάθος.
Για να την σπάσει λοιπόν στον Τραμπ έθεσε το βέτο η Γαλλία.
Εγώ αν ήμουνα στη θέση του γιαγιού ντακ θα τους έλεγα "αναπεράστε το 2040.
Για τους σκοπιανέσκου τώρα με τόσα καζίνο που έχουν δεν ξέρω.
Πιθανόν έπαιξε ρόλο ο Λεπενισμός, γιατί τα αβγά δε γουστάρουν immigrants. Προ εικοσαετίας που δεν υπήρχε Μπιν Λάντεν και τα αβγά δεν είχαν με τι να ασχοληθούν τα έβαζαν με τους Κροάτες, Ρουμάνους κλπ.
Αλλά πιθανότερο να έγινε λόγω Τραμπ-μπρέξι. Τα Σκόπια ήταν πάντα το αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων, ενώ η Γιούροπ δεν γουστάριζε και τόσο πολύ.
Όταν εμείς φροντίσαμε να κάψουμε τις καλές συμφωνίες της Λισσαβώνος και του Εδιμβούργου, την εποχή Τεό-Οτσαλάν υπουργού εξωτερικών, τα Αμερικανά και τα αγγλοσάξονα έγιναν τσάμπιονς των Σκοπίων (διαγωνισμός master mind και άλλα που έκαναν), ενώ τα γιουρόπια δεν καιγόντουσαν και τόσο πολύ. Η Γαλλία μάλιστα ποτέ δεν αναγνώρισε προ Πρεσπών αν δεν κάνω λάθος.
Για να την σπάσει λοιπόν στον Τραμπ έθεσε το βέτο η Γαλλία.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-