Στις εκλογές εσκισά το επίσημο έγγραφο καταγραφής των αποτελεσμάτων. Το χαρτί του αγγελιοφόρου,κατα λάθος . Μέσω μιας διαφωνίας τραβηξα το χαρτί από το χέρι του αρμοδίου οργάνου. Εφαγα είκοσι μέρες φυλακή και ήμουν έξω με τριετή αναστολή.Δικαστηκα χωρίς δικηγόρο.
Being Short
Re: Being Short
Kiki mat έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:17Στις εκλογές εσκισά το επίσημο έγγραφο καταγραφής των αποτελεσμάτων. Το χαρτί του αγγελιοφόρου,κατα λάθος . Μέσω μιας διαφωνίας τραβηξα το χαρτί από το χέρι του αρμοδίου οργάνου. Εφαγα είκοσι μέρες φυλακή και ήμουν έξω με τριετή αναστολή.Δικαστηκα χωρίς δικηγόρο.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ψέματα σαράντα μέρες έφαγα το θυμήθηκα γιατί είχαμε και τα σαράντα του πατέρα μου την ημέρα της δικης.
- hellegennes
Σόρι, αλλά αυτό είναι αντίθετο στην αρχή της ελευθερίας της ποζερίασης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό θα έπρεπε να ισχύει είπα για όλους, αυτό που δεν είπα είναι ότι δεν θα πρέπει να ισχύει για όσους βάζουν την ίδια μάπα σε διαφορετικές πόζες.hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:29Σόρι, αλλά αυτό είναι αντίθετο στην αρχή της ελευθερίας της ποζερίασης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Μήπως το περιστατικό συνέβη εις τους Άγιους Σαράντα;
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Οχιν,θα ταν τριπλέτα ,αστεράκι νίντζα .Μπορει κάνα χελωνονιντζάκι μου να σκασε και κατά κει.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
sys3x έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:33Αυτό θα έπρεπε να ισχύει είπα για όλους, αυτό που δεν είπα είναι ότι δεν θα πρέπει να ισχύει για όσους βάζουν την ίδια μάπα σε διαφορετικές πόζες.hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:29Σόρι, αλλά αυτό είναι αντίθετο στην αρχή της ελευθερίας της ποζερίασης.

- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Kiki mat έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:50Οχιν,θα ταν τριπλέτα ,αστεράκι νίντζα .Μπορει κάνα χελωνονιντζάκι μου να σκασε και κατά κει.

Πόσα χελωνονιντζάκια έχεις;
Ενας ο Μικελαντζελο . ...και δύο ακόμα και ο αρουραίος μέγας δάσκαλος . Είχα μία νερόχελωνα καλή στα αλήθεια . Θεός σχωρεστην . Τα κάκαρωσε η χελώνα. Είχα και κάτι κοτόπουλα στο κτήμα τα τσουρομάδησαν ένα σμήνος μαύρο πουλιάΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 19:02
Πόσα χελωνονιντζάκια έχεις;
Η αλήθεια είναι ότι ήταν κοτζαμ κότες ,αλλά τα λέω κοτόπουλα γιατί τσίμπανε οι όρνιθες. Είχα που λες ένα κοτέτσι . Ααα είχα και έναν σκαντζόχοιρο επισκέπτη. Τώρα που ψιλωσα λίγο και μου πέρασε η μέση ,θα πηγαίνω καμιά βολτιτσα ζώα δεν βάζω ακόμα . Θα βάλω όταν η ΟΓΕ καταλάβει όταν μιλάω για κότες δεν απευθύνομαι σε αυτές .
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Kiki mat έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 20:01Η αλήθεια είναι ότι ήταν κοτζαμ κότες ,αλλά τα λέω κοτόπουλα γιατί τσίμπανε οι όρνιθες. Είχα που λες ένα κοτέτσι . Ααα είχα και έναν σκαντζόχοιρο επισκέπτη. Τώρα που ψιλωσα λίγο και μου πέρασε η μέση ,θα πηγαίνω καμιά βολτιτσα ζώα δεν βάζω ακόμα . Θα βάλω όταν η ΟΓΕ καταλάβει όταν μιλάω για κότες δεν απευθύνομαι σε αυτές .
- Καπετάν Κότας
- Phorum.gr user: Tζένη Μπότση
hellegennes μιλάς δυνατα;
Κοντυνα που λες γιατί έχω υπερευλυγισια και υπερκινητικότητα των αρθρώσεων. Βγαίνουν τα κοκαλακια μου . Έχω και πλατυποδία και μετατοπιστηκαν οι αστράγαλοι. Τώρα με τους ορθοπεδικους πατους θα π α ρω κάνα πόντο ων δυό ακόμα . Συντηρητική θεραπεία. Άλλοι στην ηλικία μου έχουν πόσα χειρουργεία που έχουν το ίδιο σύνδρομο. Είμαι πολύ καλά και τελευταία που πήγα στην ορθοπεδικό μου έβγαλε ακτινογραφία μου μέτρησε τους σπονδύλους και μου είπε είσαι πολύ καλά όλοι οι σπόνδυλοι στην θέση τους. Μπράβο είσαι καλά μου είπε.Μπραβο 1,2,3,4,5 ....είσαι καλά.Ο λα στην θέση τους.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 20:19Kiki mat έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 20:01Η αλήθεια είναι ότι ήταν κοτζαμ κότες ,αλλά τα λέω κοτόπουλα γιατί τσίμπανε οι όρνιθες. Είχα που λες ένα κοτέτσι . Ααα είχα και έναν σκαντζόχοιρο επισκέπτη. Τώρα που ψιλωσα λίγο και μου πέρασε η μέση ,θα πηγαίνω καμιά βολτιτσα ζώα δεν βάζω ακόμα . Θα βάλω όταν η ΟΓΕ καταλάβει όταν μιλάω για κότες δεν απευθύνομαι σε αυτές .
- hellegennes
Εννοείς γενικά; Συνήθως όχι αλλά επειδή η φωνή μου είναι αρκετά μπάσα, πολλές φορές μιλάω πιο δυνατά για να γίνομαι καλύτερα αντιληπτός (οι μπάσες φωνές γενικά είναι πιο δυσδιάκριτες στο ανθρώπινο αφτί, γι' αυτό και συνηθίζεται οι προηχογραφημένες φωνές σε εξυπηρέτηση πελατών και ανακοινώσεις να είναι γυναικείες).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Short Horror Stories - Phorum Edition
από Otto Weininger » 22 Ιουν 2024, 17:04 » σε Λογοτεχνία - 392 Απαντήσεις
- 11131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay