Ο μπουμπης μια χαρα τα λεει απλα δειχνει υπερβάλλον ζηλο.Και ο υπουργος μια χαρα τα λεει οτι ειμαστε ηλιθιοι που δουλευουμε τις Κυριακες για λιγοτερα χρηματα για να κανει αυτος την καυλα του.
Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;"
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου
κατάλαβα, λες και εσύ δηλαδή ότι το κελάηδισμα δεν υπάρχει, υπερβάλλων ζήλος του μπούμπη.
εγώ το λέω αλλιώς αυτό, αλλά δεν βαριέσαι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εν τω μεταξύ, τα πιο λογικά και ολοκληρωμένα επιχειρήματα κατά της Κυριακάτικης εργασίας, στο πχορουμ έχουν γραφτεί κυρίως απο μη κομμούνια. Χέλαρος και λορδοχιόνης θυμάμαι στο παλιο πχορουμ, που ειχε πεσει το μάτι μου σε κατι απόψεις τους περί του θέματος, κεντούσαν κανονικά!Ηράκλειτος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:20Αυτό. Να μην ξεχνάμε τις ευθύνες και των μεν και των δε.stergiosbik έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 18:59Οι αλητηριοι που ψήφισαν αυτό το μέτρο να τους κοπεί το χέρι.
Ακόμη πιο αλήτες είναι όμως όσοι πάνε και ψωνιζουν Κυριακές.
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Πάντως, στο λογαριασμό του Facebook του Κωστή Χατζηδάκη είναι πρώτο-πρώτο.
Ρίξτε μια ματιά εδώ.
ΥΓ. υπάρχουν και σχόλια από άλλους χρήστες.
Ρίξτε μια ματιά εδώ.
ΥΓ. υπάρχουν και σχόλια από άλλους χρήστες.
Non est ad astra mollis e terris via
έχει ξεφύγει ο άνθρωπος λοιπόν νομίζω, εντελώς δηλαδή γιατί ήταν πάντα λίγο αλλού.
συγνώμη μπούμπη.
συγνώμη μπούμπη.
Αδικαιολόγητα ανόητη ανάρτηση. Είναι να απορεί κανείς.
- Dwarven Blacksmith
Πάντως τις καθημερινές δύσκολο εργαζόμενος να προλάβει να ψωνίσει. Θα πρέπει να ξέρει ακριβώς τι θέλει από πριν.

- ΜπλεΜπουμπυς
Και τις Κυριακες δυσκολο για τον εργαζομενο να ψωνισει γιατι ...δουλευει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:54Πάντως τις καθημερινές δύσκολο εργαζόμενος να προλάβει να ψωνίσει. Θα πρέπει να ξέρει ακριβώς τι θέλει από πριν.
Δεν ειναι Χατζηδακης ολοι οι εργαζομενοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 04 Νοέμ 2019, 20:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ε με τοσα χρηματα που φανταζεσαι οτι παιρνει ο εργαζομενος ας προσλαβει κανεναν μεταναστη να του κανει τα ψωνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:54Πάντως τις καθημερινές δύσκολο εργαζόμενος να προλάβει να ψωνίσει. Θα πρέπει να ξέρει ακριβώς τι θέλει από πριν.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Εσύ πόσο καιρό έχεις να ψωνίσεις κάτι; Βάλε και τα ονλαιν στην απάντηση όμως.zteo έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:58Ε με τοσα χρηματα που φανταζεσαι οτι παιρνει ο εργαζομενος ας προσλαβει κανεναν μεταναστη να του κανει τα ψωνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:54Πάντως τις καθημερινές δύσκολο εργαζόμενος να προλάβει να ψωνίσει. Θα πρέπει να ξέρει ακριβώς τι θέλει από πριν.

Εξαρταται τι εννοεις ψωνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:01Εσύ πόσο καιρό έχεις να ψωνίσεις κάτι; Βάλε και τα ονλαιν στην απάντηση όμως.zteo έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:58Ε με τοσα χρηματα που φανταζεσαι οτι παιρνει ο εργαζομενος ας προσλαβει κανεναν μεταναστη να του κανει τα ψωνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:54Πάντως τις καθημερινές δύσκολο εργαζόμενος να προλάβει να ψωνίσει. Θα πρέπει να ξέρει ακριβώς τι θέλει από πριν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;
κάνε ένα σχόλιο για την επιλογή λέξεων νάνε να δω πώς σου φαίνονται.
- Dwarven Blacksmith
Ο,τιδήποτε δεν θα έπαιρνες από σουπερμάρκετ.zteo έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:02Εξαρταται τι εννοεις ψωνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:01Εσύ πόσο καιρό έχεις να ψωνίσεις κάτι; Βάλε και τα ονλαιν στην απάντηση όμως.

Απο το καλοκαιρι που ψωνισα κατι μοντελα ονλαιν γυρω στα 60 ευρω.Χρονο βρισκω λεφτα δε βρισκω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:05Ο,τιδήποτε δεν θα έπαιρνες από σουπερμάρκετ.zteo έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:02Εξαρταται τι εννοεις ψωνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:01
Εσύ πόσο καιρό έχεις να ψωνίσεις κάτι; Βάλε και τα ονλαιν στην απάντηση όμως.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
stergiosbik έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 18:59Οι αλητηριοι που ψήφισαν αυτό το μέτρο να τους κοπεί το χέρι.
Ακόμη πιο αλήτες είναι όμως όσοι πάνε και ψωνιζουν Κυριακές.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πηγαινεις ορθιος στα νοσοκομεια του Αδωνι και βγαινεις ταβλα.
από Μαδουραίος » 27 Αύγ 2024, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Αύγ 2024, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Δουλεύεις υπερωρίες; – Δεν σχολάω ποτέ»
από Frappezitis » 23 Νοέμ 2024, 19:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-