Μακεδονία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Re: Μακεδονία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 03 Ιουν 2018, 12:08

Esperos έγραψε:
03 Ιουν 2018, 11:15
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:
02 Ιουν 2018, 22:16
Esperos έγραψε:
02 Ιουν 2018, 22:15

Με αυτά τα μυαλά, έχουμε ηττηθεί παγκοσμίως, όλοι μακεδόνες τους λένε και γίνομαι ργώ γραφικός να εξηγώ στο κάθε έναν ότι το πγδ και ο Μέγα Αλέξανδρος κλπ
Ας τους λένε όπως θέλουν αυτοί που δεν ξέρουν ούτε πού πέφτουν τα βαλκάνια
Σιγά μην αναγνωρίσουμε και επικυρώσουμε όμως εμείς την κλοπή
Άλλωστε η ιστορία μας δικαιώνει.
Καλά, ούτε και μεις ξέρουμε που πέφτουν άλλα μέρη, μας λες τώρα "ας τους λένε όπως θέλουν", το θέμα είναι πως όλος ο κόσμος τους λέει μακεδονία μακεδόνες και μεις παριστάνουμε τους περίερους, το θέμα είναι πως η Ελλάδα έχει ηττηθεί κατά κράτος και μυαλό δε βάζει.
Εσύ υπογράφεις Βόρεια Ήπειρος, νομίζεις ξέρει ο ντουνιάς τι ειναι αυτό?
Όχι, αλλά αυτό τί ακριβώς σχέση έχει;
Για τη Μακεδονία πάντως όποιος ξέρει ιστορία, γνωρίζει ποιοι είναι μακεδόνες και ποιοι όχι.

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 03 Ιουν 2018, 12:10

Βινόσαυρος έγραψε:
03 Ιουν 2018, 11:19
Esperos έγραψε:

πρόδηλη αλυτρωτική τάση
Απαιτούμε εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας που θα έπρεπε να βρίσκεται σε ισχύ, αφού δεν έχει υπάρξει άλλη συμφωνία που να το ακυρώνει :g030:

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 03 Ιουν 2018, 12:16

εγώ λέω πως το ποιος ξέρει ιστορία και ποιος όχι είναι ασήμαντο, το σημαντικό είναι να μπορέσεις να πετύχεις μια διπλωμαική νίκη. Στην περίπτωση του μακεδονικού έχουμε πετύχει μια πλήρη και σε μεγάλη έκταση ήττα παγκοσμίου επιπέδου. Το μόνο που πετυχε η Ελλάδα, μερικά μεγάλα συλλαλητήρια με πολές φασιστικές κορώνες να μαθαίνει ο λαός, και μερικοί άγνωστοι πατριδοκάπηλοι να πουλήσουν βιβλιαράκια και να πάνε μερικοί στη βουλή.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 03 Ιουν 2018, 12:19

τι ονομα επρεπε να συζητησει η ελληνικη διπλωματια το 90 και δεν την αφησαν τα συλλαλητηρια

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 03 Ιουν 2018, 12:21

Ο Ορμπάν έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στο σλαβομακεδονικό συλλαλητήριο κατά της αλλαγής του ονόματος της γειτονικής χώρας. Ας τα βλέπουν αυτά όσοι έχουν μάτια...
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 03 Ιουν 2018, 12:29

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:
03 Ιουν 2018, 12:10
Βινόσαυρος έγραψε:
03 Ιουν 2018, 11:19
Esperos έγραψε:

πρόδηλη αλυτρωτική τάση
Απαιτούμε εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας που θα έπρεπε να βρίσκεται σε ισχύ, αφού δεν έχει υπάρξει άλλη συμφωνία που να το ακυρώνει :g030:
Αυτό το Πρωτόκολλο είχε την ίδια τύχη που είχε και η Συνθήκη Μπρεστ-Λιτόφσκ.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

Άβαταρ μέλους
Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 03 Ιουν 2018, 12:30

Rocco Siffredi έγραψε:
03 Ιουν 2018, 12:19
τι ονομα επρεπε να συζητησει η ελληνικη διπλωματια το 90 και δεν την αφησαν τα συλλαλητηρια
Σε διπλωματικό επίπεδο πολλά μπορούσαν να γίνουν, Βόρεια Μακεδονία, Μακεδονία του Βαρδάρη, θα μπορούσαν να πετύχουν και ακόμη πιο ουδέτερες ονομασίες, δεν είμαι διπλωμάτης αλλά το σίγουρο είναι πως τα φασιστικά συλλαλητήρια έστειλαν την διπλωματία διακοπές και ο κάθε βλαμένος "υπερπατριώτης" πουλούσε βιβλία και κέρδιζε χρήματα, ψήφους, αναγνωρισιμότητα και πολλά άλλα.

Όπως απέδειξαν και οι καιροί, η Ελλάδα δεν ήταν ούτε τόσο ισχυρή ούτε τόσο σοβαρή ούτε τόσο ικανή να μην πνιγεί σε μια κουταλιά νερό. Θα έπρεπε να καταλάβουν απ το 89 ότι "κάτι" πρέπει να δώσουμε για να πάρουμε κάτι άλλο.

Τώρα, ας φάμε μια Δημοκρατία της Μακεδονίας να ισιώσουμε
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 03 Ιουν 2018, 12:32

Esperos έγραψε:
03 Ιουν 2018, 12:30
Rocco Siffredi έγραψε:
03 Ιουν 2018, 12:19
Σε διπλωματικό επίπεδο πολλά μπορούσαν να γίνουν, Βόρεια Μακεδονία, Μακεδονία του Βαρδάρη, θα μπορούσαν να πετύχουν και ακόμη πιο ουδέτερες ονομασίες, δεν είμαι διπλωμάτης αλλά το σίγουρο είναι πως τα φασιστικά συλλαλητήρια έστειλαν την διπλωματία διακοπές και ο κάθε βλαμένος "υπερπατριώτης" πουλούσε βιβλία και κέρδιζε χρήματα, ψήφους, αναγνωρισιμότητα και πολλά άλλα.

Όπως απέδειξαν και οι καιροί, η Ελλάδα δεν ήταν ούτε τόσο ισχυρή ούτε τόσο σοβαρή ούτε τόσο ικανή να μην πνιγεί σε μια κουταλιά νερό. Θα έπρεπε να καταλάβουν απ το 89 ότι "κάτι" πρέπει να δώσουμε για να πάρουμε κάτι άλλο.

Τώρα, ας φάμε μια Δημοκρατία της Μακεδονίας να ισιώσουμε
Αν είχες πολιτικούς με αρχίδια και όχι αρχίδια πολιτικούς,δεν θα επέτρεπαν καν να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία τους.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 03 Ιουν 2018, 12:41

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
01 Ιουν 2018, 21:24
Εγώ λέω να δείξουμε στο βόρειους γείτονες μας 4 διαφορετικά κίτρινα τυριά και να τους ρωτήσουμε τι είναι. Αν πουν "κασέρια", ναι, μπορούν λέγονται Μακεδονία.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 03 Ιουν 2018, 12:41

Οι πολιτικοί έχουν ισχύ ΟΤΑΝ η χωρα είναι οικονομικά ισχυρή, όταν είναι "σοβαρή", έχει μέλλον, όταν δεν υπάρχουν αυτά και ο κόσμος εύκολα ωθείται από τον κάθε λαικιστή και ψηφίζει ότι παλαβάδα ακούσει και πιστεύει σε αεροψεκασμούς και σε μάγια, ε, λογικό είναι και οι πολιτικοί να μην είναι και πολύ σόι. Παρόλα αυτά πιστεύω πως στο μέτρο του εφικτού, Μητσοτάκης Σιμήτης, και Αλέκος Παπαδόπουλος υπ Οικονομικών, ήταν πολύ καλύτεροι των περιστάσεων και κακώς τους βρίζαμε τότε.

Φυσικά είχε προηγηθεί ένας παπανδρεου πασοκ που είχε διαλύσει το σύμπαν και κάθε προσπάθεια "ανασυγκρότησης" ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Τέλος πάντων, για να επιστρέψουμε στο μακεδονικό, το γεγονός ότι έχουμε ηττηθεί πλήρως, δικαιώνει την άποψή μου πως όλοι οι γεμάτοι μαγκιά χειρισμοί παυ κάναμε, για να ικανοποιήσουμε τα φασιστικά συλλαλητήρια και για να μειωθεί η εκλογική ζημιά, ήταν λανθασμένοι και αποτυχημένοι.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 03 Ιουν 2018, 12:43

Φασιστικά συλλαλητήρια.Εντάξει.

Άβαταρ μέλους
Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 03 Ιουν 2018, 12:47

Λευκός Λύκος έγραψε:
03 Ιουν 2018, 12:43
Ε, τι είναι, αν "βρίζεις" δημόσια ένα άλλο λαό κλέφτη γυφτο τιποτένιο, τι είναι αυτά, είναι σοβαρά πράματα? Αυτά είναι για να χαιδέψεις τα αυτιά του κάθε ηλίθιου ή ανυποψίαστου που είναι από κάτω, ο άλλος είναι κλέφτης βρωμιάρης γύφτος, αυτομάτως εγώ είμαι κύριος, καθαρός και από σπουδαίο τζάκι.

Ναι ρε παιδιά, ότι ακούω να λένε στα συλλαλητήρια είναι φασιστικές κορώνες, σόρρυ κι όλας.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 03 Ιουν 2018, 14:42

Esperos έγραψε:
03 Ιουν 2018, 12:47
Λευκός Λύκος έγραψε:
03 Ιουν 2018, 12:43
Ε, τι είναι, αν "βρίζεις" δημόσια ένα άλλο λαό κλέφτη γυφτο τιποτένιο, τι είναι αυτά, είναι σοβαρά πράματα? Αυτά είναι για να χαιδέψεις τα αυτιά του κάθε ηλίθιου ή ανυποψίαστου που είναι από κάτω, ο άλλος είναι κλέφτης βρωμιάρης γύφτος, αυτομάτως εγώ είμαι κύριος, καθαρός και από σπουδαίο τζάκι.

Ναι ρε παιδιά, ότι ακούω να λένε στα συλλαλητήρια είναι φασιστικές κορώνες, σόρρυ κι όλας.
Είναι ακριβώς το ίδιο φασιστικό με το να βρίζεις σε κάποια άλλα συλλαλητήρια κάποιους άλλους κλέφτες, εκμεταλλευτές, αιματορουφήχτρες, να τους απειλείς με κρεμάλες κι άλλα τέτοια ωραία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 03 Ιουν 2018, 14:56

Δεν διαφωνώ σε αυτό, παρόλα αυτά είναι φσιστικό και εξ ορισμού ότι είναι φασιστικό είναι και ανθελληνικό. Στην μία περίπτωση έχει διεθνείες συνέπειες και τρώμε διπλωματικές φάπες, στην άλλη είμαστε σε εσωτερική κατανάλωση, μας κόψαν συντάξεις και επιδόματα και πάμε Σύνταγμα και βρίζουμε, παίρνουμε ότι μας αξίζει τελικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών