Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Γενιτσαριλίκι: Διακωμωδούν την παρέλαση
θα είχε πλάκα να κινηθούν έτσι αυτοί που κρατούν την αιματοβαμένη σημαία
εγώ θα το έβρισκα πολύ ενδιαφέρον δρώμενο, καλλιτεχνική παρέμβαση, κτλ και θα διάβαζα με ενδιαφέρον το σκεπτικό/μανιφέστο των καλλιτεχνών.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
+10000
το καλύτερο ποστ στο νήμα
ας κλειδωθεί τώρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 30 Οκτ 2019, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Sid Vicious

Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε το αξιοπερίεργο της σκιάς της χοντρής σε αυτή την φώτο, έχει πάρει στάση να κάνει σπριντ να φύγει μακριά της, ούτε η σκιά της δεν την αντέχει. Σα να της λέει "αμ τρως σαν βόδι, αμ κάνεις μαλακίες, εγώ φεύγω"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 30 Οκτ 2019, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
χουργιάτ, εγώ έχω επίγνωση της κατάστασής μου.Χουργιατς έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:16η άνεση με την οποία παραδίδεις τον ευατό σου με απασχολεί τύπεthe comet the course the tail έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:42άσε να μιλήσει κάνας άλλος για παραγωγική και διανοητική ικανότητα που δεν ξημεροβραδιάζεται στο πχορουμ.
είναι τόσο αργά;

- wooded glade
Τα πιτσιρίκια δεν πρέπει να ψηφίζουν.
Είναι βιασμός της παιδικής ψυχής να ψηφίζουν τα 17χρονα - made in Syriza.
Εξηγώ:
Τα μικρά έχουν λογική, δεν ισχύει ότι δεν έχουν. Μπορεί ένας μικρός να έχει μεγαλύτερη λογική από έναν μεγάλο, στα μαθηματικά παραδείγματος χάριν, τα οποία μαθηματικά δεν είναι απλά μία εξειδικευμένη rigid discipline, είναι μέρος της ζωής μας. Αν ο μεγάλος δεν έχει πάει πανεπιστήμιο τότε ο μικρός έχει πιό πολύ λογική διότι έχει μάθει στο σχολείο και τα μαθηματικά του σχολείου της σημερινής εποχής είναι τα μαθηματικά του δευτέρου έτους του πανεπιστημίου των παλαιοτέρων εποχών.
Δεν μπορεί όμως να κρίνει τα πολιτικά κόμματα, εξ ορισμού είναι αδύνατον, δεν έχει την πείρα.
Αν ψηφίσει εκτελεί σαν φερέφωνο, τύπου οργανώσεως καρφίτσα του 1961 ! Δεν κάνει τίποτα άλλο !
Για να κρίνεις τα πολιτικά κόμματα πρέπει να τα εξετάσεις όλα:
Τα αβγά λένε αυτά, αλλά από το τάδε σημείο και μετά χάνουν.
Οι νεοι δημοπράτες λένε αυτά αλλά από το τάδε σημείο και μετά χάνουν.
Η Φώφη λέει αυτά, αλλά από το τάδε σημείο και μετά χάνει κι αυτή.
Και ούτω καθεξής.
Πρέπει να διαβάσει θεωρία κανείς αλλά πρέπει να δει και φάσεις για να καταλάβει.
Ένα μικρό παιδί που θα πάει στο γήπεδο πρώτη φορά, στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-2, θα βάλει τα κλάματα.
Μπαμπά γιατί δεν κερδίσαμε θα πει.
Δεν καταλαβαίνει όπως καταλαβαίνει ο μεγάλος ότι ο Πανιόνιος σε μία έξαρση μπορεί ένα χι μέσα στο Καραϊσκάκη.
Έχει μάθει ότι "η Ολυμπιακάρα σκίζει".
Όμως η συριζο-απάτη πέρασε και έγινε νόμος του κράτους.
Δεν έφερε αποτέλεσμα, ο Αλέξης έφαγε εξωπέταξη τελικά δίκην τεχνητού δορυφόρου σπούτνικ, αλλά ήταν κακό.
Είναι βιασμός της παιδικής ψυχής να ψηφίζουν τα 17χρονα - made in Syriza.
Εξηγώ:
Τα μικρά έχουν λογική, δεν ισχύει ότι δεν έχουν. Μπορεί ένας μικρός να έχει μεγαλύτερη λογική από έναν μεγάλο, στα μαθηματικά παραδείγματος χάριν, τα οποία μαθηματικά δεν είναι απλά μία εξειδικευμένη rigid discipline, είναι μέρος της ζωής μας. Αν ο μεγάλος δεν έχει πάει πανεπιστήμιο τότε ο μικρός έχει πιό πολύ λογική διότι έχει μάθει στο σχολείο και τα μαθηματικά του σχολείου της σημερινής εποχής είναι τα μαθηματικά του δευτέρου έτους του πανεπιστημίου των παλαιοτέρων εποχών.
Δεν μπορεί όμως να κρίνει τα πολιτικά κόμματα, εξ ορισμού είναι αδύνατον, δεν έχει την πείρα.
Αν ψηφίσει εκτελεί σαν φερέφωνο, τύπου οργανώσεως καρφίτσα του 1961 ! Δεν κάνει τίποτα άλλο !
Για να κρίνεις τα πολιτικά κόμματα πρέπει να τα εξετάσεις όλα:
Τα αβγά λένε αυτά, αλλά από το τάδε σημείο και μετά χάνουν.
Οι νεοι δημοπράτες λένε αυτά αλλά από το τάδε σημείο και μετά χάνουν.
Η Φώφη λέει αυτά, αλλά από το τάδε σημείο και μετά χάνει κι αυτή.
Και ούτω καθεξής.
Πρέπει να διαβάσει θεωρία κανείς αλλά πρέπει να δει και φάσεις για να καταλάβει.
Ένα μικρό παιδί που θα πάει στο γήπεδο πρώτη φορά, στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-2, θα βάλει τα κλάματα.
Μπαμπά γιατί δεν κερδίσαμε θα πει.
Δεν καταλαβαίνει όπως καταλαβαίνει ο μεγάλος ότι ο Πανιόνιος σε μία έξαρση μπορεί ένα χι μέσα στο Καραϊσκάκη.
Έχει μάθει ότι "η Ολυμπιακάρα σκίζει".
Όμως η συριζο-απάτη πέρασε και έγινε νόμος του κράτους.
Δεν έφερε αποτέλεσμα, ο Αλέξης έφαγε εξωπέταξη τελικά δίκην τεχνητού δορυφόρου σπούτνικ, αλλά ήταν κακό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- hellegennes
Re: Shell shock->Ministry of Silly Walks:H κορυφαία αντιμιλιταριστική περφόρμανς που έχει γίνει ποτέ σε αυτόν τον τόπο.
Από πότε το να κοροϊδεύεις μια πάθηση είναι αντιμιλιταρισμός.
Επίσης λέγεται PTSD, το Shell Shock θεωρείται παρωχημένος και προσβλητικός όρος.
Επίσης λέγεται PTSD, το Shell Shock θεωρείται παρωχημένος και προσβλητικός όρος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
στη βόρεια κορέα πήγες στρατό;omg kai 3 lol έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:03
ενώ στο στρατό που είναι υποχρεωτική, χειρότερη αγγαρεια κάνουν, με άπειρα καψόνια, απειλές και βούρδουλα πετυχαίνεται αυτό που βλέπετε στις παρελάσεις, το κερασακι είναι που βάζουν τη μπάντα στις πρόβες να παίζει δυο ταχύτητες πιο πάνω για να συνηθίσουν μηχανικά τη κίνηση χεριων-ποδιων και οι ανεπίδεκτοι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:22+10000

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έλα μη χέσω. Από που είναι οι μαχήτριες; Ξέρουμε τη χώρα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:22+10000
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εμένανε πάντως χάο δε με έμαθε κανείς να ουρλιάζω υστερικά σε όποια διαφωνούσε μαζί μου φασίστες φασίστες, μόνος μου ανακάλυψα τον Λοΐζο πχ σε να παλιό έπιπλο-ραδιοπικάπ γκρούντινγκ που φέρανε από την Γερμανία οι γονείς μου από το εργοστάσιο που δούλευε η μητέρα μου.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:09Μέχρι εδώ είσαστε. Μια χαρά σας φτάνουμε στο όριο και αναδεικνύουμε το εύρος σας. Ρατσιστική ρητορική, αντχομινιές του κώλου.
Το κάνουμε για πλάκα ανά πάσα στιγμή γουστάρουμε. νομίζεις ότι είναι το δυνατό σας σημείο; Απλά είναι το μοναδικό σας σημείο.
Γι αυτό είστε ικανοί.
Ξέρεις γιατί; Μα γιατί μικρά διαρκώς αυτό σας κάνανε και μόνο αυτό μάθατε.
Έπαιζε και τους παλιούς τους δίσκους στις πόσεστροφέσδεθυμάμαι.
Κ γω από τότες έμαθα, μόνος μου πάλι, να σας γαμώ για πλάκα, όλους τους φασίστες φασίστες, γιατί αυτό το χαζοκούτι με οδήγησε να μάθω από που βγαίνουν όλοι αυτοί οι ήχοι κ οι φωνές και έτσι ξεκίνησα να μαθαίνω μόνος μου μουσική, την απόλυτη ψυχοθεραπεία για τον άνθρωπο κ δεν χρειάζομαι καμμιά επιστήμη να μου το πει αυτό γιατί εγώ ειμί η επιστήμη κ η τέχνη μαζί, ο Θεός μας είναι ο Μπαχ και εμείς οι απόστολοι Του.
Δεν υπάρχει σωτηρία, μόνο μουσική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 30 Οκτ 2019, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Κουρδιστάν
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εγώ πάλι νομίζω ότι όσοι έχουν ψυχικά τραύματα από μικρά και χοντρά θέματα καταπίεσης από το περιβάλλον τους, ξεσπάνε τα απωθημένα τους όπως τα παρτσακλά της παρέλασης.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:09Μέχρι εδώ είσαστε. Μια χαρά σας φτάνουμε στο όριο και αναδεικνύουμε το εύρος σας. Ρατσιστική ρητορική, αντχομινιές του κώλου.
Το κάνουμε για πλάκα ανά πάσα στιγμή γουστάρουμε. νομίζεις ότι είναι το δυνατό σας σημείο; Απλά είναι το μοναδικό σας σημείο.
Γι αυτό είστε ικανοί.
Ξέρεις γιατί; Μα γιατί μικρά διαρκώς αυτό σας κάνανε και μόνο αυτό μάθατε.
Οπότε, δεν υπάρχει καμμία "πλάκα" στη μέση. Έχει πιο τραγικά στοιχεία το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
άνω πατήσιαΧαοτικός έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:26Έλα μη χέσω. Από που είναι οι μαχήτριες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 13:22+10000
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φιλαδέλφεια, πρώην Σοβιετική Ενωση. Ιδού τα αποτελέσματα του κομμουνισμού
από Μαδουραίος » 17 Μαρ 2024, 08:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
17 Μαρ 2024, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-