και νανουρίσματα ήτουλάχιστον 1 αξιολογοthe comet the course the tail έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:29έχει γράψει ωραία ερωτικό-υπαρξιακά κομματάκια. μη λέτε ό,τι να 'ναι.
Άσιμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Άσιμος
Έλα ρε μάθε μας!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:14Ρε σεις πότε θα καταλάβετε ότι η πραγματική αναρχία απαιτεί πειθαρχία;
Μέχρι τότε συνεχίστε με τα τρεντοχίπικα παρωχημένα στερεότυπα που θεωρούν αναρχικό δικαίωμα την καλλιτεχνικού τύπου επιδοματική επαιτεία.
Από ευήκοο και ευπροσήγορο κοινό σ' αυτό το πεδίο, άλλο τίποτα.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
με διαφευγει αυτην την στιγμήthe comet the course the tail έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:35ποιο λες;Fluffy έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:31και νανουρίσματα ήτουλάχιστον 1 αξιολογοthe comet the course the tail έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:29
έχει γράψει ωραία ερωτικό-υπαρξιακά κομματάκια. μη λέτε ό,τι να 'ναι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ακούγεται με τίποτα. Ακόμα και αρκετά παλιότερα, που τον άκουγαν πολλοί φίλοι μου αναρχοκάτιφασαίοι και ανάρχιζα κι εγώ ολίγον, με έβαζαν στο τρυπάκι να τον ακούσω/μάθω/γνωρίσω κτλ, και ποτέ δεν κατάφερε να μου κάτσει καλά, ουτε σαν τραγουδιστης ουτε σαν καλλιτέχνης γενικότερα. Μόνο η βιογραφία του έχει ενα σχετικό ενδιαφέρον. Δεν ξερω, ισως και να φταίει που δεν τον έζησα. Ακόμα και το λόγια του, χωρίς νόημα και αλληλουχία τα περισσότερα, και άκυρες ανύπαρκτες λέξεις καθαρα δημιουργήματα απ' την κεφάλα του, "κροκάνθρωποι" κτλ (το οποιο αποτελεί πρώτο βήμα-δείγμα σχιζοφρένειας), και πολλά άλλα. Όταν τέλος,εμαθα για το θεμα του βιασμού και το πετσόκομμα ζωντανών, ξενέρωσα τελείως.the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:29έχει γράψει ωραία ερωτικό-υπαρξιακά κομματάκια. μη λέτε ό,τι να 'ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 12 Νοέμ 2019, 20:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ξέρουμε πως είναι ψέμα
μα ας γίνουμε τα δυο μας ένα
να σ’ αγκαλιάσω να μ’ αγκαλιάσεις
να ξεγελιέσαι να ξεγελιέμαι
να σ’ αγαπήσω να μ’ αγαπήσεις
έστω για λίγο για τοσοδούλι.
Σα ζευγαρώνουν δυο βεγγαλικά
μοιάζουν με μηνύματα τηλεπαθητικά
στων προσώπων μας τις ζάρες.

μα ας γίνουμε τα δυο μας ένα
να σ’ αγκαλιάσω να μ’ αγκαλιάσεις
να ξεγελιέσαι να ξεγελιέμαι
να σ’ αγαπήσω να μ’ αγαπήσεις
έστω για λίγο για τοσοδούλι.
Σα ζευγαρώνουν δυο βεγγαλικά
μοιάζουν με μηνύματα τηλεπαθητικά
στων προσώπων μας τις ζάρες.

Λίλιαν είναι, το Νιουνιού βγαίνει από το Νουνού (το γάλα). Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η Μηχανή του Χρόνου.
My Life had stood, a Loaded Gun
γούστα είναι αυτά, και είναι και μουσικά γούστα και θέμα διάθεσης-ψυχολογίας, χαρακτήρα.vantono έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:37Δεν ακούγεται με τίποτα. Ακόμα και αρκετά παλιότερα, που τον άκουγαν πολλοί φίλοι μου αναρχοκάτιφασαίοι και ανάρχιζα κι εγώ ολίγον, με έβαζαν στο τρυπάκι να τον ακούσω/μάθω/γνωρίσω κτλ, και ποτέ δεν κατάφερε να μου κάτσει καλά, ουτε σαν τραγουδιστης ουτε σαν καλλιτέχνης γενικότερα. Μόνο η βιογραφία του έχει ενα σχετικό ενδιαφέρον. Δεν ξερω, ισως και να φταίει που δεν τον έζησα. Ακόμα και το λόγια του, χωρίς νόημα και αλληλουχία τα περισσότερα, και άκυρες ανύπαρκτες λέξεις καθαρα δημιουργήματα απ' την κεφάλα του, "κροκάνθρωποι" κτλ (το οποιο αποτελεί πρώτο βήμα-δείγμα σχιζοφρένειας), και πολλά άλλα. Όταν τέλος,εμαθα για το θεμα του βιασμού και το πετσόκομμα ζωντανών, ξενέρωσα τελείως.the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:29έχει γράψει ωραία ερωτικό-υπαρξιακά κομματάκια. μη λέτε ό,τι να 'ναι.
τα μουσικά γούστα του καθένα είναι ένα μυστήριο.
απλά ήθελα να πω ότι τα τραγούδια του ξεπερνούσαν τον στενά πολιτικοποιημένο στίχο. (και οι στίχοι δεν είναι απαραίτητο να βγάζουν νόημα ή ένα νόημα)

the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:51γούστα είναι αυτά, και είναι και μουσικά γούστα και θέμα διάθεσης-ψυχολογίας, χαρακτήρα.vantono έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:37Δεν ακούγεται με τίποτα. Ακόμα και αρκετά παλιότερα, που τον άκουγαν πολλοί φίλοι μου αναρχοκάτιφασαίοι και ανάρχιζα κι εγώ ολίγον, με έβαζαν στο τρυπάκι να τον ακούσω/μάθω/γνωρίσω κτλ, και ποτέ δεν κατάφερε να μου κάτσει καλά, ουτε σαν τραγουδιστης ουτε σαν καλλιτέχνης γενικότερα. Μόνο η βιογραφία του έχει ενα σχετικό ενδιαφέρον. Δεν ξερω, ισως και να φταίει που δεν τον έζησα. Ακόμα και το λόγια του, χωρίς νόημα και αλληλουχία τα περισσότερα, και άκυρες ανύπαρκτες λέξεις καθαρα δημιουργήματα απ' την κεφάλα του, "κροκάνθρωποι" κτλ (το οποιο αποτελεί πρώτο βήμα-δείγμα σχιζοφρένειας), και πολλά άλλα. Όταν τέλος,εμαθα για το θεμα του βιασμού και το πετσόκομμα ζωντανών, ξενέρωσα τελείως.the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 20:29
έχει γράψει ωραία ερωτικό-υπαρξιακά κομματάκια. μη λέτε ό,τι να 'ναι.
τα μουσικά γούστα του καθένα είναι ένα μυστήριο.
απλά ήθελα να πω ότι τα τραγούδια του ξεπερνούσαν τον στενά πολιτικοποιημένο στίχο. (και οι στίχοι δεν είναι απαραίτητο να βγάζουν νόημα ή ένα νόημα)
Τι γούστα είναι αυτά ρε και μαλακίες; Απλώς είναι ξενέρωτος

- Υπερκουλτουριάρης
Ε οχι και μικρο! 400 σελιδες ειναι!

Το αγορασα το 2002 απο το αναρχικο βιβλιοπωλειο στα Εξαρχεια,που το ειχε μια γλυκυτατη γιαγια, μαζι με το on the road του Κερουακ και το διαβαζα μεσα στο ΚΕΤΘ.
Ακουγα και σε ενα γουοκμαν Αιβα το Εισαι Παιδι Ωραιο και το ενιωθα, γιατι ηταν κοντα σε αυτο που ζουσα!
Θα το ξαναδιαβασω με αφορμη το θεμα,τωρα σε αυτη την ηλικια ξανα για να δω τι θα μου προκαλεσει.