Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας
Re: Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας
Πολυπολιτισμική κοινωνία υπάρχει μόνον εφόσον υπάρχει ισχυρή κρατική εξουσία , που να μπορεί να επιβαλεται σε όλους
Αλλιώς αυτή η κοινωνία διαλυεται
Αλλιώς αυτή η κοινωνία διαλυεται
- Northern Spirit
ποιοι παπουδες ζουσανε 90 χρονια; Απο τα 5-6 αδελφια το ενα εφθανε στα 90. Απο τους υπολοιπους καποιοι πεθαινανε παιδια και μερικοι ενηλικοι 50-60.Antares έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:06Έ όχι και φυσιολογικά. Έναν σωρό κόσμο γνωρίζω (ανάμεσα σε αυτούς εμένα και συγγενείς) που είτε πέθαναν νέοι, είτε έχουν σοβαρά θέματα υγείας (από νεαρές ηλικίες), είτε δεν έχουν αφήσει απογόνους, είναι μπακούρια. Μια γυναικάρα (νύφη μου, απόγονος προσφύγων της Μ.Ασίας πέθανε πέρυσι από καρκίνο, 40 χρονών). Που πήγε το γονίδιο βρε παιδί μου, που οι παππούδες μας ζούσαν μέχρι τα 90 με 6 και 8 παιδιά;Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 13:40
Γιατι η Ελλαδα των γεροντων καποια στιγμη θα τελειωσει φυσιολογικα ή θα την καταλαβουνε ,με περιπατο οι γειτονες...Μονη σωτηρια η παζοχη υπηκοοτητας σε ξενους που θελουνε να μεινουνε στην χωρα και να την κανουνε σπιτι τους.
Υ.Γ. Σε υποσαχαριες χωρες και ειδικα στην Νιγηρια απο οπου μαλλον προερχεται η συγκεκριμενη, οι μισοι ειναι μουσουλμανοι..
Περίεργα πράματα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
δεν ξερω αν ειναι απο Νιγηρια αλλα μοιαζει με Νιγηριανη. Εχω παει αρκετες φορες εκει...
Για το δευτερο συφμωνω μονο εν μερει. Και οι Κινεζοι ή οι Ινδοι δεν εγκαταλειπουνε ευτκολα τις παραδοσεις τους.
Γενικα λαοι με μεγαλη ιστορια δυσκολα απαρνιουνται τις ριζες τους οπου κι αν βρισκονται..
Οι μουσουλμανοι εχουνε στοχοποιηθει κυριως λογω μιας μικρης βιαιης μειοψηφιας που δημιουργει προβληματα.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει η αφομοιωση. Αυτο που θελω ειναι σεβασμο στην διεφορετικοτητα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Οι δικοί μου. Δηλαδή όσο προοδεύει η επιστήμη και οι συνθήκες ζωής γίνονται καλύτερες τόσο ο κόσμος πεθαίνει ή αρρωσταίνει νέος ή είναι στείρος ή προτιμά να μην κάνει παιδιά και να ζήσει ελεύθερος και ωραίος με όλα τα καλούδια (αυτά που έχω εγώ και πολλοί συγγενείς και γνωστοί μου, μέσα στην καλοπέραση ζούμε). Περίεργα πράματα.Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:08
ποιοι παπουδες ζουσανε 90 χρονια; Απο τα 5-6 αδελφια το ενα εφθανε στα 90. Απο τους υπολοιπους καποιοι πεθαινανε παιδια και μερικοι ενηλικοι 50-60.
- Northern Spirit
Οι δικοι σου μπορει να ητανε η εξαιρεση...εμενα οι τρεις παπουδες/γιαγιαδες μου πεθαναν απο 90 και πανω ενω ο τεταρτος στα 65 απο καρκινο. Η δικη μας γενια μπορει να ζησει περισσοτερο..Antares έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:14Οι δικοί μου. Δηλαδή όσο προοδεύει η επιστήμη και οι συνθήκες ζωής γίνονται καλύτερες τόσο ο κόσμος πεθαίνει ή αρρωσταίνει νέος ή είναι στείρος ή προτιμά να μην κάνει παιδιά και να ζήσει ελεύθερος και ωραίος με όλα τα καλούδια (αυτά που έχω εγώ και πολλοί συγγενείς και γνωστοί μου, μέσα στην καλοπέραση ζούμε). Περίεργα πράματα.Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:08
ποιοι παπουδες ζουσανε 90 χρονια; Απο τα 5-6 αδελφια το ενα εφθανε στα 90. Απο τους υπολοιπους καποιοι πεθαινανε παιδια και μερικοι ενηλικοι 50-60.
Και ζουνε οι πιο πολλοι..
- Northern Spirit
Δεν νομιζω..Συνηθως η ισχυρη κρατικη εξουσια εκπροσωπει συγκεκριμενες κοινωνικες ομαδες, δεν ειναι πολυσυλλεκτικη..
Πολυπολιτισμος και δικτατοριες η αυταρχικα καθεστωτα δεν μπορει να υπαρξει..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θα ήθελα να μας εξηγήσει κάποιος γιατί ο πολυπολιτισμός:
1. θεωρείται κάτι εξ'ορισμού καλό και προοδευτικό
2. επιβάλλεται χωρίς να έχει ρωτηθεί κανένας γηγενής
3. με ποιο τρόπο θα σώσει την Ελλάδα
1. θεωρείται κάτι εξ'ορισμού καλό και προοδευτικό
2. επιβάλλεται χωρίς να έχει ρωτηθεί κανένας γηγενής
3. με ποιο τρόπο θα σώσει την Ελλάδα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ε τους κατοίκους της χώρας, τους ενδιαφέρει.Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:11Προσωπικα δεν με ενδιαφερει η αφομοιωση. Αυτο που θελω ειναι σεβασμο στην διεφορετικοτητα..
Και μόνο έτσι δουλεύει η φάση, τον 21ο αιώνα στα βαλκάνια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Αν ζούνε τι τις χρειαζόμαστε τις εισαγωγές; Όταν λέω ζούνε, δεν εννοώ απλώς να επιβιώνουν. Γιατί η ελληνική οικογένεια δεν στηρίζεται τόσες δεκαετίες αλλά αντιθέτως την υπερφορολογούν; Γιατί υπάρχει αναξιοκρατία με αποτέλεσμα να φεύγει χρήσιμο εργατικό δυναμικό, αυτοί που θα αναλάμβαναν τις επιστημονικές και ηγετικές θέσεις της χώρας.Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:18
Οι δικοι σου μπορει να ητανε η εξαιρεση...εμενα οι τρεις παπουδες/γιαγιαδες μου πεθαναν απο 90 και πανω ενω ο τεταρτος στα 65 απο καρκινο. Η δικη μας γενια μπορει να ζησει περισσοτερο..
Και ζουνε οι πιο πολλοι..
Είχα μια συζήτηση στο f/b και κάποια μιλούσε για την Σουηδία, ότι οι Σουηδοί δεν σπουδάζουν γιατί αναγκάζονται να εγκαταλείπουν το σχολείο και να ψάχνουν θέσεις ανειδίκευτων. Την ρωτάω "και ποιοί έχουν την πολυτέλεια να σπουδάζουν για να αναλάβουν τις ηγετικές θέσεις της χώρας;".
Αυτό που δεν την ρώτησα ήταν, "η αφεντομουτσουνάρα σου μήπως; Εκεί θα σε καταλάβαιναν καλύτερα από αλλού, λόγω αριότητας".
Δηλαδή ακόμη και μια χώρα στου διαόλου τη μάνα, με κρύο, αλλά πολίτες ικανούς να έχουν την ευημερία τους με τα δικά τους μέσα, ομοιογενής σχετικά, με σαφή εθνολογικά χαρακτηριστικά, που δεν πειράζει κανέναν, ούτε έχει κανείς κάποιο συμφέρον από την περιοχή, δεν γλυτώνει από τα παράσιτα.
- wooded glade
Η Ελλάδα ήταν πάντα πολυπολιτισμική.
Στα τζουκ μποξ που υπήρχαν παλιά όταν έμπαινες σε ένα καφενείο άκουγες τον Περπινιάδη αλλά άκουγες και το love me do των Μπητλς, το inch allah του Adamo, αλλά και την Caterina Caselli να τραγουδάει το nessuno mi puo judicare.
Σε άλλες χώρες δεν ισχύει αυτό. Στο Αγγλίος π.χ. ο θρύλος Adamo ήταν επιεικώς άγνωστος. Οι σπουδαγμένοι disc jockey τον ήξεραν βέβαια αλλά όχι το κοινό ! Αλλά και επί εδάφους 7ης τέχνης ο επίσης θρύλος Luis De Funes ήταν άγνωστος στο Αγγλίος. Ήξεραν τους δικούς τους, τους Monty Python, τον Norman Wisdom κλπ.
Αλλά η Ελλάδα ήταν πάντα πολυπολιτισμική.
Τώρα έχουν βρεθεί κάποια latter day αβγά και μας λένε τι ; Να παίζει μόνο το "κλαίει η μάνα μου στο μνήμα" ;
Στα τζουκ μποξ που υπήρχαν παλιά όταν έμπαινες σε ένα καφενείο άκουγες τον Περπινιάδη αλλά άκουγες και το love me do των Μπητλς, το inch allah του Adamo, αλλά και την Caterina Caselli να τραγουδάει το nessuno mi puo judicare.
Σε άλλες χώρες δεν ισχύει αυτό. Στο Αγγλίος π.χ. ο θρύλος Adamo ήταν επιεικώς άγνωστος. Οι σπουδαγμένοι disc jockey τον ήξεραν βέβαια αλλά όχι το κοινό ! Αλλά και επί εδάφους 7ης τέχνης ο επίσης θρύλος Luis De Funes ήταν άγνωστος στο Αγγλίος. Ήξεραν τους δικούς τους, τους Monty Python, τον Norman Wisdom κλπ.
Αλλά η Ελλάδα ήταν πάντα πολυπολιτισμική.
Τώρα έχουν βρεθεί κάποια latter day αβγά και μας λένε τι ; Να παίζει μόνο το "κλαίει η μάνα μου στο μνήμα" ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΜπλεΜπουμπυς
Όσοι μελετούν τα δημογραφικά γνωρίζουν ότι η Ελλάδα γερνάει και πολύ σύντομα ελάχιστοι νέοι θα πρέπει να συντηρούν πολλούς γέρους. Οι μετανάστες όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα, αλλά είναι η λύση του προβλήματος. Αν η Ελλάδα το αντιληφθεί θα επιβιώσει. Αν όχι, της αξίζει να χαθεί.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
αμανρεμαλά...wooded glade έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:44Η Ελλάδα ήταν πάντα πολυπολιτισμική.
Σε άλλες χώρες δεν ισχύει αυτό. Στο Αγγλίος π.χ. ο θρύλος Adamo ήταν επιεικώς άγνωστος. Οι σπουδαγμένοι disc jockey τον ήξεραν βέβαια αλλά όχι το κοινό ! Αλλά και επί εδάφους 7ης τέχνης ο επίσης θρύλος Luis De Funes ήταν άγνωστος στο Αγγλίος. Ήξεραν τους δικούς τους, τους Monty Python, τον Norman Wisdom

περιμενε να παν στα σύνορα νιγηριανοι ναρκεμποροι...Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 13:46πρεπει να φτιαξουμε επιλεκτες μοναδες Νιγηριανων μεταναστων να φυλανε τα συνορα..Ο πιο κοντος θα ειναι 1.90...Καμια τυχη οι Τουρκοι αν κανουνε επιθεση..
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Όμορφούλα είναι (δεν λέω εμπ1 γιατί είναι ανήλική, αλλά μετά τα 25 της το συζητάμε)
- wooded glade
Ε' απ' τους καλούς ήταν. Της εποχής Αυλωνίτη-Γεωργίας Βασιλειάδου δικών μας.Γιάννης έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:47αμανρεμαλά...wooded glade έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 14:44Η Ελλάδα ήταν πάντα πολυπολιτισμική.
Σε άλλες χώρες δεν ισχύει αυτό. Στο Αγγλίος π.χ. ο θρύλος Adamo ήταν επιεικώς άγνωστος. Οι σπουδαγμένοι disc jockey τον ήξεραν βέβαια αλλά όχι το κοινό ! Αλλά και επί εδάφους 7ης τέχνης ο επίσης θρύλος Luis De Funes ήταν άγνωστος στο Αγγλίος. Ήξεραν τους δικούς τους, τους Monty Python, τον Norman Wisdom+έλεοc+!
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το Οικονομικό Μέλλον της Ελλάδας
από enterprise-psi » 12 Μάιος 2023, 17:17 » σε Οικονομία - 89 Απαντήσεις
- 3590 Προβολές
-