Τέλος η μουσική στα μαγαζιά μετά τις 10 μ.μ. - Επιστρέφει το αυτόφωρο
Re: Τέλος η μουσική στα μαγαζιά μετά τις 10 μ.μ. - Επιστρέφει το αυτόφωρο
Το ολο θεμα γινεται προφανώς για την ηχορύπανση - σταρχιδισμο ολων αυτων με τα μικρά συνοικιακά ( κλειστα κλαμπς μαγαζια διασκεδασης - δεξιώσεων γαμων κλπ λογικα ειναι στα πλαισια του έννομου ) που πηγαιναν ολημερις γιολο και οι γειτονες σκουζαν - τηλεφωνουσαν στα τμηματα - απο τα οποια πηγαιναν περιπολικα απ εξω το χαμήλωναν και με το που έφευγαν τα έσκαγαν πάλι . - οπως σχεδον ολοι ξερουμε -
το μποτ πηγε παλι για προπαγανδα και θα καταληξει να κανει αβαντα στον κουλη .
το μποτ πηγε παλι για προπαγανδα και θα καταληξει να κανει αβαντα στον κουλη .
- Λίνο Βεντούρα
Προδιαγραφές για την ηχομόνωση θα εννοείς. Αλλά η ηχομόνωση δεν είναι το μοναδικό κριτήριο. Η άδεια δεν δίνεται μόνο με βάση αυτήν.hellegennes έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 02:46Το να παίζουν μουσική παράνομα χωρίς προδιαγραφές και χωρίς συνέπειες. Γι' αυτό γίνεται το όλο θέμα.
Το όλο θέμα μου φαίνεται ότι γίνεται για να επωφεληθούν τα κλαμπ των μαφιόζων και να χτυπηθούν τα μικρά μαγαζιά.
Επειδή ανάμεσα στα μικρά μαγαζιά έχει και έναν σωρό μαλακες εσυ χαίρεσαι, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πχ όλες οι ταβέρνες (ΚΑΙ του κέντρου βεβαίως, διότι τα περισσότερα μαγαζιά εκεί είναι) να έχουν πρόβλημα και να μην μπορούν να έχουν μουσική.
ο τιτλος ειναι λαθος. δεν θα σταματησει η μουσικη. τα ντεσιμπελ θα περιοριστουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αφού βγάζω και άδειες καταστημάτων, κάτι ξέρω.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 02:02Ξέρεις πώς γίνεται η αδειοδότηση; Η ηχομόνωση δεν είναι το μοναδικό κριτήριο
Hxομόνωση , υποχρεωτικά χώρος για πάρκινγκ και αλκοτέστ σε οδηγούς έξω απ' τα μαγαζιά. Αλλιώς αυτόφωρο για τα 2 πρώτα, το τρίτο είναι ευθύνη της Τροχαίας.
Ο Νόμος και τάξη πάει σε κλαμπ: «Γονατίστε τώρα και τα χέρια στο κεφάλι» φώναζαν οι αστυνομικοί
Δύο ημέρες μετά την έφοδο δεκάδων αστυνομικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και ο Dj Γιώργος Απέργης που ήταν και ο γκεστ μιλάει στο ethnos.gr για την πρωτοφανή επιχείρηση της Αστυνομίας πέντε λεπτά πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως υπολογίζει, περίπου 60 αστυνομικοί πρέπει να συμμετείχαν στην επιχείρηση αλλά αυτό που -όπως τονίζει «ήταν άκρως σοκαριστικό»- ήταν οι μέθοδοι που ακολούθησαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, υποχρεώνοντας περίπου 300 άτομα να βρίσκονται γονατισμένα και με τα χέρια στο κεφάλι, προκειμένου να υποβληθούν σε σωματικούς ελέγχους για ναρκωτικά.
«Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο»
«Είμαι σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου. Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ίσως μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και πάλι εάν έβλεπα αυτή τη σκηνή θα την θεωρούσα υπερβολή», λέει ο Γιώργος Απέργης, ο οποίος είναι επαγγελματίας Dj από το 1994 και διοργανώνει και ο ίδιος βραδιές με ηλεκτρονική χορευτική μουσική τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία. «Παίζω πολύ συχνά σε μεγάλα κλαμπ της Γερμανίας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Και στο εξωτερικό γίνονται έλεγχοι αλλά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Μου κάνει δε εντύπωση πως δύο ημέρες μετά το επεισόδιο κανείς από τους 300 θαμώνες δεν έχει μιλήσει, ίσως γιατί είναι νέοι σε ηλικία και φοβούνται να μην έχουν μπλεξίματα».
«Γονατιστοί για 40 λεπτά»
Όπως είπε ο Γιώργος Απέργης, όλα ξεκίνησαν πέντε λεπτά πριν από τις τέσσερις: «Μπήκαν ξαφνικά μέσα στο μαγαζί, έκλεισαν τη μουσική, άναψαν τα φώτα και υποχρέωσαν πελάτες και εργαζομένους να γονατίσουν. Για μερικά λεπτά έγινε πανικός, φωνές, βρισιές, απειλές και τρομοκρατία. Φοβήθηκα πολύ στην αρχή γιατί δεν γνώριζα τι συνέβαινε. Μέσα σε τόσο κόσμο και το παραμικρό να γίνει μπορεί η κατάσταση να φύγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Έπειτα από 40 λεπτά που κάθονταν όλοι γονατιστοί ο κόσμος έφυγε, εγώ τα μάζεψα και έφυγα και δεν ξέρω τι άλλο έγινε μετά».
Πηγή: Ο Νόμος και τάξη πάει σε κλαμπ: «Γονατίστε τώρα και τα χέρια στο κεφάλι» φώναζαν οι αστυνομικοί https://hellasjournal.com/2019/11/o-nom ... tynomikoi/
.
Δύο ημέρες μετά την έφοδο δεκάδων αστυνομικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και ο Dj Γιώργος Απέργης που ήταν και ο γκεστ μιλάει στο ethnos.gr για την πρωτοφανή επιχείρηση της Αστυνομίας πέντε λεπτά πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως υπολογίζει, περίπου 60 αστυνομικοί πρέπει να συμμετείχαν στην επιχείρηση αλλά αυτό που -όπως τονίζει «ήταν άκρως σοκαριστικό»- ήταν οι μέθοδοι που ακολούθησαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, υποχρεώνοντας περίπου 300 άτομα να βρίσκονται γονατισμένα και με τα χέρια στο κεφάλι, προκειμένου να υποβληθούν σε σωματικούς ελέγχους για ναρκωτικά.
«Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο»
«Είμαι σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου. Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ίσως μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και πάλι εάν έβλεπα αυτή τη σκηνή θα την θεωρούσα υπερβολή», λέει ο Γιώργος Απέργης, ο οποίος είναι επαγγελματίας Dj από το 1994 και διοργανώνει και ο ίδιος βραδιές με ηλεκτρονική χορευτική μουσική τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία. «Παίζω πολύ συχνά σε μεγάλα κλαμπ της Γερμανίας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Και στο εξωτερικό γίνονται έλεγχοι αλλά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Μου κάνει δε εντύπωση πως δύο ημέρες μετά το επεισόδιο κανείς από τους 300 θαμώνες δεν έχει μιλήσει, ίσως γιατί είναι νέοι σε ηλικία και φοβούνται να μην έχουν μπλεξίματα».
«Γονατιστοί για 40 λεπτά»
Όπως είπε ο Γιώργος Απέργης, όλα ξεκίνησαν πέντε λεπτά πριν από τις τέσσερις: «Μπήκαν ξαφνικά μέσα στο μαγαζί, έκλεισαν τη μουσική, άναψαν τα φώτα και υποχρέωσαν πελάτες και εργαζομένους να γονατίσουν. Για μερικά λεπτά έγινε πανικός, φωνές, βρισιές, απειλές και τρομοκρατία. Φοβήθηκα πολύ στην αρχή γιατί δεν γνώριζα τι συνέβαινε. Μέσα σε τόσο κόσμο και το παραμικρό να γίνει μπορεί η κατάσταση να φύγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Έπειτα από 40 λεπτά που κάθονταν όλοι γονατιστοί ο κόσμος έφυγε, εγώ τα μάζεψα και έφυγα και δεν ξέρω τι άλλο έγινε μετά».
Πηγή: Ο Νόμος και τάξη πάει σε κλαμπ: «Γονατίστε τώρα και τα χέρια στο κεφάλι» φώναζαν οι αστυνομικοί https://hellasjournal.com/2019/11/o-nom ... tynomikoi/
.
Ο πρώτος που διάβασε το νόμο σωστά, στην πραγματική του διάσταση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Νοέμ 2019, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και οι δυό σας δεν καταλάβατε τον νόμο.
Εξαιρέσεις δίνει ο Δήμος σε ειδικές περιστάσεις.
Παράδειγμα στο καρναβάλι της Πάτρας διευρύνονται οι ώρες κοινής ησυχίας. Ομοίως σε ένα πανηγύρι ή στις λευκές νύχτες στην Καλαμάτα.
Μηχανικός έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 20:59Και οι δυό σας δεν καταλάβατε τον νόμο.
Εξαιρέσεις δίνει ο Δήμος σε ειδικές περιστάσεις.
Παράδειγμα στο καρναβάλι της Πάτρας διευρύνονται οι ώρες κοινής ησυχίας. Ομοίως σε ένα πανηγύρι ή στις λευκές νύχτες στην Καλαμάτα.
Καταλαβα, κανεις μας δεν ξερει την τυφλα του για το νομο. Θα πάρω φίλο μου που εχει σοβαρο μαγαζι για να μαθω.
.
- hellegennes
Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά σε αστυνομική έφοδο σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι
Οι ιδιοκτήτες γνωστού κλαμπ στο Γκάζι βρίσκονται ανάμεσα στους 10 συλληφθέντες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι από αυτούς ήταν πελάτες του κλαμπ, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κοκαΐνη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια. Ο έβδομος συλληφθείς είναι υπάλληλος του κλαμπ, ο οποίος κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους 2,8 γραμμαρίων. Οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες είναι ιδιοκτήτες του νυχτερινού μαγαζιού.
Πόσο ρόμπα ακόμα θα γίνεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Οκτ 2023, 15:30
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 1201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
19 Μαρ 2025, 07:23