το αρχαιοτερο ειδος homo sapiens βρεθηκε στην ΜΑΝΗ
- Philip Mortimer
Re: το αρχαιοτερο ειδος homo sapiens βρεθηκε στην ΜΑΝΗ
Αυτά που ξέρουμε είναι ελάχιστα και άρα δεν μπορούμε να λέμε ότι καταλήγουμε σε ασφαλή συμπεράσματα. Ψάχνουμε στα τυφλά και βασιζόμαστε σε ο,τι καταλοιπα θα βρούμε εδώ κι εκεί.
-
Παντως ειναι συγκλονιστικο πως μια τετοια ανατρεπτικη ανακαλυψη εχει περασει στα ψιλα
Αραγε θα συνεχισουν να γραφουν πως ο ανθρωπος περασε στην ευρωπη πριν 50.000 χρονια σαν να μην βρεθηκε τιποτα;
Αραγε θα συνεχισουν να γραφουν πως ο ανθρωπος περασε στην ευρωπη πριν 50.000 χρονια σαν να μην βρεθηκε τιποτα;
Προς το παρόν όντωστ για κάτι τόσο σπουδαίο δε κουνιέται φύλλο.Gouerino 4 έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 15:52Παντως ειναι συγκλονιστικο πως μια τετοια ανατρεπτικη ανακαλυψη εχει περασει στα ψιλα
Τώρα στο θέμα μας.
Είσαι αλήθεια εσύ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άσε τις σαχλαμάρες τώρα και κάνε κανένα ρησόλβ με τις παλιές άηπη, είναι όντως αυτός;enterprise-psi έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 15:21Υπάρχουν και μαύροι χομο σάπιενς , τι φάση , τι πρόβλημα υπάρχει αν πριν 150.000 ήταν μαύροι μπλε ή μωβ;
Επίσης για να μη χαλάσουμε παραπάνω το σημαντικό νήμα του πίνκυ στα λέω από δω, δέξου επιτέλους την ανωτερότητα των φανταστικών μου μιμς, δέξου και γίνε και συ ανώτερος άθρωπος, μη θέλετε τη μπουκιά στο στόμα, μόνον με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρομε.
.
.
-
Τι ρωταςsys3x έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 15:59Προς το παρόν όντωστ για κάτι τόσο σπουδαίο δε κουνιέται φύλλο.Gouerino 4 έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 15:52Παντως ειναι συγκλονιστικο πως μια τετοια ανατρεπτικη ανακαλυψη εχει περασει στα ψιλα
Τώρα στο θέμα μας.
Είσαι αλήθεια εσύ;
Αν ειμαι ο παλιος γκουερινο;
Φυσικα ειμαι ρε συ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
sys3x έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 16:05Άσε τις σαχλαμάρες τώρα και κάνε κανένα ρησόλβ με τις παλιές άηπη, είναι όντως αυτός;enterprise-psi έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 15:21Υπάρχουν και μαύροι χομο σάπιενς , τι φάση , τι πρόβλημα υπάρχει αν πριν 150.000 ήταν μαύροι μπλε ή μωβ;
Επίσης για να μη χαλάσουμε παραπάνω το σημαντικό νήμα του πίνκυ στα λέω από δω, δέξου επιτέλους την ανωτερότητα των φανταστικών μου μιμς, δέξου και γίνε και συ ανώτερος άθρωπος, μη θέλετε τη μπουκιά στο στόμα, μόνον με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρομε.
1v1 me irl

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Κατάλαβα, όλα εγώ πρέπει να τα κάνω πάλι.
.
.
Καλώς ήρθες στο πχόρουμ μας νέε γκου.Gouerino 4 έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 16:45Τι ρωταςsys3x έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 15:59Προς το παρόν όντωστ για κάτι τόσο σπουδαίο δε κουνιέται φύλλο.Gouerino 4 έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 15:52Παντως ειναι συγκλονιστικο πως μια τετοια ανατρεπτικη ανακαλυψη εχει περασει στα ψιλα
Τώρα στο θέμα μας.
Είσαι αλήθεια εσύ;
Αν ειμαι ο παλιος γκουερινο;
Φυσικα ειμαι ρε συ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Gouerino 4 έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 15:17Απλα πραγματαΧουργιατς έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 15:12Gouerino 4 έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 15:11Χρονια λεμε οτι ο πρωτος ανθρωπος ηταν λευκος
Αλλη μια επιβεβαιωση απο την αρχαιολογικη σκαπάνη
Δεν υπαρχει διαδικασια για να ασπρισει ο μαυρος
Με αυτην την ανακαλυψη η πσρουσια του χομο σαπιενς στην ευρωπη παει 150.000 χρονια πισω

Αυτή πώς κιτρίνισε;

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Early human migrations
Early Eurasian Homo sapiens fossils have been found in Israel and Greece, dated to 194,000–177,000 and 210,000 years old respectively. These fossils seem to represent failed dispersal attempts by early Homo sapiens, who were likely replaced by local Neanderthal populations.
.
Early human migrations
Early Eurasian Homo sapiens fossils have been found in Israel and Greece, dated to 194,000–177,000 and 210,000 years old respectively. These fossils seem to represent failed dispersal attempts by early Homo sapiens, who were likely replaced by local Neanderthal populations.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Καραμελίτσα
Έχω βαρεθεί την Ηλειοφοβία σ' αυτό το φόρουμ.
Z
Κυκλοφορεί γενικά πολύς ρατσισμός για τους Πυργιωτες στα μέρη μου. Μια φορά είχε συμβεί ένα φονικό στο σπίτι της Πυργιωτισσας γειτόνισσας μου και βασικοί ύποπτοι ήταν κατευθείαν ο πατέρας της, ο αδερφός της και ο εραστής της και πήγαν να τους συλλάβουν.
SpoilerShow
Ήταν όλοι το ίδιο πρόσωπο...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.
από Μαδουραίος » 05 Σεπ 2024, 18:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 272 Απαντήσεις
- 4456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Μαρ 2025, 17:39
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 1008 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
02 Ιουν 2024, 08:12
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος αμφίψωμου προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 21 Ιαν 2025, 18:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 32 Απαντήσεις
- 672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
23 Ιαν 2025, 02:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είδος τοστιέρας προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Δεκ 2024, 22:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
09 Δεκ 2024, 22:21
-