Γαριδάκια

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).

Ποια γαριδάκια προτιμάτε;

1.Τυρογαριδάκια (έξτρα, τεράστιο κλπ)
12
27%
2.Δρακουλίνια (βρυκόλες, πίτσα μεξικάνα κλπ)
8
18%
3.Πιτσίνια
8
18%
4.Φουντούνια
5
11%
5.Πακοτίνια
7
16%
6.Ντορίτος
2
4%
7.3 Ντι (κωνάκια κλπ)
2
4%
8.Άλλο -προσδιορίστε.
1
2%

Σύνολο ψήφων: 45

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γαριδάκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Οκτ 2019, 20:35

Gherschaagk έγραψε:
29 Οκτ 2019, 08:35
hellegennes έγραψε:
29 Οκτ 2019, 08:24
Αφενός δεν μιλάμε για μωρά, αφετέρου σαφέστατα αν ένας άνθρωπος έχει πρόβλημα βάρους ΔΕΝ του λένε ότι απαγορεύεται να φάει τροφές με υψηλό θερμιδικό δείκτη οι οποίες δεν αναστέλλουν την όρεξη. Και δεν έχουν τρανς λιπαρά τα γαριδάκια. Έλεος.
Θα δυσκολευτώ να βρω σακουλάκι για να σου πω τι έχουν και τι δεν έχουν τα γαριδάκια και ποσώς με ενδιαφέρει αν τα λιπαρά τους είναι τρανς ή όχι.

Σε λίγο θα μας πεις πως είναι γεμάτα καλούδια και βιταμίνες.

Λες και δεν υπάρχουν τροφές που είναι πλούσιες σε θερμίδες και μπορεί να τις φάει άφοβα ένα παιδί όπως το ταχίνι πχ.

Ξέρω γυναίκα η οποία μέχρι τα 12 της έτρωγε βρεφικές κρέμες κατ' εντολή παιδιάτρου. 35+ και το μπρόκολο μόνο στην όψη το ξέρει για να μην αναφέρω το βάρος της.

Που κάθεσαι και σχολιάζεις μια απόφαση η οποία πάρθηκε από υποδιευθυντή παιδιατρικής ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Ξέρεις καλύτερα.
Κρέμα είχαμε πάρει και φτιάχναμε και εμείς με τους συγκάτοικους μου, παίζαμε χαρτιά και τρώγαμε κρέμα. Την μπισκοτοκρεμα την πορτοκαλί :oops:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 29 Οκτ 2019, 21:38

Naida έγραψε:
29 Οκτ 2019, 20:35
Gherschaagk έγραψε:
hellegennes έγραψε:
29 Οκτ 2019, 08:24
Αφενός δεν μιλάμε για μωρά, αφετέρου σαφέστατα αν ένας άνθρωπος έχει πρόβλημα βάρους ΔΕΝ του λένε ότι απαγορεύεται να φάει τροφές με υψηλό θερμιδικό δείκτη οι οποίες δεν αναστέλλουν την όρεξη. Και δεν έχουν τρανς λιπαρά τα γαριδάκια. Έλεος.
Θα δυσκολευτώ να βρω σακουλάκι για να σου πω τι έχουν και τι δεν έχουν τα γαριδάκια και ποσώς με ενδιαφέρει αν τα λιπαρά τους είναι τρανς ή όχι.

Λες και δεν υπάρχουν τροφές που είναι πλούσιες σε θερμίδες και μπορεί να τις φάει άφοβα ένα παιδί όπως το ταχίνι πχ.

Ξέρω γυναίκα η οποία μέχρι τα 12 της έτρωγε βρεφικές κρέμες κατ' εντολή παιδιάτρου. 35+ και το μπρόκολο μόνο στην όψη το ξέρει για να μην αναφέρω το βάρος της.

Που κάθεσαι και σχολιάζεις μια απόφαση η οποία πάρθηκε από υποδιευθυντή παιδιατρικής ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Ξέρεις καλύτερα.
Κρέμα είχαμε πάρει και φτιάχναμε και εμείς με τους συγκάτοικους μου, παίζαμε χαρτιά και τρώγαμε κρέμα. Την μπισκοτοκρεμα την πορτοκαλί :oops:
:o

Μπαν ρε!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Οκτ 2019, 21:55

Gherschaagk έγραψε:
29 Οκτ 2019, 21:38
Naida έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Μπαν ρε!
Ήταν ξημερώματα... είχα μόλις χάσει μια παρτίδα αγωνια. Ο ένας περηφανευόταν για τη νίκη του και εγώ συντετριμμένη κοιταζα τους 39 πόντους που θα έγραφα. Θα έχανα το στέμμα το ήξερα.
Κοιτάχτηκαν με νόημα και μου είπαν "τι θα έλεγες για κάτι γλυκό;" Αμέσως έλαμψαν τα ματάκια μου. Την έβγαλαν έξω, μόλις τη είδα έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δε μπορεί σκέφτηκα, δεν είναι δυνατόν να βλεπω αυτό που βλέπω. Την περιεργάστηκα, την μύρισα. Μου ήρθαν μνήμες στο μυαλο. Ο Ζ. μου είπε έλα αφού το θέλεις, το βλέπω στα μάτια σου. Τον κοίταξα διστακτικά. Ο Μ. ήταν πιο αποφασιστικός. Έχασες. Ήρθε η ώρα να μας πληρώσεις. Χτυπησέ τη .
Το έκανα κάπως αμήχανα. Μετά δοκίμασα. Όλες μου οι αναστολές εξαφανίστηκαν. Βυθιστήκαμε και οι τρεις στην απόλαυση. Συμφωνήσαμε να είναι το μικρό μας μυστικό. Και κάθε φορά που παίζαμε χαρτιά με άλλους κοιταζόμασταν πονηρά κι ανυπομονούσαμε να φύγουν γιατί ξέραμε τι θα ακολουθήσει.

:cry
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Οκτ 2019, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 29 Οκτ 2019, 21:56

Χαοτικός έγραψε:
29 Οκτ 2019, 20:30
hellegennes έγραψε:
29 Οκτ 2019, 20:26
Οι τίτλοι δεν μου λένε τίποτα. Θέλω να μου πεις με βάση ποια θεωρία απαγορεύεις μια τροφή υψηλής θερμιδικής αξίας σε ένα άτομο που έχει πρόβλημα χαμηλού βάρους. Ίσως είναι κάποια καινούργια φυσική που δεν την έχω ακουστά.
Τι λες ρε; Τι έχεις πάθει τελευταία; :D
Από τα γαριδάκια είναι.

Προσοχή όμως...ας μην ξεχνάμε πως είχε πεθάνει τη δεκαετία του 80 ο τελευταίος πόντιος περιπτεράς.

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 29 Οκτ 2019, 22:05

Naida έγραψε:
29 Οκτ 2019, 21:55
Gherschaagk έγραψε:
29 Οκτ 2019, 21:38
Naida έγραψε:

Μπαν ρε!
Ήταν ξημερώματα... είχα μόλις χάσει μια παρτίδα αγωνια. Ο ένας περηφανευόταν για τη νίκη του και εγώ συντετριμμένη κοιταζα τους 39 πόντους που θα έγραφα. Θα έχανα το στέμμα το ήξερα.
Κοιτάχτηκαν με νόημα και μου είπαν "τι θα έλεγες για κάτι γλυκό;" Αμέσως έλαμψαν τα ματάκια μου. Την έβγαλαν έξω, μόλις τη είδα έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δε μπορεί σκέφτηκα, δεν είναι δυνατόν να βλεπω αυτό που βλέπω. Την περιεργάστηκε, τη μύρισα. Μου ήρθαν μνήμες στο μυαλο. Ο Ζ. μου είπε έλα αφού το θέλεις, το βλέπω στα μάτια σου. Τον κοίταξα διστακτικά. Ο Μ. ήταν πιο αποφασιστικός. Έχασες. Ήρθε η ώρα να μας πληρώσεις. Χτυπησέ τη .
Το έκανα κάπως αμήχανα. Μετά δοκίμασα. Όλες μου οι αναστολές εξαφανίστηκαν. Βυθιστήκαμε και οι τρεις στην απόλαυση. Συμφωνήσαμε να είναι το μικρό μας μυστικό. Και κάθε φορά που παίζαμε χαρτιά με άλλους κοιταζόμασταν πονηρά κι ανυπομονούσαμε να φύγουν γιατί ξέραμε τι θα ακολουθήσει.

