ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 25 Οκτ 2019, 20:34

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Οκτ 2019, 20:45

Αγις έγραψε:
25 Οκτ 2019, 20:28
δεν τα σπας σε λιανα να τρομαξουμε πιο πολυ ;
Εκατό φορές τα έχω γράψει εδώ μέσα αλλά το γυρνάτε στην τρελή. Αυτή τη στιγμή τρία ζεύγη ελ μένουν σε τρία σπίτια και κάνουν σύνολο τέσσερα παιδιά. Αν από αυτά κανένα δεν βγει τοιούτος, θα πανδρευτούν θα μένουν σε δύο σπίτια και θα κάμουν δύο παιδιά (και τα δύο ζεύγη). Αυτά τα δύο πάλι θα παντρευτούν και θα κάνουν ένα υιό ο οποίος θα τον εμπεγλεράει στο τελευταίο κατοικούμενο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς του αργοπεθαίνουν μέσα στα σκατά των. Όλα αυτά τα επόμενα πενήντα χρόνια.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Οκτ 2019, 20:48

Ο νεοελληνικό σύγχρονος δυτικός πολιτισμός που κινδυνεύει από τους αμόρφωτους αγροικους μετανάστες.
«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει: «Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», αναφέρει.
https://www.news247.gr/koinonia/mani-sy ... LOP3N_eZ5U
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Οκτ 2019, 20:52

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Οκτ 2019, 20:45
Αγις έγραψε:
Εκατό φορές τα έχω γράψει εδώ μέσα αλλά το γυρνάτε στην τρελή. Αυτή τη στιγμή τρία ζεύγη ελ μένουν σε τρία σπίτια και κάνουν σύνολο τέσσερα παιδιά. Αν από αυτά κανένα δεν βγει τοιούτος, θα πανδρευτούν θα μένουν σε δύο σπίτια και θα κάμουν δύο παιδιά (και τα δύο ζεύγη). Αυτά τα δύο πάλι θα παντρευτούν και θα κάνουν ένα υιό ο οποίος θα τον εμπεγλεράει στο τελευταίο κατοικούμενο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς του αργοπεθαίνουν μέσα στα σκατά των. Όλα αυτά τα επόμενα πενήντα χρόνια.
αυτο ηταν ολο ;

:c020:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte » 25 Οκτ 2019, 20:52

Αγις έγραψε:
Ακόμα και με τη λογική σου
η λαθρομετανάστευση δεν είναι λύση. Αν δεχτούμε ότι η εισαγωγή διαφόρων είναι η λύση στο δημογραφικό της Ευρώπης αυτό θα έπρεπε να γίνει συντευαγμενα και νόμιμα και όχι να μπουκάρει οπότε θέλει και να έχει και απαιτήσεις ο Αμπντουλχασαν και ο Ογκομπονγκο. Να ξέρουμε πόσοι είναι, ποιοι είναι, από πού κρατά η σκούφια τους και τι έχουν να προσφέρουν.

Όχι όποιος είδε φως και μπήκε και θέλει να βολευτεί κιόλας. Και όλα αυτά δίχως να εξετάζουμε κατά πόσο είναι σωστή η λογική της...εισαγωγής.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Οκτ 2019, 20:54

Δεν διαφωνούμε επ' αυτού, φουέρτε

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Οκτ 2019, 21:00

25 Οκτ 2019, 18:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Οκτ 2019, 18:42
25 Οκτ 2019, 18:28
Ο πατ το έγραψε όχι εγώ. Σε ποιά ιστορική εμπειρία αιώνων βασίστηκε ο μπένι;
Βρε πασοκόπληκτο εργαστηριακό πρότζεκτ, παράτα μας με τον μπένι. Το πράγμα είναι πολύ πιο σοβαρό από την υστεροφημία και τον εστιασμό στα πρόσωπα της γελοίας μεταπολίτευσης.

Καλοί είναι οι λεκτικοί πειραματισμοί του μπένι αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω αν έχει πάρει θέση, προτείνοντας κάτι σαφές και όχι συνταγματολογικές αναλύσεις. Αν ξέρεις κάτι, να το πεις.
Ρε γαλή για τον βενιζέλο με το μούσι γίνεται λόγος, της μικρασιατικής. Τον οποίον ο πατ τον ανέφερε πρώτος, όχι εγώ. Σταμάτα να παρουσιάζεις άσχετα πράγματα ως επιχειρήματα γιατί δεν γινεται συζήτηση έτσι

Toυ Βυζαντίου αγαπητέ.Ο χριστιανισμός ήταν η κόλλα που ενσωμάτωνε κάθε καρυδιάς καρύδι στην αυτοκρατορία.Και της νεοτέρας Ελλάδος βέβαια για τον πρώτο αιώνα (1820-1922).
Έλληνες είναι οι κάτοικοι της Ελλάδος οι πιστεύοντες εις Χριστόν έλεγε το σύνταγμα της Επιδαύρου.Ότι γλώσσα και αν μιλάνε (Βαβυλωνία).Για αυτό ο Βενιζέλος είπε θέλω όλους τους χριστιανούς της Μ.Ασίας,είναι δικοί μου και πάρτε όλους τους μωαμεθανούς,είναι Τούρκοι.Και φυσικά βγήκε.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Οκτ 2019, 21:02

25 Οκτ 2019, 18:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Οκτ 2019, 18:42
25 Οκτ 2019, 18:28
Ο πατ το έγραψε όχι εγώ. Σε ποιά ιστορική εμπειρία αιώνων βασίστηκε ο μπένι;
Βρε πασοκόπληκτο εργαστηριακό πρότζεκτ, παράτα μας με τον μπένι. Το πράγμα είναι πολύ πιο σοβαρό από την υστεροφημία και τον εστιασμό στα πρόσωπα της γελοίας μεταπολίτευσης.

Καλοί είναι οι λεκτικοί πειραματισμοί του μπένι αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω αν έχει πάρει θέση, προτείνοντας κάτι σαφές και όχι συνταγματολογικές αναλύσεις. Αν ξέρεις κάτι, να το πεις.
Ρε γαλή για τον βενιζέλο με το μούσι γίνεται λόγος, της μικρασιατικής. Τον οποίον ο πατ τον ανέφερε πρώτος, όχι εγώ. Σταμάτα να παρουσιάζεις άσχετα πράγματα ως επιχειρήματα γιατί δεν γινεται συζήτηση έτσι

Toυ Βυζαντίου αγαπητέ.Ο χριστιανισμός ήταν η κόλλα που ενσωμάτωνε κάθε καρυδιάς καρύδι στην αυτοκρατορία.Και της νεοτέρας Ελλάδος βέβαια για τον πρώτο αιώνα (1820-1922).
Έλληνες είναι οι κάτοικοι της Ελλάδος οι πιστεύοντες εις Χριστόν έλεγε το σύνταγμα της Επιδαύρου.Ότι γλώσσα και αν μιλάνε (Βαβυλωνία).Για αυτό ο Βενιζέλος είπε θέλω όλους τους χριστιανούς της Μ.Ασίας,είναι δικοί μου και πάρτε όλους τους μωαμεθανούς,είναι Τούρκοι.Και φυσικά βγήκε.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Οκτ 2019, 21:06

25 Οκτ 2019, 18:54
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Οκτ 2019, 18:52

Οκ, λάθος μου. Επ' ευκαιρία όμως το ορθολογικόν σύγχρονον δέος, τι άποψη έχει;

Γιατί σημασία έχει το σήμερα και για το σήμερα θα κριθούν όλοι.

Για πες.
Δεν το γνωρίζω, αλλά εάν τοποθετηθεί ο ΒΑ.ΒΕ. θα τον ακούσω με ενδιαφέρον και προσοχή

Αυτός έχει δουλείες και για αυτό το έχει βουλώσει. :D Η δουλεία είναι ότι σήμερα δεν μπορείς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ να πείς αυτά που πρέπει για τη θρησκεία των βαρβάρων χωρίς να σε πουν ισλαμοφόβο.Ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν εξαιρείται. :D Η χατζάρα είναι το νέο τοτέμ του προοδευτισμού.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Οκτ 2019, 21:09

Αγις έγραψε:

Φέρε Νοτιοαμερικάνους,Αρμενίους και Γεωργιανούς για να σε υποστηρίξω.Δύο δισεκατομμύρια χριστιανοί υπάρχουν στον πλανήτη.Με μωαμεθανούς πήγαινε να μιλήσεις στα Βρασνά εσύ και η Βίβιαν. :D

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Οκτ 2019, 21:19

Τύπε σοβαρά πιστεύεις ότι θα έλθουν νοτιοαμερικανοί και αρμένιοι να βολτάρουν αγκαζέ με την γαλή στην παραλία επειδή βυζάντιο; :lol: Είπαμε: δουλεύεις με αυτά που έχεις

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Οκτ 2019, 21:25

25 Οκτ 2019, 21:19
Τύπε σοβαρά πιστεύεις ότι θα έλθουν νοτιοαμερικανοί και αρμένιοι να βολτάρουν αγκαζέ με την γαλή στην παραλία επειδή βυζάντιο; :lol: Είπαμε: δουλεύεις με αυτά που έχεις
Όχι,δεν δουλεύεις με αυτά που έχεις .Εσύ επιλέγεις τους μετανάστες σου.Υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια χριστιανοί που ζουν με πολύ χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα.Δεν θα έλθει αυτός που θέλει εδώ αλλά εγώ θα πάρω αυτούς που θέλω,αν θέλουν φυσικά και αυτοί.
Κάθε χρόνο παίρνεις τη διαφορά θανάτων - γεννήσεων και προσθέτεις άλλες 20.000 για να αυξάνεις κάπως τον πληθυσμό και προκηρύσσεις θέσεις οργανωμένης μετανάστευσης στις χώρες που θέλεις.Όχι μόνο θα έλθουν αλλά θα υπάρχει και ανταγωνισμός.
Οι βάρκες πίσω.Δεν το θέλεις;ετοιμάσου για τζιχάντ σε 20 χρόνια.Αυτά.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Οκτ 2019, 21:27

δλδ με αυτους που για καποιο λογο δικο σου γουσταρεις να μας φορτωθουνε...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Οκτ 2019, 21:31

Με αυτούς που έρχονται (όσο περιμένομε να εφαρμόσει το μεταναστευτικό πλάνο με την κωδική ονομασία 'το τρομαγμένο πιπάκι' ο πατησιώτης :lol: ) Και ακριβώς για να μην έχομε τζιχάδ σε είκοσι χρόνια, η διαδικασία πρέπει να γίνει ομαλά και στο πλαίσιο της κοινότητος

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Οκτ 2019, 21:32

Έτσι ακριβώς. Και ακριβώς γι' αυτό σου δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν χρειαζόμαστε εισαγωγές.

Άσε που δεν γουστάρω ούτε τα λάτιν ούτε τα αμανετζίδικα για πολύ ώρα. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών