PORKNOGRAPHY
PORKNOGRAPHY
Ολα για το λατρεμενο Χοιρινο κρεας .
Συνταγες - Τεχνικες - αρωματικα ξυλα που του ταιριαζουν - κρασια και μπυρες για να το συνοδευσουμε γιατι μην ξεχνάμε
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."
Napoleon, Leader of the Pigs, from Animal Farm by George Orwell, 1945
Ξεκίνημα με κοπες .
https://amazingribs.com/tested-recipes/ ... -explained
Συνταγες - Τεχνικες - αρωματικα ξυλα που του ταιριαζουν - κρασια και μπυρες για να το συνοδευσουμε γιατι μην ξεχνάμε
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."
Napoleon, Leader of the Pigs, from Animal Farm by George Orwell, 1945
Ξεκίνημα με κοπες .
https://amazingribs.com/tested-recipes/ ... -explained
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: PORKNOGRAPHY
Το χοιρινό είναι πεταμένα λεφτά. Δεν αξίζει.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Δημοσιεύσεις: 23731
- Εγγραφή: 28 Ιουν 2018, 23:56
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: PORKNOGRAPHY
με όρους γεύσης είναι το καλύτερο κρέας
με μια επιφύλαξη επειδή δεν έχω δοκιμάσει άλογο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Μαυροβασίλης
- Δημοσιεύσεις: 7804
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:45
Re: PORKNOGRAPHY
ίσως η μόνη θετική πολιτισμική συμβολή

επίσης


επίσης
NSFVShow

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Re: PORKNOGRAPHY
Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις. Το χείριστο των κρεάτων. Αναφέρομαι κυρίως στη γεύση-αν πιάσουμε και τις συνθήκες εκτροφής του, τότε μιλάμε για εμετό.
Ανέκαθεν η χώρα είχε μικρή παραγωγή και κατανάλωση αυτού του σκατοκρέατος και όπου καταναλώνονταν (δεν καταναλώνονταν παντού), εκτρέφονταν σε οικιακό επίπεδο για την ευκολία του να το κάνεις σε περιορισμένο χώρο αλλά και γιατί είχες φθηνό κρέας (του έδινες τα αποφάγια) αλλά και λαρδί. Η έκρηξη παραγωγής και κατανάλωσης αυτού του κρέατος στη χώρα έγινε στα πλαίσια της "εκδυτικοποίησης" και φυσικά πραγματοποιήθηκε στην αρχή με δανεικά και (εν πολλοίς) αγύριστα της χούντας.
Re: PORKNOGRAPHY
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Re: PORKNOGRAPHY
Το είχα κομμένο για καιρό.
Μετά έμαθα οτι έχει παραπάνω πρωτεϊνη απο το μοσχάρι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: PORKNOGRAPHY
Εμείς είχαμε γουρούνια,σας πληροφορώ ότι στην εκτροφή τα ταιζαμε φαγητό που θα το ζήλευε άνθρωπος. Ανθογαλο από το τυροκομείο μας ,γιαρμα , σκατουρια τρώνε οι κότες οσο και να τις προσεχείς,εμεις τις είχαμε με σιτάρι καλαμπόκι . Και κουνέλια είχαμε τα ταιζαμε τρυφιλι,και γίδια είχαμε που τα βοσκουσαμε το καλοκαίρι στο δάσος κάνοντας παράλληλα αναδάσωση ( υποχρέωση των κτηνοτρόφων αιγοπροβάτων)
- vantono
- Δημοσιεύσεις: 29266
- Εγγραφή: 14 Απρ 2018, 13:22
- Phorum.gr user: vantono
- Τοποθεσία: κεντρικά γραφεία George Soros
Re: PORKNOGRAPHY
Αν ειναι καθαρό κρέας χοιρινού, αμιγές, γουρνοπούλα* πχ, ή χοιρινη μπριζόλα, ψαρονέφρι, ρολό κτλ, βαράτε κανονικά χωρίς ενοχές, αρκεί να αφαιρείτε το περιττό λίπος (πχ αυτη η περιμετρική γλίτσα στη μπριζόλα, και σαφώς μακριά απο την πέτσα του, αν μιλαμε για γουρνοπούλες κτλ). Μακριά όμως, απο τα οποιαδήποτε παράγωγά του, λουκάνικα και λοιπά αλλαντικά. Αυτά ειναι που κανουν τη σοβαρή ζημιά, το υπολοιπο κρεατάκι (αφαιρώντας το περιττό λιπος φυσικα) ειναι καθαρή δυνατη πρωτείνη.
*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.
*ελπίζω οτι εδω μέσα τη λέμε ολοι "γουΡΝοπούλα". Οποιος τη λέει "γουρουνοπούλα-γουρουνόπουλο", να του απαγορευτεί η είσοδος στο νημα παρακαλω.