Υπόθεση Uber
Υπόθεση Uber
Με ένα δακρύβρεχτο μήνυμα προς τους πελάτες της η Uber ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την συνεργασία της με τους οδηγούς που είχε στην Ελλάδα, καθώς με τον νέο νόμο έκρινε ότι είναι ασύμφορο να έχει τις ίδιες υποχρεώσεις με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες.

- wooded glade
- Otto Weininger
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Υπόθεση Uber
γιατι δεν θελεις uber?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Otto Weininger
Δεν θέλω κανέναν που ακολουθεί άλλα μέτρα και σταθμά για να πουλάει τάχα ανταγωνισμό και ανάπτυξη. Ας πληρώνουν ίδιο φόρο με τα ταξί και ας πέσουν στην αρένα με βάση την καλύτερη εξυπηρετηση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Σωστά. Η Uber είναι εταιρία ταξί με σφραγίδα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Ποιο φορο?Ας πληρώνουν ίδιο φόρο με τα ταξί

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Otto Weininger
Έλα ντε!!!
Γιατί θυμάμαι κάποιες εποχές που οι ταρίφες πλήρωναν φόρο κατά αποκοπή και μόνο, και είχαν φτάσει ακόμα και αυτοί που νοίκιαζαν ταξί να αγοράζουν ένα σπίτι ανά έξι χρόνια!!!
Με λίγα λόγια οι ταρίφες ήταν τα πιο ευνοημένα παιδιά του συστήματος!!!
Χώρια βέβαια που ο νόμος ενάντια στην Uber είναι και ενάντια στις υποχρεώσεις της Ελλάδας για το άνοιγμα του επαγγέλματος.
Με λίγα λόγια ο Σπίρτζης βλέπει μόνο ψήφους και φτύνει υπογραφές και όλα τα άλλα!!!
Θα τον φάμε από την ΕΕ και θα πληρώνουμε και από πάνω για να παίρνει ψήφους τα ψυχοπροβληματικά του ΣΥΡΙΖΑ!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Otto Weininger
H Uber έχασε στην Ισπανία και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Θα πληρώνει ακριβώς τα ίδια που πληρώνουν οι ταξιτζήδες αφού πλέον θεωρείται το ίδιο πράγμα. Φυσικά αυτό δεν τους άρεσε, γιατί έτσι πως θα έχουν χαμηλότερες τιμές ;
Κάτι που λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός το έχετε ακούσει ; Δηλαδή αν εγώ ανοίξω ένα φαρμακείο και αντί για φόρο 6-13-24% (ανάλογα την κατηγορία) έχω ειδικό καθεστώς 1-5-10% και πουλάω φτηνότερα τα πάντα θα είμαι τίμια ανταγωνιστικός ;
Κάτι που λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός το έχετε ακούσει ; Δηλαδή αν εγώ ανοίξω ένα φαρμακείο και αντί για φόρο 6-13-24% (ανάλογα την κατηγορία) έχω ειδικό καθεστώς 1-5-10% και πουλάω φτηνότερα τα πάντα θα είμαι τίμια ανταγωνιστικός ;
Ο τίτλος του νήματος θυμίζει γερμανικό κατασκοπικό θρίλερ.
- Otto Weininger
Το κλάμα που ρίχνουν για την Uber στο FB είναι απίστευτο. Ο κόσμος έχεις χαζέψει.
- Dwarven Blacksmith
Η Uber έχει ολόκληρη ομάδα machine learning για να μεγιστοποιεί τους πελάτες ανά χρονικό διάστημα, ελαχιστοποίηση αποστάσεων κλπ.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 12:13H Uber έχασε στην Ισπανία και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Θα πληρώνει ακριβώς τα ίδια που πληρώνουν οι ταξιτζήδες αφού πλέον θεωρείται το ίδιο πράγμα. Φυσικά αυτό δεν τους άρεσε, γιατί έτσι πως θα έχουν χαμηλότερες τιμές ;
Κάτι που λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός το έχετε ακούσει ; Δηλαδή αν εγώ ανοίξω ένα φαρμακείο και αντί για φόρο 6-13-24% (ανάλογα την κατηγορία) έχω ειδικό καθεστώς 1-5-10% και πουλάω φτηνότερα τα πάντα θα είμαι τίμια ανταγ ωνιστικός ;
Ας παίξει με αυτά λοιπόν, εκεί θα δούμε τι κάνουν οι "καινοτόμες τεχνολογίες" στη μείωση του κόστους. Δεν το λέω ειρωνικά.
Φυσικά το πρόβλημά τους είναι ότι με την Beat και τα παραδοσιακά ταξί έχουν τέτοιες τεχνολογίες.
Αντισυριζαϊσμός, και λάιφστάιλ. Ακούει ο άλλος Ούμπερ και νομίζει ότι είναι στο Πάλο Άλτο. Θα περάσει.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 11:42Το κλάμα που ρίχνουν για την Uber στο FB είναι απίστευτο. Ο κόσμος έχεις χαζέψει.

- Ηράκλειτος
- †
Ή πολύ απλά εκδήλωση απέχθειας προς τη συμπαθή ομάδα των ταξιτζήδων.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 12:11Αντισυριζαϊσμός, και λάιφστάιλ. Ακούει ο άλλος Ούμπερ και νομίζει ότι είναι στο Πάλο Άλτο. Θα περάσει.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 11:42Το κλάμα που ρίχνουν για την Uber στο FB είναι απίστευτο. Ο κόσμος έχεις χαζέψει.

God.exe is missing. Universe will restart.
- Dwarven Blacksmith
Σωστό αλλά και αυτό είναι μέχρι να καταλάβουν ότι όλοι ταξιτζήδες είναι.Ηράκλειτος έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 12:17Ή πολύ απλά εκδήλωση απέχθειας προς τη συμπαθή ομάδα των ταξιτζήδων.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 12:11Αντισυριζαϊσμός, και λάιφστάιλ. Ακούει ο άλλος Ούμπερ και νομίζει ότι είναι στο Πάλο Άλτο. Θα περάσει.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 11:42Το κλάμα που ρίχνουν για την Uber στο FB είναι απίστευτο. Ο κόσμος έχεις χαζέψει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Αύγ 2024, 17:52
-