Data για streaming
Re: Data για streaming
Αναλόγως την αναλυση του βίντεο, αλλά σιγουρα πολλά.
-
άνοιξε τα δεδομένα,δες ένα βιντεάκι στο γτ για 5 λεπτά και θα λυθούν όλες οι απορίες σου
Οτι δεν συμφέρει είναι το μόνο σίγουρο. Ακόμα και σε ανάλυση 480p βίντεο διάρκειας μίας ώρας απαιτεί πολλά δεδομένα.
Δοκίμασε αυτό που λέει ο σούπερ δημήτριος για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Στα 3 λεπτα 480p ειχα καταναλωση 0.02 G. Εχω 6 γιγα υπολοιπο. Θα κανω ενα πειραμα. Ελπιζω να μη μου κλεψουν το κινητο.
Ok εβγαλα εναν περιπατο, αλλα πρεπει να σβησω τα σημεια που αντανακλαται η ασχημοφατσα μου.
Γιατί δε φτιάχνεις ένα κανάλι στο youtube όπου θα στριμάρεις τους περιπάτους σου;
A δε βγηκαν καλα. Οταν ειμαι ακινητος ειναι καθαρη η εικονα. Μολις κουνηθω γεμιζει πιξελ.
Μαλάκα Ορέστη, τρίπαρες όταν τα έγραφες αυτά;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Το twitch δε μου δινει εργαλεια για να κοψω σκηνες απο τα βιντεο και το youtube απαιτει να εχω 1000 subscribers για να στρημαρω απο κινητο.
δεν νομίζω εκτός αν άλλαξε κάτι τελευταία. Τα πακέτα για ροές βιντεο καλύπτουν και το ανέβασμα στο yt, στην βόνταφονε σίγουρα δηλαδή.Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 19:22το youtube απαιτει να εχω 1000 subscribers για να στρημαρω απο κινητο.
SpoilerShow

Ετσι λεει. Οτι αλλαξε προσφατα η πολιτικη. Ακομα το τουιτς δε με αφηνει να κανω ιδιωτικα τα παλια βιντεο.enaon έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 19:26δεν νομίζω εκτός αν άλλαξε κάτι τελευταία. Τα πακέτα για ροές βιντεο καλύπτουν και το ανέβασμα στο yt, στην βόνταφονε σίγουρα δηλαδή.Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 19:22το youtube απαιτει να εχω 1000 subscribers για να στρημαρω απο κινητο.SpoilerShow

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;
από marabou » 17 Ιαν 2025, 22:39 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 104 Απαντήσεις
- 2120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
28 Ιαν 2025, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαζευουν facial recognition data απο παντου
από talaipwros » 25 Φεβ 2024, 01:32 » σε Πληροφορική - 0 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
25 Φεβ 2024, 01:32
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
06 Σεπ 2023, 18:28
-
-
Νέα δημοσίευση Νοva ή Cosmote για κινητό? Data & ΗΠΑ. Δώστε τα φώτα σας!
από freak » 03 Οκτ 2024, 21:03 » σε Πληροφορική - 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
03 Οκτ 2024, 21:03
-