:cry

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Οκτ 2019, 22:11

jason έγραψε:
29 Οκτ 2019, 22:05

Εικόνα
:smt005:

Que Sera, Sera...

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 29 Οκτ 2019, 22:18

τι γίνεται εδώ ρε; wtf?

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 29 Οκτ 2019, 22:19

Naida έγραψε:
29 Οκτ 2019, 22:11
jason έγραψε:

Εικόνα

Λάστιχο θα τον κάνουμε
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 29 Οκτ 2019, 22:22

Gherschaagk έγραψε:
29 Οκτ 2019, 19:12
hellegennes έγραψε:
29 Οκτ 2019, 18:34
Gherschaagk έγραψε:
Διορισμένος απ' το ΠΑΣΟΚ;
Αρ γιου ριτάρντεντ;
Μην δίνεις σημασία, τύπισσα. Στην αρχή, μοιάζει για έναν πραγματικό πανεπιστήμονα που έχει παγιδευτεί σε ένα μπακάλικο. Αλλά αν κοιτάξεις καλά, θα καταλάβεις ότι είναι ένας μπακαλότυπος που προσπαθεί να πουλήσει τα ληγμένα γαριδάκια του.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Οκτ 2019, 22:24

LEONAS έγραψε:
29 Οκτ 2019, 22:19
Naida έγραψε:
29 Οκτ 2019, 22:11
jason έγραψε:

Εικόνα

Λάστιχο θα τον κάνουμε
Clever hose από την Diamant shop να διαλέξετε.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 29 Οκτ 2019, 22:27

Χαοτικός έγραψε:
29 Οκτ 2019, 20:30
hellegennes έγραψε:
29 Οκτ 2019, 20:26
Οι τίτλοι δεν μου λένε τίποτα. Θέλω να μου πεις με βάση ποια θεωρία απαγορεύεις μια τροφή υψηλής θερμιδικής αξίας σε ένα άτομο που έχει πρόβλημα χαμηλού βάρους. Ίσως είναι κάποια καινούργια φυσική που δεν την έχω ακουστά.
Τι λες ρε; Τι έχεις πάθει τελευταία; :D
:p3::p3::p3:

με τον Χέλι μιλάς, ΕΣΥ τι έχεις πάθει;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 29 Οκτ 2019, 22:27

Τι λε ρε. Κάποτε ήταν επιστήμονας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 29 Οκτ 2019, 22:35

στο σχωρεμένο είχε ανοίξει καμπάνια πόσο υγιεινός είναι ο φραπές, επειδή όλοι επέμεναν ότι τους κάνει τσατάλια στομάχι/νεύρα

εάν έλεγαν ότι έχουν πρόβλημα με τον ελληνικό, θα υποστήριζε εκείνον και θα 'σπαγε περαιτέρω αρχίδια διαλαλώντας μανιφέστα περί της τουρκικότητάς του

παπαριόλες για ότι θέμα και ότι άποψη κάτσει, αρκεί όλοι να ασχολούνται μαζί του
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 29 Οκτ 2019, 22:38

Χαοτικός έγραψε:
29 Οκτ 2019, 22:27
Οι τίτλοι δεν μου λένε τίποτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 29 Οκτ 2019, 22:46

Gherschaagk έγραψε:
29 Οκτ 2019, 22:38
Χαοτικός έγραψε:
29 Οκτ 2019, 22:27
Οι τίτλοι δεν μου λένε τίποτα.
Γιατί οι καριόληδες; Σε αγνοούν επιδεικτικά δηλαδή;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών