Δεν ειναι μόνο οι κουνημένες κυράδες το θέμα, που έτυχε να μην ειναι μαθήτριες. Το θεμα ειναι οτι 2 φορές το χρόνο σε κάθε μαθητική παρέλαση,συστηματικά θα γίνεται όλο και καποιο παρατράγουδο που συζητιέται έντονα και μονοπωλεί την επικαιρότητα μέχρι 2 βδομάδες μετά σχεδόν.Alien666 έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:10Οι ακροδεξιοί είναι τόσο γκάου που περάσανε αυτές τις κυράδες για μαθήτριες. Γι' αυτό τα λένε αυτά.vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:05Μονο εδώ μέσα επεσε το μάτι μου σε 3-4 χρηστες απο την αρχη του νήματος,και στα υπολοιπα σοσιαλ διαβαζω καμποσους να γραφουν διάφορα σε στυλ "απ το να γελοιοποιείται συστηματικα ο ιερός αυτος θεσμος, καλυτερα να καταργηθει και να μεινει μονο η στρατιωτικη".Highlander έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:01
Συμφωνούν δεξιοι και ακροδεξιοι με την κατάργηση της μαθητικής παρέλασης;Που το είδες ωρε αυτό;
Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Γενιτσαριλίκι: Διακωμωδούν την παρέλαση
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό δε το καταλαβαίνω
δηλαδή δε μπορούμε να ενοχληθούμε, δεν μπορούμε να κράξουμε αυτά τα σούργελα επειδή θα θεωρηθεί πως πετυχαίνουν τον σκοπό τους;
αν ο σκοπός τους ήταν να τις βρίζει και να τις κοροϊδεύει ο καθένας τότε ναι, τον πέτυχαν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ε, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.vantono έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:13
Δεν ειναι μόνο οι κουνημένες κυράδες το θέμα, που έτυχε να μην ειναι μαθήτριες. Το θεμα ειναι οτι 2 φορές το χρόνο σε κάθε μαθητική παρέλαση,συστηματικά θα γίνεται όλο και καποιο παρατράγουδο που συζητιέται έντονα και μονοπωλεί την επικαιρότητα μέχρι 2 βδομάδες μετά σχεδόν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κομμουνιστικες αρλούμπες στον κύβο .η εγω δεν ειμαι με τις μαλακισμενες που βγαλαν τα κομπλεξ τους στην εθνικη παρέλαση επέτειο ( που τοσο τις - σας πονάει ) αλλά ....ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:15αυτό δε το καταλαβαίνω
δηλαδή δε μπορούμε να ενοχληθούμε, δεν μπορούμε να κράξουμε αυτά τα σούργελα επειδή θα θεωρηθεί πως πετυχαίνουν τον σκοπό τους;
αν ο σκοπός τους ήταν να τις βρίζει και να τις κοροϊδεύει ο καθένας τότε ναι, τον πέτυχαν

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
εδιτ . πουτσα μπαλα καρατε προχθες . Η εθνικη γιορτη δεν ειναι ουτε φεστιβαλ της παραθρησκευτικης ουτε των πρωην κνιτων ζαιων .Νon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:33Κομμουνιστικες αρλούμπες στον κύβο .η εγω δεν ειμαι με τις μαλακισμενες που βγαλαν τα κομπλεξ τους στην εθνικη παρέλαση επέτειο ( που τοσο τις - σας πονάει ) αλλά ....ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:15αυτό δε το καταλαβαίνω
αν ο σκοπός τους ήταν να τις βρίζει και να τις κοροϊδεύει ο καθένας τότε ναι, τον πέτυχανΓιατι δεν επειχείρησαν τις κατσιβελιές τους παραδειγμα και όλως τυχαίως σ' ενα gay pride να δουμε μέχρι που φτανουν οι ευαισθησίες και το χιουμορ αυτων που βουτανε το κολιέ στο ξυδι ?
Επίσης κάνουν αγώνα για να μην καταστραφεί η γλώσσα μας.
Η γλώσσα της Ελλάς.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό για την υπόθεση του εκσυγχρονισμού του ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού γενικότερα, αλλά και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το ότι η αριστερά έχει ταυτιστεί στην συνείδηση όλων (και των ιδίων των αριστερών) με την αβελτηρία και την ιδεολογική αντίθεση στην αριστεία. Πρόκειται για σαρωτική στρατηγική ήττα με την βενιζελική έννοια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
εχεις πρόβλημα σοβαρό εσύ.Νon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:33Κομμουνιστικες αρλούμπες στον κύβο .η εγω δεν ειμαι με τις μαλακισμενες που βγαλαν τα κομπλεξ τους στην εθνικη παρέλαση επέτειο ( που τοσο τις - σας πονάει ) αλλά ....ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:15αυτό δε το καταλαβαίνω
αν ο σκοπός τους ήταν να τις βρίζει και να τις κοροϊδεύει ο καθένας τότε ναι, τον πέτυχανΓιατι δεν επειχείρησαν τις κατσιβελιές τους παραδειγμα και όλως τυχαίως σ' ενα gay pride να δουμε μέχρι που φτανουν οι ευαισθησίες και το χιουμορ αυτων που βουτανε το κολιέ στο ξυδι ?
Γιατί τα γκέι πράιντ είναι δρώμενα που αποσκοπούν στην αδελφοποίηση των λαών.Νon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:33Κομμουνιστικες αρλούμπες στον κύβο .η εγω δεν ειμαι με τις μαλακισμενες που βγαλαν τα κομπλεξ τους στην εθνικη παρέλαση επέτειο ( που τοσο τις - σας πονάει ) αλλά ....Γιατι δεν επειχείρησαν τις κατσιβελιές τους παραδειγμα και όλως τυχαίως σ' ενα gay pride να δουμε μέχρι που φτανουν οι ευαισθησίες και το χιουμορ αυτων που βουτανε το κολιέ στο ξυδι ?
Στ' άρματα στ' άρματα εμπρός στον αγώνα κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Εσύ γατούλα μη δεις να μου τη λένε, αμεσως να σιγοντάρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 19:18Γιατί τα γκέι πράιντ είναι δρώμενα που αποσκοπούν στην αδελφοποίηση των λαών.Νon4me έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:33Κομμουνιστικες αρλούμπες στον κύβο .η εγω δεν ειμαι με τις μαλακισμενες που βγαλαν τα κομπλεξ τους στην εθνικη παρέλαση επέτειο ( που τοσο τις - σας πονάει ) αλλά ....Γιατι δεν επειχείρησαν τις κατσιβελιές τους παραδειγμα και όλως τυχαίως σ' ενα gay pride να δουμε μέχρι που φτανουν οι ευαισθησίες και το χιουμορ αυτων που βουτανε το κολιέ στο ξυδι ?
Στ' άρματα στ' άρματα εμπρός στον αγώνα κλπ

Κατά τα λοιπά, αν υπάρχει εστω και ενα ποστ μου στο πχορουμ το οποιο να καταδεικνύει ότι προσωπικά ειμαι σταυροφόρος υπέρ των γκειπραιντάδικων (ή ακομα και καποια δήλωσή μου οτι κατεβαίνω και ο ίδιος με φτεροπούπουλα και στρινγκάκια), περιμένω να μου το δείξετε.

- The Great Leader
Θολοκουλτουριάρες, attention whores που καταφέρανε να κερδίσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας τους, φανερώνοντας όμως με την πράξη τους μπόλικες παθογένειες της κοινωνίας μας(χαλαρή εθνική συνείδηση, γηπεδισμός αριστεράς-δεξιάς για το θέμα κλπ)
- Υδράργυρος
Αριστεια ταξις και ασφαλεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φιλαδέλφεια, πρώην Σοβιετική Ενωση. Ιδού τα αποτελέσματα του κομμουνισμού
από Μαδουραίος » 17 Μαρ 2024, 08:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
17 Μαρ 2024, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-