Σχόλια Επισκεπτών
Re: Σχόλια Επισκεπτών
Έδινε 1.30 ο στοιχημαν ότι θα τσιμπήσεις. Δωράκι. Να μη το ριξω;the comet the course the tail έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 23:05δεν κρατήθηκες ε;

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Λείπεις πολύ, να είσαι καλά ..Cecily έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 17:23Δεν προλαβαίνω καμάριμ, είμαι με το ένα πόδι εκτός και με το άλλο εντός Ελλάδος. Όταν επιστρέψω σε μόνιμη βάση, θα το σκεφτώ σοβαρά.
Γράφουμε εδώ και μας γράφετε και εσείς εεεεεεε αντε κλείστε το το νήμα μην κοροιδευομαστε τουλάχιστον
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Στο νήμα για την νοβάρτις δημοσιεύτηκε ένας πίνακας ισολογισμών απο Α.Γεωργιάδη απο twitter και ενός Χαρίτση απο facebook σύμφωνα με ένα χρήστη του phorum .
Επειδή υπάρχουν κάποιες χρονιές που τα νούμερα ταιριάζουν και στους 2 πίνακες μάλλον κάποιος κάνει ηθελημένα λάθος στις χρονιές που δεν ταιριάζουν .
Για παράδειγμα και οι 2 πίνακες έχουν τα ίδια νούμερα για τις χρονιές 2012 με 410Μ και 2013 με 381Μ αλλά τις χρονιές 2014 και 2015 ο ένας έχει 359Μ και 357Μ και ο άλλος έχει 337Μ και 341Μ . Οι ισολογισμοί εταιρειών που είναι στο χρηματιστήριο δημοσιεύονται υποχρεωτικά . Στο site της νοβάρτις HELLAS μπορεί να βρει κάποιος τον ισολογισμό . Δίνω το link .
https://www.novartis.gr/sites/www.novar ... 2-2015.pdf
σελ.4 απο 42
Επειδή προφανώς μόνο ένας απο δύο είναι σωστός ,ο χρήστης που δημοσιεύει τα ψέματα άλλων είναι και αυτός υπεύθυνος για τα ψέματα αυτά ή όχι γιατί θα μπορούσε τα ελέγξει με ένα search στο google πριν τα ποστάρει .
Επειδή υπάρχουν κάποιες χρονιές που τα νούμερα ταιριάζουν και στους 2 πίνακες μάλλον κάποιος κάνει ηθελημένα λάθος στις χρονιές που δεν ταιριάζουν .
Για παράδειγμα και οι 2 πίνακες έχουν τα ίδια νούμερα για τις χρονιές 2012 με 410Μ και 2013 με 381Μ αλλά τις χρονιές 2014 και 2015 ο ένας έχει 359Μ και 357Μ και ο άλλος έχει 337Μ και 341Μ . Οι ισολογισμοί εταιρειών που είναι στο χρηματιστήριο δημοσιεύονται υποχρεωτικά . Στο site της νοβάρτις HELLAS μπορεί να βρει κάποιος τον ισολογισμό . Δίνω το link .
https://www.novartis.gr/sites/www.novar ... 2-2015.pdf
σελ.4 απο 42
Επειδή προφανώς μόνο ένας απο δύο είναι σωστός ,ο χρήστης που δημοσιεύει τα ψέματα άλλων είναι και αυτός υπεύθυνος για τα ψέματα αυτά ή όχι γιατί θα μπορούσε τα ελέγξει με ένα search στο google πριν τα ποστάρει .
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
-
- Μέλη που αποχώρησαν
δέν είμαι εγώ...όχι όχι δέν είμαιvagabondo έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 17:40Δεν είμαι εγώ, το ξεκαθαρίζω!Cecily έγραψε: ↑10 Νοέμ 2019, 17:13Κορίτσια όμορφα, το φορουμικό σπιουνάκι μου με ενημέρωσε ότι λείπω από μία εξαιρετική μάχη φύλων.Να σας πω ότι έκατσα και το διάβασα, αλλά χάνετε το δίκιο σας με τον Άγι, διότι δεν έχει γράψει κάτι παράλογο ως τώρα. Η ισότητα σημαίνει ακριβώς αυτό που σας λέει, ίσες ευκαιρίες και ίσες υποχρεώσεις. Απλώς, όπως πάντα, η peasant terminology που τον διακρίνει, τον κάνει να χάνει το δίκιο του. Με τις απαντήσεις επί προσωπικού χάνετε κι εσείς το δικό σας. Μάλιστα έκανε ένα μεγάλο κοπλιμέντο χρησιμοποιώντας το 5% για τις γυναίκες. Σκεφτείτε από όσους/όσες έχετε γνωρίσει γύρω σας, πόσους/ες έχετε εκτιμήσει, εμένα το νούμερο είναι μακράν πιο κοντά στο 3%.
Αυτά τα ολίγα είχα να δηλώσω, σας διαβάζω, όποτε προλαβαίνω.
Καλά να περνάτε!!!!
ΥΓ1. Μαρή Lyna, γύρνα γαμώ το φελέκιμ, έχασα το 1% μου.
ΥΓ2. Σπύρο, κλαίω με τις ερωτήσεις για τα bot που εμφανίζονται.

(όλοι μέ άγχος καταδίωξης εδώ μέσα

Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Σχόλια Επισκεπτών

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Παρακαλώ να διαγραφεί όλο το account μου (alien666).
Δεν επιθυμώ να δημοσιεύω στο εξής στον παρόν ιστότοπο.
Δεν επιθυμώ να δημοσιεύω στο εξής στον παρόν ιστότοπο.
Και σε ήθελα ρε μαλάκα να σου πω για τις σκούπες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 591 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01