Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις, κατεβάστε αφορολόγητο.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις, κατεβάστε αφορολόγητο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 20 Οκτ 2019, 21:05

Juno έγραψε:
20 Οκτ 2019, 21:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:52
Nandros έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:44

Στις θρασείς απαιτήσεις κάποιων απαντάς με περίσσια θρασύτητα.
Το έκανα ήδη δις.
Αυτό κάνω ήδη :D
Καλά, αυτό με τα πολλά λεφτά, αν θέλουμε το πιστεύουμε.

Όπως έπρεπε να πιστέψουμε και ότι παίρνεις σεξουαλικά ανταλλάγματα από φίλες της γυναίκας σου για να τους πληρώνεις τους λογαριασμούς. :str8jack:
Αν προσθέσω και την εντύπωση που δίνουν οι φωτογραφίες σου στο προφίλ σου στο Facebook (τι κάνατε like στο προφίλ του phorum πανέξυπνοι συμπχορουμίτες; Για να σας βρίσκουμε εύκολα; :8) ) δεν νομίζω να σε πλησιάζει γυναικα. Όσο και να πεινάει και όσο και να την πληρώνεις.
..όταν τρως ένα τραγανό κοτόπουλο δεν σε νοιάζει το τι νιώθει το κοτόπουλο αλλά το τι νιώθεις εσύ :003:

Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 » 20 Οκτ 2019, 21:05

Καπετάν Κότας έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:25
Nandros έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:12
.
Δεν το έπιασα από την αρχή, αλλά το νήμα εξελίχθηκε σε ένα πανάθλιο νήμα που κάποιοι άρρωστοι τα βάζουν συλλήβδην με τους συνταξιούχους, λες και αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά της χώρας.
Θυμήθηκα στο παλιό την αισχρότατη επίθεση που είχε δεχτεί ο αξιοσέβαστος σε όλα του ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ, από κάποιους θρασύδειλους αλήτες, επειδή τόλ-μη-σε - άκουσον-άκουσον - να είναι συνταξιούχος.
Εδώ εμένα μου ευχήθηκαν "ψόφα"!

Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι και να πεθάνουμε όλοι οι συνταξιούχοι, όπως εύχονται κρυφά ή φανερά, πάλι τα ίδια θα πληρώνουν.
Οι ίδιοι θα γίνουν στο μέλλον συνταξιούχοι. Τους εύχομαι να ακούν από τους τότε εργαζόμενους τα ίδια μπινελίκια και "ευχές" που χρησιμοποιούν εδώ τώρα.
.
Βγαίνει ο άλλος και σου λέει έπαιρνα 1700 με 500 ευρώ δάνειο και τώρα παίρνω μόνο 1100...και βγήκα στα 50 στην σύνταξη ...
και κλαίγεται...
και ένας νέος (αν δεν είναι άνεργος) για την ίδια δουλειά, με απείρως περισσότερα προσόντα, αμείβεται με το 1/3 του μισθού του προαναφερόμενου, ζει στην αβεβαιότητα και παίζει και να μη βγει ποτέ σε σύνταξη.

Ε δε νομίζεις πως πάει πολύ να γκρινιάζει μέρα νύχτα ο συνταξιούχος; Δηλαδή αν ακούσει και κανένα μπινελίκι από τον ανωτέρω νέο, πιστεύω πως καλύτερα να κάνει την πάπια.
Είδες πουθενά να κλαίγομαι ρε παπάρα; Ο μόνος λόγος που έβαλα τα συνταξιοδοτικά φύλα είναι γιατί κάποιος πανίβλακας αμφισβήτησε τις περικοπές που μου έκαναν. Αντε παίξε παραπέρα κι εσύ τώρα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 20 Οκτ 2019, 21:08

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 21:05
Juno έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:52

Αυτό κάνω ήδη :D

Όπως έπρεπε να πιστέψουμε και ότι παίρνεις σεξουαλικά ανταλλάγματα από φίλες της γυναίκας σου για να τους πληρώνεις τους λογαριασμούς. :str8jack:
Αν προσθέσω και την εντύπωση που δίνουν οι φωτογραφίες σου στο προφίλ σου στο Facebook (τι κάνατε like στο προφίλ του phorum πανέξυπνοι συμπχορουμίτες; Για να σας βρίσκουμε εύκολα; :8) ) δεν νομίζω να σε πλησιάζει γυναικα. Όσο και να πεινάει και όσο και να την πληρώνεις.
..όταν τρως ένα τραγανό κοτόπουλο δεν σε νοιάζει το τι νιώθει το κοτόπουλο αλλά το τι νιώθεις εσύ :003:
Συνεχίζει ο βάτραχος. :smt005::smt005::smt005:

