Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Αν και το νήμα έχει προχωρήσει πολύ, προσοχή! Μπορεί να θεωρηθεί δυσφημιστικό από επαγγελματίες του κλάδου που θίγονται.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ξερεις κανεναν επαγγελματια να εχει κερδισει τετοια αγωγη απο σχολιαστες του tripadvisor η του ask4food?

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
https://www.kathimerini.gr/857869/artic ... poy-milaeiperseus έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 10:37Ποιος ειναι κρητικος?Αγις έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 13:03Οριστε η απόδειξη - στον Κρητικο παραδειγμα (που θεωρειται γενικα απο τους κορυφαιους ) δεν εχει τετοια θέματα - και εχω γραψει οτι ενα σταθερο 7/10 στο φαγητο το πετυχαινει .alekhine έγραψε: ↑12 Νοέμ 2019, 12:54και η δικη μου κριτικη για τον μαυρο γατο
Χωρος-ατμοσφαιρα 3/10
το παρκαρισμα στην περιοχη ειναι μεγαλο μειονεκτημα(αν και προς μεγαλη δικη μου τυχη βρηκα θεση αμεσως στα 50 μετρα απο το μαγαζι)
ο χωρος εκτος του οτι μιλαμε για υπογειο ειχε πολυ μαγαλη φασαρια και αν προσθεσεις και τις βλακειες του αντικαπνιστικου που για να κανεις τσιγαρο πρέπει να βγαίνεις έξω δημιουργεί μια ταλαιπωρία
Εξυπηρετηση 8/10
τα φαγητά ήρθαν γρήγορα και άμεσα γενικά σε αυτόν τον τομέα ήταν αρκετα οργανωμενοι
Ποιότητα φαγητού 7/10
το κοντοσουβλι το περιμενα στην σουβλα και αξιολογειται σαν μετριο λογω του οτι δοκιμαζεις κατι διαφορετικο
συκωταρια εχω φαει και καλυτερες
τα παιδακια οντως δεν ηταν αυτο που θα περιμενε κανεις αλλα του λαχιστον ηταν σωστα ψημενα
ηπιαμε και κοκκινο κρασι το οποιο ηταν σχετικα καλο
Value for money 8/10
για την ποσοτητα του φαγητου η τιμη ηταν αρκετα καλη
Αν θα ξαναπάω; πολυ δυσκολα λογω παρκαρισματος αλλα και του γεγονοτος οτι σε μαγαζια με αυτο το στυλ φαγητου εχουμε παει σε πολυ καλυτερα μαγαζια και απο αποψη ποιοτητας φαγητου και απο αποψη χωρου
ωστοσο ο σκοπος της μασαμπουκας ειναι να δοκιμαζουμε μαγαζια και απο αυτη την αποψη η επισκεψη αξιζε τον κοπο
Στη μασαμπουκα τα 7 αρια και τα 8 αρια πεφτουν βροχη για μαγαζια που δεν ειναι ουτε να περνας απ εξω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- alekhine
καλος μοιαζει αλλα μπορεις να βρεις αρκετα εξισου καλα μαγαζια και πιο κοντα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Από όσα γνωρίζω, τέτοια σάιτς δεν κριτικάρουν επιχειρήσεις που δεν έχουν συναινέσει. Για να σε προωθήσει ως προορισμό ή γενικά επιχείρηση πρέπει να γίνεις μέλος.
Σε άλλη περίπτωση, εννοείται ότι κερδίζεις εύκολα οποιαδήποτε περίπτωση σχολίου "τί φαγητό είναι αυτό ρε" ή "τέτοια μάπα δεν έχω ξαναδεί".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 13 Νοέμ 2019, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- alekhine
αρα δεν ξερεις περιπτωση μαγαζιου που να κερδισε τετοια αγωγη απλα κανεις υποθεσηstavmanr έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 10:55Από όσα γνωρίζω, τέτοια σάιτς δεν κριτικάρουν επιχειρήσεις που δεν έχουν συναινέσει. Για να σε προωθήσει ως προορισμό ή γενικά επιχείρηση πρέπει να γίνεις μέλος.
Σε άλλη περίπτωση, εννοείται ότι κερδίζεις εύκολα οποιαδήποτε περίπτωση σχολίου "τί φαγητό είναι αυτό ρε" ή "τέτοια μάπα δεν έχω ξαναδεί".
να ρωτησω κατι αλλο τωρα
ξερεις κανενα φαγαδικο στην αττικη που να μην εχει συναινεσει να ειναι στο ask4 food?
Φυσικα - υπαρχουν - η ομας Μ ομως τα αποφευγει με μεγαλη επιτυχια .

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Η μονοκατοικια στην παλληνη?
Θέλεις να γίνεις ο πρώτος που γνωρίζεις, δηλαδή;alekhine έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 10:57αρα δεν ξερεις περιπτωση μαγαζιου που να κερδισε τετοια αγωγη απλα κανεις υποθεσηstavmanr έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 10:55Από όσα γνωρίζω, τέτοια σάιτς δεν κριτικάρουν επιχειρήσεις που δεν έχουν συναινέσει. Για να σε προωθήσει ως προορισμό ή γενικά επιχείρηση πρέπει να γίνεις μέλος.

Γενικά, επειδή τα τελευταία χρόνια η δυσφήμιση βρίσκεται σε άνθιση (έχει γεμίσει το ίντερνετ βρισιές και κακόβουλα σχόλια) θέλει προσοχή το ..χόμπι.
https://www.businessmentor.gr/%CF%83%CF ... %CE%B1-vs/
,https://www.lawspot.gr/nomika-nea/poy-m ... astirio-ee
Δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο. Αλλά, όποιος κι αν συναίνεσε στο ask4food, σίγουρα δεν συναίνεσε στο phorum.com.gr ή άλλο ιστότοπο στον οποίο κάποιοι παίρνουν πρωτοβουλίες ονομαστικής "κριτικής".να ρωτησω κατι αλλο τωρα
ξερεις κανενα φαγαδικο στην αττικη που να μην εχει συναινεσει να ειναι στο ask4 food?
https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... d23.860241
* Εχω απαντησει στο νημα που ανοιξες για το cctv - η εταιρεία που εχει τα υλικα κοντα στον Κρητικό είναι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- alekhine
stavmanr έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 11:47
Θέλεις να γίνεις ο πρώτος που γνωρίζεις, δηλαδή;
Γενικά, επειδή τα τελευταία χρόνια η δυσφήμιση βρίσκεται σε άνθιση (έχει γεμίσει το ίντερνετ βρισιές και κακόβουλα σχόλια) θέλει προσοχή το ..χόμπι.
https://www.businessmentor.gr/%CF%83%CF ... %CE%B1-vs/
,https://www.lawspot.gr/nomika-nea/poy-m ... astirio-ee
η νομοθεσια εντασσει αυτο που κανουμε εδω στην περιπτωση "Συκοφαντική δυσφήμηση στα πλαίσια του ατομικού δικαιώματος κάθε καταναλωτή να ασκεί κριτική για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που λαμβάνει."
με βαση λοιπον τα οσα αναφερονται για να υπαρξει προβλημα θα πρεπει:
i) καποιος να υποδειξει στον καταστηματαρχη οτι γινονται κακοβουλα σχολια
ii) αυτος να απαιτησει να σβηστουν τα κακοβουλα σχολια
iii) να αρνηθει οποιος εβαλε κακη κριτικη να σβησει το σχολιο του
iv) τοτε να γινει αγωγη και ταυτοχρονα να κερδισει την δικη
προσωπικα θελω να γραψω δημοσια την γνωμη μου για το αν μου αρεσε η οχι καποιο καταστημα στο οποιο πηγα και εφαγα
αν τωρα καποιος μαγαζατορας η αλλος θεωρει οτι η γνωμη μου τον συκοφαντει θα πρεπει να πεισει τον δικαστη οτι "τον θαβω" με δολο
Το όριο, σε αυτή την περίπτωση, μεταξύ της προσωπικής γνώμης και της συκοφαντικής δυσφήμισης είναι λεπτό.alekhine έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 12:10αυτο που κανουμε εδω ειναι η περιπτωση "Συκοφαντική δυσφήμηση στα πλαίσια του ατομικού δικαιώματος κάθε καταναλωτή να ασκεί κριτική για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που λαμβάνει."
με βαση λοιπον τα οσα αναφερονται για να υπαρξει προβλημα θα πρεπει:
i) καποιος να υποδειξει στον καταστηματαρχη οτι γινονται κακοβουλα σχολια
ii) αυτος να απαιτησει να σβηστουν τα κακοβουλα σχολια
iii) να αρνηθει οποιος εβαλε κακη κριτικη να σβησει το σχολιο του
iv) τοτε να γινει αγωγη και ταυτοχρονα να κερδισει την δικη
προσωπικα θελω να γραψω δημοσια την γνωμη μου για το αν μου αρεσε η οχι καποιο καταστημα στο οποιο πηγα και εφαγα
Πρόσεξε επίσης ότι ένας επιχειρηματίας μπορεί να διεκδικήσει την απώλεια του τζίρου του από τον φορέα της "κριτικής" για το διάστημα που παρατηρήθηκε πτώση μετά το σχόλιό σου ή και να ζητήσει διαφυγόντα κέρδη, ανάλογα με την επισκεψιμότητα του σχολίου κλπ.
Το αντίθετο. Φράσεις όπως "το μαγαζί ήταν χάλια" ή "το φαγητό είναι απαίσιο" πείθουν εύκολα οποιονδήποτε δικαστή ότι πρόκειται περί κακόβουλου (με κακή πρόθεση) σχολίου. Διότι αν ήθελες πραγματικά να κάνεις ΕΥΓΕΝΙΚΗ ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ σύσταση προς το κατάστημα, θα το έκανες κατ' ιδίαν. Τα παραπάνω σχόλια, όταν γίνονται δημόσια, αποτρέπουν τους υπόλοιπους πελάτες να καταναλώσουν στο συγκεκριμένο κατάστημα, δηλαδή προκαλείται οικονομική βλάβη.αν τωρα καποιος μαγαζατορας η αλλος θεωρει οτι η γνωμη μου τον συκοφαντει θα πρεπει να πεισει τον δικαστη οτι "τον θαβω" με δολο
Ξαναγράφω, λοιπόν, ότι δεν είναι το νήμα παράνομο, ούτε η συμμετοχή. Απλά προσοχή στις εκφράσεις, και καλοπροαίρετη κριτική μας σώζουν από δυσάρεστες εκπλήξεις, και σώζουν και καταστήματα από "προσωπικές γνώμες" που επηρεάζουν αρνητικά τους καταναλωτές τους.
Και σε τέτοιες περιπτώσεις προτείνω να γίνονται θετικά σχόλια (μου άρεσε το τάδε σε εκείνο το κατάστημα), κι όχι αρνητικά.
- alekhine
οι εκφρασεις "το μαγαζι ειναι απαισιο" και παρομοιες ειναι απλα η κακη γνωμη αυτου που την εκφραζειstavmanr έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 12:39
Το αντίθετο. Φράσεις όπως "το μαγαζί ήταν χάλια" ή "το φαγητό είναι απαίσιο" πείθουν εύκολα οποιονδήποτε δικαστή ότι πρόκειται περί κακόβουλου (με κακή πρόθεση) σχολίου. Διότι αν ήθελες πραγματικά να κάνεις ΕΥΓΕΝΙΚΗ ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ σύσταση προς το κατάστημα, θα το έκανες κατ' ιδίαν. Τα παραπάνω σχόλια, όταν γίνονται δημόσια, αποτρέπουν τους υπόλοιπους πελάτες να καταναλώσουν στο συγκεκριμένο κατάστημα, δηλαδή προκαλείται οικονομική βλάβη.
Ξαναγράφω, λοιπόν, ότι δεν είναι το νήμα παράνομο, ούτε η συμμετοχή. Απλά προσοχή στις εκφράσεις, και καλοπροαίρετη κριτική μας σώζουν από δυσάρεστες εκπλήξεις, και σώζουν και καταστήματα από "προσωπικές γνώμες" που επηρεάζουν αρνητικά τους καταναλωτές τους.
και η βελτιωση της ποιοτητας ενος κακου μαγαζιου δεν ειναι ο στοχος του οποιονδηποτε κανει μια κριτικη - ο στοχος του ειναι να παει σε ενα μαγαζι και να φαει καλα
απο την στιγμη που πας καπου για να φας καλα και το φαγητο ειναι χαλια δεν υπαρχει νομος που να σου απαγορευει αυτο να το πεις δημοσια
ο δικαστης θα πρεπει να πειστει οτι αυτο το πραγμα δεν ειναι απλα η γνωμη σου αλλα κατι που το δημοσιοποιεις με αλλα κινητρα
και ειδικα αν δει ολο το νημα θα καταλαβει οτι εδω δεν προμοταρουμε μαγαζια αλλα απλα λεμε αν φαγαμε καλα η οχι εκει που πηγαμε
Αν δε βρίσεις δε παίζει να σου κάνει κανείς μήνυση.
Δλδ τι; Θα μου κάνει μήνυση ο της Πανόρμου που ειπα οτι ηταν ολα προμαγειρεμένα και η γεύση τους παρέπεμπε σε χαρτόνι;
Δλδ τι; Θα μου κάνει μήνυση ο της Πανόρμου που ειπα οτι ηταν ολα προμαγειρεμένα και η γεύση τους παρέπεμπε σε χαρτόνι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
15 Φεβ 2025, 18:31