Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας
Μόνο χριστιανούς όμως.Εάν έχουν βαπτισθεί και από τους ιεραποστολές της Εκκλησίας της Ελλάδος ακόμη καλύτερα.Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:36Αυτη εγκρινεται δηλαδη; Να καλεσουμε Αφρικανους αν ειναι..

Ξαναγράφω όσα έγραψα σε άλλα ποστ : υπάρχουν δυο δισεκατομμύρια φτωχοί χριστιανοί στον κόσμο.Η μεταναστευτική πολιτική πρέπει να προσανατολισθεί σε αυτούς.Κάθε χρόνο θα βγαίνει ο ισολογισμός θανάτων - γεννήσεων και θα προκηρύσσονται θέσεις νομίμων μεταναστών σε επιλεγμένες χριστιανικές χώρες όσο ο αριθμός αυτός συν 20.000 για να αυξάνεται και λίγο ο πληθυσμός.
Οι ερχόμενοι με βάρκες από την Τουρκία θα απελαύνονται χωρίς καθυστέρηση.
Ε, εδώ που τα λέμε υπάρχουν και σημερινές γουρνοκεφαλές χωρίς καμμία επικάλυψη.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 21:21ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:23Άσε μας χαρούλα μου.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 19:35
Συγγνώμη για το γέλιο.
Ξέρεις... Η μαντίλα ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό must για την Ελληνίδα γυναίκα. Το ότι μπήκανε η δυτικοί και μας κάνανε το σπίτι... Ας μην πω τι... Δεν σημαίνει ότι το πρώην έθιμα μας μας ει αι και ο δήμιος μας.
Είδες πολλές ελληνίδες φοιτήτριες με μαντήλα;
Και δεν αναφέρομαι στο σήμερα αλλά και στα παρελθόντα έτη.
Είναι άλλο πράγμα οι παραδοσιακές φορεσιές, άλλο η πρακτικότητα της μαντήλας για τις αγροτικές και οικιακές εργασίες και άλλο η επιβολή της μαντήλας λόγω θρησκευτικής κουλτούρας.
Ακόμη και στα δυτικά κράτη, αν δεν φορούσαν μαντήλα οι γυναίκες, φορούσαν σκουφάκια.
Δεν το έκαναν από σεμνοτυφία.
.
Ελα ρέ....καί γώ νόμιζα οτι αυτός ο Σαλός ο Σαούλ ο Σαύλος ο Παυλάκης ο τρελοΠαυλάκης ο διώκτης τών
Χριστιανομαθημένων ήτανε πού υποχρέωνε σέ εδαφοκάλυψη τής γουρνοκεφαλής τό ποίμνιο....
Είπε καί αλλα ωραία ο θεότρελος ....
Εσύ θάσαι ξεσκούφωτη μάλλον....
Μυστήρισ τραίνα περνάνε πσλι από μπροστά μας......
.
Ευάερες, ευήλιες και τρικυμιώδεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Northern Spirit
Εγω να δεις ποσο διασκεδαζω με τις υστεριες σας..Juno έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 21:27Ο Νandros δεν έχει γράψει ποτέ ασυναρτησίες. Αντιθέτως ο Πίθηκος της καρδιάς μας, μας έχει διασκεδάσει άπειρες φορές από το παλιό ακόμα.

Εχετε σπασει τα κοντερ στην κλαψα και στην ξενοφοβικοτητα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Κατι ειναι και αυτο για αρχη...Βεβαια δεν ειμαι βεβαιος οτι πολλοι απο αυτους θα μισουνε τους μουσουλμανους αφου σε πολλες χωρες συνυπαρχουνε με αυτους και τους εχουνε συνηθισει αλλα ας παει το παλιαμπελο.πατησιωτης έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 23:43Μόνο χριστιανούς όμως.Εάν έχουν βαπτισθεί και από τους ιεραποστολές της Εκκλησίας της Ελλάδος ακόμη καλύτερα.Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:36
Αυτη εγκρινεται δηλαδη; Να καλεσουμε Αφρικανους αν ειναι..
Ξαναγράφω όσα έγραψα σε άλλα ποστ : υπάρχουν δυο δισεκατομμύρια φτωχοί χριστιανοί στον κόσμο.Η μεταναστευτική πολιτική πρέπει να προσανατολισθεί σε αυτούς.Κάθε χρόνο θα βγαίνει ο ισολογισμός θανάτων - γεννήσεων και θα προκηρύσσονται θέσεις νομίμων μεταναστών σε επιλεγμένες χριστιανικές χώρες όσο ο αριθμός αυτός συν 20.000 για να αυξάνεται και λίγο ο πληθυσμός.

Αν ειναι να δεχτει ο ελ μεταναστες ας αρχισουτμε με χριστιανους της Αφρικης..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας

Για άλλη μια φορά ανοίγει νήμα, τον πίνει. Ανοίγει νήμα, τον πίνει. Γραμμή παραγωγής, που λέει κι ο Σνόου.
Thicc
Άμα ανεβάζει τέτοια, μπορεί να ξεμπλοκάρω τον northern
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ούτε αρχή ούτε τέλος είναι.Όύτε ψάχνουμε κάποιους που να μισούν μουσουλμάνους.Ψάχνουμε κάποιους που να μην μισούν εμάς.Northern Spirit έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 00:04Κατι ειναι και αυτο για αρχη...Βεβαια δεν ειμαι βεβαιος οτι πολλοι απο αυτους θα μισουνε τους μουσουλμανους αφου σε πολλες χωρες συνυπαρχουνε με αυτους και τους εχουνε συνηθισει αλλα ας παει το παλιαμπελο.πατησιωτης έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 23:43Μόνο χριστιανούς όμως.Εάν έχουν βαπτισθεί και από τους ιεραποστολές της Εκκλησίας της Ελλάδος ακόμη καλύτερα.Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:36
Αυτη εγκρινεται δηλαδη; Να καλεσουμε Αφρικανους αν ειναι..
Αν ειναι να δεχτει ο ελ μεταναστες ας αρχισουτμε με χριστιανους της Αφρικης..

Τώρα τι θα δεχθεί και τι δεν θα δεχθεί ο ελ,έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τον (μας) ρωτήσουν.Ούτε εσύ ούτε εγώ θα αποφασίσεις.Αυτοί που αποφασίζουν έχουν μάλλον ήδη αποφασίσει για λιβανοποίηση.
Η μεταναστευση δεν ειναι ευλογια οπως το παρουσιαζουν εδω.Ειναι καταρα.Το να αναγκαζεσαι να φυγεις απο την χωρα σου για να επιβιωσεις ειναι εκφραση της σαπιλας του καπιταλισμου.Ο Νορθερν οραματιζεται γκεττο φτηνων εξαθλιωμενων και αναλωσιμων μεταναστων οπου με την φτηνη εργασια τους θα προσφερουν πλουτο στους εργοδοτες.Απο την αλλη οι δεξιοι οραματιζονται χιλιαδες ανθρωπους να μεταναστευουν στο εξωτερικο για να κρατιεται η ανεργια σε πλασματικα χαμηλα επιπεδα.
Ναι ειμαι εναντια στην μεταναστευση οχι εναντια των μεταναστων.Τους θεωρω φτωχους ταλαιπωρημενους και εξαθλιωμενους ανθρωπους που χρηζουν την βοηθεια μου.
Τελος ο πολυπολιτισμος ειναι ενα ιδεολογικο κατασκευασμα των εθνικιστουληδων.Πολυπολιτισμικες κοινωνιες ηταν της ΕΣΣΔ και της Γιουγκοσλαβιας οπου πολλα εθνη και πολιτισμοι συνυπήρχαν κατω απο την ιδια κρατικη οντοτητα.Ο μεταναστης δεν φερνει τον πολιτισμο της χωρας του αλλα προσπαθει να ενταχθει και να αφομοιωθει στον πολιτισμο της χωρας που μεταναστευει.Συνεπως δεν υφιστατε η εννοια της πολυπολιτισμικοτητας.
Ναι ειμαι εναντια στην μεταναστευση οχι εναντια των μεταναστων.Τους θεωρω φτωχους ταλαιπωρημενους και εξαθλιωμενους ανθρωπους που χρηζουν την βοηθεια μου.
Τελος ο πολυπολιτισμος ειναι ενα ιδεολογικο κατασκευασμα των εθνικιστουληδων.Πολυπολιτισμικες κοινωνιες ηταν της ΕΣΣΔ και της Γιουγκοσλαβιας οπου πολλα εθνη και πολιτισμοι συνυπήρχαν κατω απο την ιδια κρατικη οντοτητα.Ο μεταναστης δεν φερνει τον πολιτισμο της χωρας του αλλα προσπαθει να ενταχθει και να αφομοιωθει στον πολιτισμο της χωρας που μεταναστευει.Συνεπως δεν υφιστατε η εννοια της πολυπολιτισμικοτητας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτός που κατέχει το χρήμα και την ιδιοκτησία. Με αυτά μπορεί να πάρει και την εξουσία και να επιβάλλει εκπαίδευση, θρησκεία και όλα τα άλλα.
Χειρότερο από το Κοράνι και πρότυπο του Κορανίου είναι το Ταλμούδ και μάλλον αφεντομουτσουνάρες του Ταλμούδ μας κυβερνούν ήδη.
Δεν υπάρχει χειρότερο η καλύτερο στον αγώνα για την εξουσία και το χρημμα ..Antares έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 08:35Αυτός που κατέχει το χρήμα και την ιδιοκτησία. Με αυτά μπορεί να πάρει και την εξουσία και να επιβάλλει εκπαίδευση, θρησκεία και όλα τα άλλα.
Χειρότερο από το Κοράνι και πρότυπο του Κορανίου είναι το Ταλμούδ και μάλλον αφεντομουτσουνάρες του Ταλμούδ μας κυβερνούν ήδη.
Το προβλημμα πάντοτε ξεκινάει εάν αυτά ΔΕΝ τα έχουμε εμείς και τα έχουν κάποιοι άλλοι .
Αν συμφωνήσω και εγώ π.χ. να σκοτώσω άνθρωπο ίσως αποκτήσω ταχύτατα χρήμα, ιδιοκτησία και εξουσία, αν είμαι στο δίκτυο των διεθνών οργανωμένων εγκληματιών. Εννοώ να σκοτώσω κάποιον χωρίς να μου έχει κάνει κάτι, έναν που θα μου υποδείξουν για παράδειγμα, λέγοντάς μου και ίσως φέρνοντάς μου "αποδείξεις" ότι είναι ανώμαλος, παιδεραστής, τρομοκράτης, πόρνη, αλκοολικός και ότι βγάλει το μαγικό καπέλο του αφέντη τέλος πάντων για άτομα που δεν αξίζουν να ζουν, με μεθόδους μυστικών υπηρεσιών.
Εγώ θα το έκανα όμως; Όχι. Γιατί προτιμώ τον δικό μου θάνατο από το να βλάψω άλλον αν δεν βρίσκομαι σε άμυνα. Γιατί όλο το χρήμα του κόσμου δεν θα είχε καμία αξία πια, ούτε η εφήμερη ζωή. Γιατί δεν ανήκω εκεί. Υπάρχουν όμως άλλοι που το κάνουν και το Ταλμούδ τους ευλογεί κιόλας. Το ίδιο πιθανόν να κάνει και το Κοράνι.
Δεν θέλεις τέτοια άτομα στην χώρα, θέλεις; Όμως τα έχεις και τα προστατεύεις κιόλας με τον στρατό και κάνουν ότι γουστάρουν με τα χρήματά μας.
Σπίτια, χωράφια, επιχειρήσεις, οικονομική ενίσχυση στην ελληνική οικογένεια είναι η νόμιμη τακτική όχι το "μπόλιασμα" με μουσουλμάνους το οποίο κατευθύνεται από αυτούς τους εγκληματίες που είναι ήδη στη χώρα.
Δηλαδή η διαφορά σου από τους ζαίους είναι ότι είσαι κυριλές.πατησιωτης έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 23:43Μόνο χριστιανούς όμως.Εάν έχουν βαπτισθεί και από τους ιεραποστολές της Εκκλησίας της Ελλάδος ακόμη καλύτερα.Northern Spirit έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:36Αυτη εγκρινεται δηλαδη; Να καλεσουμε Αφρικανους αν ειναι..
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν μας ενδιαφέρει το εάν η χώρα μας έχει γίνει πολυπολιτισμική η πολυφυλετική , φτάνει να μπορούμε να φροντίσουμε τα δικά μας συμφέροντα μέσα σε μια τέτοια χώρα ,!!
Ούτε με ενοχλεί το εάν η Ελλάδα γίνει Ισλαμαμπάντ ..φτάνει εγώ προσωπικά να είμαι Εμίρης και όχι Κακομοίρης σε μια τέτοια ισλαμική χώρα ..
Ούτε με ενοχλεί το εάν η Ελλάδα γίνει Ισλαμαμπάντ ..φτάνει εγώ προσωπικά να είμαι Εμίρης και όχι Κακομοίρης σε μια τέτοια ισλαμική χώρα ..
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως είσαι ήδη κακομοίρης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
06 Ιούλ 2023, 09:33
-