Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Οκτ 2019, 23:43

Northern Spirit έγραψε:
29 Οκτ 2019, 20:36
ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Οκτ 2019, 18:29
Northern Spirit έγραψε:
29 Οκτ 2019, 13:07
Μονο ετσι θα σωθει η χωρα..

Εικόνα
Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης της κοπελιάς με κάποια αντίστοιχη που θα φορά μαντήλα.

Το θέμα δεν είναι το χρώμα αλλά η νοοτροπία ακόμη και μεταξύ των αριστούχων.
Αυτη εγκρινεται δηλαδη; Να καλεσουμε Αφρικανους αν ειναι.. :lol:
Μόνο χριστιανούς όμως.Εάν έχουν βαπτισθεί και από τους ιεραποστολές της Εκκλησίας της Ελλάδος ακόμη καλύτερα. :D
Ξαναγράφω όσα έγραψα σε άλλα ποστ : υπάρχουν δυο δισεκατομμύρια φτωχοί χριστιανοί στον κόσμο.Η μεταναστευτική πολιτική πρέπει να προσανατολισθεί σε αυτούς.Κάθε χρόνο θα βγαίνει ο ισολογισμός θανάτων - γεννήσεων και θα προκηρύσσονται θέσεις νομίμων μεταναστών σε επιλεγμένες χριστιανικές χώρες όσο ο αριθμός αυτός συν 20.000 για να αυξάνεται και λίγο ο πληθυσμός.
Οι ερχόμενοι με βάρκες από την Τουρκία θα απελαύνονται χωρίς καθυστέρηση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 29 Οκτ 2019, 23:50

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
29 Οκτ 2019, 21:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Οκτ 2019, 20:23
Οθωμανέλλην έγραψε:
29 Οκτ 2019, 19:35

:lol:

Συγγνώμη για το γέλιο.

Ξέρεις... Η μαντίλα ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό must για την Ελληνίδα γυναίκα. Το ότι μπήκανε η δυτικοί και μας κάνανε το σπίτι... Ας μην πω τι... Δεν σημαίνει ότι το πρώην έθιμα μας μας ει αι και ο δήμιος μας.
Άσε μας χαρούλα μου.
Είδες πολλές ελληνίδες φοιτήτριες με μαντήλα;
Και δεν αναφέρομαι στο σήμερα αλλά και στα παρελθόντα έτη.
Είναι άλλο πράγμα οι παραδοσιακές φορεσιές, άλλο η πρακτικότητα της μαντήλας για τις αγροτικές και οικιακές εργασίες και άλλο η επιβολή της μαντήλας λόγω θρησκευτικής κουλτούρας.
Ακόμη και στα δυτικά κράτη, αν δεν φορούσαν μαντήλα οι γυναίκες, φορούσαν σκουφάκια.
Δεν το έκαναν από σεμνοτυφία.

.

Ελα ρέ....καί γώ νόμιζα οτι αυτός ο Σαλός ο Σαούλ ο Σαύλος ο Παυλάκης ο τρελοΠαυλάκης ο διώκτης τών

Χριστιανομαθημένων ήτανε πού υποχρέωνε σέ εδαφοκάλυψη τής γουρνοκεφαλής τό ποίμνιο.... :telle::telle:

Είπε καί αλλα ωραία ο θεότρελος .... :e040:

Εσύ θάσαι ξεσκούφωτη μάλλον.... :102:

Μυστήρισ τραίνα περνάνε πσλι από μπροστά μας......

.
Ε, εδώ που τα λέμε υπάρχουν και σημερινές γουρνοκεφαλές χωρίς καμμία επικάλυψη.

Ευάερες, ευήλιες και τρικυμιώδεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 30 Οκτ 2019, 00:02

Juno έγραψε:
29 Οκτ 2019, 21:27
Northern Spirit έγραψε:
29 Οκτ 2019, 21:23
Nandros έγραψε:
29 Οκτ 2019, 20:57

Ακόμα σε τσούζει το Ναυαρίνο; Στα 100 χρόνια το συνηθίζεις! :g030:
.
Απο τσιπουρα ηλθες παλι; :lol:
Ο Νandros δεν έχει γράψει ποτέ ασυναρτησίες. Αντιθέτως ο Πίθηκος της καρδιάς μας, μας έχει διασκεδάσει άπειρες φορές από το παλιό ακόμα.
Εγω να δεις ποσο διασκεδαζω με τις υστεριες σας.. :lol:

Εχετε σπασει τα κοντερ στην κλαψα και στην ξενοφοβικοτητα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 30 Οκτ 2019, 00:04

πατησιωτης έγραψε:
29 Οκτ 2019, 23:43
Northern Spirit έγραψε:

Μόνο χριστιανούς όμως.Εάν έχουν βαπτισθεί και από τους ιεραποστολές της Εκκλησίας της Ελλάδος ακόμη καλύτερα. :D
Ξαναγράφω όσα έγραψα σε άλλα ποστ : υπάρχουν δυο δισεκατομμύρια φτωχοί χριστιανοί στον κόσμο.Η μεταναστευτική πολιτική πρέπει να προσανατολισθεί σε αυτούς.Κάθε χρόνο θα βγαίνει ο ισολογισμός θανάτων - γεννήσεων και θα προκηρύσσονται θέσεις νομίμων μεταναστών σε επιλεγμένες χριστιανικές χώρες όσο ο αριθμός αυτός συν 20.000 για να αυξάνεται και λίγο ο πληθυσμός.
Κατι ειναι και αυτο για αρχη...Βεβαια δεν ειμαι βεβαιος οτι πολλοι απο αυτους θα μισουνε τους μουσουλμανους αφου σε πολλες χωρες συνυπαρχουνε με αυτους και τους εχουνε συνηθισει αλλα ας παει το παλιαμπελο. :lol:
Αν ειναι να δεχτει ο ελ μεταναστες ας αρχισουτμε με χριστιανους της Αφρικης.. :lol:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 30 Οκτ 2019, 00:10

Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας
Εικόνα

Για άλλη μια φορά ανοίγει νήμα, τον πίνει. Ανοίγει νήμα, τον πίνει. Γραμμή παραγωγής, που λέει κι ο Σνόου.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 30 Οκτ 2019, 00:41

Northern Spirit έγραψε:
29 Οκτ 2019, 13:07
Μονο ετσι θα σωθει η χωρα..

Εικόνα
Thicc
Άμα ανεβάζει τέτοια, μπορεί να ξεμπλοκάρω τον northern
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 30 Οκτ 2019, 06:07

Northern Spirit έγραψε:
30 Οκτ 2019, 00:04
πατησιωτης έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:

Κατι ειναι και αυτο για αρχη...Βεβαια δεν ειμαι βεβαιος οτι πολλοι απο αυτους θα μισουνε τους μουσουλμανους αφου σε πολλες χωρες συνυπαρχουνε με αυτους και τους εχουνε συνηθισει αλλα ας παει το παλιαμπελο. :lol:
Αν ειναι να δεχτει ο ελ μεταναστες ας αρχισουτμε με χριστιανους της Αφρικης.. :lol:
Ούτε αρχή ούτε τέλος είναι.Όύτε ψάχνουμε κάποιους που να μισούν μουσουλμάνους.Ψάχνουμε κάποιους που να μην μισούν εμάς. :D
Τώρα τι θα δεχθεί και τι δεν θα δεχθεί ο ελ,έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τον (μας) ρωτήσουν.Ούτε εσύ ούτε εγώ θα αποφασίσεις.Αυτοί που αποφασίζουν έχουν μάλλον ήδη αποφασίσει για λιβανοποίηση.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 30 Οκτ 2019, 07:37

Η μεταναστευση δεν ειναι ευλογια οπως το παρουσιαζουν εδω.Ειναι καταρα.Το να αναγκαζεσαι να φυγεις απο την χωρα σου για να επιβιωσεις ειναι εκφραση της σαπιλας του καπιταλισμου.Ο Νορθερν οραματιζεται γκεττο φτηνων εξαθλιωμενων και αναλωσιμων μεταναστων οπου με την φτηνη εργασια τους θα προσφερουν πλουτο στους εργοδοτες.Απο την αλλη οι δεξιοι οραματιζονται χιλιαδες ανθρωπους να μεταναστευουν στο εξωτερικο για να κρατιεται η ανεργια σε πλασματικα χαμηλα επιπεδα.
Ναι ειμαι εναντια στην μεταναστευση οχι εναντια των μεταναστων.Τους θεωρω φτωχους ταλαιπωρημενους και εξαθλιωμενους ανθρωπους που χρηζουν την βοηθεια μου.
Τελος ο πολυπολιτισμος ειναι ενα ιδεολογικο κατασκευασμα των εθνικιστουληδων.Πολυπολιτισμικες κοινωνιες ηταν της ΕΣΣΔ και της Γιουγκοσλαβιας οπου πολλα εθνη και πολιτισμοι συνυπήρχαν κατω απο την ιδια κρατικη οντοτητα.Ο μεταναστης δεν φερνει τον πολιτισμο της χωρας του αλλα προσπαθει να ενταχθει και να αφομοιωθει στον πολιτισμο της χωρας που μεταναστευει.Συνεπως δεν υφιστατε η εννοια της πολυπολιτισμικοτητας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 30 Οκτ 2019, 08:35

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
29 Οκτ 2019, 21:28
Παίδες , σημασία δεν έχει τι εάν η Ελλάδα είναι χώρα πολυπολιτισμική αλλά ...το ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή
Αυτός που κατέχει το χρήμα και την ιδιοκτησία. Με αυτά μπορεί να πάρει και την εξουσία και να επιβάλλει εκπαίδευση, θρησκεία και όλα τα άλλα.
Χειρότερο από το Κοράνι και πρότυπο του Κορανίου είναι το Ταλμούδ και μάλλον αφεντομουτσουνάρες του Ταλμούδ μας κυβερνούν ήδη.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Οκτ 2019, 08:37

Antares έγραψε:
30 Οκτ 2019, 08:35
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
29 Οκτ 2019, 21:28
Παίδες , σημασία δεν έχει τι εάν η Ελλάδα είναι χώρα πολυπολιτισμική αλλά ...το ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή
Αυτός που κατέχει το χρήμα και την ιδιοκτησία. Με αυτά μπορεί να πάρει και την εξουσία και να επιβάλλει εκπαίδευση, θρησκεία και όλα τα άλλα.
Χειρότερο από το Κοράνι και πρότυπο του Κορανίου είναι το Ταλμούδ και μάλλον αφεντομουτσουνάρες του Ταλμούδ μας κυβερνούν ήδη.
Δεν υπάρχει χειρότερο η καλύτερο στον αγώνα για την εξουσία και το χρημμα ..
Το προβλημμα πάντοτε ξεκινάει εάν αυτά ΔΕΝ τα έχουμε εμείς και τα έχουν κάποιοι άλλοι .

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 30 Οκτ 2019, 08:58

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
30 Οκτ 2019, 08:37
Δεν υπάρχει χειρότερο η καλύτερο στον αγώνα για την εξουσία και το χρημμα ..
Το προβλημμα πάντοτε ξεκινάει εάν αυτά ΔΕΝ τα έχουμε εμείς και τα έχουν κάποιοι άλλοι .
Αν συμφωνήσω και εγώ π.χ. να σκοτώσω άνθρωπο ίσως αποκτήσω ταχύτατα χρήμα, ιδιοκτησία και εξουσία, αν είμαι στο δίκτυο των διεθνών οργανωμένων εγκληματιών. Εννοώ να σκοτώσω κάποιον χωρίς να μου έχει κάνει κάτι, έναν που θα μου υποδείξουν για παράδειγμα, λέγοντάς μου και ίσως φέρνοντάς μου "αποδείξεις" ότι είναι ανώμαλος, παιδεραστής, τρομοκράτης, πόρνη, αλκοολικός και ότι βγάλει το μαγικό καπέλο του αφέντη τέλος πάντων για άτομα που δεν αξίζουν να ζουν, με μεθόδους μυστικών υπηρεσιών.
Εγώ θα το έκανα όμως; Όχι. Γιατί προτιμώ τον δικό μου θάνατο από το να βλάψω άλλον αν δεν βρίσκομαι σε άμυνα. Γιατί όλο το χρήμα του κόσμου δεν θα είχε καμία αξία πια, ούτε η εφήμερη ζωή. Γιατί δεν ανήκω εκεί. Υπάρχουν όμως άλλοι που το κάνουν και το Ταλμούδ τους ευλογεί κιόλας. Το ίδιο πιθανόν να κάνει και το Κοράνι.
Δεν θέλεις τέτοια άτομα στην χώρα, θέλεις; Όμως τα έχεις και τα προστατεύεις κιόλας με τον στρατό και κάνουν ότι γουστάρουν με τα χρήματά μας.
Σπίτια, χωράφια, επιχειρήσεις, οικονομική ενίσχυση στην ελληνική οικογένεια είναι η νόμιμη τακτική όχι το "μπόλιασμα" με μουσουλμάνους το οποίο κατευθύνεται από αυτούς τους εγκληματίες που είναι ήδη στη χώρα.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 30 Οκτ 2019, 10:59

πατησιωτης έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Οκτ 2019, 18:29

Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης της κοπελιάς με κάποια αντίστοιχη που θα φορά μαντήλα.

Το θέμα δεν είναι το χρώμα αλλά η νοοτροπία ακόμη και μεταξύ των αριστούχων.
Δηλαδή η διαφορά σου από τους ζαίους είναι ότι είσαι κυριλές.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Οκτ 2019, 11:09

Δεν μας ενδιαφέρει το εάν η χώρα μας έχει γίνει πολυπολιτισμική η πολυφυλετική , φτάνει να μπορούμε να φροντίσουμε τα δικά μας συμφέροντα μέσα σε μια τέτοια χώρα ,!!
Ούτε με ενοχλεί το εάν η Ελλάδα γίνει Ισλαμαμπάντ ..φτάνει εγώ προσωπικά να είμαι Εμίρης και όχι Κακομοίρης σε μια τέτοια ισλαμική χώρα ..

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 30 Οκτ 2019, 11:10

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
30 Οκτ 2019, 11:09
Ούτε με ενοχλεί το εάν η Ελλάδα γίνει Ισλαμαμπάντ ..φτάνει εγώ προσωπικά να είμαι Εμίρης και όχι Κακομοίρης σε μια τέτοια ισλαμική χώρα ..
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως είσαι ήδη κακομοίρης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών