Ο κατά κάποιους κατακριτέος Αλέκος Αλεξανδρής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: Ο κατά κάποιους κατακριτέος Αλέκος Αλεξανδρής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 09 Νοέμ 2019, 20:26

Dwarven Blacksmith έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 15:39
Υποθέτω το προηγούμενο νήμα σβήστηκε λόγω τίτλου οπότε το ανοίγω με πιο ουδέτερο.

Εικόνα

http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/ar ... fyges-pics
Αδιανόητα ρατσιστικό

Διαδώστε
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 09 Νοέμ 2019, 20:28

Τί πετσόκομμα του ρίχνετε παιχταράδες μου, τί γλέντι του κάνετε! Σαν τη λευκή βούλα του πέναλτι του την εχετε κανει την κωλοτρυπίδα! Φτάνει πια όμως, κρίμα, λυπηθείτε τον, πλέον ειναι σαν να κλέβεις εκκλησία :a040:
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο...
Ο Θάνος Σαρρής καταγράφει κάποια από τα πράγματα που θα έπρεπε να ενοχλούν πραγματικά τον Αλέκο Αλεξανδρή.

Μοιάζει ίσως μάταιο να σχολιάσει κανείς τον ρατσιστικό οχετό του Αλέκου Αλεξανδρή στο facebook, πόσω μάλλον αν αναλογιστεί ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει περάσει μια ζωή στο ποδόσφαιρο. Έχει συνυπάρξει με ξένους συμπαίκτες και έχει πανηγυρίσει μαζί τους χωρίς να τον ενδιαφέρει το χρώμα και η θρησκεία, έχει παραστάσεις από χώρες που έχουν ζήσει φτώχεια και πόλεμο.
Παρόλα αυτά, Αλέκο, άλλα είναι εκείνα που αν το καλοσκεφτείς θα έπρεπε να σε ενοχλούν.

Θα έπρεπε να σε ενοχλούν, Αλέκο, οι πραγματικοί λόγοι που κάποιοι άνθρωποι αναγκάζονται να ξεριζωθούν, όπως έκαναν παλιότερα οι συμπατριώτες σου. Ίσως και κάποιοι φίλοι σου. Σίγουρα κάποιοι πρώην συμπαίκτες σου.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, ως άνθρωπο και πατέρα, να βλέπεις παιδιά να πνίγονται στη Μεσόγειο για να γλιτώσουν από τον πόλεμο, παιδιά να ξεβράζονται στην ακτή, να κοιμούνται στο χώμα και στα χαρτόκουτα, να χάνουν το ενδιαφέρον τους για τη ζωή. Κι αντί να τα αντιμετωπίσεις ως παιδιά, να τα βλέπεις ως εισβολείς.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί Αλέκο, το να ψήνεις προκλητικά κρέατα ή οποιουδήποτε είδους τροφή, έξω από τα παραπήγματα που στεγάζουν πεινασμένους ανθρώπους. Να γλεντάς και να πίνεις όταν σε χωρίζει ένα τοιχίο από ανθρώπους που δεν ξέρουν αν θα ζουν την επόμενη μέρα.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί Αλέκο, αφού σε νοιάζει η εκκλησία σου, ότι τα λόγια που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που κηρύττει, καθώς και οι φρικτές πράξεις που κατά καιρούς διαπράττουν οι εκπρόσωποί της.

Αλήθεια, Αλέκο, τα κρεμμύδια με το τσουβάλι δεν σε ενοχλούσαν όταν ετοιμαζόσουν να πάρεις μεταγραφή στην Κίνα, εκεί που για τον περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού κατέφευγαν σε ωμότητες, πριν φας το «πιστόλι»; Όταν ο ξένος έχει λεφτά, το πράγμα αλλάζει; Σε ενοχλεί ο «εισβολέας» μόνο όταν πεινάει ή και όταν έρχεται να επενδύσει τα ματωμένα του χρήματα;

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που συναναστρέφεσαι παιδιά και μιλάς για «fairplay και μαλακίες», νιώθοντας μάλιστα περήφανος γι' αυτό.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που δηλώνεις ότι κλέβεις ακόμα και το παιδί σου για να νικήσεις. Που λες ξεκάθαρα, δηλαδή, ότι έχεις μάθει να επικρατείς με όπλα την ψευτιά, την απατεωνιά και την μπαμπεσιά. Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, ακόμα περισσότερο, που θέλεις όλα αυτά να διαιωνιστούν.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, ο πραγματικός λόγος που κινδυνεύεις η τράπεζα να σου πάρει το σπίτι.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που έπαιξες ποδόσφαιρο με παιδιά από τόσες και τόσες χώρες, που ταξίδεψες τόσο πολύ και δεν κατάλαβες τίποτα από το πραγματικό νόημα του παιχνιδιού. Ψάξε τους πραγματικά μεγάλους του ποδοσφαίρου, να δεις τι έχουν να σου πουν γι' αυτό.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που μοιράστηκες αποδυτήρια με ορφανά από τις φαβέλες, με ανθρώπους που οι ίδιοι ή οικογένειές τους έζησαν τη φρίκη του πολέμου, με παιδιά που σκλήρυναν πολύ νωρίς από τις συνθήκες και τώρα βρίζεις τα «αδέρφια» ή τα «παιδιά» τους.

Θα έπρεπε να σε ενοχλούν, Αλέκο, αυτοί που πραγματικά παίρνουν 500, 1.000, 10.0000 ευρώ χωρίς να κάνουν τίποτα. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις και πολύ μακριά για να τους δεις.

Αν σε ενοχλούν, Αλέκο, οι γυναικοκτονίες, οι βιασμοί και η ενδοοικογενειακή βία, επίσης δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πολύ μακριά.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που κάποιοι περήφανοι Έλληνες βγάζουν λεφτά από τον πόνο των ανθρώπων.
Θα πρέπει να σε ενοχλεί, Αλέκο, που ένα από τα παιδιά αυτά κάποια στιγμή νομοτελειακά θα βρεθεί στην ομάδα σου, θα τρέξει να σε αγκαλιάσει, θα σε αισθανθεί ως ό,τι κοντινότερο είχε ποτέ σε πατέρα.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που αναπαράγεις fake news και στην ίδια ανάρτηση μιλάς για βεληνεκές νοημοσύνης.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που δεν αναδύεσαι στον αφρό λόγω της δουλειάς σου, αλλά καταφεύγεις σε copy paste γελοιοτήτων για να το κάνεις.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που ακόμα και τον εμετό που ξερνάς στα Social Media τον αντιγράφεις από αλλού.
Εγώ, Αλέκο, τα μοναδικά περιττώματα που βρίσκω στο δρόμο είναι από τα κατοικίδια των συμπατριωτών μου που δεν τα μαζεύουν.
Βρίσκω κι αρκετά στα Social Media.

http://www.gazzetta.gr/football/superle ... Ivc5-rTwAw

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 09 Νοέμ 2019, 20:32

Ο Θάνος Σαρρής καταγράφει κάποια από τα πράγματα που θα έπρεπε να ενοχλούν πραγματικά τον Αλέκο Αλεξανδρή.
Θάνο μου δεν ξέρω τι θάπρεπε, δε σε διάβασα καν, αλλά τα άλλα είναι που ενοχλούν
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Νοέμ 2019, 20:32

Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:25
Οθωμανέλλην έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:21
Μεγάλο φάουλ αυτό για τα κρεμμύδια. Ως λαός είμαστε μεγάλοι κρεμμυδοφαγοι όπως και σκορδοφαγοι. Άμα μπούμε σε λεωφορείο με λευκούς γινεται Νταχάου από την ανάποδη.
Δηλαδή τώρα θα αρνηθούμε και τις μυρωδιές που αισθάνεται η μύτη μας για να μην μας πουν ρατσιστές;
Οι Πακιστανοί βρωμάνε ανυπόφορα, το ίδιο και οι Νιγηριανοί και διάφοροι άλλοι.

Καλύτερα μυρίζει ένας κάδος γεμάτος σκουπίδια από ένα λεωφορείο γεμάτο λαθρομετανάστες...
Είχα δει μια μεσόκοπη κυρία στο κέντρο που μύριζε τους κάδους. Εσύ ήσουν;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 09 Νοέμ 2019, 20:36

Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:20
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 19:56
Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 16:47

Δεν απαντάς στα ερωτήματα, απλά γεννάς νέα.

Την μία αναφέρεις ότι οι λαθρομετανάστες δεν ξέρουν τι εστί πρέζα και τώρα, όχι μόνο συμφωνείς ότι λαθρομετανάστες όπως οι Αφγανοί ξέρουν από πρέζα αλλά μας λες ότι μόνο την πουλάνε, δεν την καταναλώνουν. Αυτό γιατί το θεωρείς καλό δεν ξέρω...

Όσον αφορά τα smartphones σε ρώτησα και δεν απάντησες, πόσο έχουν σε αυτές τις χώρες ώστε να τα παραγγείλω από εκεί. Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δυστυχώς τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά μόνο για λαθρομετανάστες αλλά και για εμπορεύματα...
Επίσης, αν συμφέρει να βγάλω κάρτα σε πακιστανικό νούμερο πες μου αν τα δεδομένα κοστίζουν λιγότερο...

Με το να γράφεις ως δήθεν φωνάζοντας δεν σημαίνει ότι έχουν λογική αυτά που γράφεις...

.
Γιά σμάρτφον καί νούμερα ρώτα τούς αδελφούς σου Πακιστανούς......

Γιά τά υπόλοιπα ..... βλέπω ότι δέ κάνεις συζήτηση....

( βρίσκοντας πρώτα τήν εξαίρεση τού Αφγανιστάν ..... απο ολο τον υπόλοιπο μουσλίμ κόσμο).....

αλλά θές νά μού σπάσεις τίς ορχιδέες μου....

Γιατί ή κάνεις το κουτοπόνηρο ή είσαι..... . :102:

.
Δεν έχω επαφές με Πακιστανούς. Η μόνη ας πούμε επαφή που έχω μαζί τους είναι στο φανάρι όταν έρχονται να μου καθαρίσουν τα τζάμια και τους φτύνω φεύγοντας. Εσύ όμως για να τα ισχυρίζεσαι όλα αυτά σημαίνει ότι ξέρεις ότι όντως είναι φθηνότερα τα smartphones εκεί. Τιμές θα δώσεις;
Ή απλά γράφεις αρχιδιές και ψεκασμένες θεωρίες;

Ε, αφού δεν σε βολεύει, να εξαιρέσουμε τους Αφγανούς και τους γείτονες Πακιστανούς, να εξαιρέσουμε τους Ιρανούς, να εξαιρέσουμε τους Νιγηριανούς, να εξαιρέσουμε και τους Αλβανούς. Μετά θα εξαιρέσουμε και τους Μαροκινούς και τους Αλγερινούς και στο τέλος δεν θα μείνει κάποιος να συμπεριλάβουμε...

Κουτοπόνηρος είσαι και φαίνεσαι. Εγώ είμαι σαφής. Μιλάω με παραδείγματα και γεγονότα. Εσύ είσαι αυτός που απαντά με αερολογίες...

.
Εχει σε ολες τις χώρες πού ανέφερες πρεζάκηδες ρέ κουτοπόνηρε ;;;

Αντε παίξε κανα Πόκεμον καί μή μάς ζαλίζεις τόν έρωτα......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 09 Νοέμ 2019, 20:37

Χαοτικός έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:32
Εμπεδοκλής έγραψε:
Οθωμανέλλην έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:21
Μεγάλο φάουλ αυτό για τα κρεμμύδια. Ως λαός είμαστε μεγάλοι κρεμμυδοφαγοι όπως και σκορδοφαγοι. Άμα μπούμε σε λεωφορείο με λευκούς γινεται Νταχάου από την ανάποδη.
Δηλαδή τώρα θα αρνηθούμε και τις μυρωδιές που αισθάνεται η μύτη μας για να μην μας πουν ρατσιστές;

Καλύτερα μυρίζει ένας κάδος γεμάτος σκουπίδια από ένα λεωφορείο γεμάτο λαθρομετανάστες...
Όχι. Αλλά μιας και με ρώτησες, ας ρωτήσω και εγώ. Κάτι Πακιστανοί που κάνουν πιάτσα εσένα έχουν για πελάτη;

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 09 Νοέμ 2019, 20:37

Στύγιος έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 15:48
Αυτός δεν ήταν που πανηγύριζε για τα κλεμμένα πρωταθλήματα και για το ότι έκλεβε τον γιο του στο τάβλι; :smt005::smt005:

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 09 Νοέμ 2019, 20:39

Ναζί το χαίρεστε.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 09 Νοέμ 2019, 20:39

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:36
Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:20
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 19:56

.
Γιά σμάρτφον καί νούμερα ρώτα τούς αδελφούς σου Πακιστανούς......

Γιά τά υπόλοιπα ..... βλέπω ότι δέ κάνεις συζήτηση....

( βρίσκοντας πρώτα τήν εξαίρεση τού Αφγανιστάν ..... απο ολο τον υπόλοιπο μουσλίμ κόσμο).....

αλλά θές νά μού σπάσεις τίς ορχιδέες μου....

Γιατί ή κάνεις το κουτοπόνηρο ή είσαι..... . :102:

.
Δεν έχω επαφές με Πακιστανούς. Η μόνη ας πούμε επαφή που έχω μαζί τους είναι στο φανάρι όταν έρχονται να μου καθαρίσουν τα τζάμια και τους φτύνω φεύγοντας. Εσύ όμως για να τα ισχυρίζεσαι όλα αυτά σημαίνει ότι ξέρεις ότι όντως είναι φθηνότερα τα smartphones εκεί. Τιμές θα δώσεις;
Ή απλά γράφεις αρχιδιές και ψεκασμένες θεωρίες;

Ε, αφού δεν σε βολεύει, να εξαιρέσουμε τους Αφγανούς και τους γείτονες Πακιστανούς, να εξαιρέσουμε τους Ιρανούς, να εξαιρέσουμε τους Νιγηριανούς, να εξαιρέσουμε και τους Αλβανούς. Μετά θα εξαιρέσουμε και τους Μαροκινούς και τους Αλγερινούς και στο τέλος δεν θα μείνει κάποιος να συμπεριλάβουμε...

Κουτοπόνηρος είσαι και φαίνεσαι. Εγώ είμαι σαφής. Μιλάω με παραδείγματα και γεγονότα. Εσύ είσαι αυτός που απαντά με αερολογίες...

.
Εχει σε ολες τις χώρες πού ανέφερες πρεζάκηδες ρέ κουτοπόνηρε ;;;

Αντε παίξε κανα Πόκεμον καί μή μάς ζαλίζεις τόν έρωτα......

.
Σε όσες χώρες ανέφερα, ναι έχει και πρεζέμπορους και πρεζάκιδες.

Οι συγκεκριμένες εθνικότητες πουλούν και πρέζα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Έχεις ανάγκη και από παραδείγματα ή είσαι εντάξει με τον αυτοεξεφτελισμό σου;

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 09 Νοέμ 2019, 20:39

vantono έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:28
Τί πετσόκομμα του ρίχνετε παιχταράδες μου, τί γλέντι του κάνετε! Σαν τη λευκή βούλα του πέναλτι του την εχετε κανει την κωλοτρυπίδα! Φτάνει πια όμως, κρίμα, λυπηθείτε τον, πλέον ειναι σαν να κλέβεις εκκλησία :a040:

Μοιάζει ίσως μάταιο να σχολιάσει κανείς τον ρατσιστικό οχετό του Αλέκου Αλεξανδρή στο facebook, πόσω μάλλον αν αναλογιστεί ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει περάσει μια ζωή στο ποδόσφαιρο. Έχει συνυπάρξει με ξένους συμπαίκτες και έχει πανηγυρίσει μαζί τους χωρίς να τον ενδιαφέρει το χρώμα και η θρησκεία, έχει παραστάσεις από χώρες που έχουν ζήσει φτώχεια και πόλεμο.
Παρόλα αυτά, Αλέκο, άλλα είναι εκείνα που αν το καλοσκεφτείς θα έπρεπε να σε ενοχλούν.

Θα έπρεπε να σε ενοχλούν, Αλέκο, οι πραγματικοί λόγοι που κάποιοι άνθρωποι αναγκάζονται να ξεριζωθούν, όπως έκαναν παλιότερα οι συμπατριώτες σου. Ίσως και κάποιοι φίλοι σου. Σίγουρα κάποιοι πρώην συμπαίκτες σου.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, ως άνθρωπο και πατέρα, να βλέπεις παιδιά να πνίγονται στη Μεσόγειο για να γλιτώσουν από τον πόλεμο, παιδιά να ξεβράζονται στην ακτή, να κοιμούνται στο χώμα και στα χαρτόκουτα, να χάνουν το ενδιαφέρον τους για τη ζωή. Κι αντί να τα αντιμετωπίσεις ως παιδιά, να τα βλέπεις ως εισβολείς.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί Αλέκο, το να ψήνεις προκλητικά κρέατα ή οποιουδήποτε είδους τροφή, έξω από τα παραπήγματα που στεγάζουν πεινασμένους ανθρώπους. Να γλεντάς και να πίνεις όταν σε χωρίζει ένα τοιχίο από ανθρώπους που δεν ξέρουν αν θα ζουν την επόμενη μέρα.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί Αλέκο, αφού σε νοιάζει η εκκλησία σου, ότι τα λόγια που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που κηρύττει, καθώς και οι φρικτές πράξεις που κατά καιρούς διαπράττουν οι εκπρόσωποί της.

Αλήθεια, Αλέκο, τα κρεμμύδια με το τσουβάλι δεν σε ενοχλούσαν όταν ετοιμαζόσουν να πάρεις μεταγραφή στην Κίνα, εκεί που για τον περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού κατέφευγαν σε ωμότητες, πριν φας το «πιστόλι»; Όταν ο ξένος έχει λεφτά, το πράγμα αλλάζει; Σε ενοχλεί ο «εισβολέας» μόνο όταν πεινάει ή και όταν έρχεται να επενδύσει τα ματωμένα του χρήματα;

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που συναναστρέφεσαι παιδιά και μιλάς για «fairplay και μαλακίες», νιώθοντας μάλιστα περήφανος γι' αυτό.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που δηλώνεις ότι κλέβεις ακόμα και το παιδί σου για να νικήσεις. Που λες ξεκάθαρα, δηλαδή, ότι έχεις μάθει να επικρατείς με όπλα την ψευτιά, την απατεωνιά και την μπαμπεσιά. Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, ακόμα περισσότερο, που θέλεις όλα αυτά να διαιωνιστούν.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, ο πραγματικός λόγος που κινδυνεύεις η τράπεζα να σου πάρει το σπίτι.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που έπαιξες ποδόσφαιρο με παιδιά από τόσες και τόσες χώρες, που ταξίδεψες τόσο πολύ και δεν κατάλαβες τίποτα από το πραγματικό νόημα του παιχνιδιού. Ψάξε τους πραγματικά μεγάλους του ποδοσφαίρου, να δεις τι έχουν να σου πουν γι' αυτό.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που μοιράστηκες αποδυτήρια με ορφανά από τις φαβέλες, με ανθρώπους που οι ίδιοι ή οικογένειές τους έζησαν τη φρίκη του πολέμου, με παιδιά που σκλήρυναν πολύ νωρίς από τις συνθήκες και τώρα βρίζεις τα «αδέρφια» ή τα «παιδιά» τους.

Θα έπρεπε να σε ενοχλούν, Αλέκο, αυτοί που πραγματικά παίρνουν 500, 1.000, 10.0000 ευρώ χωρίς να κάνουν τίποτα. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις και πολύ μακριά για να τους δεις.

Αν σε ενοχλούν, Αλέκο, οι γυναικοκτονίες, οι βιασμοί και η ενδοοικογενειακή βία, επίσης δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πολύ μακριά.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που κάποιοι περήφανοι Έλληνες βγάζουν λεφτά από τον πόνο των ανθρώπων.
Θα πρέπει να σε ενοχλεί, Αλέκο, που ένα από τα παιδιά αυτά κάποια στιγμή νομοτελειακά θα βρεθεί στην ομάδα σου, θα τρέξει να σε αγκαλιάσει, θα σε αισθανθεί ως ό,τι κοντινότερο είχε ποτέ σε πατέρα.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που αναπαράγεις fake news και στην ίδια ανάρτηση μιλάς για βεληνεκές νοημοσύνης.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που δεν αναδύεσαι στον αφρό λόγω της δουλειάς σου, αλλά καταφεύγεις σε copy paste γελοιοτήτων για να το κάνεις.

Θα έπρεπε να σε ενοχλεί, Αλέκο, που ακόμα και τον εμετό που ξερνάς στα Social Media τον αντιγράφεις από αλλού.
Εγώ, Αλέκο, τα μοναδικά περιττώματα που βρίσκω στο δρόμο είναι από τα κατοικίδια των συμπατριωτών μου που δεν τα μαζεύουν.
Βρίσκω κι αρκετά στα Social Media.

http://www.gazzetta.gr/football/superle ... Ivc5-rTwAw
αυτος ειναι ο γαυροπασοκισμος,αυτος ακριβως :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 09 Νοέμ 2019, 20:40

λατρευω το πηξιμο που τρωνε οι πουσταραδες του γκαζεττα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Νοέμ 2019, 20:42

Εμπεδοκλής έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:37
Χαοτικός έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:32
Εμπεδοκλής έγραψε:

Όχι. Αλλά μιας και με ρώτησες, ας ρωτήσω και εγώ. Κάτι Πακιστανοί που κάνουν πιάτσα εσένα έχουν για πελάτη;
Εν δυνάμει ναι. προς το παρόν καλύπτομαι με Έλληνες (βλαχοαρβανίτες)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 09 Νοέμ 2019, 20:43

perseus έγραψε:
09 Νοέμ 2019, 20:40
λατρευω το πηξιμο που τρωνε οι πουσταραδες του γκαζεττα.
ο κιουσης και ο παπαδοjohn απο την κηφισια και το κεφαλαρι θα σε κανουν ντα :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 09 Νοέμ 2019, 20:52

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε (σιγά μην διαβάσω 9 σελίδες για τον Αλεξανδρή) οπότε: Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό ακριβώς!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών