Έδιωξαν γονείς από την παρέλαση των παιδιών τους στη Θεσσαλονίκη επειδή είναι Ρομά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Έδιωξαν γονείς από την παρέλαση των παιδιών τους στη Θεσσαλονίκη επειδή είναι Ρομά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Νοέμ 2019, 11:29

alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:22

Ναι, απ το 2001 που ιδρύθηκε η σχολή ελεύθερων σκοπευτών. Εγώ σου μιλάω για το 92. Και δεν ξέρω τι είπανε στον "γύφτο". Ξέρω ότι όταν μας ήρθε η μετάθεση εγώ θα πέρναγα σχολείο για ΛΥΒ και όλμους στο ΚΕΒΟΠ (όπως και έκανα) κι αυτός για ελεύθερος σκοπευτής. Η έτσι έλεγε. Δεν είδα και το φύλλο πορείας του αλλά τον πιστεύω γιατί πραγματικά ήταν άριστος στις βολές του. Εν κατακλείδι το συμπέρασμα είναι το εξής και δεν αλλάζει. Προτιμώ να έχω έναν "γύφτο" που ξέρει πως να πυροβολήσει παρά ένα μάτσο άχρηστους Ελληναράδες που πρέπει να τους πείσεις να βγάλουν το κεφάλι τους απ τον κώλο τους σε μια απλή άσκηση.

Για να είμαστε ειλικρινείς αξι, η μόνη μάχη που θα δείς θα είναι αυτή για μία θέση στο αεροπλάνο :102:

alexandroso

Re: Έδιωξαν γονείς από την παρέλαση των παιδιών τους στη Θεσσαλονίκη επειδή είναι Ρομά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 01 Νοέμ 2019, 11:29

Αγις έγραψε:
31 Οκτ 2019, 23:24
jason έγραψε:
31 Οκτ 2019, 23:17
Αγις έγραψε:
31 Οκτ 2019, 22:50

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
Λογικά εσένα θα καθάριζε πρώτο
Εγώ είχα ίδια περίπτωση με κρητικό στο στρατό που του παιρνες με το ζόρι 1 κουβέντα τη μέρα, μια που μας πέρασε 1,5 κιλό ρακί στο επισκεπτήριο κερασμένο και μια που βγήκε πρώτος σε όλο το στρατόπεδο στην σκοποβολή , τεράστιος αυτόν θες δίπλα σου
Λογικά τώρα θα ναι αυτός που κάνει κουμάντο στα ζωνιανα από εκεί ήταν
Εμείς δεν ξέραμε από πού να στρέψουμε το όπλο και ο άλλος μας ανέλυε τα μειονεκτήματα του καλασνικοφ
Εριχνε και αυτος στο χιλιομετρο ; :003:
Διπλα μου θα ηθελα αυτους που γνωριζω απο τους σκοπευτικους ομιλους εδω και δεκαετιες - οχι ηρωες της ραδιοαρβυλας.
Μπορείς να καταλάβεις πότε χρησιμοποιείται η υπερβολή για να δείξει κάτι; Οκ, δεν ήταν χιλιόμετρο. Ηταν 18 στις 18 στα 400 μέτρα με το G3. Κάθε φορά. Με εξαίρεση όταν μας βάλανε να ρίξουμε με αντιασφυξιογόνο μάσκα. Εκεί όλοι είχαμε 0/18. Μερικοί είχαν πετύχει στόχο αλλά πάω στοίχημα ότι δεν τον βρήκαν αυτοί αλλά οι διπλανοί τους. :lol:
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 01 Νοέμ 2019, 11:30

Χουργιατς έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:29
alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:22

Ναι, απ το 2001 που ιδρύθηκε η σχολή ελεύθερων σκοπευτών. Εγώ σου μιλάω για το 92. Και δεν ξέρω τι είπανε στον "γύφτο". Ξέρω ότι όταν μας ήρθε η μετάθεση εγώ θα πέρναγα σχολείο για ΛΥΒ και όλμους στο ΚΕΒΟΠ (όπως και έκανα) κι αυτός για ελεύθερος σκοπευτής. Η έτσι έλεγε. Δεν είδα και το φύλλο πορείας του αλλά τον πιστεύω γιατί πραγματικά ήταν άριστος στις βολές του. Εν κατακλείδι το συμπέρασμα είναι το εξής και δεν αλλάζει. Προτιμώ να έχω έναν "γύφτο" που ξέρει πως να πυροβολήσει παρά ένα μάτσο άχρηστους Ελληναράδες που πρέπει να τους πείσεις να βγάλουν το κεφάλι τους απ τον κώλο τους σε μια απλή άσκηση.

Για να είμαστε ειλικρινείς αξι, η μόνη μάχη που θα δείς θα είναι αυτή για μία θέση στο αεροπλάνο :102:
Κάτι δεξιούς σαν εσένα τους είχα και τους έχω για πρωινό. Είσαι τυχερός που ναι μεσημέρι. :P

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Νοέμ 2019, 11:34

alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:30

Κάτι δεξιούς σαν εσένα τους είχα και τους έχω για πρωινό. Είσαι τυχερός που ναι μεσημέρι. :P

Είχατε φιλίες πάντως με τον Ρομά παρότι εσύ ήσουν 3-6 μεσημέρι θαλαμοφύλακας κάθε μέρα :102: μπράβο :102:

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 01 Νοέμ 2019, 11:36

Χουργιατς έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:34
Είχατε φιλίες πάντως με τον Ρομά παρότι εσύ ήσουν 3-6 μεσημέρι θαλαμοφύλακας κάθε μέρα :102: μπράβο :102:
Θαλαμοφύλακας σπάνια, από αγγαρεία σε αγγαρεία έτρεχα. Κάποια μέρα, άμα με πετύχεις στις καλές μου, θα σου πω και για την σκουπιδιάρα του ΚΕΒΟΠ. Τo love boat.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Νοέμ 2019, 11:43

alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:36
Θαλαμοφύλακας σπάνια, από αγγαρεία σε αγγαρεία έτρεχα. Κάποια μέρα, άμα με πετύχεις στις καλές μου, θα σου πω και για την σκουπιδιάρα του ΚΕΒΟΠ.

μήπως τα παραλές λίγο :102: ή μόνη περίπτωση να μπήκες σε σκουπιδιάρα είναι στο πίσω μέρος :102:

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 01 Νοέμ 2019, 11:57

Χουργιατς έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:43
alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:36
Θαλαμοφύλακας σπάνια, από αγγαρεία σε αγγαρεία έτρεχα. Κάποια μέρα, άμα με πετύχεις στις καλές μου, θα σου πω και για την σκουπιδιάρα του ΚΕΒΟΠ.

μήπως τα παραλές λίγο :102: ή μόνη περίπτωση να μπήκες σε σκουπιδιάρα είναι στο πίσω μέρος :102:
Εκεί μπήκα. Ενα απλό stayer ήταν στο οποίο φορτώναμε τα βαρέλια με τα σκουπίδια και μετά καθόμασταν και μεις μέσα, Αύγουστο μήνα με 40 βαθμούς, να πάμε να τα πετάξουμε στη χωματερή στ Ανω Λιόσια. Μέχρι ψόφιες αγελάδες είχε εκεί πέρα. Θυμάμαι ότι κράταγα με νύχια και με δόντια τον άλλον φαντάρο που μου κανε παρέα, εκεί στο πίσω μέρος, να μην πηδήξει απ το στάγιερ. Η βρώμα δεν αντεχόταν. Κι εσύ μου τη θυμίζεις.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Νοέμ 2019, 12:17

alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:57
Η βρώμα δεν αντεχόταν. Κι εσύ μου τη θυμίζεις.

:o έχεις και PTSD από τη θητεία σου :102:

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Phorum.gr user: mnimes_istorikes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mnimes_istorikes » 01 Νοέμ 2019, 12:27

Όποιος έχει διαφορετική άποψη για τους ΑΥΤΟΥΣ τους γύφτους ας πάει να μείνει στο Μενίδι η να ανοίξει μαγαζί εκεί.Οι ελάχιστοι που εχουν ενσωματωθεί στη κοινωνία δεν εχει κανένας αντίρρηση να μενει δίπλα του να πηγαίνει σχολειό το γυφτακι μαζί με το δικό του παιδι κλπ...κλπ.Αυτοί θέλουν να είναι στο περιθώριο.
Μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος....

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 01 Νοέμ 2019, 13:03

Χουργιατς έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 12:17
alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:57
Η βρώμα δεν αντεχόταν. Κι εσύ μου τη θυμίζεις.

:o έχεις και PTSD από τη θητεία σου :102:
Οχι αλλά είναι τόσο τέλειος ο Ελληνικός στρατός που πήγα να σκοτωθώ τουλάχιστον μια φορά σε βολή χειροβομβίδας κι άλλη μία αναγκάστηκα να ξεκολλήσω βλήμα όλμου (σε 81 χιλιοστών όλμο) ενώ οι μονιμάδες είχαν κρυφτεί στα φορτηγά 100 μέτρα πίσω. Ναι, έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τους στρατόκαβλους με τα μεγάλα λόγια. Τρέχει το θάρρος απ τα μπατζάκια των περισσοτέρων. Στο μιλητό.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Νοέμ 2019, 13:06

alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 13:03

ηρωικός ηρωισμός από τον κουκουέ καθώς οι δεξιοί δειλοί είχαν κρυφτεί

ποστάρετε κάποιος μερικά φίδια είμαι από tplink :102:

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 01 Νοέμ 2019, 13:10

Χουργιατς έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 13:06
alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 13:03

ηρωικός ηρωισμός από τον κουκουέ καθώς οι δεξιοί δειλοί είχαν κρυφτεί

ποστάρετε κάποιος μερικά φίδια είμαι από tplink :102:
Ούτε τον λήγοντα. Από Dell ποστάρω. Εσύ τι νόμιζες; Οτι έχουν τον ηρωισμό στο DNA τους οι δεξιοί κι οι στρατιωτικοί; Ενας εσύ και μία η Κεραμέως, σχεδόν γεμίζετε ταξί.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Νοέμ 2019, 13:19

alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 13:10
Ούτε τον λήγοντα. Από Dell ποστάρω.

Εσύ τι νόμιζες; Οτι έχουν τον ηρωισμό στο DNA τους οι δεξιοί κι οι στρατιωτικοί; Ενας εσύ και μία η Κεραμέως, σχεδόν γεμίζετε ταξί.

Πριν λίγο δεν είπες ότι δεν μπορείς να κάνεις axilmar λόγω τπλινκ :102:

τέλος παντων, ίσως στον κομμουνισμό η πραγματικότητα να έχει πολλές ερμηνείες :102:

Ρομά-Βασίλι Ζάητσεφ που θα σταθούν δίπλα στον Άγνωστο Κουκουέ πολεμώντας τον 'εχθρό' :102:

Φαντάροι που θέλουν να πέσουν από την σκουπιδιάρα αλλά τους σώζει ηρωικά ο Άγνωστος Κουκουές :102:

Εκρήξεις χειροβομβίδων και όλμων τριγύρω αλλά ο Άγνωστος Κουκουές αγέρωχος στητός να χτίζει έναν κόσμο Σοσιαλιστικό :102:

Μόνο σε μένα ακούγονται όλα αυτά για φίδια :102:
Τι φίδια. Ανακόντες αμαζονίου. :102:

Που είναι ο μπλακπέηντ να συνεισφέρει και αυτός ιστορίες από τον Στρατό όπως τις έζησε στο Βιετνάμ :102:

alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso » 01 Νοέμ 2019, 13:21

Χουργιατς έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 13:19
alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 13:10
Ούτε τον λήγοντα. Από Dell ποστάρω.

Εσύ τι νόμιζες; Οτι έχουν τον ηρωισμό στο DNA τους οι δεξιοί κι οι στρατιωτικοί; Ενας εσύ και μία η Κεραμέως, σχεδόν γεμίζετε ταξί.

Πριν λίγο δεν είπες ότι δεν μπορείς να κάνεις axilmar λόγω τπλινκ :102:

τέλος παντων, ίσως στον κομμουνισμό η πραγματικότητα να έχει πολλές ερμηνείες :102:

Ρομά-Βασίλι Ζάητσεφ που θα σταθούν δίπλα στον Άγνωστο Κουκουέ πολεμώντας τον 'εχθρό' :102:

Φαντάροι που θέλουν να πέσουν από την σκουπιδιάρα αλλά τους σώζει ηρωικά ο Άγνωστος Κουκουές :102:

Εκρήξεις χειροβομβίδων και όλμων τριγύρω αλλά ο Άγνωστος Κουκουές αγέρωχος στητός να χτίζει έναν κόσμο Σοσιαλιστικό :102:

Μόνο σε μένα ακούγονται όλα αυτά για φίδια :102:
Τι φίδια. Ανακόντες αμαζονίου. :102:

Που είναι ο μπλακπέηντ να συνεισφέρει και αυτός ιστορίες από τον Στρατό όπως τις έζησε στο Βιετνάμ :102:
Συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Πήγαινε ξαναδιάβασε τι έγραψα για τον αχιλμαρ. Και βέβαια τίποτα απ τα παραπάνω που έγραψες δεν είπα. Μου φαίνεται θα ακολουθήσω τις συμβουλές και δε θα σου δίνω σημασία γιατί έχεις αρχίσει και τραυλίζεις νοητικά. Μην πάθεις και τίποτα για δυο μαλακίες στο ίντερνετ και το χω και τύψεις.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 01 Νοέμ 2019, 13:46

alexandroso έγραψε:
01 Νοέμ 2019, 11:29
Αγις έγραψε:
31 Οκτ 2019, 23:24
jason έγραψε:
31 Οκτ 2019, 23:17

Λογικά εσένα θα καθάριζε πρώτο
Εγώ είχα ίδια περίπτωση με κρητικό στο στρατό που του παιρνες με το ζόρι 1 κουβέντα τη μέρα, μια που μας πέρασε 1,5 κιλό ρακί στο επισκεπτήριο κερασμένο και μια που βγήκε πρώτος σε όλο το στρατόπεδο στην σκοποβολή , τεράστιος αυτόν θες δίπλα σου
Λογικά τώρα θα ναι αυτός που κάνει κουμάντο στα ζωνιανα από εκεί ήταν
Εμείς δεν ξέραμε από πού να στρέψουμε το όπλο και ο άλλος μας ανέλυε τα μειονεκτήματα του καλασνικοφ
Εριχνε και αυτος στο χιλιομετρο ; :003:
Διπλα μου θα ηθελα αυτους που γνωριζω απο τους σκοπευτικους ομιλους εδω και δεκαετιες - οχι ηρωες της ραδιοαρβυλας.
Μπορείς να καταλάβεις πότε χρησιμοποιείται η υπερβολή για να δείξει κάτι; Οκ, δεν ήταν χιλιόμετρο. Ηταν 18 στις 18 στα 400 μέτρα με το G3. Κάθε φορά. Με εξαίρεση όταν μας βάλανε να ρίξουμε με αντιασφυξιογόνο μάσκα. Εκεί όλοι είχαμε 0/18. Μερικοί είχαν πετύχει στόχο αλλά πάω στοίχημα ότι δεν τον βρήκαν αυτοί αλλά οι διπλανοί τους. :lol:
Καταλαβαινω οτι το φορουμ ειναι ιδανικο για να γραφετε μαλακιες σαν ασχετοι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών