Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Re: Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot » 26 Οκτ 2019, 21:20

waldorf έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:38
Οι ανατριχιαστικά άρρωστες απόψεις σ`αυτό το νήμα δεν είναι αυτές που ζητάνε χάλκινους ταύρους και μεσαιωνικά βασανιστήρια στον δράστη.
Είναι αυτές που στην ουσία δικαιολογούν την πράξη λέγοντας ότι οι άλλοι κάνουν χειρότερα και μάλιστα νόμιμα.
Στο πούτσο μου ρε ΜΑΛΑΚΑ Στάμο και όλοι οι παρατρεχάμενοι που το πρώτο και μόνο που σχολιάσατε είναι τι γίνεται (ή φαντάζεστε ότι γίνεται αλλού) αν οι μουσουλμάνοι κάνουν χειρότερα.
Στο πούτσο μου αν εσύ φαντάζεσε ότι αυτά θα γίνουν κι εδώ επειδή έτσι σου είπε το τσίπουρο σήμερα.
Η σκατοψυχιά σ`αυτό το νήμα βγήκε μόλις γράφτηκε "οι άλλοι κάνουν χειρότερα".
Αν οι άλλοι κάνουν χειρότερα,δεν δικαιολογεί εμάς να κάνουμε απλά λιγότερο χειρότερα ή απλώς άσχημα.
Σκατόψυχοι μισάνθρωποι επιτέλους αντέστε στο γεροδιάολο.
Ανάδειξη της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ των Ισλαμολάγνων «ανθρωπιστών» (επαγγελματιών και μη), και γενικά της ΦΑΣΙΣΤεράς είναι, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
On second thought, ναι, για συγκεκριμένες ομάδες ατόμων βλ. αντιεμβολιαστές, υποστηρικτές της θεωρίας περί επίπεδης γης κ.λπ., είναι δύσκολο, οπότε σε δικαιολογώ. :c020:
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Οκτ 2019, 21:30

O I έγραψε:
26 Οκτ 2019, 21:17
Αν θέλουμε να έχουμε οργανωμένη κοινωνία τέτοιες πρακτικές πρέπει να απαγορεύονται με κάθε τρόπο. Σκέψου πχ κάποιος να κατηγορηθεί άδικα για παιδεραστία και να ξεσπάνε οι υπόλοιποι στην φυλακή επειδή τον "καταδίκασαν". Η οργανωμένη πολιτεία θα ορίσει τι και πως πρέπει να γίνει για την τιμωρία και τον πιθανό σωφρονισμό του. Δεν είναι δουλειά των υπολοίπων ποινικών.

Όσο για τις δικαστικές πλάνες έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά αυτό ρίχνει την ευθύνη στις ανακριτικές αρχές που για να προφυλακίσουν κάποιον για τόσο βαριά αδικήματα που προσβάλουν την προσωπικότητα τού ανθρώπου θα πρέπει να έχουν ατράνταχτα στοιχεία για να προβούν σε προφυλάκιση αλλιώς μιλάμε για ανεύθυνο δικαστικό σύστημα που θέλει διόρθωση.
Οπότε, δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση.

Αυτό το έφερα σα γεγονός που ήδη συμβαίνει και δε συμβαίνει μόνο με τους ποινικούς αλλά και στα δικαστήρια κατά τη δίκη που τέτοιοι εγκληματίες έρχονται κοντά στον απλό πολίτη που αν δεν τον φύλαγε η αστυνομία θα τον κατακρεουργούσαν οι απλοί πολίτες.

Απλά συμβαίνει αυτό που λέμε "κατακραυγή" μόνο που η οργή σε τέτοιες περιπτώσεις ξεσπά ανάλογα με τις πράξεις.
Πρέπει δεν πρέπει, αυτό συμβαίνει αυτομάτως και για την περίπτωση που λες, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό το δικαστικό σύστημα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο.Ι.
Δεν μου αρέσει η ιδέα ότι ως κοινωνία κλείνουμε τα μάτια και αφήνουμε τους άλλους φυλακισμένους να αποδώσουν δικαιοσύνη. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύονται οι κατηγορούμενοι από αυτοδικίες και αντίποινα κάθε μορφής. Αν υπήρχε και κάποιος τρόπος να σωφρονιστούν ή να θεραπευτούν αυτοί οι άνθρωποι όπως αφήνει να εννοηθεί ο Χαοτικός για καλό θα ήταν. Δεν χρειαζόμαστε τέρατα για να ξεσπάμε την οργή μας και να νιώθουμε ανώτεροι.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Οκτ 2019, 21:39

Εδώ ακούγεται ότι υπήρξε και δεύτερος που ασελγούσε στο παιδί με την ανοχή του τράγου.
Ρε πστ ας πει ένας από που είναι. Ας του γράψει κάπου.
Συγγνώμη εγώ δεν είμαι πολιτισμένος όταν πρόκειται για περιστατικά με παιδιά. Θέλω σκληρό βρετανικό μεσαίωνα, θέλω το saw Να γίνει αληθινή ιστορία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Οκτ 2019, 21:40

ST48410 έγραψε:
26 Οκτ 2019, 21:30
O I έγραψε:
26 Οκτ 2019, 21:17
ST48410 έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:35
Αν θέλουμε να έχουμε οργανωμένη κοινωνία τέτοιες πρακτικές πρέπει να απαγορεύονται με κάθε τρόπο. Σκέψου πχ κάποιος να κατηγορηθεί άδικα για παιδεραστία και να ξεσπάνε οι υπόλοιποι στην φυλακή επειδή τον "καταδίκασαν". Η οργανωμένη πολιτεία θα ορίσει τι και πως πρέπει να γίνει για την τιμωρία και τον πιθανό σωφρονισμό του. Δεν είναι δουλειά των υπολοίπων ποινικών.
Όσο για τις δικαστικές πλάνες έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά αυτό ρίχνει την ευθύνη στις ανακριτικές αρχές που για να προφυλακίσουν κάποιον για τόσο βαριά αδικήματα που προσβάλουν την προσωπικότητα τού ανθρώπου θα πρέπει να έχουν ατράνταχτα στοιχεία για να προβούν σε προφυλάκιση αλλιώς μιλάμε για ανεύθυνο δικαστικό σύστημα που θέλει διόρθωση.
Οπότε, δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση.

Αυτό το έφερα σα γεγονός που ήδη συμβαίνει και δε συμβαίνει μόνο με τους ποινικούς αλλά και στα δικαστήρια κατά τη δίκη που τέτοιοι εγκληματίες έρχονται κοντά στον απλό πολίτη που αν δεν τον φύλαγε η αστυνομία θα τον κατακρεουργούσαν οι απλοί πολίτες.

Απλά συμβαίνει αυτό που λέμε "κατακραυγή" μόνο που η οργή σε τέτοιες περιπτώσεις ξεσπά ανάλογα με τις πράξεις.
Πρέπει δεν πρέπει, αυτό συμβαίνει αυτομάτως και για την περίπτωση που λες, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό το δικαστικό σύστημα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο.Ι.
Δεν μου αρέσει η ιδέα ότι ως κοινωνία κλείνουμε τα μάτια και αφήνουμε τους άλλους φυλακισμένους να αποδώσουν δικαιοσύνη. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύονται οι κατηγορούμενοι από αυτοδικίες και αντίποινα κάθε μορφής. Αν υπήρχε και κάποιος τρόπος να σωφρονιστούν ή να θεραπευτούν αυτοί οι άνθρωποι όπως αφήνει να εννοηθεί ο Χαοτικός για καλό θα ήταν. Δεν χρειαζόμαστε τέρατα για να ξεσπάμε την οργή μας και να νιώθουμε ανώτεροι.
Για να μιλάμε σε ρεαλιστική βάση
Εγώ πάντως δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θα μπορούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να φερθώ πολιτισμένα αν μάθαινα ότι κάποιος κακοποιεί ψυχοσωματικά την 9χρονη κόρη μου :102:

Εσύ; :smt017

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper » 26 Οκτ 2019, 21:40

ST48410 έγραψε:
:+1:

Ο ρόλος της φυλακής είναι προστασία και σωφρονισμός, όχι εκδίκηση. Καλά θα κάνουμε να το θυμόμαστε αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Οκτ 2019, 21:41

Και εννοείται ότι αν κάνεις πει "ναι αλλά οι ιμαμηδες" θέλει αντίστοιχη ποινή. Κάτι τετοιοι έκαναν μούγκα στο περιστατικό

Εδιτ το αναφέρει το μακελειό και πολύ καλά κάνει.

http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Ιδο ... -την-9χρο/
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Οκτ 2019, 22:01

GReaper έγραψε:
26 Οκτ 2019, 21:40
ST48410 έγραψε:
:+1:

Ο ρόλος της φυλακής είναι προστασία και σωφρονισμός, όχι εκδίκηση. Καλά θα κάνουμε να το θυμόμαστε αυτό.
Μέχρι σήμερα ο ρόλος τής φυλάκισης στην Ελλάδα γίνεται για απομόνωση από την κοινωνία ως τιμωρία και με πολύ μικρά μέχρι ανύπαρκτα βηματάκια για επανένταξη κι αυτό όχι τόσο από πολιτική βούληση (που θα έπρεπε να το έχει σαν προταιρεώτητα για τη μίωση τής εγκληματικότητας) άλλα κυρίως γίνεται από συλλόγους που επιβιώνουν από πενιχρές δωρεές γι' αυτό το σκοπό.
Απουσιάζει η βούληση γενικώς

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 26 Οκτ 2019, 22:03

Μου σηκώθηκε η τρίχα βραδιάτικο.

Κρίμα το κορίτσι. Πολύ κρίμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Οκτ 2019, 22:07

Gherschaagk έγραψε:
26 Οκτ 2019, 22:03

Κρίμα το τα κορίτσι α. Πολύ κρίμα.
Fixed

.,

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 26 Οκτ 2019, 22:09

O I έγραψε:
26 Οκτ 2019, 22:07
Gherschaagk έγραψε:

Fixed

.,
Ήμαρτον ρε συ!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Οκτ 2019, 22:26

Ερμής έγραψε:
26 Οκτ 2019, 21:41
Και εννοείται ότι αν κάνεις πει "ναι αλλά οι ιμαμηδες" θέλει αντίστοιχη ποινή. Κάτι τετοιοι έκαναν μούγκα στο περιστατικό

Κοινοποίηση φάτσας

Εικόνα

Ενδιαφέρον
Για να δούμε με προσωχή αν βγουν κι άλλα στη φόρα να καθαρίζει η Εκκλησία από ανάξιους τού Λειτουργήματός τους και να παν στον "τόπο" τους :011:

Ο.Ι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 26 Οκτ 2019, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Οκτ 2019, 22:27

O I έγραψε:
26 Οκτ 2019, 21:40
Για να μιλάμε σε ρεαλιστική βάση
Εγώ πάντως δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θα μπορούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να φερθώ πολιτισμένα αν μάθαινα ότι κάποιος κακοποιεί ψυχοσωματικά την 9χρονη κόρη μου :102:

Εσύ; :smt017

Ο.Ι.
Εμείς που συζητάμε εξ αποστάσεως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιο λογικά και ψύχραιμα τα πράγματα. Από τους γονείς δεν μπορεί να απαιτήσει κάποιος κάτι τέτοιο.

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 26 Οκτ 2019, 22:30

O I έγραψε:
26 Οκτ 2019, 22:26
Ερμής έγραψε:
26 Οκτ 2019, 21:41

Κοινοποίηση φάτσας

Εικόνα

Ενδιαφέρον
Για να δούμε με προσωχή αν βγουν κι άλλα στη φόρα να καθαρίζει η Εκκλησία από ανάξιους τού Λειτουργήματός τους :011:

Ο.Ι.
Από πότε δικάζετε φάτσες; Δε διαφέρει από τις υπόλοιπες αγυρτικες φάτσες που έχετε μαζέψει στον οικο του θεού.
Πάντως είναι απορία μου πως στην ιεροσύνη προσκολούναι τόσα αντικοινωνικά και εγκληματικά στοιχεία.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Οκτ 2019, 22:32

Gherschaagk έγραψε:
26 Οκτ 2019, 22:09
O I έγραψε:
26 Οκτ 2019, 22:07
Gherschaagk έγραψε:

Fixed

.,
Ήμαρτον ρε συ!!
Κάποιος πιο πίσω είπε ότι την έκανε πάσα και σε άλλον/ους.. κάτι τέτοιο

.,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών