Ο πακιστανος γκόμενος ελληνιδας φιλης μου
Re: Ο πακιστανος γκόμενος ελληνιδας φιλης μου
Φυσικά θα υπήρχαν άσχημοι και άσχημες. Μιλάμε για περίοδο αιώνων με πέρασμα πολλών φυλών. Εννοώ περισσότερο το πρότυπο ομορφιάς όπως μας το παρέδωσαν μέσα από την τέχνη και όπως απεικόνιζαν τους Θεούς τους. Ένα πρότυπο που είναι αμετάβλητο ως σήμερα.
Ναι, αλλά μην βάφει ξανθιά την κοτσίδα. Τους μπερδεύει.
Διάδοχε Κιμ, Οθωμανέλην, Γιωργη και από όποιο άλλο profile γράφεις, δεν μας πείραξε.Γιωργης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 16:19Τοσο πολυ σας πειραξε που μια ελληνιδα λατρευει εναν πακιστανο? Στον 21ο αιωνα ζουμε ο κοσμος ειναι ελευθερος ξερετε. Δε περιμενα τετοιο εμετο απο ανιρωπους που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί...
Καληνύχτα κεμαλ Ατατούρκ, αυτος ο κοσμος δεν θα αλλάξει ποτέ
Έχω δει εγώ κάτι θεόχοντρες, κατηγορία θωρηκτό, με μακρύ αραιό μαλλί αγκαζέ με μαύρους, τι να λέει; Την πρώτη φορά μάλιστα, είχα μείνει και μετά γέλασα και ο μαύρος με αγριοκοίταξε. Όπως φάνηκε αγγαρεία το έκανε ο κακομοίρης.
Eιναι η αποψη σου οτι μονο μπαζα πανε με μαυρους;Juno έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 23:33Διάδοχε Κιμ, Οθωμανέλην, Γιωργη και από όποιο άλλο profile γράφεις, δεν μας πείραξε.Γιωργης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 16:19Τοσο πολυ σας πειραξε που μια ελληνιδα λατρευει εναν πακιστανο? Στον 21ο αιωνα ζουμε ο κοσμος ειναι ελευθερος ξερετε. Δε περιμενα τετοιο εμετο απο ανιρωπους που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί...
Έχω δει εγώ κάτι θεόχοντρες, κατηγορία θωρηκτό, με μακρύ αραιό μαλλί αγκαζέ με μαύρους, τι να λέει; Την πρώτη φορά μάλιστα, είχα μείνει και μετά γέλασα και ο μαύρος με αγριοκοίταξε. Όπως φάνηκε αγγαρεία το έκανε ο κακομοίρης.
- Eθνικοκοινωνιστης
διαπιστωνεις καποια αληθεια στην ιστορια του νηματος?Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 02:44Eιναι η αποψη σου οτι μονο μπαζα πανε με μαυρους;Juno έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 23:33Διάδοχε Κιμ, Οθωμανέλην, Γιωργη και από όποιο άλλο profile γράφεις, δεν μας πείραξε.Γιωργης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 16:19Τοσο πολυ σας πειραξε που μια ελληνιδα λατρευει εναν πακιστανο? Στον 21ο αιωνα ζουμε ο κοσμος ειναι ελευθερος ξερετε. Δε περιμενα τετοιο εμετο απο ανιρωπους που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί...

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
πάμε και πολλές απογοητευμένες από Έλληνες μπέτα μέιλς
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 02:54διαπιστωνεις καποια αληθεια στην ιστορια του νηματος?Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 02:44Eιναι η αποψη σου οτι μονο μπαζα πανε με μαυρους;Juno έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 23:33
Διάδοχε Κιμ, Οθωμανέλην, Γιωργη και από όποιο άλλο profile γράφεις, δεν μας πείραξε.

- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δίπλα πλήκτρο μ και ν , γράψε λάθος πτώσηEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 16:54
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Μαύρους λαθρομετανάστες, ναι! Μόνον μπάζα! Για τους υπόλοιπους μαύρους δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει αφού δεν με ενοχλούν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 02:44Eιναι η αποψη σου οτι μονο μπαζα πανε με μαυρους;Juno έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 23:33Διάδοχε Κιμ, Οθωμανέλην, Γιωργη και από όποιο άλλο profile γράφεις, δεν μας πείραξε.Γιωργης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2018, 16:19Τοσο πολυ σας πειραξε που μια ελληνιδα λατρευει εναν πακιστανο? Στον 21ο αιωνα ζουμε ο κοσμος ειναι ελευθερος ξερετε. Δε περιμενα τετοιο εμετο απο ανιρωπους που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί...
Σόρρυ πάντως, έχεις δίκιο που το μπέρδεψες, ξέχασα να διευκρινίσω πως δεν ήταν τίποτα τουρίστες, εργαζόμενοι που τους έστειλαν οι εταιρείες τους κλπ. Λαθρομετανάστες ήταν. Και υποθέτω πως ήταν όλοι μαύροι επειδή τα μπάζα φοβούνται τους υποψήφιους τζιχαντιστές.
Εσύ τι λες για τους Κινέζους;
Juno δεν είναι κακό να παραδεχτείς πως και συ ορέγεσαι αδέλφια μας από την ασία και την αφρική.
-
Το νήμα είναι προφανώς τρολια και μάλιστα πολύ κακή. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι γνωρίζω προσωπικά πως πολλές Ελληνίδες τις εξιτάρει να έχουν εραστή από αυτές τις χώρες και μάλιστα να έχει έρθει στην χώρα παράνομα. Μάλιστα μια γνωστή μου είχε σχέση με αφγανο ενώ ήξερε ότι είναι παντρεμενος.
Πολλές Ελληνίδες, οι οποίες μένουν στο εξωτερικό, τα φτιάχνουν με μουσουλμάνους και μαύρους. Οι ντόπιοι δεν τις θέλουν.
πρεπει ναναι τελειωμένες για να θελουν γκομενο πακιστανο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
19 Σεπ 2023, 16:38
-
-
Νέα δημοσίευση Καλε τι γκομενος εισαι εσυ ;
από Frappezitis » 15 Οκτ 2023, 23:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Οκτ 2023, 23:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φίλης: Ο σύριζα δεν πρέπει να διαλυθεί για να υπάρχει ανάχωμα στο κκε
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Οκτ 2023, 01:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2052 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Ιαν 2024, 17:54
-
-
- 127 Απαντήσεις
- 4372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Οκτ 2023, 14:07