Μαυροβασίλης το πουλεν, η ντόμινα του ΟΟΣΑ μας βγήκε σάπιο λάχανο...και δεν της φαινότανε

Εγώ φυσιογνωμικά, με το που την είδα, δεν την έκοψα για ισορροπημένη περίπτωση. Το βιογραφικό έπεσε στην αντιληψη μου αρκετό καιρό πιο μετά. Κοιταζα το βιογραφικό κοίταζα και τη φάτσα της εναλλάξ ξανά και ξανα, και προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω.
τι κατάλαβες απ'αυτό που διάβασες? Οτι βρήκαν αντιαρματικά στην ασοεε ξερω γω?wooded glade έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 17:08Ναι ;
Κι εμένα δεν μου άρεσαν όλα τα όπλα που είχε ο στρατός, αλλά τι να κάνουμε δηλαδή ;
Ειδικά αυτές τις ... αραβίδες Thomson τους έλεγα πάρτε τες και πουλήστε τες στο Μοναστηράκι.
Αλλά από εκεί και ύστερα να υπάρχει ... γραφείο εφοδιασμού μοίρας μέσα στην ΑΣΟΕΕ δεν μου πολυπάει.
Ο Σύριζα τι γνώμη έχει ;
με πρωτα τα μυαλα τω ν γεροντων ...επαναστατών αριστερας κκε κτλΤρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 17:18Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει να κάνει με τον όποιον δείκτη ευφυΐας μπορεί να διαθέτει ο κάθε άνθρωπος,
αλλά με ένα ευρύτερο φαινόμενο της εποχής μας.
Από τα μήλα και πορτοκάλια [apples and oranges], στις μέρες μας προτιμάται μία προσέγγιση φρουτοσαλάτας,
όπου και οι χυμοί αποτελούν απόσταγμα σοφίας.
Αν προσθέσουμε και την τάση του παροντισμού και των ρευστών, μετανεωτερικών κολάζ συγκρητισμού, τα μυαλά
ορισμένων αντί να πήζουν με το χρόνο, όλο και περισσότερο μοιάζουν με νερωμένα φρουΐ ζελέ!