O εκσυγχρονιστής της Κεραμέως
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: O εκσυγχρονιστής της Κεραμέως
Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι αχρηστοανίκανοι από τους εκπαιδευτικούς. Για τον έναν στους δέκα χιλιάδες που θαλασσοπνίγεται με τα καϊκια τρώμε στη μάπα χιλιάδες παράσιτα που έτυχε να μπούνε σε κάτι ράντομ αει και έχουν την απαίτηση να σιτίζονται από τους φορολογούμενους και τα δημόσια ταμεία μέχρι να επέλθει το μοιραίο. Και είναι και κορακοζώητοι γιατί δεν έχουν δουλέψει πραγματικά μία μέρα στη ζωή των
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Να αφήσουν τις μαλακίες για υπερπλεονάσματα και να κάνουν κανέναν διορισμό, γιατί καθηγητής Μαθηματικών στη Γ Λυκείου στο σχολείο της περιοχής μου ήρθε τώρα. 10 χρόνια χωρίς διορισμούς λόγω Μνημονίων. Καιρός είναι να αντιστραφεί αυτό.πατησιωτης έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 09:43https://www.protagon.gr/epikairotita/po ... 4341944132
Πίσω από τις "κινητοποιήσεις" για την παιδεία είναι το χρήμα.Πολύ χρήμα για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων χωρίς αξιολόγηση.Για όσους δεν το ξέρουν και φωνάζουν για τον υπερβολικό αριθμό δημοσίων υπαλλήλων,το 60% των δημοσίων υπαλλήλων είναι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και φυσικά χωρίς αξιολόγηση από την εποχή του Αντρέ.Οποιος θίξει αυτό το καθεστώς θα είναι εχθρός του (αγράμματου) λαού.
ΨΩΜΙ από τους φορολογούμενους
ΠΑΙΔΕΙΑ χωρίς αξιολόγηση και εξετάσεις
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για καταλήψεις και σπασίματα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι χαζά τα παιδιά, τελικά. Εκεί καταλήγω, μετά από πολύ σκέψη αυτά τα χρόνιαΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 10:14zteo έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 10:00ΛαθοςArisvilla έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 09:51
Πω πω μεγάλη μεταρρύθμιση θα κάνει η Κεραμέως. Η παιδεία από εδώ και πέρα θα είναι προσανατολισμένη στο τρίπτυχο:
ΠΑΤΡΙΣ για να μην χάσουμε τους χρυσαυγίτες που πήραμε πίσω.
ΘΡΗΣΚΕΙΑ για να μην χάσουμε το παπαδαριό που έκανε το παν για να φύγουν οι άθεοι κομμουνιστές.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για να μην χάσουμε τον παραδοσιακό συντηρητικό νοικοκυραίο ψηφοφόρο.
ΠΑΤΡΙΣ για να συνεχιζεται η εκμεταλευση της εργατικης ταξης κατω απο τον μικροαστικο μανδυα της εθνικης ενοτητας
ΘΡΗΣΚΕΙΑ ο απολυτος ιδεαλισμος οτι τιποτα δεν αλλαζει και η μοιρολατρια
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ο κτηνωδης ατομικισμος εναντια σε καθε κοινωνικη διεργασια.
Δεν βαρεθήκατε ακόμη αυτές τις παρλαπίπες;
- Ηράκλειτος
- †
Ορίστε;πατησιωτης έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 09:43...το 60% των δημοσίων υπαλλήλων είναι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων...
God.exe is missing. Universe will restart.
- Μαυροβασίλης
το χειρότερο είναι που η κεκτημένη ταχύτητα και ο πρόλογος οδηγούν να διαβάσεις παπαριές απο κεφάλαιο μέχρι ντεριντά πριν συνειδητοποιήσεις το προφανές της μαλακίας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έτσι. Αυτές οι μπουμεριές δεν τον πειράζουν τον πατησιωτης, όμως. Η γκρέτα τον πείραξεΜαυροβασίλης έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 22:25το χειρότερο είναι που η κεκτημένη ταχύτητα και ο πρόλογος οδηγούν να διαβάσεις παπαριές απο κεφάλαιο μέχρι ντεριντά πριν συνειδητοποιήσεις το προφανές της μαλακίας
- Μαυροβασίλης
ο πατ όμως σου λέει (νομίζω) ότι οι γκρέτες είναι φυσική συνέχεια των ορφανών του μαρκουζαντορνο και ακολούθως τσομσκυ/ζιζεκ/μικυμαουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 22:27Έτσι. Αυτές οι μπουμεριές δεν τον πειράζουν τον πατησιωτης, όμως. Η γκρέτα τον πείραξε
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Κουναει το δακτυλο σε εργαζομενους ο Σατανικος.Ελεος ρε συ θα με πνιξειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 22:16Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι αχρηστοανίκανοι από τους εκπαιδευτικούς. Για τον έναν στους δέκα χιλιάδες που θαλασσοπνίγεται με τα καϊκια τρώμε στη μάπα χιλιάδες παράσιτα που έτυχε να μπούνε σε κάτι ράντομ αει και έχουν την απαίτηση να σιτίζονται από τους φορολογούμενους και τα δημόσια ταμεία μέχρι να επέλθει το μοιραίο. Και είναι και κορακοζώητοι γιατί δεν έχουν δουλέψει πραγματικά μία μέρα στη ζωή των

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΟΚ δεκτό. Το πόιντ μου όμως είναι ότι και αυτοί μπούμερς είναι, δλδ δεν είναι ντε και σώνει γενεακό ζήτημα. Μλκς υπάρχουν πάνταΜαυροβασίλης έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 22:39ο πατ όμως σου λέει (νομίζω) ότι οι γκρέτες είναι φυσική συνέχεια των ορφανών του μαρκουζαντορνο και ακολούθως τσομσκυ/ζιζεκ/μικυμαουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 22:27Έτσι. Αυτές οι μπουμεριές δεν τον πειράζουν τον πατησιωτης, όμως. Η γκρέτα τον πείραξε
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ναι,ρε αλλά εάν μεγαλώσεις επί ψυχρού πολέμου με τον πυρηνικό πόλεμο να επικρέμαται πάνω από το κεφάλι σου,όσο Μαρκούζε και να φας στη μάπα κάτι θα καταλάβεις από πολιτική.Εάν μεγαλώσεις την εποχή της αμερικανικής μονοκρατορίας (unipolar moment) όπου όλος ο καλός κόσμος εξηγεί τα πάντα με "ανθρωπιστικά κριτήρια" και είσαι μακροοικονομικό φυτό μπορεί να γίνεις Δόμνα χωρίς να είσαι χαζή.Αυτό είναι το περιβάλλον σου,δεν έχεις ακούσει κάτι άλλο.Δεν θα μείνει για πάντα έτσι βέβαια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 22:44ΟΚ δεκτό. Το πόιντ μου όμως είναι ότι και αυτοί μπούμερς είναι, δλδ δεν είναι ντε και σώνει γενεακό ζήτημα. Μλκς υπάρχουν πάνταΜαυροβασίλης έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 22:39ο πατ όμως σου λέει (νομίζω) ότι οι γκρέτες είναι φυσική συνέχεια των ορφανών του μαρκουζαντορνο και ακολούθως τσομσκυ/ζιζεκ/μικυμαουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2019, 22:27Έτσι. Αυτές οι μπουμεριές δεν τον πειράζουν τον πατησιωτης, όμως. Η γκρέτα τον πείραξε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση O σύζυγος της Κεραμέως διέγραψε πρόστιμο 30 μύρια κατά της Νεστλέ.
από Kauldron » 19 Απρ 2025, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Απρ 2025, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο νομος Κεραμεως δινει σε funds τα χρεη ΕΦΚΑ αγροτων και ελ. επαγγελματιων
από George_V » 19 Απρ 2025, 20:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από akirav
20 Απρ 2025, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Ελον Μασκ τρολαρει την Κεραμεως και αναλύει τους κινδύνους της επιστολικής ψήφου
από Mitharadir » 23 Ιαν 2024, 20:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Ιαν 2024, 21:38
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
16 Δεκ 2023, 06:21