Εκατό φορές τα έχω γράψει εδώ μέσα αλλά το γυρνάτε στην τρελή. Αυτή τη στιγμή τρία ζεύγη ελ μένουν σε τρία σπίτια και κάνουν σύνολο τέσσερα παιδιά. Αν από αυτά κανένα δεν βγει τοιούτος, θα πανδρευτούν θα μένουν σε δύο σπίτια και θα κάμουν δύο παιδιά (και τα δύο ζεύγη). Αυτά τα δύο πάλι θα παντρευτούν και θα κάνουν ένα υιό ο οποίος θα τον εμπεγλεράει στο τελευταίο κατοικούμενο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς του αργοπεθαίνουν μέσα στα σκατά των. Όλα αυτά τα επόμενα πενήντα χρόνια.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ο νεοελληνικό σύγχρονος δυτικός πολιτισμός που κινδυνεύει από τους αμόρφωτους αγροικους μετανάστες.
https://www.news247.gr/koinonia/mani-sy ... LOP3N_eZ5U«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει: «Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», αναφέρει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
αυτο ηταν ολο ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 20:45Εκατό φορές τα έχω γράψει εδώ μέσα αλλά το γυρνάτε στην τρελή. Αυτή τη στιγμή τρία ζεύγη ελ μένουν σε τρία σπίτια και κάνουν σύνολο τέσσερα παιδιά. Αν από αυτά κανένα δεν βγει τοιούτος, θα πανδρευτούν θα μένουν σε δύο σπίτια και θα κάμουν δύο παιδιά (και τα δύο ζεύγη). Αυτά τα δύο πάλι θα παντρευτούν και θα κάνουν ένα υιό ο οποίος θα τον εμπεγλεράει στο τελευταίο κατοικούμενο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς του αργοπεθαίνουν μέσα στα σκατά των. Όλα αυτά τα επόμενα πενήντα χρόνια.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ακόμα και με τη λογική σουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 20:45Εκατό φορές τα έχω γράψει εδώ μέσα αλλά το γυρνάτε στην τρελή. Αυτή τη στιγμή τρία ζεύγη ελ μένουν σε τρία σπίτια και κάνουν σύνολο τέσσερα παιδιά. Αν από αυτά κανένα δεν βγει τοιούτος, θα πανδρευτούν θα μένουν σε δύο σπίτια και θα κάμουν δύο παιδιά (και τα δύο ζεύγη). Αυτά τα δύο πάλι θα παντρευτούν και θα κάνουν ένα υιό ο οποίος θα τον εμπεγλεράει στο τελευταίο κατοικούμενο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς του αργοπεθαίνουν μέσα στα σκατά των. Όλα αυτά τα επόμενα πενήντα χρόνια.
η λαθρομετανάστευση δεν είναι λύση. Αν δεχτούμε ότι η εισαγωγή διαφόρων είναι η λύση στο δημογραφικό της Ευρώπης αυτό θα έπρεπε να γίνει συντευαγμενα και νόμιμα και όχι να μπουκάρει οπότε θέλει και να έχει και απαιτήσεις ο Αμπντουλχασαν και ο Ογκομπονγκο. Να ξέρουμε πόσοι είναι, ποιοι είναι, από πού κρατά η σκούφια τους και τι έχουν να προσφέρουν.
Όχι όποιος είδε φως και μπήκε και θέλει να βολευτεί κιόλας. Και όλα αυτά δίχως να εξετάζουμε κατά πόσο είναι σωστή η λογική της...εισαγωγής.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν διαφωνούμε επ' αυτού, φουέρτε
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 18:46Ρε γαλή για τον βενιζέλο με το μούσι γίνεται λόγος, της μικρασιατικής. Τον οποίον ο πατ τον ανέφερε πρώτος, όχι εγώ. Σταμάτα να παρουσιάζεις άσχετα πράγματα ως επιχειρήματα γιατί δεν γινεται συζήτηση έτσιΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 18:42Βρε πασοκόπληκτο εργαστηριακό πρότζεκτ, παράτα μας με τον μπένι. Το πράγμα είναι πολύ πιο σοβαρό από την υστεροφημία και τον εστιασμό στα πρόσωπα της γελοίας μεταπολίτευσης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 18:28Ο πατ το έγραψε όχι εγώ. Σε ποιά ιστορική εμπειρία αιώνων βασίστηκε ο μπένι;
Καλοί είναι οι λεκτικοί πειραματισμοί του μπένι αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω αν έχει πάρει θέση, προτείνοντας κάτι σαφές και όχι συνταγματολογικές αναλύσεις. Αν ξέρεις κάτι, να το πεις.
