Papa John έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 01:05Εντωμεταξύ αυτοί είναι λιώμα 24/7 γιατί το έχουν βρει σε ένα στίχο από ένα ιερό ινδουιστικό γραπτό,που λέει για ένα φυτό με 7 φύλλα κλπ,οπότε αυτοί το τιμούν με το παραπάνω.Επίσης δεν ζουν μόνο από τη νεκροφαγία διότι οι άλλοι Ινδοί τους αφήνουν προσφορές φαγητών σε πιατάκια.Πιστεύουν δηλαδή ότι όντως αυτά τα λέσια είναι κάτι σαν θεότητες.Θα μου πείτε,εδώ αφήνουν τις αγελάδες να αλωνίζουν μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες.
Ινδία,ένα τεράστιο,το μεγαλύτερο ίσως,πολιτισμικό σοκ στον πλανήτη.
Όσοι είναι πολυταξιδεμένοι και διατηρούν κανάλια στο YouTube (και μιλάμε ότι έχουν πάει σε πάνω από 60 τουλάχιστον χώρες έκαστος),συμφωνούν σε ένα πράγμα,ότι η Ινδία είναι όντως η πιο τρελλή χώρα που υπάρχει.
.
Υπάρχου πολλοί πού μόλις κατέβηκαν από το αεροπλάνο και έκαναν μιά βόλτα στίς μεγάλες πόλεις.....
Εφυγαν μέ τό επόμενο αεροπλάνο.....!!!!!!!
Νομίζεις ότι βγήκες βόλτα στή Κόλαση .... καί ότι δέν μπορεί νά υπάρχει αυτό πού βλέπεις.... .

Τί χρονομηχανές καί μαλακίες.... σέ 8 ώρες είσαι σέ άλλο πλανήτη.....
Εγώ στήν πρώτη βόλτα στή Βομβάη είδα τή μισή πόλη νά κοιμάται στά πεζοδρόμια
καί πάνω τους κατσαρίδες καί ποντίκια νά χορεύουν..... απερίγραπτη φτώχεια ..... φρίκη.....
Η κατσαρίδα είναι παντού στίς πεδινές ζεστές καί μέ υγρασία χώρες πού δέν έχουν χειμώνες.....
Μέχρι νά φτάσω στό Νεπάλ δέν έτρωγα παρα φρούτα καί μπισκότα λόγω του φόβου τής διάχυτης βρωμιάς.....
μέχρι πού στή Μπενάρες στό Γαγγη νοιώθω ζαλάδες καταρρευσης.....
Παρεπιπτώντος πρίν φύγω από Ελλάδα εκτός από χάπια μαλάριας/ ελονοσίας δέν είχαν κανένα άλλο
εμβόλιο υποστήριξης νά δώσουν τά μουνόπανα.... .

Αξίζει νά τό δείς αυτό τό μεγάλο κομμάτι τού κόσμου γιατί σού δίνει μιά ανεκτικότητα καί σέ προσγειώνει....
Σέ τέτοιες χώρες νοιώθεις ένα μυρμήγκι....ανάμεσα στά άλλα....
ΥΓ
Η μισή Ινδία δέν νομίζω ότι έχει τά χρήματα νά πληρώσει τά ξύλα γιά νά καεί....
Γιαυτό καί τούς πετάνε στό Γάγγη....
.