https://web.archive.org/web/20080413111 ... athena.htmNandros έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:06Για να σε ευκολύνω οι σκοπιανοί μας βγάζουν γενετικά νέγρους. Ψάξε και φέρε την "μελέτη" τους!Giorgos 574 έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:04Ελληνική επιστήμη είναι αυτή στο μεγαλύτερο μέρος...Nandros έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:01
Author information
Division of Medical Genetics, Departments of Medicine and Genome Sciences, University of Washington, Seattle, WA, USA
George Stamatoyannopoulos
Department of Computer Sciences, Purdue University, West Lafayette, Indiana
Aritra Bose, Fotis Tsetsos & Petros Drineas
Altius Institute for Biomedical Sciences, Seattle, WA, USA
Athanasios Teodosiadis & John Stamatoyannopoulos
Department of Biostatistics, University of Washington, Seattle, WA, USA
Anna Plantinga & Brian L Browning
Division of Hematology, Department of Medicine, University of Washington, Seattle, WA, USA
Nikoletta Psatha
Department of Hematology, George Papanicolaou Hospital, Thessaloniki, Greece
Nikos Zogas & Evangelia Yannaki
Graduate Studies and Research Lebanese American University, Beirut, Lebanon
Pierre Zalloua
Department of Genetics, Yale University School of Medicine, New Haven, CT, USA
Kenneth K Kidd
Division of Medical Genetics, Department of Medicine, University of Washington, Seattle, WA, USA
Brian L Browning
Departments of Medicine and Genome Sciences, University of Washington, Seattle, WA, USA
John Stamatoyannopoulos
Department of Molecular Biology and Genetics, Democritus University of Thrace, Alexandroupolis, Greece
Peristera Paschou
.
Όταν το DNA αποστομώνει τους μισ/ανθέλληνες
Re: Όταν το DNA αποστομώνει τους μισ/ανθέλληνες
- Theojamaica
Από το παιδί της Rosmary πήραν δείγμα??

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
http://www.bulgarmak.org/black_athena.htmGiorgos 574 έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:09https://web.archive.org/web/20080413111 ... athena.htm
bulgarmak: Πιο γελοίο βοθρομπλόγκ δεν υπάρχει!

Βλέπω ότι έχεις καλή ομάδα υποστήριξης. Δεν τροφοδοτούν με μακακίες γρήγορα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Xaxaxaxaxaxa
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Είχαμε τον σκακο που αποστόμωνε τους άθεους τώρα έχουμε τον ναρδο που αποστομώνει τους ανθέλληνες.
Όπως και νάχει στηρίζουμε και αυτήν την παλιγγενεσία, για ακόμα μια φορά. λολ
Όπως και νάχει στηρίζουμε και αυτήν την παλιγγενεσία, για ακόμα μια φορά. λολ
Αλβανία
Το 81,7% έχει ελληνικό αίμα
ΠΓΔΜ
Το 80,3% έχει ελληνικό αίμα
Βουγλαρία
64,8%
Τουρκία
0,0001 ελληνικό αίμα
Πάει περίπατος η ελληνοτουρκική συνομοσπονδία(!) της ενδιάμεσης περιοχής που φανταζόταν ο Παπαδόπουλος
και προπαγανδίζουν σύγχρονοι βοθρόδοξοι νεοκομμουνιστές
Ακριβώς όπως τα λέγαμε, σε πείσμα άπλυτων ανθελληνών και χρυσαυγιτών
Όλα τα Βαλκάνια Ελλάδα.
Το 81,7% έχει ελληνικό αίμα
SpoilerShow

Το 80,3% έχει ελληνικό αίμα
SpoilerShow

64,8%
SpoilerShow

0,0001 ελληνικό αίμα
Πάει περίπατος η ελληνοτουρκική συνομοσπονδία(!) της ενδιάμεσης περιοχής που φανταζόταν ο Παπαδόπουλος
και προπαγανδίζουν σύγχρονοι βοθρόδοξοι νεοκομμουνιστές
SpoilerShow

Ακριβώς όπως τα λέγαμε, σε πείσμα άπλυτων ανθελληνών και χρυσαυγιτών
Όλα τα Βαλκάνια Ελλάδα.
Δεν μπορώ να διαφωνίσω εφόσον πρόκειται για πορίσματα της επιστήμης. Αρκεί να διασταυρωθούν με άλλα γενετικά στοιχεία.
Εντωμεταξύ πλάκα έχει που κάποιος βάζει επιστημονικές μελέτες (για οποιοδήποτε θέμα) και ο αντίλογος από κάτω είναι τύπου "κλάψε", χάχατα, "τύπε", dude και παρόμοια επιχειρηματολογία.
Εντωμεταξύ πλάκα έχει που κάποιος βάζει επιστημονικές μελέτες (για οποιοδήποτε θέμα) και ο αντίλογος από κάτω είναι τύπου "κλάψε", χάχατα, "τύπε", dude και παρόμοια επιχειρηματολογία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Y-DNA Autosomal DNA, τι να κλασουν μπροστα στον Γιωργη και την Τζωρτζινα.... Εν τω μεταξυ οποιος παρακολουθει/διαβαζει το Eupedia ο Φαλμεραυερ κλπ εχει καταρριφθει εδω και χρονια αλλα αντε βαλτο στο μυαλο του καθε Τραχανοπλαγια που εχει μεινει κατι αιωνες πισω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Έχουμε και τον seismic που αποστομώνει τους μηχανικούς!

Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Έχεις σοβαρότερες;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οσοι ασπαζόσαστε τις θεωρειες περι φυλλετικης διαφοροποιησης των εθνων αναλογα με το DNA ειναι ενα βημα προν ασπαστουν τον ναζισμο περι ανωτερων και κατωτερων φυλλων.
Οσοι ψαχνουν φυλλετικη συνεχεια απο την αρχαιοτητα ας μου δειξουν την αποστειρωμενη γυαλλα που ζουσαν.
Ο πολιτισμος το εθνος ειναι δημιουργηματα της συνειδησης της παλης των ταξεων και των αναγκων του εκαστοτε λαου.
Οσοι ψαχνουν φυλλετικη συνεχεια απο την αρχαιοτητα ας μου δειξουν την αποστειρωμενη γυαλλα που ζουσαν.
Ο πολιτισμος το εθνος ειναι δημιουργηματα της συνειδησης της παλης των ταξεων και των αναγκων του εκαστοτε λαου.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Φαντάζομαι τις κρισεις σου περι βιολογίας αν τα αποτελεσματα ήταν αντίθετα, οτι προερχόμαστε από γύφτους ξερωγώ.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Έχει κι άλλες σοβαρές πηγές, όπως το μπουλγκαρμακ πχ.Nandros έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 22:07Εσύ μην ασχολείσαι με τον Γενετιστή και μείνε με τον πεθαμένο Φαλμεράυερ!:
.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ποιας εθνικοτητας είναι καλοί;Giorgos 574 έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 22:08Με Έλληνα γενετιστή; Σιγά μην ασχοληθώNandros έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 22:07Εσύ μην ασχολείσαι με τον Γενετιστή και μείνε με τον πεθαμένο Φαλμεράυερ!:
.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Εχω ισχυριστεί ΚΑΙ εγω σε αλλο νήμα οτι η βιολογία είναι άνευ σημασίας και οτι δεν πρέπει να μας νοιάζει αν είμαστε η συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων.
Εχω παραδεχτεί ότι ο Ελληνισμός ειναι συνείδηση και μια ταυτότητα που υιοθετούμε. Ομως, πως ομιλούμε για ελληνισμό οταν εχουμε υιοθετήσει στην βαση τους, τα ηθη και τα έθιμα της μεσης ανατολής;
Καλο το παρελθόν αλλα ας μην ξεχνάμε οτι ειμαστε παιδια της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας του κόσμου.
Η ορθοδοξία και ο οριενταλισμος ειναι η κληρονομιά μας
Εχω παραδεχτεί ότι ο Ελληνισμός ειναι συνείδηση και μια ταυτότητα που υιοθετούμε. Ομως, πως ομιλούμε για ελληνισμό οταν εχουμε υιοθετήσει στην βαση τους, τα ηθη και τα έθιμα της μεσης ανατολής;
Καλο το παρελθόν αλλα ας μην ξεχνάμε οτι ειμαστε παιδια της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας του κόσμου.
Η ορθοδοξία και ο οριενταλισμος ειναι η κληρονομιά μας