Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.
Ο κατά κάποιους κατακριτέος Αλέκος Αλεξανδρής
Re: Ο κατά κάποιους κατακριτέος Αλέκος Αλεξανδρής
Η τοποθέτηση του είναι ανερμάτιστη και του κώλου, παράγωγο επίσης ανερμάτιστης σκέψης χωρίς λογικό ειρμό και επιχειρήματα. Ο πρότερος βίος επιβεβαιώνει το άθλιο ποιόν του ανδρός και την απουσία ηθικής.
- Παλαιοελλαδίτης
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 16:47Δεν απαντάς στα ερωτήματα, απλά γεννάς νέα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 16:36Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 16:13
Γιατί στην Ελλάδα τα smartphones τι είναι; Ελληνικής κατασκευής ή μήπως γερμανικής; Κινέζικης και βιετναμέζικης κατασκευής είναι.
Αφού όμως είναι τόσο φθηνά, θα μπορούσες λοιπόν να με πληροφορήσεις πόσο πάει ένα smartophone στο Μαρόκο, τη Νιγηρία ή το Πακιστάν για να το παραγγείλω από εκεί;
Όσον αφορά την πρέζα, ποιος δεν ξέρει; Ο Αφγανός, ο ιδιοκτήτης του βαποριού από την Περσία ή μήπως ο Μαροκινός;
Αφήστε τις αστείες δικαιολογίες. Δεν πείθετε ούτε τον εαυτό σας...
Οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να φύγουν άμεσα από τη χώρα ακόμη και με βίαιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί να γίνουμε Χαλέπι...
.
Μίλησα πληροφοριακά είπαμε....όχι μεταναστευτικά.....
Αλλο ο Αφγανός πού παράγει καί σού πουλάει πρέζα....αλλο νά τήν καταναλώνει αυτός.....
Καί σύ μπορεί νά παράγεις φάρμακα φαρμάκια η ακουαφόρτε ....αλλά δέν τά σνιφάρεις.....
Δηλαδή τό σμάρτφον σου νομίζεις ότι έχει στή Κίνα ή στό 3ο κόσμο τά 100ρικα πού στό πουλάει έσένα
το Ελληνικό αρπακτικό ;;;
Οπως φυσικά καί οτιδήποτε αλλο κινέζικο προιόν.....
Αν δέν είστε ανήλικοι.......Πάτε καλά ρέ ;;;
.
Την μία αναφέρεις ότι οι λαθρομετανάστες δεν ξέρουν τι εστί πρέζα και τώρα, όχι μόνο συμφωνείς ότι λαθρομετανάστες όπως οι Αφγανοί ξέρουν από πρέζα αλλά μας λες ότι μόνο την πουλάνε, δεν την καταναλώνουν. Αυτό γιατί το θεωρείς καλό δεν ξέρω...
Όσον αφορά τα smartphones σε ρώτησα και δεν απάντησες, πόσο έχουν σε αυτές τις χώρες ώστε να τα παραγγείλω από εκεί. Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δυστυχώς τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά μόνο για λαθρομετανάστες αλλά και για εμπορεύματα...
Επίσης, αν συμφέρει να βγάλω κάρτα σε πακιστανικό νούμερο πες μου αν τα δεδομένα κοστίζουν λιγότερο...
Με το να γράφεις ως δήθεν φωνάζοντας δεν σημαίνει ότι έχουν λογική αυτά που γράφεις...
.
Γιά σμάρτφον καί νούμερα ρώτα τούς αδελφούς σου Πακιστανούς......
Γιά τά υπόλοιπα ..... βλέπω ότι δέ κάνεις συζήτηση....
( βρίσκοντας πρώτα τήν εξαίρεση τού Αφγανιστάν ..... απο ολο τον υπόλοιπο μουσλίμ κόσμο).....
αλλά θές νά μού σπάσεις τίς ορχιδέες μου....
Γιατί ή κάνεις το κουτοπόνηρο ή είσαι..... .

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αυτό το έκανε ριτουίτ. Προφανώς αυτός που το έγραψε εργάζεται.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 19:52Ότι για να ζήσει θα δουλεύει σαν τον σκύλο μέχρι να γεράσει.
(Εκτός αν κυριολεκτει βέβαια, γιατί οσοους σκυλους ξερω προσωπικά δε δουλεύουν ιδιαίτερα.)
Γι' αυτά που λέει για τους λαθρο, υπάρχει κάποιο ψέμα?
Τώρα σοβαρά θες να συζητήσουμε αυτό το παρανοϊκό ρατσιστικό παραλήρημα;Kauldron έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 19:58Αυτό το έκανε ριτουίτ. Προφανώς αυτός που το έγραψε εργάζεται.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 19:52Ότι για να ζήσει θα δουλεύει σαν τον σκύλο μέχρι να γεράσει.
(Εκτός αν κυριολεκτει βέβαια, γιατί οσοους σκυλους ξερω προσωπικά δε δουλεύουν ιδιαίτερα.)
Γι' αυτά που λέει για τους λαθρο, υπάρχει κάποιο ψέμα?
Πες συγκεκριμένα τι με ρωτας; αν είναι ψέματα πως τρωνε κρεμμύδια οι μετανάστες και αυτό ενοχλεί τον Αλεξανδρή εσένα και τον αρχιμαλακα παρανοϊκό που το εγραψε;
run έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 19:02αν ξερουν από πρεζα??? τι λε ρεΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 16:07Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 15:40
Τι μας λες; Ψάχνω να βρω λαθρομετανάστη που να υποφέρει από ασιτία και να μην έχει smartphone και δεν βρίσκω.
Επίσης, μην τα κάνεις όλα μπλέντερ. Οι παππούδες σας στη Σμύρνη έφυγαν από ελληνικό έδαφος για να έρθουν σε ελληνικό έδαφος. Επίσης, δεν έκαναν μπίζνες με τους Τούρκους για το πώς θα έρθουν εδώ.
Είναι εύκολο να κατηγορείς κάποιους άλλους που δεν θέλουν λαθρομετανάστες, τζιχαντιστές, εγκληματίες και πρεζέμπορες στη γειτονιά τους και θέλουν τις πλατείες ασφαλείς για τα παιδιά τους όταν στην περιοχή που μένεις ούτε κάδο σκουπιδιών έξω από το σπίτι σου δεν θέλεις...
.
Τά σμάρτφον τους στή χώρα τους είναι κινέζικα καί πάμφτηνα....
Επίσης στίς χώρες τους δέν ξέρον τι είναι πρέζα.....
Πληροφοριακά αυτά....
.
ενας τροπος ναρχονται είναι τα ναρκωτικα
..
Καί σύ ξέρεις τι ειναι η πρέζα.... όπως καί η τσαπού......εισαι καί πρεζάκιας ή έμπορας..... ή τοιουτίζεις ;;;
Που καλύτερα νάσουνα δηλαδη.....θά γλυτώναμε λίγο κάψιμο.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Παραλήρημα το οτι ο Πακιστανός βίασε τη Μυρτώ? Παραλήρημα τα εγκλήματα που κάνουν? Ψέματα όλα?Τώρα σοβαρά θες να συζητήσουμε αυτό το παρανοϊκό ρατσιστικό παραλήρημα;
-
Δεν έχω επαφές με Πακιστανούς. Η μόνη ας πούμε επαφή που έχω μαζί τους είναι στο φανάρι όταν έρχονται να μου καθαρίσουν τα τζάμια και τους φτύνω φεύγοντας. Εσύ όμως για να τα ισχυρίζεσαι όλα αυτά σημαίνει ότι ξέρεις ότι όντως είναι φθηνότερα τα smartphones εκεί. Τιμές θα δώσεις;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 19:56Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 16:47Δεν απαντάς στα ερωτήματα, απλά γεννάς νέα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 16:36
.
Μίλησα πληροφοριακά είπαμε....όχι μεταναστευτικά.....
Αλλο ο Αφγανός πού παράγει καί σού πουλάει πρέζα....αλλο νά τήν καταναλώνει αυτός.....
Καί σύ μπορεί νά παράγεις φάρμακα φαρμάκια η ακουαφόρτε ....αλλά δέν τά σνιφάρεις.....
Δηλαδή τό σμάρτφον σου νομίζεις ότι έχει στή Κίνα ή στό 3ο κόσμο τά 100ρικα πού στό πουλάει έσένα
το Ελληνικό αρπακτικό ;;;
Οπως φυσικά καί οτιδήποτε αλλο κινέζικο προιόν.....
Αν δέν είστε ανήλικοι.......Πάτε καλά ρέ ;;;
.
Την μία αναφέρεις ότι οι λαθρομετανάστες δεν ξέρουν τι εστί πρέζα και τώρα, όχι μόνο συμφωνείς ότι λαθρομετανάστες όπως οι Αφγανοί ξέρουν από πρέζα αλλά μας λες ότι μόνο την πουλάνε, δεν την καταναλώνουν. Αυτό γιατί το θεωρείς καλό δεν ξέρω...
Όσον αφορά τα smartphones σε ρώτησα και δεν απάντησες, πόσο έχουν σε αυτές τις χώρες ώστε να τα παραγγείλω από εκεί. Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δυστυχώς τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά μόνο για λαθρομετανάστες αλλά και για εμπορεύματα...
Επίσης, αν συμφέρει να βγάλω κάρτα σε πακιστανικό νούμερο πες μου αν τα δεδομένα κοστίζουν λιγότερο...
Με το να γράφεις ως δήθεν φωνάζοντας δεν σημαίνει ότι έχουν λογική αυτά που γράφεις...
.
Γιά σμάρτφον καί νούμερα ρώτα τούς αδελφούς σου Πακιστανούς......
Γιά τά υπόλοιπα ..... βλέπω ότι δέ κάνεις συζήτηση....
( βρίσκοντας πρώτα τήν εξαίρεση τού Αφγανιστάν ..... απο ολο τον υπόλοιπο μουσλίμ κόσμο).....
αλλά θές νά μού σπάσεις τίς ορχιδέες μου....
Γιατί ή κάνεις το κουτοπόνηρο ή είσαι..... .
.
Ή απλά γράφεις αρχιδιές και ψεκασμένες θεωρίες;
Ε, αφού δεν σε βολεύει, να εξαιρέσουμε τους Αφγανούς και τους γείτονες Πακιστανούς, να εξαιρέσουμε τους Ιρανούς, να εξαιρέσουμε τους Νιγηριανούς, να εξαιρέσουμε και τους Αλβανούς. Μετά θα εξαιρέσουμε και τους Μαροκινούς και τους Αλγερινούς και στο τέλος δεν θα μείνει κάποιος να συμπεριλάβουμε...
Κουτοπόνηρος είσαι και φαίνεσαι. Εγώ είμαι σαφής. Μιλάω με παραδείγματα και γεγονότα. Εσύ είσαι αυτός που απαντά με αερολογίες...
-
Μεγάλο φάουλ αυτό για τα κρεμμύδια. Ως λαός είμαστε μεγάλοι κρεμμυδοφαγοι όπως και σκορδοφαγοι. Άμα μπούμε σε λεωφορείο με λευκούς γινεται Νταχάου από την ανάποδη.
-
- Eθνικοκοινωνιστης
Οθωμανέλλην έγραψε: ↑09 Νοέμ 2019, 20:21Μεγάλο φάουλ αυτό για τα κρεμμύδια. Ως λαός είμαστε μεγάλοι κρεμμυδοφαγοι όπως και σκορδοφαγοι. Άμα μπούμε σε λεωφορείο με λευκούς γινεται Νταχάου από την ανάποδη.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δυσκολευομαι να εκφερω αποψη μιας και ειμαι ρατσισταρος και πολυ ευχαριστως θα αλλαζα 1 εκ νεοδημοκρατες και 500 κουμμουνια με 1 ,5 εκατ μεταναστες που θα διαλεξω εγω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Την γυάλιζε την σάρισα ο Αλέκος;
από taxalata xalasa » 01 Φεβ 2024, 21:00 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 96 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa