Άλλη μια καλή διαδρομή είναι το Οριάν εξπρές, σε αυτό με το δίκιο σου να τα λες αυτά. Και αυτή θα ήθελα να την κάνω.Χουργιατς έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:27Dasein χώσε μια Τουργκενιεφική περιγραφή μιας τυπικής μέρας επί του Υπερσιβηρικού, να 'χει δεσποινίδες με κομπινεζόν στις κουκέτες, Επιτετραμένους της Αυλής στο βαγκόν-μπαγ, δείπνο κάτω από πολύφωτο Φαμπερζέ και ακριβές πορσελάνες μετά του Διπλωματικού Ακολούθου στην Ορεινή Μογγολία, και την τρομακτική ανακάλυψη μιας κατσαρίδας στο δοχείον νυκτός
Sexting και γνωριμιες στο κοινωνικο δικτυο Odnoklasniki
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Sexting και γνωριμιες στο κοινωνικο δικτυο Odnoklasniki
the end
Δεν είναι και κάνα κατόρθωμα. Λίγο να βλέπεσαι και θα σε περιμένουν και 14. Δεν έχουν τέτοια κολλήματα εκεί, δεν είναι προβληματικες.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:43Ποιος σουβλατζής; Εδώ μιλάμε για μπίζνα....
Αλλά κι εσύ ρε Έλληνα εραστή που σε περίμεναν 4 και μείνανε με το παράπονο.
Γιατί ρε συ; Αν έπαιρνες μια αδειούλα και έκανες ένα τέτοιο ταξιδάκι θα ήταν άσχημα; Δεν είναι όπως τα τραίνα που έχουμε εδώ.. άλλοι κάνουν τέτοια ταξίδια με το καράβι, κρουαζιερόπλοια.
Και με αυτά τα τραίνα που λέμε κάνουν πολύωρες στάσεις σε διάφορες πόλεις που μπορείς να κατέβεις και να τις γυρίσεις όπως κάνουν με τα κρουαζιερόπλοια. Αρκεί να μην σε πειράζει το κούνημα του τρένου.
Τα τοπία που θα δεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα εκτιμήσεις.
the end
Tι να σου πω Πάνα μου, ίσως γέρασα, τοπία σαν αυτά μου βγάζουν τα γουίντο 10 στο σκρηνσέηβε, και είναι και σε ανάλυση που δεν πιάνει το μάτι μου.
Εσύ γιατί θες να ταξιδέψεις τόσο πολύ. Τι δε σου αρέσει εκεί που είσαι

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου σηκώνεται η θριξ κάγκελο. Βαράνε συναγερμοί.panos291 έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:35Δεν είναι και κάνα κατόρθωμα. Λίγο να βλέπεσαι και θα σε περιμένουν και 14. Δεν έχουν τέτοια κολλήματα εκεί, δεν είναι προβληματικες.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 20:43Ποιος σουβλατζής; Εδώ μιλάμε για μπίζνα....
Αλλά κι εσύ ρε Έλληνα εραστή που σε περίμεναν 4 και μείνανε με το παράπονο.
Δε λέω, κάντε ότι θέλετε, απλά κάποια απ' αυτά που γράφεις είναι καλή μαγιά για σενάριο θρίλερ. Τουρίστρια ακολουθεί κάποιον στην παραλία. Μέσα στα σκοτάδια. Ψυχή τριγύρω.
Κάτσε ν' αλλάξω κανάλι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έχεις καταλάβει τι είπες τώρα;
Είναι το ίδιο να βιώνεις μια κατάσταση και το ίδιο να βλέπεις μια φώτο ή ένα βίνδεο;
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως για αυτό αγοράζω γόβες. Έχω τάσεις φυγής. Απλά θέλω όταν φύγω, να φύγω με στυλ.
Και να σε πάρουν όλοι είδηση.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:53Εγώ πάντως για αυτό αγοράζω γόβες. Έχω τάσεις φυγής. Απλά θέλω όταν φύγω, να φύγω με στυλ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Υδράργυρος
Δε θα πας μακρια με τις γοβες. Αντε δυο στενα πιο περαGherschaagk έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:53Εγώ πάντως για αυτό αγοράζω γόβες. Έχω τάσεις φυγής. Απλά θέλω όταν φύγω, να φύγω με στυλ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν φτάσω σ' εκείνο το σημείο δεν θα με νοιάζει.Feindflug έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:55Και να σε πάρουν όλοι είδηση.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:53Εγώ πάντως για αυτό αγοράζω γόβες. Έχω τάσεις φυγής. Απλά θέλω όταν φύγω, να φύγω με στυλ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα τις βγάλω μετά.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:58Δε θα πας μακρια με τις γοβες. Αντε δυο στενα πιο περαGherschaagk έγραψε: ↑19 Οκτ 2019, 00:53Εγώ πάντως για αυτό αγοράζω γόβες. Έχω τάσεις φυγής. Απλά θέλω όταν φύγω, να φύγω με στυλ.
Ο ήχος πάντως από τα τακούνια, είναι ιδιαίτερα ερωτικός.
Ναι, εντάξει, ξέρω πού πήγε το μυαλό σας, τύπισσες και τύποι.
Ναι, εντάξει, ξέρω πού πήγε το μυαλό σας, τύπισσες και τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Καλά,ούτε στο μάθημα χορού δεν εκτονώθηκες;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υψηλη μολυνση απο αρμονικες στο δικτυο ρευματος
από SeaHawk » 26 Νοέμ 2024, 18:07 » σε Τεχνολογία - 50 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
27 Νοέμ 2024, 10:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγωνισμός για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στο εθνικό δίκτυο ενέργειας
από Ίακχος » 22 Νοέμ 2024, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Νοέμ 2024, 17:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Απρ 2025, 17:40
-
-
Νέα δημοσίευση Το Βήμα αποκαλύπτει το ευρύ δίκτυο διαφθοράς του καθεστώτος Μητσοτάκης
από Μαδουραίος » 27 Οκτ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Οκτ 2024, 13:33
-