Αλλά δεν φταις εσύ, ο συντονισμός φταίει που για να σε προστατεύσουν, έσβησαν το δούλεμα που έφαγες από όλους τότε που έγραψες αυτές τις βλακείες.
Και τώρα το πας από την αρχή.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Καπετάν Κότας
Phorum.gr user: Tζένη Μπότση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Κότας » 20 Οκτ 2019, 21:11

Bandit59 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 21:02

Τι λες ρε; Τι σχέση έχει το δάνειο; Το ίδιο δάνειο πλήρωνα το 2011, το ιδιο το 2013. Ασε στην άκρη το μέρισμα. Είναι ή δεν είναι 60% η μείωση στο πληρωτέο; Αν εσένα δεν σου κολλάει κάτι πρόβλημά σου. 30 χρόνια. Αντε παίξε παραπέρα τώρα.
To T.Π.Δ τι είναι;

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 20 Οκτ 2019, 21:13

Kauldron έγραψε:
18 Οκτ 2019, 23:14
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
18 Οκτ 2019, 20:44
:8)
Kauldron έγραψε:
18 Οκτ 2019, 20:31

Ε, ρε γλέντια μ' όσους ψηφίσανε ΝΔ.

:smt005::smt005::smt005::smt005:
Αυτά ο Τόμσεν τα λέει εδώ και χρόνια. Απλά εσύ είσαι λίγο περιορισμένης ευθύνης και το συνδέεις για κάποιο λόγο με την ΝΔ.
Σώπα ρε τρολλάκι.
Και η πασοκάρα τα έκανε, και η ΝΔ σε συγκυβέρνηση, και ο σύριζα, και τώρα θα τα κάνει (ξανα) και η ΝΔ και μόνη της.
:c020:
Η σύνταξη της γιαγιάκας φταίει...

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 20 Οκτ 2019, 21:13

Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι άσχετος;
Στις περισσότερες των περιπτώσεων σύνταξη δεν σημαίνει λεφτά που δινόντουσαν στο κράτος (δηλαδή ουσιαστικά όχι χρήματα του ίδιου του κράτους τις περισσότερες φορές) ως κρατήσεις του μισθού με στόχο αυτά τα χρήματα να επιστρέφουν στο άτομο σαν ασφάλιση υγείας και σαν σύνταξη του; Και στο εν τω μεταξύ μέχρι να γίνει αυτό το κράτος επαιζε το ρόλο κουμπαρά και διαχειριστη αυτών; Οπότε ουσιαστικά είναι δικά του χρήματα, του συνταξιουχου, που το κράτος του ειχε πει κάποτε "θα τα παιρνω εγω να στα προσεχω για να στα δώσω μετά"; Κάνω κάπου λάθος; Ειλικρινής απορία.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Καπετάν Κότας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Κότας » 20 Οκτ 2019, 21:15

Sid Vicious έγραψε:
20 Οκτ 2019, 21:13
Στις περισσότερες των περιπτώσεων σύνταξη δεν σημαίνει λεφτά που δινόντουσαν στο κράτος (δηλαδή ουσιαστικά όχι χρήματα του ίδιου του κράτους τις περισσότερες φορές) ως κρατήσεις του μισθού με στόχο αυτά τα χρήματα να επιστρέφουν στο άτομο σαν ασφάλιση υγείας και σαν σύνταξη του; Και στο εν τω μεταξύ μέχρι να γίνει αυτό το κράτος επαιζε το ρόλο κουμπαρά και διαχειριστη αυτών; Οπότε ουσιαστικά είναι δικά του χρήματα, του συνταξιουχου, που το κράτος του ειχε πει κάποτε "θα τα παιρνω εγω να στα προσεχω για να στα δώσω μετά"; Κάνω κάπου λάθος; Ειλικρινής απορία.
δανεικά τα πήρε το κράτος και τώρα τα χρωστάει.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 20 Οκτ 2019, 21:16

Juno έγραψε:
20 Οκτ 2019, 21:08
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 21:05
Juno έγραψε:

Συνεχίζει ο βάτραχος. :smt005::smt005::smt005:

Αλλά δεν φταις εσύ, ο συντονισμός φταίει που για να σε προστατεύσουν, έσβησαν το δούλεμα που έφαγες από όλους τότε που έγραψες αυτές τις βλακείες.
Και τώρα το πας από την αρχή.
Είμαι ο Αινειαν . :roll: ..να το θυμάσαι :003:

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 20 Οκτ 2019, 21:19

τωρα που το θυμηθηκα πως και δεν σχολιασε καναποιος την ιδεα των απατεωνων για υποχρεωτικη εισφορα επικουρικης 6,5% επι του εισοδηματος απο το 2021 που θα μπαινουν σε ατομικο λογαριασμο και θα τα διαχειριζονται ιδιωτικες ασφαλιστικες και θα στα δινουν σαν βοηθημα οταν βγεις στην συνταξη.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 20 Οκτ 2019, 21:21

Sid Vicious έγραψε:
Οχι Βεβαια. Το συνταξιοδοτικο σύστημα μας Δεν ειναι ανταποδοτικο. Άρα οι νυν εργαζόμενοι και εργοδότες πληρώνουν φόρο (ακα συνταξιοδοτικες εισφορές) Για τους νυν συνταξιούχους. Άρα πρόκειται περί φορου εξόχως αντιαναπτυξιακου όταν είναι στο Θεό όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 20 Οκτ 2019, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Οκτ 2019, 21:22

Καπετάν Κότας έγραψε:
20 Οκτ 2019, 21:04
Nandros έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:38
Δεν με ενδιαφέρει ο ΕΝΑΣ που αναφέρεσαι.
Ασφαλώς γνωρίζεις ότι υπάρχουν 1.000άδες συνταξιούχοι των 600-500-400-300 ευρώ.
Αυτούς γιατί να τους παίρνει η μπάλα της άθλιας επίθεσης;
Βλέπω ότι ο κοινωνικός αυτοματισμός καλά κρατεί.

Εγώ είμαι συνταξιούχος και δεν γκρινιάζω, και σίγουρα όχι όλη μέρα. Αντιδρώ όμως όταν ο κάθε αλιτήριος του πχόρουμ βγάζει την σκατίλα της ψυχής του.
Στοιχεία της Eurostat:

Πρωτιά στις συντάξεις

Σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, το μεγαλύτερο ποσοστό των κρατικών δαπανών καλύπτει ο τομέας της κοινωνικής προστασίας. Στη χώρα μας οι δαπάνες κοινωνικής προστασίας ανέρχονται στο 19,4%, βρισκόμαστε δηλαδή στην όγδοη θέση με το μέσο όρο της κοινότητας να είναι στο 18,8%. Από τις δαπάνες αυτές το 13,8% πηγαίνει στη στήριξη ατόμων μεγάλης ηλικίας, ήτοι σε συντάξεις και επιδόματα γήρατος.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό σε ολόκληρη την Ευρώπη, μαζί με τη Φινλανδία. Αντίθετα, μηδαμινές είναι οι δαπάνες για επιδόματα για ασθενείς και άτομα με ειδικές ανάγκες (1,5%), για οικογένειες και παιδιά (0,6%) και για ανέργους (0,5%).

Στις τελευταίες θέσεις σε υγεία, παιδεία και πολιτισμό

Η υγεία απορροφά το 11,1% του συνόλου των κρατικών δαπανών στη χώρα μας, με το ποσοστό να μας κατατάσσει στην 25η θέση μεταξύ των 28. Οι δαπάνες για την υγεία καλύπτουν το 5,2% του ελληνικού ΑΕΠ, όταν ο μέσος όρος στην Ε.Ε. είναι 7%.

Ακόμη χαμηλότερα, στην 27η θέση, είμαστε στις δαπάνες για εκπαίδευση, οι οποίες καλύπτουν το 8,2% του συνόλου. Ως ποστοσό του ΑΕΠ οι δαπάνες για την παιδεία είναι στο 3,9%, την ώρα που το υψηλότερο ποσοστό καταγράφεται στη Σουηδία (6,8%) και ο μέσος κοινοτικός όρος βρίσκεται στο 4,6%.

Στις πιο χαμηλές θέσεις της Ε.Ε. βρίσκεται η χώρα μας και σε τομείς που αφορούν στην πνευματική ανάπτυξη των πολιτών όπως η ψυχαγωγία, ο πολιτισμός και η θρησκεία. Οι κρατικές δαπάνες σε αυτούς τους τομείς ανέρχονται μόλις στο 0,7% του ΑΕΠ, ποσοστό που μας κατατάσσει στην τρίτη θέση από το τέλος, με τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βρίσκεται στο 2,1%.

https://www.tovima.gr/2019/03/19/financ ... -kai-amyna

Οπότε δεν μιλάμε για "περιπτωσιολογία" .
Και γι αυτό ΔΕΝ φταίει το κράτος με τις μαλακίες του, αλλά οι συνταξιούχοι!

Κάψτε τους ούλους!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 20 Οκτ 2019, 21:23

Καπετάν Κότας έγραψε:
20 Οκτ 2019, 19:53
ΓΕΣΑΡ έγραψε:
20 Οκτ 2019, 19:45
Έχει πολύ γέλιο που αυτοί που ακόμη ψηφίζουν τα κόμματα που 40 χρόνια όριζαν τα όρια ηλικίας και τα ύψη των συντάξεων και των εφάπαξ βγάζουν τώρα το άχτι τους για τις εισφορές που πληρώνουν. Λες και έπρεπε οι τότε συνταξιούχοι (δεν μιλώ για δεκοτζήδες, λαμόγια, άεργους κτλ) να πούνε "όχι, εγώ δεν δικαιούμαι τέτοια σύνταξη, παρακαλώ το κράτος να μου την κόψει 50%", ή "εγώ θέλω να δίνω 30% παραπάνω εισφορές ώστε η σύνταξη που θα πάρω να είναι αντίστοιχη των εισφορών που πλήρωσα", ή "το εφάπαξ μου το χαρίζω στο κράτος"
όχι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα γυρίσουν, ούτε να τα πουν αυτά.

αλλά ας το βουλώσουν.
Μαζί βέβαια με όσους ψήφιζαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν τα λαμόγια που μας έφτασαν εδώ

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 20 Οκτ 2019, 21:25

Bandit59 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 21:02
Οργισμένος έγραψε:
20 Οκτ 2019, 19:06
Bandit59 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 15:21

Σοβαρά; Εχεις την απαραίτητη νοημοσύνη να υπολογίσεις πόσα έπαιρνα το 2011 και πόσα το 2013; (αμφιβάλλω)

Εικόνα

Εικόνα
Den μας τα λες καλα.
Καταρχην ειναι ενσωματωμενη δοση απο καταναλωτικο δανειο (με τι επιτοκιο αραγε;) το οποιο χαλαει την αναλογια.
Επειτα δεν μας ειμες για το μερισμα που παιρνεις.
Αλλα κατι δεν κολλαει καλα με τη συνταξη σου. Ποσα χρονια εργαστηκες στον στρατο;
Τι λες ρε; Τι σχέση έχει το δάνειο; Το ίδιο δάνειο πλήρωνα το 2011, το ιδιο το 2013. Ασε στην άκρη το μέρισμα. Είναι ή δεν είναι 60% η μείωση στο πληρωτέο; Αν εσένα δεν σου κολλάει κάτι πρόβλημά σου. 30 χρόνια. Αντε παίξε παραπέρα τώρα.
Στρατιωτικός με 30 χρόνια υπηρεσίας ο οποίος υποστηρίζει ότι παίρνει 600 ευρώ σύνταξη. ΕΊΣΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Καπετάν Κότας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Κότας » 20 Οκτ 2019, 21:27

The Rebel έγραψε:
...

Ένα από τα θεμελιώδη προβλήματα του Ελληνικού κράτους είναι η κακή διδασκαλία των μαθηματικών.
Έτσι, οι μαθητές και μετέπειτα πολίτες, αφενός αδυνατούν να αντιληφθούν το μέγεθος των αριθμών, αφετέρου δεν αναπτύσσουν έναν δομημένο τρόπο σκέψης που θα τους κάνει να λύνουν προβλήματα.

πχ. το -συρρικνωμένο- ελληνικό ΑΕΠ για το 2018 ήταν 190.8 δις ευρώ.
Είμαστε πρώτοι σε ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται σε συντάξεις. 13.8%.
Ήτοι περί τα 26 δισεκατομμύρια και 330 εκατομμύρια πηγαίνουν για συντάξεις.

Πόση μίζα μπορεί να πήρε ένας υπουργός ή ένας προϊστάμενος ή όποιος παρατρεχάμενος; κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ; 1 εκατομμύριο; 2;

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 20 Οκτ 2019, 21:31

δις μπορει να πηρε,ποσα νομιζεις εχει το μητσοτακεικικο στην μπαντα ,αλλα για να τα παρει αυτα διοριζε οργισμενους

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών