Von Mackensen έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 11:29η φετινη γιορτη στο δημοτικο του γιου μου ηταν μια αντιπολεμικη μπουρδα.
Τουλάχιστον επί πασόκ βάζαμε αντάρτικα.
Von Mackensen έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 11:29η φετινη γιορτη στο δημοτικο του γιου μου ηταν μια αντιπολεμικη μπουρδα.
+1000000000Maspoli έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 08:41H συμμετοχή στην παρέλαση δεν είναι υποχρεωτική. Χίλιες φορές να σηκώνει την σημαία ένας μαύρος μουσουλμάνος παρά μια σκρόφα ή ένας μούλοςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 08:38Πιο εξευτελιστικος ειναι ο θεσμος της παρελασης,ενας λογος παραπανω που σαμποταρεται τοσο η ιδεα του Εθνους,οταν μαυροι,αλβανοι και μουσουλμανοι σηκωνουν την Ελληνικη σημαια.
Ετσι και αλλιως οι επαναλαμβανομενες τυπικοτητες δεν εξυπηρετουν τιποτα, παρα αμαυρωνουν το γεγονος.
Τα παιδια εκαναν μια πλακα,σιγα.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 11:31οι ιδέες, το φρόνημα καλλιεργούνται στα σχολεία κατ'αρχάς
δεν περιμένεις ο άλλος να πάει στρατό στα 20 για να τον κάνεις πατριώτη
Ετσι γινεσαι δεξιουληςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 11:08Θυμάμαι με τον ξάδελφό μου ανεβαίναμε πάνω από έναν δρόμο και πετούσαμε πέτρες στα αυτοκίνητα. Σπάσαμε το μπαμπρίζ ενός αυτοκινήτου και συνεχίζαμε να πετάμε πέτρες. Ο οδηγός όμως έκανε αναστροφή και ήρθε και μας έπιασε. Μας έριξε ένα γερό ξύλο και μετά μας πήγε όχι στην αστυνομία αλλά στον πατέρα μου που δούλευε. Εκεί άρχισαν να μας βαράνε και οι δύο μαζί μέχρι που ματώσαμε. Δεν ξαναέριξα ποτέ πέτρα σε αυτοκίνητο.
Έχεις κάποια καλύτερη εξήγηση γιατί όλοι χειροκροτούν εκείνη τη στιγμή; Με χαρά να την ακούσωΧαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 11:23
Αυτό ήταν. Επιχειρηματολόγησες
Είχα πετύχει έναν τέτοιο στο στρατό. Δακρυζαμε από τα γέλια. Θα απορώ για πάντα πως διαολο το κατάφερνε. Προσπαθούσα να το κάνω και γω και δεν μπορούσα με τίποτα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 10:15Το ντύσιμο τους παντως ήταν σχετικά άψογο. Είδατε κάτι άλλους με σκισμένα τζιν; Ένας δε είχε και βηματισμό καμηλας, δεξί χέρι και δεξί πόδι ταυτοχρόνως μπροστά. Λολ.
Δεν είναι κορίτσια, είναι ενήλικες γομάρες, που εξέφρασαν την αναρχική/μπολσεβικική και εθνομηδενιστική τους διαστροφή κάνοντας κάποια λενινιστική προβοκάτσια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 06:00Εννοειται μπράβο στα κορίτσια που διακωμωδουν αυτήν την ηλιθιότητα με τόσο ταλέντο.
Άλλο "καλλιεργούνται" όμως και άλλο "επιβάλλονται". Επειδή η μαθητική παρέλαση επιβάλλεται. Δε νομίζω να είχε κανείς πρόβλημα αν ήταν εθελοντική, και θα γλιτώναμε κι από τέτοιες διακωμωδήσεις. Τα περισσότερα παιδιά τότε θα έκαναν σωστό βήμα και θα έδειχναν και θα ήταν υπερήφανα, επειδή θα ήθελαν να είναι εκεί. Αλλά βλέπεις, αυτό σημαίνει ότι θα πήγαιναν λιγότεροι, και η βιτρίνα του πατριωτισμού θα γινόταν κομματάκια.
Τιμάς εσύ ρε μπουχέσα (ή αυτός που εμπνεύστηκε αυτή τη μαλακία), τους νεκρούς της αντίστασης.
+1, επαρχιώτικη εικονοκλασία
Δεν βλέπω να χειροκροτούν εκείνη τη στιγμή. Κι αν το έκανε κάποιος το πιθανότερο είναι να γούσταρε. Εγώ αν ήμουν (σε τέτοια μαλακία) θα χειροκροτούσα τα κορίτσια.
Οκ... αυτά τα υπέρβαρα πλαδαρά μαλακισμένα όμως τί ρόλο βαράνε σε όλο αυτό το σκηνικό;Χαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 11:39Τιμάς εσύ ρε μπουχέσα (ή αυτός που εμπνεύστηκε αυτή τη μαλακία), τους νεκρούς της αντίστασης.
Ρουφιάνοι που συνεργάστηκαν και μετά τον πόλεμο έκαναν επιχειρήσεις και έγιναν η σύγχρονη αστική τάξη. Οι νεκροί και οι κυνηγημένοι ήταν οι δικοί μας πρόγονοι. Αυτοί που ρουφιανεύανε οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι.
Δεν είναι 16χρονα. Είναι ενήλικες.