Γιατί είναι τόσο σκληροί οι άνθρωποι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
the comet the course the tail

Γιατί είναι τόσο σκληροί οι άνθρωποι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 22 Οκτ 2019, 12:42

Διάβαζα στην ιστοσελίδα luben για την χοντρούλα την κόρη του Μιχαλολιάκου.

(παραθέτω και το λινκ: https://luben.tv/stream/188276?fbclid=I ... OAZk4ZADeo )

και λέει:
Μόνο που αυτό ακριβώς συμβαίνει αγαπητές φίλες και φίλοι, όπως αποκάλυψε το Omniatv. Πιο συγκεκριμένα, η 31 χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας, εργάζεται ως ψυχολόγος στην Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη, όπως προέκυψε μετά από επικοινωνία ατόμου που νοσηλεύτηκε, το οποίο σίγουρα ενθουσιάστηκα όταν ανακάλυψε ότι ένας από τους ψυχολόγους της κλινικής είναι η αφοσιωμένη ναζίστρια, κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου και κολλητή του Κασιδιάρη.
και παρακάτω:
Το ενδεχόμενο να κινείται στη λογική μαζικής στείρωσης ή μαζικής εξόντωσης των ψυχικά ασθενών όπως τα είδωλά της, οι Ναζί, δε χρειάζεται να ληφθεί υπόψη, όλοι έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή
και αναρωτιέμαι... 31 χρονών κοπέλα, μικρή για τα σημερινά δεδομένα που όλοι μπεμπεκίζουν μέχρι τα 40+, με γονείς αυτούς τους γονείς που ξέρουμε και δεδομένου ότι το περιβάλλον σε επηρεάζει, και παρασύρεσαι και γίνεσαι και συ νεοναζί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. 31 χρονών κοπέλα με το παρελθόν που έχει.... δεν έχει δικαίωμα για μια 2η ευκαιρία; δεν έχει δικαίωμα στην εργασία; να ζήσει κι αυτή φυσιολογικά; δλδ πως θα επανέλθει σαν άνθρωπος; πως θα αποβάλει τα ναζιστικά ιδεώδη; γιατί την διασύρουν έτσι; :p2:

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Γιατί είναι τόσο σκληροί οι άνθρωποι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 22 Οκτ 2019, 12:45

Δεν την διασυρουν απλά ειναι αριστεροι.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 22 Οκτ 2019, 12:46

Τυπικά, είσαι υπόλογος για τις πράξεις σου από τα δεκαοχτώ και μετά. Ουσιαστικά θα έπρεπε από τα 21-22. Η Ουρανία έκανε καφρίλες αρκετά μεγάλη για να μπορεί να της ασκηθεί αυστηρή κριτική. Διασυρμός θα ήτανε αν είχε απαρνηθεί το παρελθόν της, τώρα μιλάμε για απλούς προβληματισμούς..

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 22 Οκτ 2019, 12:51

γιατί ο μιχαλολιάκος?τον είδα με σκυμμένο κεφάλι σε μια γωνιά να πουλάει κάστανα.κανείς δεν σταματούσε.όλοι περνούσαν από μπροστά του και τον κοιτούσαν υποτιμητικά

Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 22 Οκτ 2019, 12:51

Μπράβο εις ανώτερα Ουρανία . Στο υπουργείο υγείας να την βάλουν . Να δίνει αντιψυχωτικα στους αριστερούς. Πρόκειται περί ψύχωσης το μένος προς την ναζιστική ιδεολογία. Εδώ τους αποδέχτηκαν στην ελληνική βουλή . Σοφρονισμος των ασθενών κι κοινωνική ένταξη. Είμαι ελληνίδα και είμαι στρεήτ. Μπουλουκα θα βρέξει φάρμακα.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 22 Οκτ 2019, 12:54

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Ο γκομενος της μιλουσε για ευγονικη btw.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 22 Οκτ 2019, 12:56

Μπορεί να είναι στρέιτ, αλλά είναι κι ο σημαντικότερος παράγοντας που στρέιτ άνδρες γίνονται γκέι.
Με το που την βλέπεις σκέφτεσαι τις εναλλακτικές.

Όχι βέβαια γιατί είναι χοντρή, αλλά γιατί είναι φασίστρια.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 22 Οκτ 2019, 13:00

Νομίζω ότι ο τίτλος τού νήματος έχει διατυπωθεί λάθος.
Το σωστό θα ήταν:
"Re: Γιατί είναι είμαστε τόσο σκληροί οι άνθρωποι;"
...επειδή όλοι μας λίγο πολύ δείχνουμε σκληρότητα σε διαφορετικές περιπτώσεις κατά των συνανθρώπων μας.

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 22 Οκτ 2019, 13:01

Πού είναι η σκληρότητα ρε παιδιά, θα μου εξηγήσει κανένας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 22 Οκτ 2019, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Οκτ 2019, 13:01

the comet the course the tail έγραψε:
22 Οκτ 2019, 12:42
Το ενδεχόμενο να κινείται στη λογική μαζικής στείρωσης ή μαζικής εξόντωσης των ψυχικά ασθενών όπως τα είδωλά της, οι Ναζί, δε χρειάζεται να ληφθεί υπόψη, όλοι έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή
Ολόσωστο το σχόλιο που παραθέτεις, δεν καταλαβαίνω που διαφωνεις!
δεν έχει δικαίωμα για μια 2η ευκαιρία; δεν έχει δικαίωμα στην εργασία; να ζήσει κι αυτή φυσιολογικά; δλδ πως θα επανέλθει σαν άνθρωπος; πως θα αποβάλει τα ναζιστικά ιδεώδη; :p2:
Θα τα αποβάλει με το να βγει μεσω μιας δημόσιας δηλωσης της, και να τα αποβάλει! Ό,τι πιο απλο. Μια απλη δηλωση μετανοιας μεσω σοσιαλ μηντια του τυπου "ναι ρε πίστεψα κι εγω σε μισάνθρωπες μαλακίες μονο και μονο επειδη οι γονεις μου μου πιπιλιζαν το μυαλό με δαύτες απο μικρή,και κατα βαθος ποτέ δεν τις αποδέχτηκα, και θεωρω οτι μου αξιζει μια δευτερη ευκαιρια κτλ κτλ". Είμαστε έτοιμοι ολοι να το σκεφτούμε σοβαρα και να την αγκαλιάσουμε με συγχώρεση. Έως ότου να κανει αυτό, μόνο χλεύη της αξίζει, λυπάμαι. :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 22 Οκτ 2019, 13:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Οκτ 2019, 13:03

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
22 Οκτ 2019, 12:54
Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Ο γκομενος της μιλουσε για ευγονικη btw.
Ακριβώς. Ο ναζιστοσυρφετός θερίζει θύελλες τωρα, αλλά τον πονάει το αγγούρι στον κωλο. Και για καποιον λόγο εμεις, συμφωνα με τον γκόμετκορστέιλ, ειμαστε υποχρεωμένοι να τους λυπηθουμε αχμωλέμωλέ! Ρε ουρτ!

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 22 Οκτ 2019, 13:03

vantono έγραψε:
22 Οκτ 2019, 13:01
δεν έχει δικαίωμα για μια 2η ευκαιρία; δεν έχει δικαίωμα στην εργασία; να ζήσει κι αυτή φυσιολογικά; δλδ πως θα επανέλθει σαν άνθρωπος; πως θα αποβάλει τα ναζιστικά ιδεώδη; :p2:
Θα τα αποβάλει με το να βγει μεσως καποιος δημόσιας δηλωσης της, και να τα αποβάλει! Ό,τι πιο απλο. Μια απλη δηλωση μετανοιας μεσω σοσιαλ μηντια του τυπου "ναι ρε πίστεψα κι εγω σε μισάνθρωπες μαλακίες μονο και μονο επειδη οι γονεις μου μου πιπιλιζαν το μυαλό με δαύτες απο μικρή,και κατα βαθος ποτέ δεν τις αποδέχτηκα, και θεωρω οτι αξιζει μια δευτερη ευκαιρια κτλ κτλ". Είμαστε έτοιμοι ολοι να το σκεφτούμε σοβαρα και να την αγκαλιάσουμε με συγχώρεση. Έως ότου να κανει αυτό, μόνο χλεύη της αξίζει, λυπάμαι. :g030:
Αν ζητήσουμε το ίδιο για τους κομουνιστές, θα είμαστε οκ ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 22 Οκτ 2019, 13:04

vantono έγραψε:
Θα τα αποβάλει με το να βγει μεσως καποιος δημόσιας δηλωσης της, και να τα αποβάλει! Ό,τι πιο απλο. Μια απλη δηλωση μετανοιας μεσω σοσιαλ μηντια του τυπου "ναι ρε πίστεψα κι εγω σε μισάνθρωπες μαλακίες μονο και μονο επειδη οι γονεις μου μου πιπιλιζαν το μυαλό με δαύτες απο μικρή,και κατα βαθος ποτέ δεν τις αποδέχτηκα, και θεωρω οτι αξιζει μια δευτερη ευκαιρια κτλ κτλ". Είμαστε έτοιμοι ολοι να το σκεφτούμε σοβαρα και να την αγκαλιάσουμε με συγχώρεση. Έως ότου να κανει αυτό, μόνο χλεύη της αξίζει, λυπάμαι. :g030:
σωστό κι αυτό. δεν έχω ιδέα σε τι φάση είναι και αν έχει κάνει κάποια δήλωση μετάνοιας - δεν παρακολουθώ τόσο την ιστορία με την χ.α.. θα ήταν καλό.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Οκτ 2019, 13:04

Στο οτι δε μπορείς να καταδικάσεις σε ανεργία έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή υποψιάζεσαι οτι μπορεί να είναι έτσι η αλλιώς?
Μια απλη δηλωση μετανοιας μεσω σοσιαλ μηντια του τυπου "ναι ρε πίστεψα κι εγω σε μισάνθρωπες μαλακίες μονο και μονο επειδη οι γονεις μου μου πιπιλιζαν το μυαλό με δαύτες
Μισάνθρωπη μαλακία είναι τί? Οτι οι λαθρομετανάστες κάνουν εγκλήματα σε πολύ μεγάλο ποσοστό, τόσο που η αστυνομία δε μπορεί να τα ελέγξει? Δεν κάνουν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 22 Οκτ 2019, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 22 Οκτ 2019, 13:05

Otto Weininger έγραψε:
22 Οκτ 2019, 13:03
vantono έγραψε:
Αν ζητήσουμε το ίδιο για τους κομουνιστές, θα είμαστε οκ ;
Όχι, γιατί έχει γίνει ήδη αυτό. Πριν 45 χρονια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών