Η Τουρκία θα καταστρέψει την Ελλάδα σε 3-4 ώρες
-
Re: Η Τουρκία θα καταστρέψει την Ελλάδα σε 3-4 ώρες
Οι Τούρκοι βγαίνουν και λένε τέτοιες παπαριές δικαιολογημένα.
Το κακό είναι πως υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που τα πιστεύουν αυτά και τα χρησιμοποιούν και ως επιχειρήματα σε συζητήσεις.
Το κακό είναι πως υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που τα πιστεύουν αυτά και τα χρησιμοποιούν και ως επιχειρήματα σε συζητήσεις.
Με τους S-400 αρκεί μόνο κανα τρίλεπτο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα παράπονα σας στους συριζαιους και τους εθνομηδενιστες λοιπόν που κυριάρχησαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1980 και κατέστρεψαν κάθε εθνική αξία και τον στρατό. Τώρα είμαστε ανίσχυροι αφού έχουμε παγώσει την ανανέωση του εξοπλισμού μας τα τελευταία 10 χρόνο ενώ η Τουρκία έχει πάρει υπεροπλα.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Δεν ειμαστε ανισχυροι - το αντιθετο.Pam έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 17:55Τα παράπονα σας στους συριζαιους και τους εθνομηδενιστες λοιπόν που κυριάρχησαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1980 και κατέστρεψαν κάθε εθνική αξία και τον στρατό. Τώρα είμαστε ανίσχυροι αφού έχουμε παγώσει την ανανέωση του εξοπλισμού μας τα τελευταία 10 χρόνο ενώ η Τουρκία έχει πάρει υπεροπλα.
Μην τρωτε παπατζες απο πεμπτοφαλαγγίτες .
''Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Αυτή η προπαγάνδα μπορεί να είναι εγχώριος (εσωτερική), ή να προέρχεται απευθείας εκ του εχθρού (εξωτερική). Επίσης, εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, με οτιδήποτε μέσο μπορεί να υπονομεύσει το φρόνημα ή και την ικανότητα των αμυνομένων, ήτοι από δολιοφθορά, μέχρι απλή διασπορά ψευδών ειδήσεων''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είναι προπαγάνδα.Είναι η πικρή αλήθεια. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα όπλο που να μπορεί να συγκριθεί με την απίστευτη καταστροφικοτητα των S-400.Για να μη μιλήσουμε για το φρόνημα των Ελλήνων που είναι πολύ χαμηλά το ηθικό τους αντίθετα με το ηθικό των Τούρκων. Πρέπει να αναδιοργανωθουμε όσο είναι καιρός και αυτή η κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν γι αυτό.Αγις έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 18:01Δεν ειμαστε ανισχυροι - το αντιθετο.Pam έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 17:55Τα παράπονα σας στους συριζαιους και τους εθνομηδενιστες λοιπόν που κυριάρχησαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1980 και κατέστρεψαν κάθε εθνική αξία και τον στρατό. Τώρα είμαστε ανίσχυροι αφού έχουμε παγώσει την ανανέωση του εξοπλισμού μας τα τελευταία 10 χρόνο ενώ η Τουρκία έχει πάρει υπεροπλα.
''Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Αυτή η προπαγάνδα μπορεί να είναι εγχώριος (εσωτερική), ή να προέρχεται απευθείας εκ του εχθρού (εξωτερική). Επίσης, εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, με οτιδήποτε μέσο μπορεί να υπονομεύσει το φρόνημα ή και την ικανότητα των αμυνομένων, ήτοι από δολιοφθορά, μέχρι απλή διασπορά ψευδών ειδήσεων''
Τάδε έφη Αρίστος:
Pam έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 18:04Δεν είναι προπαγάνδα.Είναι η πικρή αλήθεια. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα όπλο που να μπορεί να συγκριθεί με την απίστευτη καταστροφικοτητα των S-400.Για να μη μιλήσουμε για το φρόνημα των Ελλήνων που είναι πολύ χαμηλά το ηθικό τους αντίθετα με το ηθικό των Τούρκων. Πρέπει να αναδιοργανωθουμε όσο είναι καιρός και αυτή η κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν γι αυτό.Αγις έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 18:01Δεν ειμαστε ανισχυροι - το αντιθετο.Pam έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 17:55
Τα παράπονα σας στους συριζαιους και τους εθνομηδενιστες λοιπόν που κυριάρχησαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1980 και κατέστρεψαν κάθε εθνική αξία και τον στρατό. Τώρα είμαστε ανίσχυροι αφού έχουμε παγώσει την ανανέωση του εξοπλισμού μας τα τελευταία 10 χρόνο ενώ η Τουρκία έχει πάρει υπεροπλα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και εγώ ως πικρή αλήθεια το ανέφερα.Pam έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 17:55
Δεν είναι προπαγάνδα.Είναι η πικρή αλήθεια. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα όπλο που να μπορεί να συγκριθεί με την απίστευτη καταστροφικοτητα των S-400.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
H μόνη Ελπίς είναι η συμμαχία με τον έτερο πυλώνα της Οικουμένης και η από κοινού δράση μας.
Είπεν ο Κύριος:
"καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, υπέρ τῶν τέκνων τῶν ῾Ελλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ρομφαίαν μαχητοῦ·"
Είπεν ο Κύριος:
"καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, υπέρ τῶν τέκνων τῶν ῾Ελλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ρομφαίαν μαχητοῦ·"
Η πικρη αληθεια ειναι απεκτησαν ενα αντιαεροπορικο συστημα με ελαχιστους πυραυλους - τρυπιοι ειναι επι δεκαετιες δλδ μηδεν αντιαεροπορικη καλυψη- μηδεν δογμα - μηδεν γνωση και επιχειρησιακο κλαδο χρησης τετοιων συστηματων οταν διαθετουμε πολυστρωματικη αμυνα πολλων συστηματων απο τις ισχυροτερες παγκοσμια απο δεκαετιες.
Το ασπρο μαυρο δλδ και εκει που χεζονται πανω τους με το τι διαθετουμε και γνωριζουμε ειμαστε ετοιμοι να το χρησιμοποιησουμε αψογα - καποιοι κανουν πως κατεβαζουν παντελονια μηπως τσιμπησουν και τους μιμηθουν οι απληροφορητοι.
Το ασπρο μαυρο δλδ και εκει που χεζονται πανω τους με το τι διαθετουμε και γνωριζουμε ειμαστε ετοιμοι να το χρησιμοποιησουμε αψογα - καποιοι κανουν πως κατεβαζουν παντελονια μηπως τσιμπησουν και τους μιμηθουν οι απληροφορητοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τόσοι αρκούν σε προσεκτικά σχεδιασμένους στόχους για να καταστραφεί μία χώρα.
Μακάρι να είναι έτσι, φίλε μου, αλλά δεν ξέρουμε στα σίγουρα ότι η γνώση τους είναι μηδενική. Είναι κάτι που το λέμε "για να τονωθεί το φρόνημα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ρομαντικοί όσοι πιστεύουν ότι είναι καθοριστικές για την έκβαση ενός πολέμου οι μάχες με τα G3A3.
Και μη βιαστούν κάποιοι να με κατατάξουν στους "εθνομηδενιστές" στους "προδότες" κλπ. Δεν έχω καμία αντίρρηση να πολεμίσω και να υπερασπιστώ το σπίτι μου. Απλά έχω επίγνωση ότι οι πόλεμοι δεν κρίνονται πλέον από τα τυφέκια.
Και μη βιαστούν κάποιοι να με κατατάξουν στους "εθνομηδενιστές" στους "προδότες" κλπ. Δεν έχω καμία αντίρρηση να πολεμίσω και να υπερασπιστώ το σπίτι μου. Απλά έχω επίγνωση ότι οι πόλεμοι δεν κρίνονται πλέον από τα τυφέκια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι πόλεμοι πλέον κρίνονται από τα όπλα και σε αυτό το θέμα η Ελλάδα έχει μείνει πίσω και γι αυτό φταίμε εμείς.Alien666 έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 18:40Ρομαντικοί όσοι πιστεύουν ότι είναι καθοριστικές για την έκβαση ενός πολέμου οι μάχες με τα G3A3.
Υπεράνω όλων η πατρίς
1 Mε συγχωρεις αλλα οταν γραφεις ''Τόσοι αρκούν σε προσεκτικά σχεδιασμένους στόχους για να καταστραφεί μία χώρα'' εχεις επιεικως αγνοια και εισαι εντελως ασχετος για το τι ειναι το s 400 .
2 Οι αντιαεροπορικες δυναμεις που εχει μια χωρα δεν ειναι θεμα ευχολογιου αλλα πραγματικοτητας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στο συγκεκριμένο θέμα η Ελλάδα έχει εδώ και 20 χρόνια αντιαεροπορικούς πυραύλους με το ...όνομά σου.Patriot έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 18:45Οι πόλεμοι πλέον κρίνονται από τα όπλα και σε αυτό το θέμα η Ελλάδα έχει μείνει πίσω και γι αυτό φταίμε εμείς.Alien666 έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 18:40Ρομαντικοί όσοι πιστεύουν ότι είναι καθοριστικές για την έκβαση ενός πολέμου οι μάχες με τα G3A3.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι το VAR έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 25 Ιαν 2025, 16:55 » σε Αθλητικά - 5 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
26 Ιαν 2025, 20:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει περίπτωση να έχω καταστρέψει τις νευρικές μου απολήξεις;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 13 Φεβ 2025, 12:17 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
13 Φεβ 2025, 12:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι κερδιζει η Ελλαδα αν κανει υποχωρησεις στην Τουρκια?
από Στρακαστρουκας » 14 Ιούλ 2023, 01:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 105 Απαντήσεις
- 3146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
10 Απρ 2024, 16:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λονδίνο: Σύνοδος Κορυφής των Ευρωπαίων για την Ουκρανία με την Τουρκία και χωρίς την Ελλάδα
από Mitharadir » 01 Μαρ 2025, 14:40 » σε Διεθνής πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 2347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Μαρ 2025, 06:03
-