Toυ Βυζαντίου αγαπητέ.Ο χριστιανισμός ήταν η κόλλα που ενσωμάτωνε κάθε καρυδιάς καρύδι στην αυτοκρατορία.Και της νεοτέρας Ελλάδος βέβαια για τον πρώτο αιώνα (1820-1922).
Έλληνες είναι οι κάτοικοι της Ελλάδος οι πιστεύοντες εις Χριστόν έλεγε το σύνταγμα της Επιδαύρου.Ότι γλώσσα και αν μιλάνε (Βαβυλωνία).Για αυτό ο Βενιζέλος είπε θέλω όλους τους χριστιανούς της Μ.Ασίας,είναι δικοί μου και πάρτε όλους τους μωαμεθανούς,είναι Τούρκοι.Και φυσικά βγήκε.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 18:46Ρε γαλή για τον βενιζέλο με το μούσι γίνεται λόγος, της μικρασιατικής. Τον οποίον ο πατ τον ανέφερε πρώτος, όχι εγώ. Σταμάτα να παρουσιάζεις άσχετα πράγματα ως επιχειρήματα γιατί δεν γινεται συζήτηση έτσιΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 18:42Βρε πασοκόπληκτο εργαστηριακό πρότζεκτ, παράτα μας με τον μπένι. Το πράγμα είναι πολύ πιο σοβαρό από την υστεροφημία και τον εστιασμό στα πρόσωπα της γελοίας μεταπολίτευσης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 18:28Ο πατ το έγραψε όχι εγώ. Σε ποιά ιστορική εμπειρία αιώνων βασίστηκε ο μπένι;
Καλοί είναι οι λεκτικοί πειραματισμοί του μπένι αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω αν έχει πάρει θέση, προτείνοντας κάτι σαφές και όχι συνταγματολογικές αναλύσεις. Αν ξέρεις κάτι, να το πεις.
Toυ Βυζαντίου αγαπητέ.Ο χριστιανισμός ήταν η κόλλα που ενσωμάτωνε κάθε καρυδιάς καρύδι στην αυτοκρατορία.Και της νεοτέρας Ελλάδος βέβαια για τον πρώτο αιώνα (1820-1922).
Έλληνες είναι οι κάτοικοι της Ελλάδος οι πιστεύοντες εις Χριστόν έλεγε το σύνταγμα της Επιδαύρου.Ότι γλώσσα και αν μιλάνε (Βαβυλωνία).Για αυτό ο Βενιζέλος είπε θέλω όλους τους χριστιανούς της Μ.Ασίας,είναι δικοί μου και πάρτε όλους τους μωαμεθανούς,είναι Τούρκοι.Και φυσικά βγήκε.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 18:54Δεν το γνωρίζω, αλλά εάν τοποθετηθεί ο ΒΑ.ΒΕ. θα τον ακούσω με ενδιαφέρον και προσοχή
Αυτός έχει δουλείες και για αυτό το έχει βουλώσει.

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 20:45Εκατό φορές τα έχω γράψει εδώ μέσα αλλά το γυρνάτε στην τρελή. Αυτή τη στιγμή τρία ζεύγη ελ μένουν σε τρία σπίτια και κάνουν σύνολο τέσσερα παιδιά. Αν από αυτά κανένα δεν βγει τοιούτος, θα πανδρευτούν θα μένουν σε δύο σπίτια και θα κάμουν δύο παιδιά (και τα δύο ζεύγη). Αυτά τα δύο πάλι θα παντρευτούν και θα κάνουν ένα υιό ο οποίος θα τον εμπεγλεράει στο τελευταίο κατοικούμενο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς του αργοπεθαίνουν μέσα στα σκατά των. Όλα αυτά τα επόμενα πενήντα χρόνια.
Φέρε Νοτιοαμερικάνους,Αρμενίους και Γεωργιανούς για να σε υποστηρίξω.Δύο δισεκατομμύρια χριστιανοί υπάρχουν στον πλανήτη.Με μωαμεθανούς πήγαινε να μιλήσεις στα Βρασνά εσύ και η Βίβιαν.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τύπε σοβαρά πιστεύεις ότι θα έλθουν νοτιοαμερικανοί και αρμένιοι να βολτάρουν αγκαζέ με την γαλή στην παραλία επειδή βυζάντιο;
Είπαμε: δουλεύεις με αυτά που έχεις

-
Όχι,δεν δουλεύεις με αυτά που έχεις .Εσύ επιλέγεις τους μετανάστες σου.Υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια χριστιανοί που ζουν με πολύ χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα.Δεν θα έλθει αυτός που θέλει εδώ αλλά εγώ θα πάρω αυτούς που θέλω,αν θέλουν φυσικά και αυτοί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:19Τύπε σοβαρά πιστεύεις ότι θα έλθουν νοτιοαμερικανοί και αρμένιοι να βολτάρουν αγκαζέ με την γαλή στην παραλία επειδή βυζάντιο;Είπαμε: δουλεύεις με αυτά που έχεις
Κάθε χρόνο παίρνεις τη διαφορά θανάτων - γεννήσεων και προσθέτεις άλλες 20.000 για να αυξάνεις κάπως τον πληθυσμό και προκηρύσσεις θέσεις οργανωμένης μετανάστευσης στις χώρες που θέλεις.Όχι μόνο θα έλθουν αλλά θα υπάρχει και ανταγωνισμός.
Οι βάρκες πίσω.Δεν το θέλεις;ετοιμάσου για τζιχάντ σε 20 χρόνια.Αυτά.
δλδ με αυτους που για καποιο λογο δικο σου γουσταρεις να μας φορτωθουνε...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:19Τύπε σοβαρά πιστεύεις ότι θα έλθουν νοτιοαμερικανοί και αρμένιοι να βολτάρουν αγκαζέ με την γαλή στην παραλία επειδή βυζάντιο;Είπαμε: δουλεύεις με αυτά που έχεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Με αυτούς που έρχονται (όσο περιμένομε να εφαρμόσει το μεταναστευτικό πλάνο με την κωδική ονομασία 'το τρομαγμένο πιπάκι' ο πατησιώτης
) Και ακριβώς για να μην έχομε τζιχάδ σε είκοσι χρόνια, η διαδικασία πρέπει να γίνει ομαλά και στο πλαίσιο της κοινότητος

Έτσι ακριβώς. Και ακριβώς γι' αυτό σου δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν χρειαζόμαστε εισαγωγές.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Οκτ 2019, 21:19Τύπε σοβαρά πιστεύεις ότι θα έλθουν νοτιοαμερικανοί και αρμένιοι να βολτάρουν αγκαζέ με την γαλή στην παραλία επειδή βυζάντιο;Είπαμε: δουλεύεις με αυτά που έχεις
Άσε που δεν γουστάρω ούτε τα λάτιν ούτε τα αμανετζίδικα για πολύ ώρα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
28 Ιούλ 2023, 01:22
-
-
Νέα δημοσίευση Αρχισαν να ερχονται δεκαδες χιλιαδες Ισραηλινοι για εγκατασταση στην Ελλαδα
από Frappezitis » 14 Νοέμ 2023, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Νοέμ 2023, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν πολλές καραβιές λαθρομεταναστών δεν άρχισαν να έρχονται απο την Αίγυπτο
από Golden Age » 22 Φεβ 2024, 13:52 » σε Εθνικά Θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2024, 19:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέφραγο αμπέλι η Κουλοελλάδα: Συνεχείς αφίξεις λαθρομεταναστών στη Ρόδο
από Kauldron » 09 Νοέμ 2023, 12:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
17 Νοέμ 2023, 06:04
-