Ένας ας πούμε γιατρός δε θα ελεγχθεί;Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:17Τι δεν κατάλαβες;
Σαν κοινός θνητός χωρίς ιδιαίτερα υψηλά εισοδήματα αν ελεγχθείς ποτέ για φοροδιαφυγή θα είναι αν πεσεις σε τυχαιο δείγμα ελέγχου και θα ελεγχθείς από της Ελληνικές αρχές που δεν έχουν καμια πρόσβαση σε τράπεζες της Ελβετίας κι ένα σωρό άλλων χωρών.
Παραγράφηκαν όλα τα χρέη του Κοντομηνά προς το δημόσιο με απόφαση ΣΔΟΕ
Re: Παραγράφηκαν όλα τα χρέη του Κοντομηνά προς το δημόσιο με απόφαση ΣΔΟΕ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακομα σημερα στα χρέη που ανακοινώνει η εφορία βλεπουμε την Πειραική Πατραικη και το Μινιον.zteo έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:35Για πες μου εναν επωνυμο που να ελεχθηκε για φοροδιαφυγη και να μην του χαρίστηκαν?Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:17Τι δεν κατάλαβες;
Σαν κοινός θνητός χωρίς ιδιαίτερα υψηλά εισοδήματα αν ελεγχθείς ποτέ για φοροδιαφυγή θα είναι αν πεσεις σε τυχαιο δείγμα ελέγχου και θα ελεγχθείς από της Ελληνικές αρχές που δεν έχουν καμια πρόσβαση σε τράπεζες της Ελβετίας κι ένα σωρό άλλων χωρών.
Τι χαρίστηκε στον Κατσαμπα 40 χρονια τωρα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τα χρεη ειναι στα χαρτια και τα ανακοινωνουν για επικοινωνιακους λογους για να ταισουν σανο.Τοσα χρονια του εχουν χαριστει που δεν εχουν κανει την παραμικρη κινηση να τα εισπραξουν.Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:50Ακομα σημερα στα χρέη που ανακοινώνει η εφορία βλεπουμε την Πειραική Πατραικη και το Μινιον.zteo έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:35Για πες μου εναν επωνυμο που να ελεχθηκε για φοροδιαφυγη και να μην του χαρίστηκαν?Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:17
Τι δεν κατάλαβες;
Τι χαρίστηκε στον Κατσαμπα 40 χρονια τωρα;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ένας γιατρος που δουλευει μισθωτός στο ΕΣΥ η σε κλινικες μονο και δεν έχει ιατρειο σαν ελεύθερος επαγγελματίας είναι απίθανο να ελεγχθεί φορολογικα.Naida έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:46Ένας ας πούμε γιατρός δε θα ελεγχθεί;Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:17Τι δεν κατάλαβες;
Ένας γιατρος που εχει ιατρείο ειναι πιθανό να ελεγχθεί.
Ένας που εχει δικια του κλινική ή διαγωστικο κεντρο η μεγάλη επιχειρηση στην υγεία γενικώς θα ελεγχεται συχνα.
ΟΛΟΙ με βάση τα φορολογικά τους στοιχεια.
Για να γινει αρση τραπεζικού απορήτου πρεπει να γινουν έκνομες ενεργειες και να υπαρξει δικαστική απόφαση.
Για να γινει αρση στο εξωτερικό πρεπει να εισαι Τσοχατζόπουλος ή Παπαντωνίου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Τίποτα δεν του εχει χαριστεί.
Χρεοκοπησε η εταιρία του, εκποιήθηκαν τα περιουσιακα της στοιχεία οπως γινεται καθε φορά με καθε πτωχευση.
Το "χαριζονται στους πλουσιους" είναι αριστερός μυθος.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μην γραφεις βλακειες ενας μισθωτος ελεγχεται ασφυκτικα.Παψε επιτελους να κλαψουριζεις για τους φορολογικους ελεγχους και πες ξεκαθαρα αυτο που θες να πεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Για να γίνει άρση θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ύποπτος για μαύρο χρήμα. Τώρα το πώς και γιατί θα σε ελέγξουν ακόμα και αν είσαι νοικοκυρά είναι άσχετο.Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:59Ένας γιατρος που δουλευει μισθωτός στο ΕΣΥ η σε κλινικες μονο και δεν έχει ιατρειο σαν ελεύθερος επαγγελματίας είναι απίθανο να ελεγχθεί φορολογικα.Naida έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:46Ένας ας πούμε γιατρός δε θα ελεγχθεί;Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:17
Τι δεν κατάλαβες;
Ένας που εχει δικια του κλινική ή διαγωστικο κεντρο η μεγάλη επιχειρηση στην υγεία γενικώς θα ελεγχεται συχνα.
Για να γινει αρση τραπεζικού απορήτου πρεπει να γινουν έκνομες ενεργειες και να υπαρξει δικαστική απόφαση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η εταιρια χρεωκοπησε και στην εταιρια εκποιηθηκαν περιουσιακα στοιχεια.Ο ιδιος δεν πληρωνει τιποτα απο την τσεπη του.Το εχεις γραψει και αλλου οτι τοσα χρονια δεν εχει γινει εκκαθαρισει οπου θα προσωποποιουσε τα χρεη.Αυτο ειναι χαρισμα σε αυτον.Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 09:03Τίποτα δεν του εχει χαριστεί.
Χρεοκοπησε η εταιρία του, εκποιήθηκαν τα περιουσιακα της στοιχεία οπως γινεται καθε φορά με καθε πτωχευση.
Το "χαριζονται στους πλουσιους" είναι αριστερός μυθος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
όταν λες οτι ενας μισθωτός ελέγχεται ασφυκτικά εννοείς μάλλον οτι ο εργοδότης του ελέγχεται για το αν τον πληρώνει μαύρα.
Προφανώς όχι και τόσο ασφυκτικά.
οι ανώνυμες εταιρείες έχουν μετοχές και οι μέτοχοι έχουν περιορισμένη ευθύνη.zteo έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 09:06Η εταιρια χρεωκοπησε και στην εταιρια εκποιηθηκαν περιουσιακα στοιχεια.Ο ιδιος δεν πληρωνει τιποτα απο την τσεπη του.Το εχεις γραψει και αλλου οτι τοσα χρονια δεν εχει γινει εκκαθαρισει οπου θα προσωποποιουσε τα χρεη.Αυτο ειναι χαρισμα σε αυτον.
Τιποτα δεν ειναι χαρισμα.zteo έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 09:06Η εταιρια χρεωκοπησε και στην εταιρια εκποιηθηκαν περιουσιακα στοιχεια.Ο ιδιος δεν πληρωνει τιποτα απο την τσεπη του.Το εχεις γραψει και αλλου οτι τοσα χρονια δεν εχει γινει εκκαθαρισει οπου θα προσωποποιουσε τα χρεη.Αυτο ειναι χαρισμα σε αυτον.
Πουθενά στον κοσμο δεν προσωποποιούνται τα χρέη εταιριων.
Το προβλημα σου (σας) είναι οτι βλεπετε καθε επιχειρηματία σαν εν δυνάμει απατεώνα που ο μόνος στόχος του είναι να φεσώσει και να τα αρπαξει.
Υπαρχουν και τετοιοι αλλα η μεγάλη πλειοψηφία θελει να έχει μια υγειή κερδοφόρα επιχειρηση.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Στα λόγια μου έρχεσαι σιγά σιγα.Naida έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 09:04Για να γίνει άρση θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ύποπτος για μαύρο χρήμα. Τώρα το πώς και γιατί θα σε ελέγξουν ακόμα και αν είσαι νοικοκυρά είναι άσχετο.Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 08:59Ένας γιατρος που δουλευει μισθωτός στο ΕΣΥ η σε κλινικες μονο και δεν έχει ιατρειο σαν ελεύθερος επαγγελματίας είναι απίθανο να ελεγχθεί φορολογικα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Λίνο Βεντούρα
Όταν το φεσωμα είναι ο καλύτερος τρόπος για κέρδος, ο καλός και επιτυχημενος επιχειρηματίας είναι αυτος που θα φεσώσει.Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 10:15Τιποτα δεν ειναι χαρισμα.
Πουθενά στον κοσμο δεν προσωποποιούνται τα χρέη εταιριων.
Το προβλημα σου (σας) είναι οτι βλεπετε καθε επιχειρηματία σαν εν δυνάμει απατεώνα που ο μόνος στόχος του είναι να φεσώσει και να τα αρπαξει.
Υπαρχουν και τετοιοι αλλα η μεγάλη πλειοψηφία θελει να έχει μια υγειή κερδοφόρα επιχειρηση.
- hellegennes
Όχι, είπες ξεκάθαρα ότι αυτό που έγινε είναι ότι βρέθηκαν χρήματα σε τράπεζα του εξωτερικού και ότι δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει ότι πρόκειται για έσοδα που δεν φορολογήθηκαν στην ημεδαπή ενώ ξεκάθαρα βρέθηκαν χρήματά του σε τράπεζα του εσωτερικού που δεν φορολογήθηκαν και το ότι ήταν μέτοχος της τράπεζας δεν έχει απολύτως καμμία σχέση.Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 07:54Από την αρχή μιλάω για καταθέσεις στο εξωτερικό..Chainis έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 07:46Η μιλενιουμ ήταν δικη του, δεν μετραει, σαφως και δεν θα ζητούσαν πηγη προέλευσης των χρημάτων του αφεντικου και οι καταθέσεις έγιναν με άλλο νομικο καθεστως για τις καταθεσεις από το τωρινό όταν εγιναν.hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 02:02
Σόρι, Χαΐνη. Σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά εκείνο το «μάθε να διαβάζεις» είναι κάτι σαν τραγική ειρωνεία, πράγμα που θα αντιληφθείς όταν ξαναδιαβάσεις την υπόθεση και ανακαλύψεις ότι δεν έκανες αυτό που προτρέπεις τον Χελώνο να κάνει. Διότι του Κοντομηνά τού βρήκαν χρήματα (κάτι ψιλά, 65 εκατομμύρια) στην Millenium Bank. Ξέρεις, εκείνην την παλιά ελληνική τράπεζα. Τράπεζα ημεδαπής. Για τα οποία χρήματα δεν βρέθηκε πηγή εσόδων. Και που ούτε καν αμφισβήτησε ο Κοντομηνάς ότι δεν φορολογήθηκαν ποτέ, απλώς ότι πέρασε η προθεσμία αξίωσης φόρου γι' αυτά. Και δικαιώθηκε όχι γιατί δεν ήταν φορολογήσιμα αλλά γιατί η αξίωση φόρου είχε ημερομηνία λήξεως.
Ο διάλογος με τον χελωνο ξεκινησε απο το οτι του ειπα ότι αν πάει να καταθέσει στο εξωτερικό ένα μεγαλο ποσό χρηματων σαν κοινός θνητός που δεν εχουν λογο να τον ψάξουν, δεν κινδυνεύει απο τίποτα, ενώ αυτός εοεμενε ότι θα τον σκισουν ακριβώς γιατί δεν είναι επωνυμος..
Γενικά, διαβάζεις επιπόλαια και δεν κατάλαβες ούτε εγώ τι έγραψα. Σε κανέναν δεν ζητούσαν πηγή προέλευσης των χρημάτων τότε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μπήκε φυλακή για χρέη; Έχει κάποια επίπτωση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Οκτ 2023, 15:30
-
-
Νέα δημοσίευση Σταματάει η βοήθεια προς την Ουκρανία με απόφαση της Αμερικανικής κυβέρνησης
από Animal » 04 Μαρ 2025, 09:14 » σε Διεθνής πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
06 Μαρ 2025, 11:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για φοροδιαφυγή 5,5 εκατ. ευρώ κατηγορεί το ΣΔΟΕ τον βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο
από Frappezitis » 09 Φεβ 2025, 21:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
13 Φεβ 2025, 13:59
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
15 Ιαν 2024, 09:30