Η απάντησή σου δεν είναι απάντηση. Είναι εκτόνωση. Αν διάβαζες αυτά που έχω γράψει σε αυτό το νήμα σε πολλά σημεία συμφωνούμε. Δεν διάβασες όμως γιατί προφανώς δεν έχεις διάθεση να γνωρίσεις με ποιους συνομιλείς και τι ακριβώς σου λένε. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η εκτόνωση. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:02Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:34Παραλήρημα. Αλλά δεν πειράζει. Έχεις το δικαίωμα. Δεν ζούμε σε δικτατορία σαν τους υπανάπτυκτους Μογγόλους.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:18
Οι αριστεροί είναι οι πρώτοι που πολέμησαν. Οι φασίστες μισούν τη χώρα γιατί μισούν τον εαυτό τους. είναι ψυχολογικό φαινόμενο τα έχουμε πει αυτά.
Εγώ τιμ χίλιες φορές το ΟΧΙ στους κατακτητές, διαπαιδαγωγώντας τα παιδιά μου, μαθαίνοντάς τους την ιστορία, μαθαίνοντας τους τα τραγούδια που είχε συνδέσει ο λαός με το ΟΧΙ, μη βλέποντας τούρκικα στην τηλεόραση και σαρβάιβορ και μαλακίες, προωθώντας την ιδέα του να μην βγάζουμε τα λεφτά μας έξω, του να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, να στηρίζουμε την ελληνική κοινωνία και τη χώρα.Εσείς είστε για Ευρώπες, φώτα, κατανάλωση, χοντροκωλίαση. εγώ τα είδα μόνος μου για το ποιοι ετοιμάζανε διαβατήρια. Όλοι οι φτιαγμένοι από τη χούντα, όλα τα κομματόσκυλα ρουσφετάκηδες. Έχω δει ποιοι γαμάνε τη γλώσσα, ποιοι καταφέρονται ενάντια στον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική ιστορία και την οικονομία κατ επέκτασιν.
ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Αν τα σχέδια των μεγάλων δυνάμεων είναι να γίνει η χώρα κόμβος για τα συμφέροντα των αφεντικών τους και στα πλαίσια αυτά προτείνουν να γίνουμε μία χώρα με την Τουρκία, θα πιέσουν με τον γνωστό τρόπο τους πολιτικούς σας και αυτοί απλά θα υπογράψουν. Την επόμενη στιγμή θα πιπιλάτε τις καραμέλες που θα σας έχουν πουλήσει. Θα υπερασπίζεστε σθεναρά την νέα απόφαση και θα βρίζετε τους αριστερούς για αθεΐα, ότι είναι κόντρα στην εξέλιξη και τις γνωστές πίπες.
Δεν πείθετε κανέναν με αυτά που λέτε, παρά μόνο νέους του περιβάλλοντος σας. Τους κάνετε μαλάκες, καταναλωτές κάφρους και για τη χώρα δεν τους μαθαίνετε τίποτα. Δεν καλλιεργείτε τίποτα. Μόνο παρτακισμό, πουστιά και λαμογιά και πως να εξαντλούν πόρους χωρίς να σκέφτονται το μέλλον.
Δεν μπορείς να αρθρώσεις επιχείρημα με σαθρή δομή. Αυτό που λυπάμαι περισσότερο είναι η ανικανότητά σας (παρόμοιοι χρήστες πες) να ξεχειλώσετε λίγο το εύρος σας. Είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. να βρίσεις πχ και να μπινελικώσεις. Να πεις για το σπίτι μου ρε παιδί μου, για τη μάνα μου, κάτι! Μόνο σε αυτήν τη στενή δέσμη της πιο άκυρης και ανενεργής αντχομινιάς. Παραλήρημα! Δεν είπες τίποτα ρε φίλε. Αντιθέτως δείχνεις ότι δεν ξέρεις και να χρησιμοποιείς τις λέξεις. Δεν ορίζεται ως παραλήρημα κάτι από αυτά που είδες να γράφονται τόση ώρα
Παραμένει η απάντησή μου λοιπόν
Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Γενιτσαριλίκι: Διακωμωδούν την παρέλαση
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φαντάζομαι αυτές οι κοπέλες πρέπει να πέρασαν πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον ΕΣ, εξού και η αντίδραση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Shell shock->Ministry of Silly Walks:H κορυφαία αντιμιλιταριστική περφόρμανς που έχει γίνει ποτέ σε αυτόν τον τόπο.
μακαρι τα ψοφιμια να μπορουσαν να κανουν αυτα 

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εκτός φόρουμ σας πατάμε κάτω για πλάκα. Νομίζατε ότι θα βγείτε για καφέ και ότι θα κάνετε συζήτηση με τους τσίπικους όρους σας. καταλήγετε να τον πίνετε κοιτώντας αποσβολωμένοι κι ενώ έχετε πιάσει τα μισά, έχετε μείνει ωστόσο με την εντύπωση ότι ούτε τα μπατζάκια μας δεν μπορείτε να κοιτάξετε. Όλοι αυτοί που νομίζετε ότι ο διάλογος είναι κάτι σαν τα πρωινάδικα, εξοπλισμένοι με το αίσθημα ότι μπορείτε να σταθείτε σε διάλογο.
Μην παίζετε με την ψυχική σας διάθεση.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:42
άσε να μιλήσει κάνας άλλος για παραγωγική και διανοητική ικανότητα που δεν ξημεροβραδιάζεται στο πχορουμ.
η άνεση με την οποία παραδίδεις τον ευατό σου με απασχολεί τύπε

είναι τόσο αργά;

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Στο ξαναλέω. Στις ειδικές δυνάμεις γίνεται πραγματική δουλειά και εκπαίδευση που μόνο ένα μικρό σκέλος συμπεριλαμβάνει την κάμψη του χαρακτήρα και αυτό ως απώτερο σκοπό την στρατιωτική εκπαίδευση. Στο μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού στρατού δεν συμβαίνει αυτό. Φράσεις όπως αυτές που αναφέρεις δεν άκουσα ποτέ.Kauldron έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:07Απολύθηκες από ειδικές δυνάμεις?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:28Εγώ φιλαράκι έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις οπότε κάτι ξέρω και από σπάσιμο τσαμπουκά και από πειθαρχία. Στο ξαναλέω ότι γενικά στον στρατό το σπάσιμο τσαμπουκά υπηρετεί ακριβώς την έλλειψη αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης και δεν πάει παραπέρα. Μένει εκεί. Το θέμα δεν είναι να σε μειώσουν και να σε καψονάρουν μόνο. Αν κάνουν μόνο αυτό, που στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο αυτό κάνουν, δεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα και παράγουν υποψήφιους δούλους.Kauldron έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:22
Για να υπάρξει το πρώτο πρέπει πρώτα να υπάρξει το δεύτερο, άσχετε και ανεκπαιδευτε.
Σ εσυνθήκες μάχης θα κληθείς να πάς να πολεμήσεις κουρασμένος, χωρίς να εχεις κοιμηθεί, φάει, κλπ. Για να τα κάνεις αυτά η προϋπόθεση είναι ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.
Αν εσύ έχεις τον "τσαμπουκά" σου, δηλαδή το εγώ σου, και τον υπέρμετρο εγωισμό σου πάνω απ' όλα, με βάση το σπίτι όπου μεγάλωσες, που σε είχανε "ο,τι θέλει ο κανακάρης", δεν υπάρχει περίπτωση να πάς να πολεμήσεις.
Αφού υπηρέτησες εκεί, θα έχεις ακούσει τη φράση "ξεψάρωσε άσχημα", και "ξεψάρωσε καλά". Το "ψάρωμα" είναι η πειθαρχία μέσω φόβου (για πραγματικούς η φανταστικούς λόγους) που έχουν συνήθως οι νέοι. Όταν "ξεψαρώνεις άσχημα", σημαίνει οτι έφυγε αυτό, αλλά πλέον είσαι απείθαρχος. Όταν ξεψαρώνεις καλά, ή σωστά, είναι οτι πλέον δεν φοβάσαι αλλά πειθαρχείς συνειδητά. Μιλάμε πάντα γι' αξιωματικούς προς στρατιώτες, και οχι "παλιούς", αν και πολλοί παλιοί, θ' αναγνωρίσουν την αξία ενός στρατιώτη που το λέει η καρδιά του. Πχ, άτομο που δεν το είχαν σε υπόληψη επειδή δεν θεωρούσαν οτι θα βγάλει την πορεία, να το εκτιμούν όταν τη βγάλει.
Έτσι είναι όλοι οι στρατοί.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:12φαντάζομαι αυτές οι κοπέλες πρέπει να πέρασαν πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον ΕΣ, εξού και η αντίδραση
ο πόλεμος ενάντια στην πατριαρχία τους άφησε σελ σοκ

Είναι ειλικρινέστατη ευχή και όχι επιχείρημα.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:06Την πέταξες πάλι την παπαριά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:37Εγώ απλώς σας εύχομαι να ζείτε πάντα εν μέσω ανθρώπων όπως αυτά τα υπέροχα πρότυπα σας και να εξαρτάσθε από την δική τους παραγωγική και διανοητική ικανότητα.the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:30
μπράβο.
ζω και ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε παρελάσεις για την ειρήνη και την φιλία των λαών, με παιδιά από όλες τις φυλές, τις εθνικότητες, πολύχρωμες, με μάτια λέιζερ και μαλλιά τιρκουάζ, δίχως χακί, όπλα και άρματα και βαθμοφόρους στους δρόμους.
ΠΗΞΤΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ!!!
Είναι το πάγιο επιχείρημά μου, ότι φροντίζεις τον διπλανό σου που αγοράζει το ψωμί από σένα και σου χτίζει το σπίτι και πληρώνει τον άλλον που του κάνει καλά το παιδί. Εσύ ως τι το λες τώρα;

Και έχω κάθε δικαίωμα να την εκφράσω.
Γενικώς, η πρώτη αυθόρμητη αντίδραση μετράει πάντα γιατί δείχνει τις εγγενείς προτεραιότητες του κάθε ψυχισμού.
Οπότε, άσε τις αναλύσεις σου για τα βαθύτερα νοήματα για κάποιο άλλο θέμα. Ίσως πείσεις αρκετούς αλλά θα είναι από το ίδιο συνάφι.
Προσωπικώς, θα θεωρούσα ανησυχητικό αν το συνάφι σου δεν έβλεπε ως "παπαριές" αυτά που λέω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:10Η απάντησή σου δεν είναι απάντηση. Είναι εκτόνωση. Αν διάβαζες αυτά που έχω γράψει σε αυτό το νήμα σε πολλά σημεία συμφωνούμε. Δεν διάβασες όμως γιατί προφανώς δεν έχεις διάθεση να γνωρίσεις με ποιους συνομιλείς και τι ακριβώς σου λένε. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η εκτόνωση. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:02Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:34
Παραλήρημα. Αλλά δεν πειράζει. Έχεις το δικαίωμα. Δεν ζούμε σε δικτατορία σαν τους υπανάπτυκτους Μογγόλους.
Δεν μπορείς να αρθρώσεις επιχείρημα με σαθρή δομή. Αυτό που λυπάμαι περισσότερο είναι η ανικανότητά σας (παρόμοιοι χρήστες πες) να ξεχειλώσετε λίγο το εύρος σας. Είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. να βρίσεις πχ και να μπινελικώσεις. Να πεις για το σπίτι μου ρε παιδί μου, για τη μάνα μου, κάτι! Μόνο σε αυτήν τη στενή δέσμη της πιο άκυρης και ανενεργής αντχομινιάς. Παραλήρημα! Δεν είπες τίποτα ρε φίλε. Αντιθέτως δείχνεις ότι δεν ξέρεις και να χρησιμοποιείς τις λέξεις. Δεν ορίζεται ως παραλήρημα κάτι από αυτά που είδες να γράφονται τόση ώρα
Παραμένει η απάντησή μου λοιπόν
Ναι το παραδέχομαι.
Ελπίζω πραγματικά να συμφωνούμε σε πολλά. Να εξηγήσω λίγο και το τι συνέβη. μετά από κάθε υποβολή απάντησης βλέπω ειδοποίηση απάντησης και απαντάω αυτόματα. Είμαι σε έξαψη (να η σωστή λέξη ρε) και βεβαίως έχω χάσει πολλά ποστ.
Τελος πάντων πρέπει να φύγω τώρα για δουλειά. Το βράδυ, πιο κουρασμένος και πιο κουλ, θα βαριέμαι να γράφω έτσι

Το μεσημέρι με πιάνει έξαψη

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Χουργιατς έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:17ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:12φαντάζομαι αυτές οι κοπέλες πρέπει να πέρασαν πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον ΕΣ, εξού και η αντίδραση
ο πόλεμος ενάντια στην πατριαρχία τους άφησε σελ σοκ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ρε συ δείξε μιά συνέπεια πουλίμ, τόσους μήνες το έπαιζες συντηρητικός και ήθελες σεμνά κορτσούδια, μην αφήνεις τρύπες στο προφίλΟθωμανέλλην έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:09Και για να πούμε λίγο τ; πράγματα με το όνομα τους έχοντας μάλιστα διαβάσει την ανακοίνωση που έβγαλαν οι κοπέλες εξηγώντας τους λόγους που τις ώθησαν σε αυτήν την πράξη διαμαρτυρίας.
Όποιο δίκιο είχαν το έχασαν. Επελεξαν λάθος παρέλαση να περάσουν το μήνυμα. Την 28η υπήρχε εθνική ομοψυχία. Όλοι οι Έλληνες θέλησαν να πολεμήσουν εναντίον της δύσης. Εναντίον ιταλικού και γερμανικού επεκτατισμου.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 10:38
Δεν φταίνε μόνο αυτοί. Καταρχάς φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα που έχει κατακλυστεί από αριστερούς που αντιμετώπιζαν ανέκαθεν την εθνική συνείδηση σαν μίασμα.
γιατί τύπε μου

μην προβάλλεις τον εαυτό σου στους άλλους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 30 Οκτ 2019, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλα ρε αφού τέτοια έλεγες πριν 6-7 χρόνια. Λάθος;
"γυναίκες" (η χοντρή πρέπει να ανήκει σε άλλο είδος) που έχουν πρόβλημα με τον μιλιταρισμό και "παλεύουν" για την ελευθερία, στο ελλαδιστάν:

πως είναι στην πραγματικότητα οι γυναίκες που παλεύουν για ελευθερία:

πως είναι στην πραγματικότητα οι γυναίκες που παλεύουν για ελευθερία:

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φιλαδέλφεια, πρώην Σοβιετική Ενωση. Ιδού τα αποτελέσματα του κομμουνισμού
από Μαδουραίος » 17 Μαρ 2024, 08:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
17 Μαρ 2024, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 709 Προβολές
-