Ποιον απείλησαν, βρε Αρίστο; Για έλεγχο πήγαν και είπαν όλοι κάτω ή κάτι τέτοιο.Αρίστος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:07Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:04Αρίστο, εσύ ο παλιός Ανελίτης πήζεις με το Νόμο και την Τάξη; Πες μου ότι έχεις και εικόνισμα και τον Τσε;;;;;
Κοιταξε αν ηταν η κορη μου στο κλαμπ και την απειλουσαν οι μπατσοι με οπλα να καθεται στο πατωμα θα τους ειχα τραβηξει ξεγυρισμενες μηνυσεις. Αμα θελουν νομο και ταξη ας κανουν σοβαρες κινησεις με υπευθυνοτητα, οχι να πουλανε τρελλα και κορδελα αγανακτώντας δικαια τον κοσμο.
.
Γιατί εξαπολύθηκε η επιχείρηση "Νόμος και Τάξη" από τη ΝΔ;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Γιατί εξαπολύθηκε η επιχείρηση "Νόμος και Τάξη" από τη ΝΔ;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Αρχισε η συνωμοσιολογία.Αρίστος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:13
Ας κατεβαιναν μαζι με εκπροσωπους φοιτητων και καθηγητων να κανουν τον ελεγχο στην ΑΣΟΕΕ. Τα ΜΑΤ σε μονιμη βαση στις σχολες μου δινουν την εικονα αφρικανικης χωρας. Και να σου πω και κατι; Οσους μπαχαλους και να πιασουν ενας δεν θα μπει φυλακη. Οποτε ας μην μας κοροιδευουν. Ολες αυτες οι κινησεις ειναι επικοινωνιακου χαρακτηρα και ΔΕΝ θελουν να μαζεψουν τα μπαχαλα.
.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όποιος φοβάται την αστυνομία έχει σοβαρούς λόγους και καλώς ανησυχεί.Αρίστος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:13EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:09
Δηλαδή να αφησουν τους αναρχοπρεζονιους να φτιάχνουν μολότοφ στις γιαφκες κ να τις πετανε σε ανθρώπους (απόπειρα ανθρωποκτονίας δλδ) για να μην βγουν εξω κ τα σπάσουν ολα. Ωραια λογική. Αν ειναι δυνατον ενα.κρατος να φοβάται να επιβάλλει την τάξη για να μην υπάρξουν αντίποινα απο μια μεριδα προβληματικών εφήβων
Ας κατεβαιναν μαζι με εκπροσωπους φοιτητων και καθηγητων να κανουν τον ελεγχο στην ΑΣΟΕΕ. Τα ΜΑΤ σε μονιμη βαση στις σχολες μου δινουν την εικονα αφρικανικης χωρας. Και να σου πω και κατι; Οσους μπαχαλους και να πιασουν ενας δεν θα μπει φυλακη. Οποτε ας μην μας κοροιδευουν. Ολες αυτες οι κινησεις ειναι επικοινωνιακου χαρακτηρα και ΔΕΝ θελουν να μαζεψουν τα μπαχαλα.
.
Εγώ δεν έχω και δεν με έχει πειράξει ποτέ μπάτσος, πάντα ευγενικοί μαζί μου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Aπορώ που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα επεισόδια της Κυριακής και στην εκδίωξη των ανηλίκων θεατών του Τζόκερ από την Αελλώ. 

Δε σε ενοχλει η κορη σου να βρισκεται αναμεσα σε αληταραδες με ναρκωτικα; Και με ποιον θα ηταν εκει; Μηπως φταινε και οι γονεις για την κατασταση στην αθηναικη νυχτα;Αρίστος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:07Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:04Αρίστο, εσύ ο παλιός Ανελίτης πήζεις με το Νόμο και την Τάξη; Πες μου ότι έχεις και εικόνισμα και τον Τσε;;;;;
Κοιταξε αν ηταν η κορη μου στο κλαμπ και την απειλουσαν οι μπατσοι με οπλα να καθεται στο πατωμα θα τους ειχα τραβηξει ξεγυρισμενες μηνυσεις. Αμα θελουν νομο και ταξη ας κανουν σοβαρες κινησεις με υπευθυνοτητα, οχι να πουλανε τρελλα και κορδελα αγανακτώντας δικαια τον κοσμο.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εδώ η προπαγάνδα έσκασε στα μούτρα του προπαγανδιστή!Ορέστης 35 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 22:02Δε σε ενοχλει η κορη σου να βρισκεται αναμεσα σε αληταραδες με ναρκωτικα; Και με ποιον θα ηταν εκει; Μηπως φταινε και οι γονεις για την κατασταση στην αθηναικη νυχτα;Αρίστος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:07Κοιταξε αν ηταν η κορη μου στο κλαμπ και την απειλουσαν οι μπατσοι με οπλα να καθεται στο πατωμα θα τους ειχα τραβηξει ξεγυρισμενες μηνυσεις. Αμα θελουν νομο και ταξη ας κανουν σοβαρες κινησεις με υπευθυνοτητα, οχι να πουλανε τρελλα και κορδελα αγανακτώντας δικαια τον κοσμο.
.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Θα χρησιμοποιηθούν και drones στην πορεία λέει. : Βέβαια θα είναι μόνο για παρακολούθηση.Εγώ προτιμώ τα αμερικάνικα που είναι οπλισμένα και εξουδετερώνουν τρομοκράτες πυροβολώντας από τον αέρα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μετά από αρκετά χρόνια ηρεμίας
θα καεί πάλι η Αθήνα για τις επικοινωνιακές ανάγκες της νδ του Κούλη
για να το παίξουν λιγο Νομος και Ταξη οι φιλελευθεροι κεντρώοι με τη φιλομεταναστευτική πολιτική
για να το παίξουν λιγο Νομος και Ταξη οι φιλελευθεροι κεντρώοι με τη φιλομεταναστευτική πολιτική
-
Δεν υπήρξε ποτέ ηρεμία στην επέτειο των καραγκιόζηδων.Να σου θυμίσω ότι την τελευταία φορά μια ναυτική φωτοβολίδα διέλυσε το πόδι μιας αλληλέγγυας ( friendly fire) που αφού βγήκε είπε περίπου καλά κάνανε και το ρίξανε.dna replication έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 23:59μετά από αρκετά χρόνια ηρεμίας

- Golden Age
Επικοινωνιακό αντίβαρο στις μετακινήσεις λάθρο στις πόλεις.
Πάντως πιο φυσιολογικό θα ήταν να ζητήσουμε/πιέσουμε την τροχαία να σταματήσει και να ελέγξει τα 300 οχήματα, απομακρύνοντας τα παράνομα και ανασφάλιστα παρά να παραπονούμαστε επειδή η ποσότητα των ναρκωτικών δεν ήταν μεγάλη. Δηλαδή μην πάμε να περάσουμε ότι βγαίνει ο νέος να διασκεδάσει και είναι φυσιολογικό να τριγυρνούν γύρω του διάφοροι με μικροποσότητες.
Αν η βία που ασκήθηκε ήταν υπερβολική αλλά εντός ορίων του νόμου, καλώς για να δοθεί και κάποιο μήνυμα να μαζευτούν οι διάφοροι. Αν ήταν εκτός ορίων νόμου να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:18Ποιον απείλησαν, βρε Αρίστο; Για έλεγχο πήγαν και είπαν όλοι κάτω ή κάτι τέτοιο.Αρίστος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:07Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 21:04
Αρίστο, εσύ ο παλιός Ανελίτης πήζεις με το Νόμο και την Τάξη; Πες μου ότι έχεις και εικόνισμα και τον Τσε;;;;;
.
Ολους τους απειλησαν και με την απειλη των οπλων τους εβαλαν να γονατισουν στο πτωμα για τρια τεταρτα.
.
Διαλειμμα για να γελασουμε.
Όταν οι κουκουλοφόροι μάρτυρες είναι καλοί

Η ίδια φοιτήτρια από ολόκληρη ΑΣΟΕΕ βγήκε σε όλα τα δελτία να μας πει πόσο φοβάται μέσα στο Πανεπιστήμιο. Μία χωρίς μπουφάν και δύο με το μπουφάν.
Δείτε και το video της «μαρτυρίας» της.
.
Όταν οι κουκουλοφόροι μάρτυρες είναι καλοί

Η ίδια φοιτήτρια από ολόκληρη ΑΣΟΕΕ βγήκε σε όλα τα δελτία να μας πει πόσο φοβάται μέσα στο Πανεπιστήμιο. Μία χωρίς μπουφάν και δύο με το μπουφάν.
Δείτε και το video της «μαρτυρίας» της.
.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Ο Σαμαράς είχε καταφέρει με προληπτικές προσαγωγές να μην ανοίξει μύτη στην πορεία.
Άρα το know how υπάρχει.
Αν γίνει Τέξας θα έχει ευθύνη και η κυβέρνηση.
Άρα το know how υπάρχει.
Αν γίνει Τέξας θα έχει ευθύνη και η κυβέρνηση.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 22:02
Δε σε ενοχλει η κορη σου να βρισκεται αναμεσα σε αληταραδες με ναρκωτικα; Και με ποιον θα ηταν εκει; Μηπως φταινε και οι γονεις για την κατασταση στην αθηναικη νυχτα;
Και στα σχολεια σημερα ενας στους 30 χρησιμοποιει ουσιες.
Η ειδηση στην εφοδο της Νουδουλας δεν ηταν οτι δεκα στους 300 κατειχαν ουσιες αλλα οτι 290 ηταν καθαροι.
Και αυτους τους 290 η αστυνομια τους φερθηκε σαν να ηταν εγκληματιες.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός ειναι ο νομος και ταξη που σας υποσχεθηκαν ΓΙΔΙΑ
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 07:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 1006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
01 Νοέμ 2024, 11:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νομός τάξη και ευπρέπεια στα σχολεία της συντηρητικής δεξιάς του Κούλη
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 27 Σεπ 2024, 15:37 » σε Κοινωνικά θέματα - 172 Απαντήσεις
- 3014 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
02 Οκτ 2024, 20:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο μεταξύ στην Μπογκοτά των Βαλκανίων το νόμος και τάξη έχει πάει περίπατο
από Μαδουραίος » 14 Ιουν 2024, 19:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 828 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
14 Ιουν 2024, 23:01
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
07 Νοέμ 2024, 12:20