Σε ασφάλεια, επενδύσεις, λαθρομεταναστευτικό.
Και μόλις έκλεισαν οι 100 μέρες...
Ναι αλλά θα σας χώσει σε βαθύ μπουντρούμι. Οχι σαν τα κολληταρια σας στον συριζα που τα γλειφατε πατοκορφα 5 χρόνια και σας εκαμαν χαρουλες...
Εσύ τώρα έχεις και καλά παιδεία ΣουηΒίας, ή Ερντογανικής Τουρκίας, όπου ο Σουλτάνος κάνει ο,τι γουστάρει και χώνει φυλακή όποιον δε γουστάρει?
Άσε μας ρε Κουρδισμένε.
Ενδιαφέρον έχει το ότι ακόμη και οι ψηφοφόροι του σύριζα παραδέχονται βελτίωση στη φορολογία.
Είναι το μεγαλύτερο ποσοστό τους μετά το "δγ/δα" και το "κανέναν".
οταν μειώνονται οι φόροι είναι παρανοικό να μην παραδεχθεί κάποιος βελτίωση. το θέμα είναι από που θα βρεθούν τα λεφτά που θα λείψουν από τα φορολογικά έσοδα. Εκεί θα κριθεί ο μητσοτάκης. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, το να πατήσεις ένα κουμπί και να μειώσεις φορολογικούς συντελεστές είναι το μόνο εύκολο.
Ενδιαφέρον έχει το ότι ακόμη και οι ψηφοφόροι του σύριζα παραδέχονται βελτίωση στη φορολογία.
Είναι το μεγαλύτερο ποσοστό τους μετά το "δγ/δα" και το "κανέναν".
οταν μειώνονται οι φόροι είναι παρανοικό να μην παραδεχθεί κάποιος βελτίωση. το θέμα είναι από που θα βρεθούν τα λεφτά που θα λείψουν από τα φορολογικά έσοδα. Εκεί θα κριθεί ο μητσοτάκης. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, το να πατήσεις ένα κουμπί και να μειώσεις φορολογικούς συντελεστές είναι το μόνο εύκολο.
61% δηλωνουν οτι τα πραγματα πανε προς τη σωστη κατευθυνση.
Κυριακο πως τους πετσοκοψες ετσι ; Πως τους εχεις κανει να σκουζουν ;
Συριζαυγιτες κωλοτεροριτα ;
Εντάξει, άντε στην κουζίνα σου τώρα, γιατί θα σου 'ρθουν στο σπίτι ο Χασάν με τον Αχμέτ, και κοίτα να φτιάξεις κάτι χαλάλ.
Το 'πε ο Αδώνιδας οτι είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία, 2-3 μουσουλμάνους θα τους πάρεις (με πολλές έννοιες).
Ο Μητσοτάκης έχει ενοχλήσει στη μετανάστευση και το Μακεδονικό. Εγώ δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να φουσκώσει το πορτοφόλι του μέσου Έλληνα. Αντίθετα θα μεταφέρει το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών από τα χοτ σποτ των νησιών στις μεγάλες πόλεις και δίπλα στα σπίτια και τα ακίνητα των ψηφοφόρων. μοιραία θα βγει σχήμα που θα διεκδικήσει όλο το χώρο από τη λαική δεξιά της ΝΔ μέχρι το κόσμο που είχε ψηφίσει το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ τα προηγούμενα χρονια. Και φυσικά το κόσμο της αποχής με σημαία τη μετανάστευση
Ο Μητσοτάκης έχει ενοχλήσει στη μετανάστευση και το Μακεδονικό. Εγώ δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να φουσκώσει το πορτοφόλι του μέσου Έλληνα. Αντίθετα θα μεταφέρει το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών από τα χοτ σποτ των νησιών στις μεγάλες πόλεις και δίπλα στα σπίτια και τα ακίνητα των ψηφοφόρων. μοιραία θα βγει σχήμα που θα διεκδικήσει όλο το χώρο από τη λαική δεξιά της ΝΔ μέχρι το κόσμο που είχε ψηφίσει το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ τα προηγούμενα χρονια. Και φυσικά το κόσμο της αποχής με σημαία τη μετανάστευση
Καμία παραφυάδα της ΝΔ δεν πρόκειται να πάρει ψήφους. Τα πάει τόσο σκατά στο λαθρομεταναστευτικό (καλά το Σκοπιανό το πούλησε προ πολλού, και το Αλβανικό επίσης) που δε θα τσιμπήσουν.
Καμία παραφυάδα της ΝΔ δεν πρόκειται να πάρει ψήφους. Τα πάει τόσο σκατά στο λαθρομεταναστευτικό (καλά το Σκοπιανό το πούλησε προ πολλού, και το Αλβανικό επίσης) που δε θα τσιμπήσουν.
Και; Θα επιστρέψουν στον νγμ και τον σρζ;
Θα δούμε ρε Πόντικα? Γιατί βιάζεσαι? Θα γεράσεις γρήγορα. Εγώ λέω "φέρτε κι άλλους".
Το εντυπωσιακο παντως ειναι οτι οι συριζαυγιτες λενε οτι η κυβερνηση τα παει χαλια στηριζομενοι σε δημοσκοπηση που δινει 61% σε θετικη προοπτικη για τη χωρα.
Κωλοτεροριτα κανονικη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.