Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Tarkovsky » 23 Οκτ 2019, 16:58
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, επειδή τις αμέσως επόμενες ώρες/μέρες πρόκειται να διαβάσουμε ακόμα πολλά φαιδρά για δήθεν ατυχές γεγονός στο προπονητικό του Ρέντη, προβοκάτσια, συμμορία άσχετη με τον επίσημο γαύρο, ακροδεξιούς, Νεφελίμ και το μουμί της μανάκας τους.
Ακριβώς πριν 10 μέρες πήγα στον ίδιο ακριβώς χώρο για το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ των κ-17, καθώς με τους γηπεδούχους παίζει ανίψι. Στην πύλη μου ανακοινώθηκε ότι για το γήπεδο θα προχωρήσω με συνοδεία. Δεν μου ζητήθηκαν άλλα στοιχεία (όνομα ή/και ταυτότητα), αλλά με παρακάλεσαν να περιμένω ώστε να έρθουν και κάποιοι ακόμα και ο κτιστός συνοδός να μην πηγαινοέρχεται πολλές φορές. Τελικά, αποδείχθηκε ότι περιμένανε την μητέρα ενός παίκτη από νησί και την πιτσιρίκα αδελφή του, που πριν τον αγώνα είχαν πάει να τον επισκεφτούν στον ξενώνα που φιλοξενείται από την άααααλλη μεριά του προπονητικού. Ο δικός τους κτιστός τις παρέδωσε στον δικό μου, ο οποίος οδήγησε έναν φλώρο, μία μανούλα και ένα εφηβάκι στην κερκίδα και δεν γύρισε στην πύλη παρά μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι κάτσαμε (σημειωτέον, από την μία άκρη της κερκίδας μπουκάρεις πανεύκολα στο χορτάρι). Στο τέλος του αγώνα, μας περίμενε στο ίδιο σημείο για την αντίστροφη διαδρομή. Εννοείται ότι τα παιδιά τα περιμέναμε ακριβώς στην πύλη και όχι κάπου παραμέσα.
Ας κρίνει τώρα ο καθείς, πόσο εύκολο είναι να αφήσουν μηχανάκια στο πάρκινγκ, να μπουκάρουν από την πύλη και να διασχίσουν το μισό προπονητικό ένας λόχος μασκοφόρων με στυλιάρια. Εν ώρα αγώνα και μάλιστα για το Τσου Λου, δλδ με κάμποσους δημοσιογράφους και Ευρωπαίους αξιωματούχους παρόντες, τουλάχιστον δε μία κάμερα να καλύπτει...
ΥΓ1 οι κτιστοί της πύλης ήταν ευγενέστατοι, χαμογελαστοί και καλαμπουρτζήδες, στην ώρα της αναμονής με κέρασαν νεράκι εμφιαλωμένο και μ' άφησαν να καπνίσω (θεωρητικά απαγορεύεται και στους εξωτερικούς χώρους του κέντρου) - την άλλη φορά θα τους κρατώ γλυκάκια
ΥΓ2 μες στη μαλακία του, το Ερπετό είπε και το αδιαμφισβήτητο: οι τσόγλανοι είναι όντως ακροδεξιοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Tarkovsky την 23 Οκτ 2019, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