Κατάλαβα ότι δεν βρήκαν ΜΟΑΒ.Nero έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 17:17τι κατάλαβες απ'αυτό που διάβασες? Οτι βρήκαν αντιαρματικά στην ασοεε ξερω γω?wooded glade έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 17:08Ναι ;
Κι εμένα δεν μου άρεσαν όλα τα όπλα που είχε ο στρατός, αλλά τι να κάνουμε δηλαδή ;
Ειδικά αυτές τις ... αραβίδες Thomson τους έλεγα πάρτε τες και πουλήστε τες στο Μοναστηράκι.
Αλλά από εκεί και ύστερα να υπάρχει ... γραφείο εφοδιασμού μοίρας μέσα στην ΑΣΟΕΕ δεν μου πολυπάει.
Ο Σύριζα τι γνώμη έχει ;
Τελικά είναι ηλίθια
- wooded glade
Re: Τελικά είναι ηλίθια
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Σαρακατσανος
Nero, όταν το διάβαζα, σε θυμήθηκα. Απογοήτευση και αυτή και η Κεραμεως με τα μαργαριτάρια στις 28/10.Nero έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 16:38Μαυροβασίλης το πουλεν, η ντόμινα του ΟΟΣΑ μας βγήκε σάπιο λάχανο...και δεν της φαινότανε
Κρίμα ένα άρθρο λιβανιστήρι του Δανικά πριν κάποια χρόνια όπου η αμυγδαλοματα φορούσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα, προκαλώντας συνειρμούς περί Domme. Αποδεικνύεται κι αυτή ένα ακόμη θύμα της απόλυτης υπερεξειδικευσης σε ένα ψήγμα του γνωστικού πεδίου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαρακατσανος την 14 Νοέμ 2019, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θηλυκός γκαπ.Nero έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 16:38Μαυροβασίλης το πουλεν, η ντόμινα του ΟΟΣΑ μας βγήκε σάπιο λάχανο...και δεν της φαινότανε
Εκεί τριγύρω παίζει το ιδανικό σας κόνσεπτ, μη γκρινιάζεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαυροβασίλης
μας κρέμασε η κάρχια με τον εθελοντισμό και την έκρωξα δίκαια αλλά εδώ υπερβάλεις- όπως σωστά ειπώθηκε:Nero έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 16:38Μαυροβασίλης το πουλεν, η ντόμινα του ΟΟΣΑ μας βγήκε σάπιο λάχανο...και δεν της φαινότανε
propositional logic intensifiesDwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 17:02I mean technically δεν είναι ψευδές, ο στρατός της Συρίας όντως έχει πρόσβαση σε τέτοια όπλα.
Μήπως παίζει 4D chess?
/aristeia mode

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
έλα ρε είπε κάτι η Δόμνα και πέσατε να τη φάτε. Λες και ξέρετε το οπλοστάσιο του συριακού στρατού. Κανίβαλοι.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
- hellegennes
Όχι, γυναίκα πολιτικός είναι. Δεν περίμενα πολλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το οποίο λέγεται Social Media και δημιουργούν την ευκαιρία σε κάθε ηλίθιο να εκτίθεται με ένα κλικ, όταν παλιότερα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μόνο σε εκδηλώσεις τύπου και στα ΜΜΕ, με μπόλικη προετοιμασία.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 17:18Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει να κάνει με τον όποιον δείκτη ευφυΐας μπορεί να διαθέτει ο κάθε άνθρωπος,
αλλά με ένα ευρύτερο φαινόμενο της εποχής μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 17:42βέβαια, σε κάθε περίπτωση ένα βλέμμα του τρελού το χει...

My Life had stood, a Loaded Gun
aljawn έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 20:14Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 17:42βέβαια, σε κάθε περίπτωση ένα βλέμμα του τρελού το χει...

και δυο μπορώ να σου πω

Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δεν ειναι ηλιθια.Ειναι μια στυγνη κυνικη τεχνοκρατισα που καταλαβε οτι οι δεξιοι ειναι σανοφαγοι και τους το πουλαει με τονους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν για Τραμπ: Υποκλίνεται σε έναν δικτάτορα, είναι ηλίθια όσα είπε για το ΝΑΤΟ
από Philip Mortimer » 14 Φεβ 2024, 00:35 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από akirav
14 Φεβ 2024, 19:18
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
07 Απρ 2025, 15:59
-
- 13 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Αύγ 2024, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση μυελογραμμα, ποναει τελικα ή οχι;
από Αλητάκι88 » 12 Ιαν 2024, 21:34 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλητάκι88
20 Ιαν 2024, 15:24
-