μπα. εγώ είμαι καλό παιδί.Papa John έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:32Σκοπεύεις να πράξεις αναλόγως στο μέλλον ;the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:29με τόσα που έχουν δει τα μάτια μου και έχω ζήσει και ζω στο πχορουμ το παλιό και το καινούριο δεν μου κάνει εντύπωση η αντίδραση του τύπου.
Τι είναι αυτός ο Junos ;;
Re: Τι είναι αυτός ο Junos ;;
Ποιοι είναι ανώνυμοι; Έχω πει καφέ και έχω φάει με το μισό φόρουμ, το άλλο μισό πέφτει μακρυά, αλλά τώρα που δεν έχω υποχρεώσεις θα τους επισκεφτώ.Χαοτικός έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:36Θα του κλάσουν τα παζάρια. Άμα είναι σωστός παίκτης θα μπαίνει από νετ καφέ.
Άστο διάλο μαλάκα που ζητάς τιμωρίες!Μια γωνιά μας έμεινε όσο καιρό έχουμε ακόμα να είμαστε ανώνυμοι, να μπορούμε να χώσουμε κάνα γαμωσταυρίδι να ξεδώσουμε (γλιτώνεις εγκεφαλικά μλκ! Σταμάτα να υπηρετάς κανόνες και κανονικότητα).
Γεια σου Γιούνε σύντροφε
(Όλο φλωριές όμως ρε πστ μουΝα φτιάχνεις ένα λογαριασμό για να τα χώσεις και να φτάνεις το πολύ μέχρι ένα πόρνη κι ένα άντε γαμήσου. Ερασιτέχνες γαμώτο!
)
the end
- wooded glade
Αλλά και πως προεξοφλείτε ότι πρόκειται για κάποιον πέρμα και ότι δεν είναι active ;;;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
ερασιτέχνης εντελώς. αυτό. όχι γιατί δεν έβρισε χειρότερα, αλλά γιατί δεν έδρασε πιο υποχθόνια και εντός κανόνων.

Το έχει κάνει και αυτό... έγραφε για ένα μήνα ως αλ μπάντυ και σκόραρε 3500 πόστ.the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:44ερασιτέχνης εντελώς. αυτό. όχι γιατί δεν έβρισε χειρότερα, αλλά γιατί δεν έδρασε πιο υποχθόνια και εντός κανόνων.
the end
Τότε στήστε ένα άλλο φόρουμ ρε και βάλτε και τις φωτογραφίες από τις λαιμαργιές σας. Που θα κάνουμε και σχέσεις. Εμείς παίζουμε ανώνυμα με βολές εκατέρωθεν και όποιος κερδίσει.Πάνας έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:39Ποιοι είναι ανώνυμοι; Έχω πει καφέ και έχω φάει με το μισό φόρουμ, το άλλο μισό πέφτει μακρυά, αλλά τώρα που δεν έχω υποχρεώσεις θα τους επισκεφτώ.Χαοτικός έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:36Θα του κλάσουν τα παζάρια. Άμα είναι σωστός παίκτης θα μπαίνει από νετ καφέ.
Άστο διάλο μαλάκα που ζητάς τιμωρίες!Μια γωνιά μας έμεινε όσο καιρό έχουμε ακόμα να είμαστε ανώνυμοι, να μπορούμε να χώσουμε κάνα γαμωσταυρίδι να ξεδώσουμε (γλιτώνεις εγκεφαλικά μλκ! Σταμάτα να υπηρετάς κανόνες και κανονικότητα).
Γεια σου Γιούνε σύντροφε
(Όλο φλωριές όμως ρε πστ μουΝα φτιάχνεις ένα λογαριασμό για να τα χώσεις και να φτάνεις το πολύ μέχρι ένα πόρνη κι ένα άντε γαμήσου. Ερασιτέχνες γαμώτο!
)
(Μαλάκα κοινωνικέ

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ο χρόνος είναι σχετικός. 10 μέρες είναι σαν 10 μήνες (για τα εκλεκτά μέλη).

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Έχουμε πολύ να πιούμε καφέ... κανόνισεΧαοτικός έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:46Τότε στήστε ένα άλλο φόρουμ ρε και βάλτε και τις φωτογραφίες από τις λαιμαργιές σας. Που θα κάνουμε και σχέσεις. Εμείς παίζουμε ανώνυμα με βολές εκατέρωθεν και όποιος κερδίσει.Πάνας έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:39Ποιοι είναι ανώνυμοι; Έχω πει καφέ και έχω φάει με το μισό φόρουμ, το άλλο μισό πέφτει μακρυά, αλλά τώρα που δεν έχω υποχρεώσεις θα τους επισκεφτώ.Χαοτικός έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:36
Θα του κλάσουν τα παζάρια. Άμα είναι σωστός παίκτης θα μπαίνει από νετ καφέ.
Γεια σου Γιούνε σύντροφε
)
(Μαλάκα κοινωνικέ)

the end
ναι ε;Πάνας έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:46Το έχει κάνει και αυτό... έγραφε για ένα μήνα ως αλ μπάντυ και σκόραρε 3500 πόστ.the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:44ερασιτέχνης εντελώς. αυτό. όχι γιατί δεν έβρισε χειρότερα, αλλά γιατί δεν έδρασε πιο υποχθόνια και εντός κανόνων.
που γνωρίζεις ότι ήταν ο αλ μπαντυ;

the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:37μπα. εγώ είμαι καλό παιδί.Papa John έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:32Σκοπεύεις να πράξεις αναλόγως στο μέλλον ;the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:29με τόσα που έχουν δει τα μάτια μου και έχω ζήσει και ζω στο πχορουμ το παλιό και το καινούριο δεν μου κάνει εντύπωση η αντίδραση του τύπου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Το "ποτέ" και το "πάντα", είναι λέξεις που δεν χρησιμοποιώ... ποτέ

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νο λάιφ τύπος, μου έστελνε και πμ, στην αρχή έλεγε ότι είναι το βουνό, (α Αντρέας) αλλά δεν ψάρωσα, λες να υπάρχει κι'άλλος σε τέτοια φάση;the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:48ναι ε;Πάνας έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:46Το έχει κάνει και αυτό... έγραφε για ένα μήνα ως αλ μπάντυ και σκόραρε 3500 πόστ.the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Νοέμ 2019, 00:44
ερασιτέχνης εντελώς. αυτό. όχι γιατί δεν έβρισε χειρότερα, αλλά γιατί δεν έδρασε πιο υποχθόνια και εντός κανόνων.
που γνωρίζεις ότι ήταν ο αλ μπαντυ;
the end