Γαριδάκια
Re: Γαριδάκια
εχεις σκεφτεί ότι όλα του τα προβληματα εχουν προκληθεί απο υπερβολική καταναλωση γαριδακιων; ή μόνο από το μυαλό μου πέρασε;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Δαιμονικά είναι 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ούτε εγώ θα άφηνα τα παιδιά μου να τρώνε ανεξέλεγκτα, αν και ο ίδιος έτρωγα και ακόμη τρώω μερικές φορές. Αλλά δεν θα τους έλεγα «μη, είναι καρκίνος».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οτιδήποτε σακουλοειδές τέτοιου τύπου (πλην ποπ κορν) εχω να φάω απο το Λύκειο (εκτος απο πατατακια, που εχω να φάω απο τη σχολή). Και δεν το κανω για λογους διατροφης (οτιδηποτε σε γλυκο του αλλαζω τον αδόξαστο με τρελή αμετροέπεια άλλωστε) αλλα επειδη δεν μ'αρεσουν καθολου. Και σε οσους λεω οτι δεν μ'αρεσουν αυτα, με κοιτουν σαν εξωγήινο 

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι απάντηση ψάχνεις; Για την επικινδυνότητα των σκατοτροφών; Να πάρε ένα μικρό δείγμα γνωστό σε όλους:hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 00:17Μου αρκεί απάντηση που να είναι σύμφωνη με την λογική, δεν χρειάζομαι paper. Η απάντηση «μου το είπε μια αυθεντία» δεν μετράει ως έγκυρη ούτε σε συζήτηση καφενείου.
Α, ναι. Και το αντιεμβολιαστικό κίνημα γιατρός το ξεκίνησε.
Ένα από τα συστατικά τους για το οποίο έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί είναι τα τρανς λιπαρά οξέα (θα τα δείτε να αναγράφονται ως «μερικώς υδρογωνομένα λίπη», τα οποία όχι μόνο ανεβάζουν την ολική και την “κακή” LDL χοληστερόλη, αλλά κατεβάζουν και την “καλή” HDL χοληστερόλη. Η «κακή» χοληστερόλη όπως είναι γνωστό προκαλεί στένωση και σκλήρυνση των αρτηριών, ενώ η «καλή» προστατεύει τα αγγεία από αθηρωμάτωση. Στις αρνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία τέλος, προστίθεται η αύξηση των τριγλυκεριδίων στο αίμα, όπως επίσης και των φλεγμονών στις αρτηρίες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τόσα πατατάκια έχει. Είναι ανάγκη να φάει τα πιτσίνια;;Null έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 02:16Τι τους αγοράζεις; Ή όλα κομμένα μαχαίρι;Gherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 00:17
Δεν έχω αγοράσει ποτέ γαριδάκια στο παιδί μου. Όταν περνάμε από τον διάδρομο στο σούπερ μάρκετ του λέω πως είναι βρωμιές.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Παιδιά δεν χρειάζεται η αποστείρωση με τα παιδιά. Να φάει και ένα δρακουλίνι μια φορά στο τόσο δεν έγινε κάτι.
Σε παιδικά πάρτι δηλαδή τι θα κάνεις; Θα το κυνηγάς; Ή άμα μεγαλώσει;
Σε παιδικά πάρτι δηλαδή τι θα κάνεις; Θα το κυνηγάς; Ή άμα μεγαλώσει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ας το ξαναπώ. Δεν έχουν τρανς λιπαρά τα γαριδάκια ούτε τα πατατάκια. Το πρόβλημα που έχουν τα γαριδάκια είναι πως πρόκειται για θερμίδες χωρίς ιδιαίτερη θρεπτική αξία με πολλά λιπαρά (όχι κορεσμένα), κυρίως υδατάνθρακες και αλάτι. Βέβαια για ένα άτομο που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα βάρους και ειδικά λίπους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά τα τρως μια στο τόσο, όχι συνέχεια και ακόμα και οι ίδιες οι συσκευασίες τους αυτό γράφουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 10:49Τι απάντηση ψάχνεις; Για την επικινδυνότητα των σκατοτροφών; Να πάρε ένα μικρό δείγμα γνωστό σε όλους:hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 00:17Μου αρκεί απάντηση που να είναι σύμφωνη με την λογική, δεν χρειάζομαι paper. Η απάντηση «μου το είπε μια αυθεντία» δεν μετράει ως έγκυρη ούτε σε συζήτηση καφενείου.
Ένα από τα συστατικά τους για το οποίο έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί είναι τα τρανς λιπαρά οξέα (θα τα δείτε να αναγράφονται ως «μερικώς υδρογωνομένα λίπη», τα οποία όχι μόνο ανεβάζουν την ολική και την “κακή” LDL χοληστερόλη, αλλά κατεβάζουν και την “καλή” HDL χοληστερόλη. Η «κακή» χοληστερόλη όπως είναι γνωστό προκαλεί στένωση και σκλήρυνση των αρτηριών, ενώ η «καλή» προστατεύει τα αγγεία από αθηρωμάτωση. Στις αρνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία τέλος, προστίθεται η αύξηση των τριγλυκεριδίων στο αίμα, όπως επίσης και των φλεγμονών στις αρτηρίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τα πατατάκια έχουν 30% περισσότερα λιπαρά από τα πιτσίνια και 20% λιγότερες πρωτεΐνες.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 11:22Τόσα πατατάκια έχει. Είναι ανάγκη να φάει τα πιτσίνια;;Null έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 02:16Τι τους αγοράζεις; Ή όλα κομμένα μαχαίρι;Gherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 00:17
Δεν έχω αγοράσει ποτέ γαριδάκια στο παιδί μου. Όταν περνάμε από τον διάδρομο στο σούπερ μάρκετ του λέω πως είναι βρωμιές.
Δεν πιστεύεις ότι είναι καλό να ψάχνεις αν κάτι που σου έχουν πει ή έχεις ακούσει έχει βάση ή προτιμάς να ζεις την ζωή σου με μύθους και δαιμονοποιήσεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ιδέα ειναι να γινω βαπορακι γαριδακιων και να την στηνω έξω απο τα σχολεια που πάνε τα παιδιά τους, φορώντας γυαλια και καπαρτινα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
- hellegennes
Έχεις να αντιτάξεις κάτι με επιχειρήματα ή μόνο την προσωπική σου άποψη η οποία θεωρείς ότι είναι εγκυρότερη της φυσικής πραγματικότητας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μλκ χελι η γκομενα σου ειναι ηρωας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αικατερίνη Παλάμη, Ηρωίς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μπορείς να το λες όσο θέλεις. Κι εγώ μπορώ να λέω ότι είμαι ο σούπερμαν. Η πραγματικότητα είναι πως όλα τα προιόντα θερμικής εξώθησης (όπως τα γαριδάκια), περιέχουν υδρογονωμένα λιπαρά που κάποια από αυτά είναι τρανς.hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 12:09Ας το ξαναπώ. Δεν έχουν τρανς λιπαρά τα γαριδάκια ούτε τα πατατάκια. Το πρόβλημα που έχουν τα γαριδάκια είναι πως πρόκειται για θερμίδες χωρίς ιδιαίτερη θρεπτική αξία με πολλά λιπαρά (όχι κορεσμένα), κυρίως υδατάνθρακες και αλάτι. Βέβαια για ένα άτομο που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα βάρους και ειδικά λίπους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά τα τρως μια στο τόσο, όχι συνέχεια και ακόμα και οι ίδιες οι συσκευασίες τους αυτό γράφουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 10:49Τι απάντηση ψάχνεις; Για την επικινδυνότητα των σκατοτροφών; Να πάρε ένα μικρό δείγμα γνωστό σε όλους:hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 00:17
Μου αρκεί απάντηση που να είναι σύμφωνη με την λογική, δεν χρειάζομαι paper. Η απάντηση «μου το είπε μια αυθεντία» δεν μετράει ως έγκυρη ούτε σε συζήτηση καφενείου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γαριδάκια pizza και δρακουλίνια
από Kappa » 11 Απρ 2024, 18:35 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 60 Απαντήσεις
- 3436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος