Βαρβιτσιωτης: θελουν δεν θελουν οι δημαρχοι θα δεχθουν τους μεταναστες
Re: Βαρβιτσιωτης: θελουν δεν θελουν οι δημαρχοι θα δεχθουν τους μεταναστες
Ποιος είναι ποιο αντιπαθητικό σκουπίδι, αυτός ή η Άννα Μισέλ?
Ο Γιώργος Βαρεμένος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
southern έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 22:55αλλά έλεγε προεκλογικά. στο Περιστέρι πάντως θα έχει πρόβλημα την επομενη φορα που θα ξανακατεβεί.
επισης αλλα στατιστικα δίνει ο Γεωργιαδης. Μοιραια καποιοι θα αποσχιστουν και θα υπάρξει φορεας με ανοιχτη αγκαλια για καθε δεξιο πατριωτη που θα παρατησει το Κουλη και θα βγει στην αντισταση. Η φυση απεχθανεται το κενο

Φορεας ΥΠΑΡΧΕΙ ... Ειναι η Ελληνικη λυση ...
Καιρος να ξεμπερδευουμε με κατι τυπους σαν τον Βαρβιτσιωτη ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Από τον ένα τηλεπλασιέ στον επόμενο.
Εν έτι 2020 πλέον.
Εν έτι 2020 πλέον.
-
οι δημαρχαιοι και οι αγανακτισμένοι τους πολιτες. ο ορισμος της χυδαιότητας τους οχλου και της πλεμπας. στηρίζουμε βαρβιτσιωτη εδώ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Το να ειναι κανεις τηλεπλασιε , ειναι μια τιμια δουλεια ...Και πληρωνει τους φορους του απο αυτην ...
Δεν με ενδιαφερει το τι δουλεια κανει η εκανε , ο Γεωργιαδης , ο Τσιπρας , η ο Κουλης ...
Με ενδιαφερουν οι πολιτικες τους προτασεις και αυτες κρινω ...
Και μεχρι στιγμης , τις πιο σωστες πολιτικες προτασεις τις εχει κανει η Ελληνικη Λυση ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Και πάνω από όλα δουλειά με προοπτική. Ξεκινάς από τηλεπλασιέ και καταλήγεις συνήθως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αρχίζεις την εκπομπή σου με τον Πούτιν, κάνεις περισπούδαστες γεωστρατηγικές αναλύσεις της Μ. Ανατολής, ώστε να καταφέρεις τελικά να πουλήσεις εμβόλιμα αλοιφές για αιμορροίδες, που σου προσφέρουν τον άρτο τον επιούσιο.
Ας πούμε να γίνουμε μπανανία και να εκτελούμε ανθρώπους σε ηλεκτρική καρέκλα ή να καταργήσουμε το νόμο για τη χρήση των καπνικών ουσιών σε κλειστά καταστήματα;Δεν με ενδιαφερει το τι δουλεια κανει η εκανε , ο Γεωργιαδης , ο Τσιπρας , η ο Κουλης ...
Με ενδιαφερουν οι πολιτικες τους προτασεις και αυτες κρινω ...

Πάντα με ξένο κώλο. Νόμος.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 22:54Ο Βαρβιτσιώτης που μενει; ο δημος του θα παρει μουσαφιρηδες ή με ξενο κωλο τα ακαποτα;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
125 ακίνητα δήλωσε στο πόθεν έσχες ο Βαρβιτσιώτης, μπορεί να λύσει το προσφυγικό από μόνος του
Ακόμα ΣΥΡΙΖΑ έχουμε κυβέρνηση;τι γινεται ρε νδαιοι; τι πόνο σας κερνάνε; 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Βαρβιτσιώτης είναι ο ορισμός του κληρονομικού βαρόνου στον χώρο και αντλεί από τη μεγαλύτερη δεξαμενή παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ.Η οικογένειά του είναι στην πολιτική από τον 19ο αιώνα. 
Βέβαια είναι ένα ερώτημα κατά πόσον τα παλιά πελατειακά δίκτυα διατηρούν την ισχύ τους και τώρα μετά τον κατακλυσμό του μνημονίου.Τέλος πάντων η εκάστοτε ηγεσία της ΝΔ προορίζει την οικογένεια αυτή για δύσκολες αποστολές.
Θα αναφερθώ τώρα σε μια ιστορία της πρώιμης μεταπολίτευσης : η πρώτη κυβέρνηση Καραμανλή του 1974 αποφάσισε να καταργήσει την καθαρεύουσα και τα πολλά αρχαία στα γυμνάσια.Οι σημερινοί δεν μπορούν να φαντασθούν τι σοκ ήταν αυτό για την παράταξη της δεξιάς τότε.Όλοι σχεδόν οι ψηφοφόροι αποδοκίμαζαν.Τις αλλαγές ανέλαβε να περάσει ο υπουργός Παιδείας Ράλλης,φυσικά και αυτός από επιφανή πολιτική οικογένεια.
Στις εκλογές του 1977 μαυρίσθηκε όμως δεόντως.Είναι κοινό μυστικό ότι δεν βγήκε παρά με υπερκομματική νοθεία.Με σύμφωνη γνώμη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και αριστεράς,στις εφορευτικές επιτροπές που μέτραγαν τα ψηφοδέλτια έπαιρναν όποιο ψηφοδέλτιο της Α΄Αθηνών της ΝΔ δεν είχε συμπληρώσει όλους τους σταυρούς και έβαζαν σταυρό στον Ράλλη.Έτσι διεσώθη στις τελευταίες θέσεις και μάλιστα έγινε αργότερα και πρωθυπουργός.Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ Δρόσος που δεν βγήκε και του οποίου κανένα ψηφοδέλτιο δεν είχε μόνο σε αυτόν σταυρό είπε τότε το εξής : δεν ξέρω για τη γυναίκα μου αλλά εγώ στο δικό μου ψηφοδέλτιο έβαλα μόνο στον εαυτό μου σταυρό.
Μετά τις εκλογές και το πάθημα Ράλλη,οι εφημερίδες ήσαν γεμάτες με αναλύσεις για το ποιός θα αναλάβει την "ηλεκτρική καρέκλα" του υπουργείου Παιδείας για να προωθήσει τα εκσυγχρονιστικά μέτρα Καραμανλή.Μόλις όμως ανακοινώθηκε το όνομα κανείς δεν είχε αμφιβολία ότι ο παράγων πολιτικό κόστος εξαφανίσθηκε : Ιωάννης Βαρβιτσιώτης,πατέρας του σημερινού με εκατό χιλιάδες σταυρούς.
Εγράφη τότε ότι αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει τα άπαντα του Λένιν στα σχολεία και πάλι να βγει βουλευτής της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. 
Ασφαλώς ο Μιλτιάδης δεν διατηρεί την ισχύ του πατρός καθώς οι καιροί έχουν αλλάξει αλλά μένει να αποδειχθεί πόση του έχει απομείνει.

Βέβαια είναι ένα ερώτημα κατά πόσον τα παλιά πελατειακά δίκτυα διατηρούν την ισχύ τους και τώρα μετά τον κατακλυσμό του μνημονίου.Τέλος πάντων η εκάστοτε ηγεσία της ΝΔ προορίζει την οικογένεια αυτή για δύσκολες αποστολές.
Θα αναφερθώ τώρα σε μια ιστορία της πρώιμης μεταπολίτευσης : η πρώτη κυβέρνηση Καραμανλή του 1974 αποφάσισε να καταργήσει την καθαρεύουσα και τα πολλά αρχαία στα γυμνάσια.Οι σημερινοί δεν μπορούν να φαντασθούν τι σοκ ήταν αυτό για την παράταξη της δεξιάς τότε.Όλοι σχεδόν οι ψηφοφόροι αποδοκίμαζαν.Τις αλλαγές ανέλαβε να περάσει ο υπουργός Παιδείας Ράλλης,φυσικά και αυτός από επιφανή πολιτική οικογένεια.
Στις εκλογές του 1977 μαυρίσθηκε όμως δεόντως.Είναι κοινό μυστικό ότι δεν βγήκε παρά με υπερκομματική νοθεία.Με σύμφωνη γνώμη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και αριστεράς,στις εφορευτικές επιτροπές που μέτραγαν τα ψηφοδέλτια έπαιρναν όποιο ψηφοδέλτιο της Α΄Αθηνών της ΝΔ δεν είχε συμπληρώσει όλους τους σταυρούς και έβαζαν σταυρό στον Ράλλη.Έτσι διεσώθη στις τελευταίες θέσεις και μάλιστα έγινε αργότερα και πρωθυπουργός.Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ Δρόσος που δεν βγήκε και του οποίου κανένα ψηφοδέλτιο δεν είχε μόνο σε αυτόν σταυρό είπε τότε το εξής : δεν ξέρω για τη γυναίκα μου αλλά εγώ στο δικό μου ψηφοδέλτιο έβαλα μόνο στον εαυτό μου σταυρό.

Μετά τις εκλογές και το πάθημα Ράλλη,οι εφημερίδες ήσαν γεμάτες με αναλύσεις για το ποιός θα αναλάβει την "ηλεκτρική καρέκλα" του υπουργείου Παιδείας για να προωθήσει τα εκσυγχρονιστικά μέτρα Καραμανλή.Μόλις όμως ανακοινώθηκε το όνομα κανείς δεν είχε αμφιβολία ότι ο παράγων πολιτικό κόστος εξαφανίσθηκε : Ιωάννης Βαρβιτσιώτης,πατέρας του σημερινού με εκατό χιλιάδες σταυρούς.

Ασφαλώς ο Μιλτιάδης δεν διατηρεί την ισχύ του πατρός καθώς οι καιροί έχουν αλλάξει αλλά μένει να αποδειχθεί πόση του έχει απομείνει.
oldjedi έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 09:48southern έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 22:55αλλά έλεγε προεκλογικά. στο Περιστέρι πάντως θα έχει πρόβλημα την επομενη φορα που θα ξανακατεβεί.
επισης αλλα στατιστικα δίνει ο Γεωργιαδης. Μοιραια καποιοι θα αποσχιστουν και θα υπάρξει φορεας με ανοιχτη αγκαλια για καθε δεξιο πατριωτη που θα παρατησει το Κουλη και θα βγει στην αντισταση. Η φυση απεχθανεται το κενο
Φορεας ΥΠΑΡΧΕΙ ... Ειναι η Ελληνικη λυση ...
Καιρος να ξεμπερδευουμε με κατι τυπους σαν τον Βαρβιτσιωτη ...

https://www.naftemporiki.gr/story/15270 ... iniki-lusi
Χέρι-χέρι.Βουλή-Αναπτυξιακό ν/σ: Ψηφίστηκε με 165 ψήφους από ΝΔ και Ελληνική Λύση
Επί του θέματος, ο Μπάρμπι-τσιώτης στους νεοδημορκάτες:
Θές δε θές, τώρα θα το κάνουμε.

Αναρωτιέμαι αν προωθεί το βιασμό.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πατησιωτης έγραψε: ↑01 Νοέμ 2019, 11:03Ο Βαρβιτσιώτης είναι ο ορισμός του κληρονομικού βαρόνου στον χώρο και αντλεί από τη μεγαλύτερη δεξαμενή παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ.Η οικογένειά του είναι στην πολιτική από τον 19ο αιώνα.
Μετά τις εκλογές και το πάθημα Ράλλη,οι εφημερίδες ήσαν γεμάτες με αναλύσεις για το ποιός θα αναλάβει την "ηλεκτρική καρέκλα" του υπουργείου Παιδείας για να προωθήσει τα εκσυγχρονιστικά μέτρα Καραμανλή.Μόλις όμως ανακοινώθηκε το όνομα κανείς δεν είχε αμφιβολία ότι ο παράγων πολιτικό κόστος εξαφανίσθηκε : Ιωάννης Βαρβιτσιώτης,πατέρας του σημερινού με εκατό χιλιάδες σταυρούς.Εγράφη τότε ότι αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει τα άπαντα του Λένιν στα σχολεία και πάλι να βγει βουλευτής της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ Γροιλανδία: 57% θέλουν ένταξη στις ΗΠΑ και 37% δεν θέλουν
από Αρίστος » 13 Ιαν 2025, 16:19 » σε Διεθνής πολιτική - 348 Απαντήσεις
- 6712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium