Εδώ οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι παίζει μπάλα στο γήπεδο του.Tarkovsky έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 22:35στο σχωρεμένο είχε ανοίξει καμπάνια πόσο υγιεινός είναι ο φραπές, επειδή όλοι επέμεναν ότι τους κάνει τσατάλια στομάχι/νεύρα
εάν έλεγαν ότι έχουν πρόβλημα με τον ελληνικό, θα υποστήριζε εκείνον και θα 'σπαγε περαιτέρω αρχίδια διαλαλώντας μανιφέστα περί της τουρκικότητάς του
παπαριόλες για ότι θέμα και ότι άποψη κάτσει, αρκεί όλοι να ασχολούνται μαζί του
Γαριδάκια
Re: Γαριδάκια
- hellegennes
Όχι, αγάπη μου. Για ό,τι θέμα κι αν μιλήσω υποστηρίζομαι πάντα από δεδομένα, όχι από το τι είπε η Μαριώ και η Μαριωρή, που κάνετε εσύ και οι συν αυτώ.Tarkovsky έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 22:35στο σχωρεμένο είχε ανοίξει καμπάνια πόσο υγιεινός είναι ο φραπές, επειδή όλοι επέμεναν ότι τους κάνει τσατάλια στομάχι/νεύρα
εάν έλεγαν ότι έχουν πρόβλημα με τον ελληνικό, θα υποστήριζε εκείνον και θα 'σπαγε περαιτέρω αρχίδια διαλαλώντας μανιφέστα περί της τουρκικότητάς του
παπαριόλες για ότι θέμα και ότι άποψη κάτσει, αρκεί όλοι να ασχολούνται μαζί του
Εδώ ας πούμε ρωτάω με ποια βάση είπαν στην Gherschaagk ότι δεν πρέπει να τρώει γαριδάκια και η απάντηση είναι ότι της το είπε διευθυντής κλινικής που διόρισε ο Παπανδρέου. Μιλάμε για αποστομωτική απάντηση με επιστημονική βάση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είσαι γιατρός ή βιολόγος και ζητάς επιστημονική απάντηση; Ετοιμάζεσαι για κανα συνέδριο;
Μωρή ψωνάρα, αυτή είναι η απάντηση. Το είπε ο γιατρός και τέρμα. Εδώ τι να συζητήσουμε; Την αποτελεσματικότητα της μεθόδου;
Μωρή ψωνάρα, αυτή είναι η απάντηση. Το είπε ο γιατρός και τέρμα. Εδώ τι να συζητήσουμε; Την αποτελεσματικότητα της μεθόδου;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι λέτε κύριε. ..
Εδώ υπάρχουν γιατροί που πιστεύουν στην ομοιοπαθητική..
Τι έχει η ομοιοπαθητική ρε χαρχάλιαγκα; Μια χαρά ανάγκες καλύπτει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Μου αρκεί απάντηση που να είναι σύμφωνη με την λογική, δεν χρειάζομαι paper. Η απάντηση «μου το είπε μια αυθεντία» δεν μετράει ως έγκυρη ούτε σε συζήτηση καφενείου.
Α, ναι. Και το αντιεμβολιαστικό κίνημα γιατρός το ξεκίνησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αν κάποιος έγραφε τρώτε γαριδάκια, αδυνατίζουν θα είχαμε τα ίδια από την ανάποδηΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 23:03Εδώ οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι παίζει μπάλα στο γήπεδο του.Tarkovsky έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 22:35στο σχωρεμένο είχε ανοίξει καμπάνια πόσο υγιεινός είναι ο φραπές, επειδή όλοι επέμεναν ότι τους κάνει τσατάλια στομάχι/νεύρα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- hellegennes
Αρχιδιές. Πολύ περισσότερο γιατί είπα πολλές φορές ότι διατροφικά δεν είναι ό,τι καλύτερο. Γενικά, δεν λέω ό,τι μαλακία μου έρθει στον εγκέφαλο. Αυτά τα μπεμπεκίστικα τάχα μου για κόντρα είναι πρακτικές άλλων χρηστών, ονόματα δεν λέμε.
Κι αν έχεις τα αρχίδια, να αντικρούσεις κάτι που λέω με στοιχεία, όχι με παιδικές αντεγκλήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στο μεταξύ, όσο εσείς μαλώνετε, κανείς δεν θυμάται το καλύτερο απ'όλα: ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Τι τους αγοράζεις; Ή όλα κομμένα μαχαίρι;Gherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 00:17Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 00:08με 300 ευρώ θα έτρωγες...πιτσίνι;Gherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 00:06Έχω πάνω από 10-12 χρόνια να φάω.
Να με παρακαλάνε, να με πληρώνουν δεν τρώω τέτοιες μλκιες.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ γαριδάκια στο παιδί μου. Όταν περνάμε από τον διάδρομο στο σούπερ μάρκετ του λέω πως είναι βρωμιές.
συμφωνώ με Χέλλη
δεν τρώω ούτε έχω δώσει στα παιδιά γαριδάκια
αλλά η δαιμονοποίηση μου τη δίνει
για γαριδάκια ανοίχτηκε το θέμα
βάλτε εσείς poll καρότα ή αγγούρια
δεν τρώω ούτε έχω δώσει στα παιδιά γαριδάκια
αλλά η δαιμονοποίηση μου τη δίνει
για γαριδάκια ανοίχτηκε το θέμα
βάλτε εσείς poll καρότα ή αγγούρια
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-